Uniswap [UNI] Price Prediction – Will It Again Reach ATH $ 8,65?

Uniswaps UNI-token har vært i fall siden lanseringen. Tokenet som skapte en enorm sprøytenarkoman i rommet, står fortsatt overfor en rekke hindringer for å lage nye heltidspunkter. 

Innhold

 1. Om Uniswap
 2. Uniswap’s UNI Token Launch
 3. UNI-prissammenligning med andre styretegn
 4. UNI-prishistorie
 5. UNI-prisforutsigelse for 2020
 6. UNI-prisforutsigelse for 2021
 7. UNI-prisforutsigelse for 2022
 8. Er UNI Token et godt kjøp?
 9. Ofte stilte spørsmål

Om Uniswap 

Uniswap er en desentralisert P2P exchange automated market maker (AMM). Den er bygget som to smarte kontrakter på Ethereum. 

I motsetning til sentraliserte børser som krever at kjøper og selger bestiller for å skape et levedyktig marked, kommer Uniswaps likviditet direkte fra likviditetsleverandører (LP). Separasjonen av handelsmenn og likviditetsleverandører eliminerer veisperringen for å pumpe et token. Alle eller ethvert prosjekt kan liste opp et token på Uniswap for handel i en tillatelsesfri. 

Par i kryptovaluta på Uniswap er angitt i ETH; for eksempel YFI-ETH, DAI-ETH. Likviditetsbassengene for disse parene er bygget med lignende par. 

Uniswap’s UNI Token Launch 

UNI-token lansering 17. september tok ikke bare DeFi-økosystemet, men også hele kryptovalutaområdet med storm. Tidligere brukere og likviditetsleverandører på Uniswap våknet 17. september minst $ 1000 rikere. 

Overraskelseslanseringen av UNI for tidligere brukere forårsaket mye volatilitet i prisen på Uniswaps styringstoken. 

Verktøy og insentiv til å holde styringstokener er det som skiller et godt prosjekt fra et dårlig prosjekt. Nylig dukker det opp mange DeFi-prosjekter akkurat som ICO-manien. Disse prosjektene er vitne av enorm volumtilstrømning i de tidlige markedsføringsfasene for likviditetsdrift. Imidlertid vil bøndene snart dumpe tokens på markedet fordi det praktisk talt ikke er noe incitament til å holde disse tokens. 

Styringstokener gi stemmerett over oppdateringene på prosjektet. Et vellykket prosjekt vil tiltrekke seg flere mennesker som prøver å dra nytte av styringen enn et prosjekt som bare er designet for avlsdrift. 

UNI-prissammenligning med andre styretegn 

En sammenlignende studie med andre styresettmerker er heller ikke pålitelig på grunn av det nylig funnet avkastningsdriften som kan vokse eller avta i fremtiden. Dessuten, mens det generelle konseptet med avlsdrift krever innsetting av tokens eller bruk av en plattform, støttes verdien forskjellig på tvers av hver plattform.. 

Merk at de desentraliserte applikasjonene (DApps) som MakerDAO, Compound eller Aave ikke er nye, men bommen i styringstokenene er. 

La oss ta eksemplet med COMP-tokens, dette er styringstokener som distribueres til långivere og låntakere på plattformene. Fordelingen fordeler både långivere og låntakere fordelt 50-50 mellom dem. 

eie > styresett

– Kyle Davies (@ kyled116) 24. september 2020

I hovedsak spiller styringstoken ingen rolle i funksjonen på plattformen. Direkte inntjening fra plattformen videreføres til likviditetsleverandørene og andre deltakere i nettverket. Belønningene for styringstoken er tilleggsbelønninger som noen ganger kommer av å brenne en del av disse inntektene eller kan være helt atskilt fra den. 

Til slutt har styreformålene selv vokst astronomisk de siste par månedene. Støtten og motstandene er ikke etablert på langsiktige kart (ukentlig og månedlig).

YFIYFI / USD 1-ukers diagram på Poloniex (TradingView)

YFI, styringstokenet for yEarn Finance nådde en topp med 5500% økning siden august. Andre som Aave (LEND), SNX, MKR økte også ekstatisk de siste månedene. Derfor definerer DeFi-bommen. 

Under et slikt oksemarked eller prisoppdagelsesfase er alt mulig fordi det er høy risiko: belønningsgrad. 

UNI-prishistorie 

Hele tidenes høye pris på UNI-token på Binance er $ 8,62 den 18. september. Ved lanseringen var det betydelig volatilitet i prisen på token mellom $ 2,4- $ 3,6. På selve 17. hoppet token til det høyeste $ 5,93.

Uni prisdiagramUni prisdiagram | Kilde: CoinGecko

 I løpet av de første 20 dagene av lanseringen har token vært i rødt av 13 av dem. Støtte- og motstandsnivået på $ 3,63 har vært kritisk for UNI. 

UNI-prisforutsigelse for 2020

Den korte prishistorikken til UNI-token og massiv volatilitet i pris gjør det vanskelig å analysere prisutviklingen. Videre har overraskelseslanseringen av disse tokens overrasket kryptovaluta-brukere. Derfor er det mye FOMO og FUD rundt tokenet for øyeblikket. 

For alle som har vært lenge nok i krypto, fører lanseringen av et token vanligvis til en nedadgående trend da interessenter og tidlige investorer finner en måte å avslutte sine posisjoner. 

Uni TokenUNI / USD 1-dags kart over Binance (TradingView)

UNI har vært i en nedadgående trend siden lanseringen. Uniswap’s UNI noterte seg på toppbørser som Coinbase, Binance og FTX innen den første dagen etter lanseringen. 

Det 21-dagers enkle glidende gjennomsnittet er pålitelig støtte for oksene. UNI-token brøt under dette nivået etter en falsk utbrudd av 1. oktober. Motstanden mot prisen på $ 3,89 er avgjørende for bjørnens trekk for å ha korte posisjoner på den tiden.  

Videre er det spesielt viktig å lukke over 50 SMA for den bullish saken, fordi det vil gi troverdighet til breakout. Næringsdrivende må huske potensielle motstandssoner rundt $ 5. 

På fire-timers diagrammet når prisen slutten av det synkende trekantfatet, som er ytterligere bearish. Et synkende trekantmønster gjenkjennes gjennom lavere høyder og vannrett støtte, og danner en rettvinklet trekant. 

Uni-pristabellUNI / USD 4-timers diagram på Binance (TradingView)

Støtten til mønsteret er på $ 3,65 hvis prisen bekrefter under dette nivået, peker målet på en synkende trekant på $ 0,13. 

Den generelle ideen er at UNI-token må definere sin støtte og motstand tydeligere med tiden fordi det for øyeblikket er mye usikkerhet om det med ekstreme muligheter. 

Hvis prisen går over motstanden fra de synkende, kan den nå alle mål opp mot den nåværende all-time high (ATH) på $ 8,65. 

UNI-prisforutsigelse for 2021

Det er bare tre uker siden lanseringen av UNI-token. Derfor er estimering av prisen på token ett år i fremtiden helt avhengig av grunnleggende verdi med visse sannsynligheter. 

De mulige scenariene i fremtiden for Uniswap er:

 1. Uniswap fortsetter å holde tritt med volumet på sentralisert utveksling og står på hele 500 millioner dollar i løpet av et år. Disse inntektene fra gebyrer vil bli opptjent av likviditetsleverandørene, og da vil styring av børsen være mer verdifull.
 2. Utvidelse av DeFi-plass utenfor Ethereum eller generell fading ut av børsen fører til tap av likviditet, og styringstoken har svært liten verdi i fremtiden.
 3. UNI token og plattformen utvikler seg over tid til å betjene markedet på en annen måte. For tiden er teamet fokusert på å bygge Uniswap-plattformene og gjør det via tilskudd og offentlige goder.

Videre bærer Uniswap også den tekniske risikoen som følger med ethvert smart kontraktsbasert prosjekt, dvs. kontrakter kan utnyttes. 

For tiden handler insentivet for å bryte UNI-tokens til fordel for å øke likviditeten. På grunn av de høye avgiftene for Ethereum GAS er kostnadene for en byttetransaksjon imidlertid mer enn $ 3. Dette avviser småhandelshandlere på plattformen; dermed redusere volumet av transaksjoner som er mediet for å tjene. 

UNI-prisforutsigelse for 2022

Fremtiden for desentralisert finansiering ligger ikke bare i hendene på utviklere og brukere, men også regulatorer. Debatten om anvendelse av verdipapirloven har tatt en ny vending med DeFi-styringstokener. 

Ethereum, plattformen den er designet for, spiller også en viktig rolle i fremtiden for prosjektet. 

Ethereum gasspriser svinger daglig i takt med etterspørselen. Hvis mange prøver å bruke Ethereum samtidig, vil bensinprisene være høyere. Hvis aktiviteten er lav, vil bensinprisene være lavere. Implementeringen av lag-2 og ETH 2.0 er fremdeles borte i fremtiden, og frem til da er hindringen for adopsjon av detaljhandel fortsatt der. UNI-token kan tiltrekke brukerne til plattformen, men suksessen deres er sammenflettet, noe som forårsaker forvirring blant handelsmenn. 

Selv om gevinsten har vært rikelig for noen, har det vært mange tilfeller av at teppe også har fått et tidlig salg. Derfor kan regulering også være nødvendig for den organiske veksten i rommet. 

Les også: Ripple (XRP) Prisforutsigelse: x3 ($ 1,0) innen utgangen av 2020?

Er UNI Token et godt kjøp? 

Investering i UNI-tokens tilsvarer for øyeblikket investering i en oppstart eller et venturefond. Mens utsiktene ser lyse ut, ligger sannsynligheten for fremtidig suksess i mørket. For å sikre risikoer fra ekstreme prisbevegelser, hjelper diversifisering av porteføljen til å øke sannsynligheten for gevinster. Brukerne må se etter å investere bare ikke i en krypto; dessuten ikke bare ett DeFi-prosjekt. Oppmerksomheten til rommet er bare 6 måneder gammel, og det er flere måter økosystemet kan utvikle seg på.

Å være den ledende DEX i rommet, er styringstokener for plattformen bundet til å ha anerkjennelse og verdi i markedet. Imidlertid vil UNI-insentivene for utvinning av likviditetsdrift slutte 17. november hvor vi kan se et stopp i utsalget. Inntil tilbudet ser ut til å overgå etterspørselen.  

Dessuten reduserer den høye inflasjonen de første fire årene sammen med begrenset bruk av styringstoken dens salgbarhet i den første perioden. Investorer må også utføre aktsomhet fra de regulatoriske utsiktene for tokens. 

Kan ikke kommentere mye på pris på kort sikt … &# 128293;

… men jeg er vel bare overrasket over at folk blir overrasket over $ UNI rasende. &# 129412;

Mest brukte app, avgifter større enn Bitcion, volum større enn mange CEXer, og en av de beste demonstrasjonene av Ethereum.

Lær å se & kjøp de ekte. &# 128064;

– DCinvestor.eth ⟠ aftab.eth (@iamDCinvestor) 18. september 2020

Vanlige spørsmål

Q1. Hva er den nåværende prisen på Uniswap (UNI)?

XRP handles for øyeblikket til $ 3,20 på Binance.

Q2. Vil UNI slå 10 dollar?

I henhold til ovennevnte spådommer med organisk vekst av Uniswap-plattformen, kan UNI slå $ 10 inn i fremtiden. 

Q3. Hvor kan jeg kjøpe UNI-poletter?

Du kan kjøpe Ripple [XRP] på topp kryptovalutabørser inkludert Binance, Bitstamp, Okex, Poloniex og FTX.

Du kan også handle derivater på plattformer som FTX, Binance, Okex,og så videre.

Q4. Hva kommer til å bli Uniswaps ’UNI-pris i morgen?

Når det gjelder tekniske nivåer, vil UNI handle mellom $ 3,4000 og $ 3,000.

Q5. Er UNI Token en stor ressurs for investeringer?

DeFi-rommet sammen med styringstokenet er relativt nytt for å gjøre en slik dom nøyaktig. I følge gjeldende statistikk, hvis man ønsker å investere i DeFi-tokens – skiller UNI seg ut som et levedyktig alternativ. 

Q6. Vil Uniswap overleve?

Uniswap er en desentralisert plattform for handel med ERC-20-tokens. Plattformens overlevelse står ikke overfor noen trussel, men den kommer med tekniske og regulatoriske risikoer. 

En feil i utformingen av smarte kontrakter kan føre til tap av midler på plattformen. Videre kan tilsynsmyndigheter kunngjøre begrensninger for bruk i deres land som vil redusere markedsførbarheten. 

Q7. Vil UNI nå $ 10?

Til $ 10 vil UNIs totale markedsverdi være 10 milliarder dollar. Selv om det ikke er umulig, er sjansene for at den når $ 10 i nær fremtid dyster, da til og med den øverste sentraliserte børs Binance BNB-mynten for øyeblikket har en mcap på 4,2 milliarder dollar..

Q8. Hva vil være verdien av Uniswap (UNI) de neste fem årene?

Uniswap forventes å handle til $ 8,00 de neste fem årene.

Q9. Er UNI Token tilbøyelig til å falle eller stige de neste fem årene?

Uniswap er en innovativ plattform som kan erstatte sentraliserte handelsplattformer, inkludert lansering av tradisjonelle verdipapirer på Ethereum. Derfor er det en god sjanse for vekst. Imidlertid kan token distribusjonsprosessen hindre prisstigningen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me