Tron TRX Price Prediction – Projected Analysis

Tron TRX Price Prediction – Projected Analysis

Tron har elegante muligheter både i 2019 og 2020. På tidspunktet for publisering av denne prisforutsigelsen skiftet det ambisiøse prosjektet $ 0,024. I løpet av de siste ukene har vi imidlertid sett kryptovalutamarkedet inn i en bullish fase. Faktisk har det bullish momentumet fått investorer og eksperter til å tro at dette er begynnelsen på en parabolsk oppgang som den i 2017. Noen eksperter mener at korreksjonen ikke bare vil stige til høye nivåer hele tiden, men skape nye imponerende høyder av slutten av 2020.

I ovennevnte spådommer spådde vi at Tron vil stige til $ 0,08 innen utgangen av 2019. I henhold til markedets tilstand vil vi imidlertid justere denne spådommen til $ 0,1 innen utgangen av 2019. Den bredbaserte bullish fasen kombinert med forventet viktige kunngjøringer for både Tron og BitTorrent (BTT) gjør $ 0,1 mål ganske konservativt. Det er viktig å merke seg at vår spådom om at Tron skal slå $ 0,2 innen utgangen av 2020 fremdeles, men en korreksjon til $ 0,4 er fortsatt mulig (med forsiktighet ved akutte svingninger).

 • Tron er nå en verdig konkurrent til Ethereum etter lanseringen i 2018.
 • Teknisk analyse plasserer Tron i en bullish fase både på lang og kort sikt.

La oss belyse det mest stilte spørsmålet vi får om Tron – det er det Tron pris prediksjon.

Alle ivrige tilhengere av kryptovalutamarkedet er enige i det Tron (TRX) er et av de mest ambisiøse prosjektene i bransjen. Prosjektet har kommet fra en stat der det hadde få, om ikke-eksisterende brukstilfeller, til et punkt at det ser på seg selv som en verdig konkurrent til den største altcoin Ethereum (ETH). Faktisk vil man si at Tron er det perfekte eksemplet på ‘falske det til du klarer det.” Det er derfor å forutsi verdien av Tron har blitt enda viktigere for oss.

Utenom teatrene er Tron for tiden rangert som den 11. største digitale eiendelen på markedet med en markedsverdi på 1,5 milliarder dollar. I løpet av det siste døgnet viser dataene på CoinMarketCap at kryptoen har et handelsvolum på $ 636 millioner. Selv om Tron har en total forsyning på 99,281,283,754 TRX, er for tiden bare 66,682,072,191 TRX-tokens i omløp.

Tron er oppført på de fleste av de ledende plattformene for utveksling av kryptovaluta, inkludert den største Binance. Andre plattformer som støtter Tron inkluderer OKEx, HitBTC, Huobi, CoinBene, Bitrue, Upbit, IDAX, Gate.io, Bittrex og Bitfinex blant mange andre.

I denne artikkelen prøver vi å gi våre anerkjente lesere en oversikt over Tron-kryptokurrency-prosjektet, fortid og fremtidig ytelse, prosjektets fremtid, spådommer samt FAQs-delen der du raskt kan utstyre deg med informasjon om Tron.

Innhold

 1. Prediksjon for Tron 2019
 2. Tron pris prediksjon 2020
 3. Tron prisforutsigelse 5 år
 4. Tron 2018 i et nøtteskall
 5. Har Tron funnet en bunn ennå?
 6. Fremtiden til Tron
 7. Tron teknisk analyse
 8. Vanlige spørsmål
 9. Tron-prosjektoversikt
 10. Tron lommebok

Live Tron-pris:

Direkte pris = endring (5 min)

Markedsverdi 24-timers volum 24-timers VWAP 24 timers skifte

Tron Price Prediction 2019

Prisforutsigelse er for det meste basert på tilstanden til prosjektet for øyeblikket og hvordan det har utført tidligere. Tron traff nylig 2,7 millioner kontoer registrert i nettverket (satte ny rekord). De siste tre månedene har Tron vokst konsekvent i antall brukere. Ved flere anledninger har Tron ledet bransjen når det gjelder å ha det største daglige onchain volumet og daglige transaksjoner. Antall dApps på plattformen nådde nylig 400, selv om det fremdeles er langt fra målet for 2019 på 2000.

