Binance Coin (BNB) prisforutsigelse for 2021: Vil BNB / USD fortsette å stige i 2021? Viktige faktorer forklart!

Prisen på Binance økte absolutt i midten av februar, siden den steg fra rundt $ 50 til $ 370. Den ga tilbake halvparten av gevinsten den siste uken i februar, men virker som den begynner å bli bullish igjen. Binance Coin BNB var den første som signaliserte kryptovaluta-rallyet i september i fjor, da den hoppet fra rundt $ 18 til $ 33 og den vinner mest akkurat nå, tredoblet i pris siden midten av desember. Januar-retretten var svak og kortvarig, mens de to første ukene i februar har vært ekstraordinære så langt, med Binance nesten doblet i verdi, og økte fra rundt $ 40 til rett under $ 100 og fortsatte deretter over $ 145, mens den bullish momentum blir bare sterkere. Dette kommer midt i en produktutviklingsstasjon som ser Binance lansere flere nye kryptovalutaprodukter.

Binance er et digitalt aktivum som ble lansert av Binance-børsen. Brukere kan betale sine Binance-avgifter i BNB, og de får rabatter i retur. Disse rabattene er gyldige i fire år, og de halveres i verdi hvert år: 50% det første året, 25% det andre, 12,5% det tredje og 6,25% i løpet av det fjerde. Det primære formålet med Binance Coin er betaling av gebyrer, selv om det også kan brukes i forskjellige online og fysiske butikker over hele verden. Bortsett fra dette kan man også investere BNB i Initial Coin Offerings (ICO) som ble grunnlagt som en del av Binances Launchpad-program.

Så langt har verdens 10. største kryptovaluta, Binance Coin (BNB), en markedsverdi på 4 378 824 720 dollar. Binance Coin (BNB) ble opprinnelig dannet på Ethereum-nettverket i juli 2017, noe som gjorde det til en 3. generasjons kryptovaluta og ERC-20-token. 

Binance Coin ble opprettet av den populære kinesiske kryptokursutvekslingen Binance. En portmanteau av ‘binær’ og ‘finans’ handler Binance rundt $ 5,184,160,910 i en typisk 24-timers periode, og det er verdens største kryptobørs. Suksessen kan tilskrives den interne matchende motoren som samsvarer med brukere som ønsker å kjøpe og selge den samme eiendelen. På denne måten vil Binance sannsynligvis gå fra styrke til styrke, men hva med Binance Coin?

Nylige endringer i BNB / USD-prisen 

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +$ 9,48 +21,39%
6 måneder +$ 21,18 +91,55%
1 år +$ 25,07 +130,23%

 

 

BNB / USD – Prognose Sammendrag

Binance-prognose: Q1 2021

Pris: $ 350 – $ 400

Prisdrivere: Double Top Breakout, Bullish MACD, 10 & 20 EMA-støtte

Binance-prognose: Q2 2021

Pris: $ 500 – $ 600

Prisdrivere: Bearish korreksjon, Fibonacci Retracement, Profit-taking.

Binance-varsel: 1 år

Pris: $ 1000

Prisdrivere: 50 EMA-støtte, ABCD mønster fullføring

 

BNB / USD – Faktorer som påvirker prisen på Binance Coin:


Følgende faktorer som påvirker prisen på Binance Coin, vil hjelpe deg med å forstå markedet og forutsi perioder med vekst eller nedgang, basert på aktuelle hendelser. Spådommene er vanligvis basert på prinsippene for teknisk analyse. Til tross for dette trenger vi alle å forstå forskjellige faktorer som kan påvirke prisen på en bestemt eiendel, som igjen gjør oss i stand til å ta fornuftige investeringsbeslutninger, basert på endrede hendelser.

Mange kryptovalutaer er for tiden ikke underlagt noen kontroll fra myndigheter og sentralbanker. Imidlertid, hvis noen endringer skulle skje i de kommende årene, kan dette påvirke verdien av Binance Coin. La oss se på de tre viktigste faktorene som kan påvirke prisen på Binance Coin:

Tilbud og etterspørsel:

Forholdet mellom tilbud og etterspørsel kan betraktes som en ‘catch-all’ faktor som alltid vil påvirke prisen på Binance Coin. Det er også verdt å merke seg at forholdet mellom tilbud og etterspørsel er avhengig av mange forskjellige faktorer. Med enkle ord vil prisen på en eiendel reduseres hvis tilbudet overstiger etterspørselen, og i sin tur vil den øke hvis etterspørselen er større enn tilbudet. 

Levering av Binance Coin:

Binance halverer myntene sine, og denne hendelsen skjer omtrent en gang i året. Det kutter belønningen for å bryte nye blokker i to. I likhet med Bitcoin er det maksimal totalforsyning med Binance Coin. Da den ble lansert, var den totale forsyningen omtrent 200 millioner; Binance-børsen ødelegger imidlertid forsettlig Binance Coin-tokens over tid.

 Dette gjøres normalt for å kontrollere tilførselen av kryptovalutaen, noe som hjelper Binance-prisene på mynter å holde seg faste. Med enkle ord kan Binance håndtere forholdet mellom tilbud og etterspørsel ved å redusere det totale tilbudet, noe som har en positiv innvirkning på prisen på Binance Coin. 

Suksessen til ICO:

En annen viktig faktor som kan påvirke Binance Coin-prisene er suksessen til ICO-ene som deltar i Binances Launchpad-ordning. Hvis Binance støtter lansering av en serie nye populære kryptovalutaer, betyr det at Binance Coin-brukere har flere muligheter for å handle tokens. Dette underbygger i sin tur etterspørselen etter Binance Coin, ettersom det skaper større grunn til å handle på Binance-plattformen og derfor å eie BNB. 

Amerikanske dollar & Binance Coin:

Den utbredte økningen i Binance Coin kan også tilskrives den svakere amerikanske dollar, utløst av fremgangen mot å bli enige om neste runde av amerikansk finanspolitisk stimulans, noe som har undergravd etterspørselen etter eiendeler som sikre havner som den amerikanske dollaren og bidratt til gevinst i Binance Coin.

Hvorfor kjøpe Binance Coin? Kvaliteten til BNB:

La oss snakke om noen gode grunner til å kjøpe Binance (BNB) Coin.

Rimelig – Sammenlignet med andre mynter, som Bitcoin, er BNB gunstig når det gjelder kjøp, siden det er ganske rimelig. Du kan enkelt handle BNB-mynter på Binance-plattformen.

Tilbud og etterspørsel – Tilbud og etterspørsel bestemmer veksten til valutaens verdi i en digital sentral. Bitcoin vokste i verdi takket være forsyningstaket på 21 millioner. I mellomtiden er 99 millioner BNB-mynter allerede i markedet, og når berømmelsen sprer seg, vil tilbudet avta, noe som igjen påvirker prisene positivt..

 Samfunnstillit – Binance Coin blir sett på som en av de mest pålitelige myntene i markedet, takket være den enkle driften og en høy uttaksgrense på $ 30.000. Investorer får mer tillit til BNB på grunn av det lave sikkerhetsproblemet. 

 Vekst – Etter hvert som Binance-plattformen vokser med tiden, vokser BNB-valutaen med samme hastighet. Infrastrukturen er like sterk som Bitcoins protokoll.

Teknisk analyse – Kan vi forvente en fortsettelse av den bullish trenden – BNB / USD? 

På den tekniske siden av markedet handler Binance med en solid bullish bias, etter å ha steget til $ 92,55-nivået. På den ukentlige tidsrammen har Binance brutt det dobbelte motstandsnivået på $ 33,66, og det krysser også over det neste motstandsområdet på $ 47. Lukking av bullish oppslukende lys på den ukentlige tidsrammen antyder sterke sjanser for ytterligere kjøp i Binance. 

Ser vi på den langsiktige prognosen for Binance, antyder kryptoparet en sterk bullish bias. På den høyere siden kan Binance finne sin neste motstand rundt $ 103 og 125,100, som utvides med månedlige svingepunktsmotstandsnivåer. 

BNB / USD Bullish Engulfing, RSI og MACD – Alt foreslår kjøp

På det daglige diagrammet, 10 & 20 perioder Eksponentielle glidende gjennomsnitt støtter også en sterk bullish bias, men samtidig antyder dette også solide sjanser for en bearish korreksjon, da verdien forblir på et nivå som er langt borte fra dagens markedspris på BNB $ 94.

På den nedre siden kan BNB / USD finne støtte på $ 88,10 og 79,44 nivåer, som utvides med 23.60% og 38.20% Fibonacci retracement nivåer. MACD viser en bullish crossover, og den har begynt å lukke histogrammer over 0, og støtter en bullish bias blant handelsmenn. Vi kan forvente en liten korreksjon i BNB til $ 79,44 så snart paret er ekstremt overkjøpt og okser ser ut til å være oppbrukt. Denne oppdateringen undersøkte mange fantastiske projeksjoner og ideer av noen ledende spesialister innen kryptorommet. Hver av dem har et stort argument, noe som gjør det desto mer interessant å observere hva som er i ferd med å rives ut i begynnelsen av 2021. Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector