Prisforutsigelse for Bitcoin Cash (BCH): Projisert analyse av 2019 og 2020 til 2024

Bitcoin Cash og resten av de store kryptovalutaene har hatt et radioaktivt 2019. Mens utvinningen fra april til slutten av juni var eksepsjonell, har de siste par månedene måtte håndtere økt volatilitet. Det har med andre ord vært en berg-og-dal-bane-tur.

Investering i kryptokurver er fortsatt en kompleks ide forstått av en håndfull mennesker over hele verden. Mangel på riktig informasjon og veiledning gjør det vanskelig for investorer å engasjere seg i markedet uten å miste pengene sine i sin helhet eller holde seg i den samme ‘shitty’ posisjonen lenger enn forventet.

Det er hundrevis av kryptovalutaer oppført på CoinMarketCap, men ikke alle disse myntene og tokens er de viktigste investeringene. Av denne grunn vil denne artikkelen dykke ned i det bitende av Bitcoin Cash og avmystifisere kraften bak veksten og selvfølgelig hva som holder den tilbake.

drevet av Coinlib

Hva er Bitcoin Cash?

BCH raske faktaBildekilde: Finder.com

Bitcoin Cash er en peer-to-peer elektronisk kontant “som muliggjør nye økonomier med mikrotransaksjoner med lave avgifter, store forretningstransaksjoner og uten tillatelse.”

Det er viktig å merke seg at denne topp fem kryptovalutaen er en hard gaffel av Bitcoin (BTC). Bitcoin Cash ble født 1. august 2017, etter hard forking av Bitcoin-kode. Med andre ord, en hard gaffel er en prosess for å få en ny mynt fra en original blockchain, i dette tilfellet, Bitcoin Cash. Ikke desto mindre har den nye blockchain alltid modifikasjoner som gjør den forskjellig fra den overordnede blockchain.

Opprettelsen av BCH var nødvendig for å overvinne et par utfordringer innen Bitcoin. Den første er skalerbarhet; økning i antall transaksjoner per blokk. Det andre, for å få ned kostnadene ved transaksjoner. For eksempel krever Bitcoin et gjennomsnittsgebyr på $ 1,31 for å behandle en transaksjon, mens Bitcoin Cash bare krever ca $ 0,125.

Bitcoin Cash (BCH) og Bitcoin SV (BSV)

Den opprinnelige Bitcoin Cash-blockchain (en gaffel med Bitcoin (BTC) blockchain) gjennomgikk en splittelse i november 2018. Dette førte til opprettelsen av en ny kryptovaluta; Bitcoin Satoshi Vision eller Bitcoin SV (BSV). Splittelsen kom etter uenigheter i samfunnet angående en planlagt oppgradering på Bitcoin Cash-nettverket referert til som Canonical Transaction Ordering (CTOR) og OP_CHECKDATASIG.

En del av samfunnet ledet av den kontroversielle Craig Wright og Calvin Ayre motsatte seg kraftig oppdateringene da de stred mot den opprinnelige visjonen om Bitcoin. Deres innsats førte til at nettverket ble splittet med en ny mynt, Bitcoin SV som hadde en MB-størrelse på 128 MB.

Flere måneder etter den dramatiske splittelsen handles Bitcoin SV til $ 132,17. Den har en markedsverdi på 2,3 milliarder dollar og har den niende posisjonen på markedet.

Veikart for Bitcoin Cash

Bitcoin har et oppdrag å bli en brukbar kryptovaluta over hele verden. Hovedmålet med veikartet er å “gjøre Bitcoin Cash i stand til å skalere fra ~ 100 Tx / s til over 5.000.000 Tx / s.” Også utviklere jobber for å oppnå øyeblikkelige og pålitelige transaksjoner for bedre brukeropplevelse. Videre gjør en omfattende protokoll forbedringer i fremtiden mindre forstyrrende og danner et sterkt fundament for bedrifter å bygge på.


BCH-veikartVeikart for Bitcoin Cash. | Bildekilde: BCH Org

Bitcoin Cash Price Prediction 2019 og 2020

Bitcoin Cash hadde en ballistisk ytelse i 2017 fra en innledende pris på $ 310 den 1. august til en høyde på rundt $ 3.656 den 20. desember 2017. På under seks måneder så Bitcoin Cash-investorene en vekst på mer enn 1000%.

Bitcoin Cash prisdiagramBitcoin Cash langsiktig ytelsesdiagram av CoinMarketCap

Forestillingen i 2018 var imidlertid ikke så rosenrød. Det var massive lammende tilbakegang over hele linja med Bitcoin Cash som traff et lavt nivå på $ 75 i kjølvannet av hardgaffelen i november 2018..

Kryptomarkedet er veldig ustabilt, endringer skjer uventet. Vi vil imidlertid prøve vårt beste for å komme med en nøyaktig spådom. Disse spådommene bør imidlertid ikke brukes som investeringsråd. Det anbefales å søke tjenester fra en finansekspert.

Bitcoin Cash-prisen sliter for tiden med å holde over $ 300. Imidlertid med den økende adopsjonen og utviklingen av nettverket, BCH har enormt potensial for å korrigere til høyere nivåer mot slutten av 2019. Det er veldig sannsynlig å se Bitcoin Cash stenge året over $ 800. Den pågående utviklingen som tar sikte på å forbedre nettverksstabilitet og gjøre plattformen forretningsvennlig, kan gi mynten et løft gjennom 2020 med en spådom på slutten av året mellom $ 800 og $ 1200.

Du vil kanskje også se på: Bitcoin-prisvarsel for 2019 og utover

Eksperter tar på seg Bitcoin Cash Price Prediction

Vi har samlet spådommer fra flere viktige figurer i bransjen, inkludert spådommer fra andre publikasjoner.

Roger Ver

Han er en all-time supporter av Bitcoin Cash ofte referert til som Bitcoin Jesus. Selv om dette ikke er en direkte prisforutsigelse av Bitcoin Cash, er hans følelser mot kryptoens fremtid positive. I et intervju for ikke så lenge siden sa Ver: “Jeg er veldig bullish på Bitcoin Cash, akkurat som jeg var da jeg var den aller første investoren i Bitcoin i 2011.” Han forutsa at Bitcoin Cash vil handle til en verdi to ganger den nåværende markedsverdien innen utgangen av 2019. Han er fortsatt positiv til Bitcoin Cash fordi det er lett å bruke og lagre som vanlige kontanter.

Roger Ver tar på seg BCH

Finder.com

Dette er et nettsted som regelmessig deler spådommer fra kryptovaluta. Finder.com i sin siste Bitcoin Cash-spådom sier at prosjektet vil møte hard konkurranse fra andre mynter som Bitcoin, Litecoin og Dash. Publikasjonen legger til at “Bitcoin Cash er et veldig interessant prosjekt, og som en av verdens høyeste digitale valutaer, klart en som mange kryptoentusiaster ser med interesse. Hvis det kan oppnå utbredt adopsjon ikke bare blant kryptovaluta-samfunnet, men også i det vanlige samfunnet, kan det være potensial for vekst, og det gir noen få viktige forskjellspunkter sammenlignet med bitcoin. “

Wallet Investor

Wallet Investors ‘prediksjon for Bitcoin Cash-prisen er bearish. De spår et fall på -47,724% fra nåværende markedsverdi til rundt $ 149. Nedenfor er diagrammets trendlinje for Bitcoin Cash:

BCH korttidsdiagramBCH / USD prediksjon diagram etter Wallet Investor BCH prediksjon diagramBCH-pris langsiktig prediksjon diagram etter Wallet Investor

CoinSwitch

En ledende kryptovaluta-utvekslingsaggregat som gir en inngangsport til mer enn 300 mynter og 45 000 handelspar, gir også regelmessige spådommer for kryptokurspriser. Plattformen mener at Bitcoin Cash vil ha en streng utviklingsfase de neste fem årene. CoinSwitch sier at BCH-fremtiden vil fortsette i takt med Bitcoin (BTC) fordi de to myntene har mye til felles. Når det gjelder spådommen, “I 2019 vil det være solskinn gjennom det meste. Bare i andre kvartal kan BCH se en marginell økning, hvoretter den vil hoppe over og nå så høyt som USD 2K-nivå. ”

Bitcoin Cash utover 2020

Ytelsen til Bitcoin Cash de neste fem årene vil avhenge av utviklingen innen nettverket, teknologiutvikling og vanlig adopsjon. Planen om å gjøre Bitcoin Cash til en smart kontraktstøttende plattform som Ethereum, kan bane vei for mer adopsjon og bruk i bedrifter. Videre vil det forventede Bitcoin-rallyet etter at gruvebelønningen halveres i mai 2020 trolig føre BCH til større høyder. Derfor vil det være betydelig vekst i prisen på Bitcoin Cash som treffer nivåer over $ 5000 innen 2024.

Bitcoin Cash som en investering

Når vi tar hensyn til denne artikkelen, er det vanskelig å ignorere Bitcoin Cash. Kryptoen som en gaffel av Bitcoin betyr at den har solid teknologi og sikkerhetsfunksjoner. Det er med andre ord svært lite sannsynlig at Bitcoin Cash vil krasje og bli utslettet av eksistensen i fremtiden.

Plattformen forbereder seg også på mer utvikling. Dens veikart er tydelig når det gjelder økende skalerbarhet og funksjoner i virksomheter. Som en smart kontraktplattform vil Bitcoin Cash kunne konkurrere direkte med Ethereum og andre desentraliserte applikasjonsnettverk (dApp)..

Er Bitcoin Cash en god investering?

Med tanke på ovenstående er Bitcoin Cash en god ressurs for investering. På kort sikt kan det virke bearish, men på lang sikt vil BCH begynne å vokse i verdi. Så lenge Bitcoin fortsetter å vokse, forventes det en ringeffekt med de andre kryptoene, spesielt de som er blant de ti beste.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Hva er den nåværende prisen på Bitcoin Cash?

Hva er den nåværende prisen på Bitcoin Cash?

Vil Bitcoin Cash gå opp igjen?

Bitcoin Cash er klar for vekst i de resterende månedene i 2019. Imidlertid må investorene tåle den høye volatiliteten som for tiden er i markedet. Kryptoen har allerede demonstrert kapasiteten til å gjenopprette til og med treffnivåer over $ 500. Derfor er det potensial for vekst mot slutten av 2019 der BCH kan nå nivåer rundt $ 800.

Skal du kjøpe BCH?

Basert på de ovennevnte spådommene, vil det være gunstig å kjøpe Bitcoin Cash for langsiktig eierandel. Mens kortsiktig er bearish, vil Bitcoin Cash etter hvert få fart. En klar indikasjon er at; BCH vil avslutte året på et høyere nivå enn dagens markedsverdi.

Vil BCH overleve?

Bitcoin Cash har solid teknologi og er en gaffel av Bitcoin (BTC), den får mye styrke fra den opprinnelige Bitcoin-koden. Dette betyr at BCH vil være lenge. Fremtiden er på en eller annen måte knyttet til Bitcoin.

Hva med BCH-spekulasjoner?

Volatiliteten i kryptomarkedet er direkte knyttet til markedets spekulative natur. Investorer og handelsmenn satser på prisstigningen og -fallet. Derfor vil spekulasjoner fortsette å være en nøkkelfaktor i Bitcoin Cash-fremtiden. Langsiktig vekst er imidlertid fortsatt faktoren når det gjelder investering i Bitcoin Cash.

Oppdatering: 5. september 2019

  • Den høye konsentrasjonen av selgere på $ 300 begrenser bullish fremgang.
  • Elliot Wave Oscillator viser en rekke bearish økter som sannsynligvis vil ende opp i en breakout.

Oppdatering: 26. september 2019

Etter det ødeleggende 10% -fallet på tirsdag, åpnet Bitcoin Pandora-boksen som banet vei for en overgang fra en bullish trend til en bearish trend. Det neste målet på nedsiden er $ 7 200. Det daglige diagrammet viser fall under det 200 glidende gjennomsnittet (MA) som har vært avverget eller kortvarig. For øyeblikket bytter BTC ut rundt 8 400 dollar på Coinbase. Fortsatt å forsvare $ 8000-støtten er 200-dagers MA.

Fra et kortsiktig perspektiv har Bitcoin en bearish bias. Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen (MACD) viser et sterkt negativt bilde. Den store avviket betyr kontrollen bjørnene har på prisen. På en lysere side med redusert volum vil fallene sannsynligvis være grunne.

Dannelsen av et fallende kilemønster er en langsiktig sølvfôr for Bitcoin-investorer. En breakout kan ta en stund, men dens tilnærming kan drive Bitcoin over $ 10.000 og til og med mot $ 11.000.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector