Bitcoin Cash Price Prediction Q4 2020: Vil BCH bli med i Bitcoin Uptrend snart?

Bitcoin Cash BCH ble lansert på en flott tid, rett før økningen i 4. kvartal 2017. Den startet livet på $ 300, og endte på $ 4147 innen desember det året. Men nedgangen var også ganske voldsom det neste året, og på noen punkter endte [[Bitcoin]] Cash under $ 50, ettersom angrepene fra Bitcoin-samfunnet på grunn av splittelsen skadet omdømmet. Dette har holdt investorer på vakt mot BCH, noe som er en av grunnene til at denne kryptovalutaen har holdt seg bak andre store kryptovalutaer, til tross for at den er blant de beste når det gjelder markedsverdi..

Les den siste oppdateringen på Bitcoin Kontantpris 2021 Prognose

 

Prisen har returnert til åpningskursen, og handlet på rundt $ 300 siden mai 2019, men den gikk glipp av stor tid på økningen i andre halvdel av 2020. Glidende gjennomsnitt holder også dette altcoin dempet, noe som ikke er et godt tegn , men la oss håpe det vil finne viljen til å presse over dem og bli med på den bullish løpeturen som vi har sett i kryptomarkedet i løpet av det meste av 2020.

 

Nylige endringer i Bitcoin kontantpris

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +56 +22,2%
3 måneder +78 +33,9%
6 måneder +70 +29,4%
1 år +133 +76%
3 år -1,513 -83%

 

Faktorer som påvirker Bitcoin Cash

 

Følelsen er en viktig faktor for kryptovalutamarkedet, som har vært ganske positivt i år, og BCH er også utsatt for følelsen. Skalerbarheten er attraktiv for brukerne, siden det gjør mindre transaksjoner billigere, noe som var hovedårsaken til at Bitcoin Cash avvek fra Bitcoin i 2017. Konkurransen med Bitcoin er også en viktig faktor for BTC, med transaksjonsgebyrer som faller for Bitcoin, mens BCH planlegger. å øke blokkstørrelsen for å muliggjøre raskere transaksjoner, samtidig som avgiftene senkes. Tilpasningen av BCH av store institusjoner eller investorer vil være en annen faktor som vil påvirke prisen på Bitcoin Cash, for eksempel inngangen til Paypal i spillet i september 2020.  

Bitcoin Cash Prognose: 4. kvartal 2020 Bitcoin Cash Prognose: 1 år  Bitcoin Cash Prognose: 3 år
Pris: $ 340 – $ 350

Prisdrivere: Kryptostatus, BCH-følelse, tekniske indikatorer

                                                                                     

Pris: $ 450 – $ 500 

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, Safe haven-status for kryptoer, Skalerbarhetsprogresjon


                                                                  

Pris: $ 1500

Prisdrivere: Kryptomarkedsstatus, annen kryptokonkurranse, negativt omdømme

                                                                              

Live Cash-diagram for Bitcoin

BCH

 

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris de neste 5 årene

Nyere utvikling for Bitcoin Cash

Bitcoin Cash startet sitt liv i umiddelbar konkurranse med Bitcoin, siden det var en hard gaffel av sistnevnte. Bitcoin hadde et skalerbarhetsproblem, og bestemte seg for å utvikle Segregated Witness for transaksjonene SegWit2x, men en rekke Bitcoin-innehavere trodde ikke at dette ville løse transaksjonstidsproblemet, så de bestemte seg for å forkaste og lage Bitcoin Cash. De økte blokkstørrelsen fra 1 MB til 8 MB og lovet å følge Satoshi Nakamotos hvite papirmål.

Dette gjør BTC til en direkte konkurrent til Bitcoin. Så et hovedelement i Bitcoin Cash potensiale for suksess vil være om brukere bestemmer seg for at det å øke blokkstørrelsen er mer effektivt enn SegWit. Transaksjonshastigheten er raskere for BCH, med 11.000 transaksjoner per sekund TPS, og den vil øke ytterligere, ettersom Bitcoin Cash har som mål å øke blokkstørrelsen til 32 MB.

Konkurransen med Bitcoin har imidlertid ført til angrep på Bitcoin Cash, noe som har skadet omdømmet, noe som har vært en av hovedfaktorene for at BCH ikke har hatt nytte av den nylige økningen i store kryptovalutaer i andre halvdel av 2017. Men dette har ikke stoppet støtten fra store investorer som Paypal, som adopterte BCH sammen med tre andre store kryptoer i september 2020. Men nok en gang hadde ikke BCH nytte av den nyheten. Kryptomarkedet har også hatt stor nytte i 2020 av den nye safe haven-statusen, men nok en gang har Bitcoin Cash ikke utnyttet det.  

Teknisk analyse av Bitcoin Cash – Vil MAs holde BCH / USD dempet, eller vil den bryte over dem snart?

 

BCH / USD prøver for hardt å bryte MA nylig

Som nevnt ovenfor kom Bitcoin Cash på en flott tid, rett før den store bølgen begynte for kryptovalutaer på slutten av 2017. Den økte fra $ 300, hvor den begynte, til $ 4 147 i desember det året, men den kom hardt ned i begynnelsen av 2018. Etter et kortvarig forsøk på å reversere prisen i april / mai 2018, falt prisen til $ 75 innen utgangen av 2018. I 2019 så vi en sprett, men stigningen stoppet rundt $ 500-nivået, som holdt for andre gang i februar i år. Til slutt tok 20 SMA (grønn) også opp prisen på det månedlige diagrammet, og det har gitt motstand for BCH / USD siden den gang, og holdt den nede.

 

 Det neste målet er den forrige motstanden på $ 500 hvis MA er brutt

På det ukentlige diagrammet ser vi at 20 SMA ble til motstand for Bitcoin Cash våren 2018, etter å ha prøvd å reversere høyere, og det fortsatte å presse prisen ned til april 2019 da prisen hoppet over den. 50 SMA (gul) presset prisen i løpet av det meste av 2019, mens 100 SMA (grønn) tok sin tur i 2020, og den skyver fremdeles trekker seg tilbake lavere. Så, den tekniske analysen tegner ikke et lyst bilde for BCH / USD, men hvis prisen snart går over den, siden den nylig har holdt seg til 100 SMA, kan det hende vi ser et brudd.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map