Hele kryptovalutamarkedet utvidet kryptovinteren til 2019 hvor digitale eiendeler trimmet gevinsten oppnådd i desember 2018 massivt. Prisfallet over hele linjen ble hovedsakelig tilskrevet at investorer tok baksetet etter det utvidede bearish presset. Bitcoin forkjempet rally klarte ikke å gjenopplive altcoins som det var forventet før vi hadde en breakout i begynnelsen av april.

Vår spådom for Tron i 2019 plasserer TRX på $ 0,08 ved utgangen av 2019. Dessuten vil Tron legge ut på en utrolig reise med å bryte handelshindringer mellom $ 0,05 og $ 0,07 i andre og tredje kvartal av året. Nettverket har til hensikt å signere flere strategiske partnerskap, inkludert ryktet partnerskap med Liverpool Football Club. Dette kombinert med økt utvikling når det gjelder å øke personvernet, sikkerheten og personvernet vil fortsette å tiltrekke seg investorenes oppmerksomhet.


Tron Price Prediction 2020

Selv om Tron handler til $ 0,024 etter et tap på 2% de siste 24 timene, token er spådd å slå $ 0,2 innen utgangen av 2020. Det er også godt å merke seg at andre eksperter på markedet TRX mellom $ 0,05 og $ 0,08 innen utgangen av 2020 (spådom av TradingBeasts).

Mot slutten av 2020 vil et oksemøte starte rundt $ 0,21 og $ 0,30 for å gi plass til et bullish parabolsk trekk som det som ble opplevd i desember 2017. På den annen side vil Tron bytte til $ 0,4 i 2020, men investorer bør forvente store svingninger år.

Tron Price Prediction 5 år

Tron forventes å utløse institusjonelle investorer i 2020, spesielt med planen om å gjøre TRX til et instituttkarakter. Det forventes at mange organisasjoner vil omfavne blockchain-teknologien i år, og i sin tur øke Tron (TRX) aksept, støttet av økende dApps. Spådommer antyder at en investering i TRX for tiden vil ha en ROI på 1536,75% innen 2023, noe som betyr at TRX vil sannsynligvis handle til $ 0,54 i det samme året.

Tron 2018 i et nøtteskall

2018 var et utrolig år for Tron, så vel som selskapets utstedte token TRX. Dessuten oppnådde nettverket forskjellige milepæler som plasserte det på det globale kartet og i direkte konkurranse med andre lignende plattformer som Ethereum, EOS og NEO. Investorer forventet at Tron skulle levere, og nettverket overgikk seg selv.

På et tidspunkt i fjor økte Tron-markedsandelen betydelig, og presset den til de ti beste kryptovalutaene etter markedsverdi. Tron Foundation ga også ut nettet som tillot Tron å overføre TRX-tokens fra Ethereum til sin egen protokoll. Nettverket valgte deretter superrepresentanter for å sikre at desentralisering av nettverket ble garantert. Dessuten er 2018 året Tron ervervet fildelingsplattformen, BitTorrent.

Mainnet-lanseringen forhøyet Tron til nivået av Ethereum som en desentralisert applikasjons (dApps) bygningsplattform. Som en uavhengig plattform brukes Tron blockchain til å verifisere transaksjoner mens man bruker det som blir referert til som en ikke-forstyrrende konsensusalgoritme. En annen betydelig prestasjon for Tron i 2018 var det banebrytende partnerskapet med PornHub; det ledende nettstedet for vokseninnhold med mer enn 120 millioner brukere på daglig basis. I 2018 var Tron-samfunnet likevel vitne til brannskader, superrepresentantvalg og det utrolige Project Atlas.

Tron Price Prediction

Kartkilde: Bitcoin Exchange Guide

Har Tron funnet en bunn ennå?

Kryptovalutaer i 2019, inkludert Tron, ser ut til å ha funnet en betydelig støtte som brøt ut kryptovinteren som dominerte markedet gjennom hele 2018. Ser vi på TRX / USD-handelspartskjemaet, ser vi at måned-til-måned-nedgangen i 2018 ser ut til å ha fant støtte på $ 0,011. Tron har siden korrigert fra dette nivået til handelshøyder på 0,0377, men gikk over tid tilbake til dagens $ 0,0244. På oppsiden er gevinsten sterkt begrenset til $ 0,0400 med sidelengs handel forventet om et par måneder. Derfor, det er sant å si at Tron traff bunnen og venter tålmodig på en pause.

TRX / USD daglig diagram

Tron Price Prediction

Tron price prediksjonskilde kilde: Tradingview

Fremtiden for Tron

Tron er et prosjekt som mange elsker å hate. Imidlertid er det faktisk at det har et veldig levende samfunn som hovedsakelig holdes aktivt og engasjert av Trons grunnlegger Justin Sun. Sun har en interessant markedsføringsstil rundt seg. Hans markedsføringsevner kan gjøre en erfaren markedsføringsekspert misunnelig. Imidlertid har den samme åpenheten vist seg å være skadelig for prosjektet, som de direkte angrepene mellom Sun og Ethereum-grunnleggeren Vitalik Buterin..

I følge ZyCrypto er fremtiden til Tron dyster med mindre nettverket endrer taktikk i nær fremtid. Ta for eksempel rapporter om at 90% av eiendelene er kanalen til Tron Foundation under distribusjon, mens en liten mengde mynter er satt av til fremtidig utvikling.

Likevel, ifølge grunnleggende, er Tron-fremtiden fortsatt lys og kan bli lysere. Selvfølgelig er det ikke noe perfekt team, og menneskene bak prosjektet har bevist for investorer at de kan levere før, og ingenting vil hindre dem i å gjøre det igjen.

Du kan også være interessert i Tron MainNet Launch: Leaving No Stone Unturned for å bli en kraftig kryptovaluta

Tron-prisanalyse

La oss se nærmere på de tekniske nivåene som vises med dette ambisiøse kryptovaluta-tokenet. 4-timers diagrammet viser at Tron ikke bare er en sterk rebounder, men også har potensial til å komme seg til toppene som ble oppnådd i april. Etter den langstrakte konsolideringsfasen begynte grønne skudd å spire over markedet. Tron sammen med andre digitale eiendeler trukket over 200 Simple Moving Average (SMA), og markerte begynnelsen på beindannelsen for oksemøtet som truet. Korreksjon over områdemotstanden på $ 0,0248 var utbruddspunktet som Tron krevde for å skalere nivåene over $ 0,0300 og til og med teste hindringen på $ 0,0320.

Tron TRX / USD 4-timers diagram

Tron Price Prediction

Tron Price-prediksjon Kildekilde: Tradingview

Unnlatelse av å bryte over $ 0,300 $ tillot de voldsramte bjørnene å komme tilbake for hevn et trekk som så Tron miste en stor del av gevinstene som ble opptjent i april. Støtten på $ 0,0260 tilsluttet seg endelig på grunn av bærepress mens fallet under 200 SMA økte bjørnens innflytelse på markedet, noe som resulterte i et ytterligere fall under Fibonacci-nivået på 23,6% tatt mellom siste fall fra $ 0,02786 til et lavt nivå på $ 0,0221.

April avtar funnet balanse i svingen lavt før den stiger igjen for å innvarsle den nye måneden. Selv om Tron har vært bullish de siste par dagene, er kryptoen tilbake til handel i motstandsområdet før bølgen i april begynte. Oppsiden er begrenset av både rekkevidde motstand på $ 0,0248 og 23,6% Fib nivå. Vi har sett et brudd over trendlinjemotstanden, men kortvarig støtte på 50% Fib-nivå er fortsatt i fare.

Teknisk sett er Tron bullish på kort sikt, men den mangler støtte og en katalysator for å opprettholde vekst mot april-høyden. RSI er over gjennomsnittet og beveger seg til og med høyere over den stigende trendlinjen. Det er viktig at Tron trekker over 200 SMA til $ 0.2600 for å oppmuntre flere kjøpere til å ta posisjoner for å se en betydelig utvinning som til og med kan slå $ 0,035 og $ 0,0400 på mellomlang sikt (før slutten av juni)..

Tron Key tekniske indikatorer

RSI 4-timers: 58,79

200 SMA 4-timers: 0,0260

Kortsiktig trend: Bullish

Langsiktig trend: Bullish

Viktige støtteområder: $ 0,0240, $ 0,0230, $ 0,02192 og $ 0,0210.

Viktige motstandssoner: $ 0,0260, 0,02742 og $ 0,0320.

Ofte stilte spørsmål om Tron Price:

Hva er den nåværende prisen på Tron (TRX)?

Tron er for tiden verdsatt til $ 0,0246 (på Coinbase).

Hva blir Tron (TRX) -prisen i morgen?

I følge den ovennevnte tekniske analysen vil Tron (TRX) trolig handle over $ 0,0250 i morgen.

Er Tron et anbefalt aktivum for investering?

Med tanke på spådommene som er utforsket i denne artikkelen, er Tron en god ressurs å investere i. Det er imidlertid mer lønnsomt for den langsiktige innehaveren eller ellers kjent som HODLers..

Hva er Tron spådd pris på fem år?

I henhold til spådommen ovenfor vil Tron sannsynligvis handle til $ 0,54 etter fem år fra nå.

Er Tron tilbøyelig til å falle eller stige i fremtiden?

I fremtiden vil vi se Tron handle mye høyere enn dagens pris. Imidlertid vil det være opp- og nedturer som en omsettelig kryptovaluta. Det viktige er at vi vil ha høyere høyder og høyere nedturer.

Hva blir Tron-prisen i 2020?

Tron antas å handle til $ 0,2 innen utgangen av 2020.

Hva blir Trons pris i 2025?

Tron vil bytte hender mellom $ 0,5 og $ 0,6 i 2025 (nøyaktig 6 år fra nå).

Kan Tron krasje?

Tron krasjer neppe basert på analysen vi har gjort på prosjektet. Tron har blitt ikke bare større, men også bedre. Utviklerne på Tron har ikke skuffet før og kommer definitivt ikke til å starte i dag.

Hvor kan jeg kjøpe Tron (TRX)?

Du kan kjøpe Tron på alle børsene som støtter TRX som en omsettelig eiendel, hvorav noen er nevnt her.

Tron-prosjektoversikt

Tron beskriver seg selv som den største desentraliserte plattformen i kryptovalutaverdenen. Nettstedet sier at den høye gjennomstrømningen er et resultat av å forbedre transaksjonene per sekund (TPS) i nettverket “som har overgått Bitcoin og Ethereum, i praktisk bruk i daglig bruk.” Tron hevder også å være et av de mest skalerbare nettverkene i bransjen på en måte som applikasjoner tildeles forskjellige distribusjonsmetoder på Tron på grunn av de ekstremt skalerbare og effektive smarte kontraktene. Videre har plattformen muligheten til å støtte kolossale mengder brukere.

Ytterligere detaljer på Tron-nettstedet forklarer at nettverket er mer pålitelig når det gjelder nettverksstruktur, “brukerfordel, egenverdi og høyere grad av konsentrasjon av desentralisering kommer med en forbedringsfordelingsmekanisme.”

Når det gjelder ytelse, TRX håndterer konsekvent 2000 transaksjoner per sekund (TPS) døgnet rundt. Trons TPS dverger Ethereums 25 TPS, samtidig er det nesten gigantisk sammenlignet med Bitcoins transaksjoner per sekund som varierer mellom 3 – 6.

Tron lommebøker

En kryptolommebok er en viktig del av ethvert kryptovaluta-nettverk fordi den kobler brukerne til blockchain. Det tillater sending, mottak og lagring av digitale tokens eller mynter i tillegg til å være en integrert del av desentraliserte applikasjoner (DApps).

Tron har flere typer og versjoner av lommebøker, inkludert den nylig lanserte TronLink. Lommeboken brukes hovedsakelig til tilgang til DApps på Tron-protokollen. Den kan også brukes til å sende og motta TRX, TRC10 og TRC20 tokens. Brukere som ønsker å bruke TronLink er pålagt å laste ned og installere en nettleserutvidelse som støttes av Chrome. Deretter kan de opprette en ny lommebok og huske å holde de private nøklene sikre.

TronLink brukergrensesnitt er veldig enkelt og presist ved at det viser kontoadresse, balanse, båndbredde, energi samt antall lagrede tokens.

Tron lommebok

Tron lommebok, derimot, kommer godt med for dagens brukere som foretrekker å bruke smarttelefonen sin til å gjøre nesten alt så lenge den er internettbasert. Tron Wallet er blant de mest avanserte lommebøkene i bransjen. Den kommer som en komplett pakke som gir brukeren muligheten til å overføre kryptoer, vise historien til den transakserende kontoen, koble til DApps i tillegg til å støtte fundraisers og Super Representative voting. Denne lommeboken har støtte for TRX og andre tokens som kjører på Trons mainnet. Videre støttes forskjellige plattformer, inkludert internett, mobil og stasjonær.

Det er viktig å gjøre din egen forskning før du kjøper kryptovalutaer, fordi ingen kan forutsi prisen nøyaktig. Denne artikkelen er ment å bidra til å danne et grunnlag for din beslutning om å investere i Tron. Imidlertid vil ytterligere undersøkelser hjelpe deg med å dømme riktig.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector