Bitcoin SV-prisforutsigelse for 2021: Missing the Crypto Party

Bitcoin SV – Oversikt over prognoser

Bitcoin SV-prognose: H1 2021

Pris: $ 230 – $ 250

Prisdrivere: Teknisk sprett av 50 SMA, Second wave of COVID-19, Crypto market sentiment

Bitcoin SV-varsel: 1 år   

Pris: $ 350 – $ 400

Prisdrivere: Post COVID-19, Safe haven status, Gjenoppretter global økonomi

Bitcoin SV-prognose: 3 år   

Pris: $ 2000

Prisdrivere: Høyere obligasjonsrenter, Safe haven status, Economic Recovery, Post coronavirus

 

Bitcoin SV har den eneste kryptoen som ikke har hatt fordeler av økningen i kryptovalutamarkedet så langt. Den har steget to ganger, men har gitt tilbake gevinstene ganske snart. Det begynte å bli med i det startede livet i november 2018, som en hard gaffel av Bitcoin Cash BCH, som selv startet livet som en Bitcoin-gaffel. SV står for Satoshi Vision (SV). Det begynte for rundt $ 100 for mer enn to år siden, med sikte på å justere protokollen med større blokkstørrelser for å redusere transaksjonsgebyrene. De billigere avgiftene stemmer overens med Satoshi Nakamotos opprinnelige Bitcoin-visjon, derav navnet.

Det har gjort noen gode fremskritt i den forbindelse, da transaksjoner fortsetter å øke til rekordhøye og fortsetter å gå i den retningen, men det har ikke tiltrukket kjøpere. BSV startet livet etter det første gullrushet i kryptovalutamarkedet på slutten av 2018, så vi vet ikke hvordan det ville ha reagert den gang, men å dømme etter prisaksjonen så langt, kan vi si at Bitcoin SV har savnet helt ute på krypto-manen i slutten av 2020 og tidlig i 2021.

 

Strøm BSV / USD Pris: $

Nylige endringer i Bitcoin SV-prisen

Periode Endre ($) Endring %
1 måned +48 +22,9%
3 måneder +81 +47,9%
6 måneder +45 +21,1%
1 år -102 -28,3%
Siden unnfangelse  +161 +161%

 

Faktorer som påvirker Bitcoin SV

Bitcoin SV siteres som BSV eller BCHSV i forskjellige kryptovaluta-børser, siden det er en vanskelig form for Bitcoin Cash. Hovedmålet da det ble forkjøpt av Bitcoin Cash var lave avgifter, noe som betyr at skalerbarhet fortsatt er hovedfokus for BSV-utviklere. Nyere data viser at transaksjonene har økt, og planene er at BSV skal øke skalerbarheten ytterligere. Dette er en positiv faktor for Bitcoin SV, sammenlignet med Bitcoin. Bitcoin SV-utvikling ledes av nChain, og da den startet ble denne kryptovalutaen støttet av tidlige Bitcoin Cash-støttespillere som Calvin Ayre og Craig Wright.

Bitcoin SV Live-diagram

Bitcoin SV-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Med den offentlige interesse om at Bitcoin ble omgjort fra et betalingsmiddel til et investeringsinstrument for merverdi, oppstod behovet for at en annen Bitcoin-gaffel skulle ta et eget liv som betalingsmetode, slik Bitcoin SV startet. Bitcoin Cash (BCH) nettverk hardgafler to ganger i året, som en del av planlagte protokolloppgraderinger. I november 2018, i motsetning til tidligere BCH harde gafler, var det et konkurrerende forslag som ikke var kompatibelt med den publiserte veikartet. Den måneden begynte begge gruppene å lage blokker i sine respektive separate kjeder, som skapte Bitcoin SV (BSV) som et resultat av splittelsen.

Skalerbarhet i Bitcoin SV

Som vi nevnte ovenfor, var transaksjonsgebyrer og transaksjonskostnader hovedårsaken til at Bitcoin SV ble født for mer enn to år siden. Bitcoin Cash-protokollen gikk gjennom en oppgradering den gang, som hadde som mål å øke skalerbarheten ved å endre måten blockchain lagret informasjon på. Craig Wright, grunnleggeren av Bitcoin Cash-utvikleren nChain likte ideen om at dette kunne tillate programvareutviklere å lage smarte kontraktprogramvareplattformer på Bitcoin Cash-blockchain. BCH-utvikler nChain gjorde en programvareoppgradering og kalte den Bitcoin Cash SV (Satoshi’s Vision). Som et resultat ble Bitcoin SV født i november 2018, etter at Bitcoin Cash gikk av, og åpnet en konflikt mellom gruvearbeidere som støttet den nye gaffelen Bitcoin SV og Bitcoin Cash.

Hovedvisjonen til Satoshi Nakamoto for Bitcoin var å være et bredt betalingsinstrument, og Bitcoin SV har prøvd å leve opp til den visjonen siden splittelsen. Ifølge gruvearbeiderne som støtter BSV, er en av måtene å gjøre det å øke blokkstørrelsen. Bitcoin SV-talsmenn og Bitcoin Cash-fellesskapet skilte seg ut fra blokkstørrelsen, derav splittelsen. BCH-supporterne ønsket at blokkstørrelsen skulle forbli på 32 MB, mens Bitcoin SV-støttespillere ønsket at blokken skulle øke til 132 MB. Den høyere blokkstørrelsen har støttet det økende antall transaksjoner, som har steget de siste månedene, ettersom etterspørselen har steget i løpet av denne tiden. Bitcoin SV (BSV) Scaling Test Network (STN) nådde en ny rekord i forrige måned, og behandlet mer enn 9000 transaksjoner per sekund (tps) i slutten av januar.

Konkurranse med Bitcoin

Akkurat som forholdet mellom Bitcoin og Bitcoin Cash, som er preget av mye konkurranse, er situasjonen lik med Bitcoin SV. Det er angrep fra Bitcoin-samfunnet, som har tynget BSV. Våren 2019 kritiserte en Twitter- og Bitcoin-bruker kalt “Hodlnaut, som også fikk rykte for“ Lightning Torch ”-eksperimentet Wright offentlig, med en stor publikum på Twitter, mens Wright svarte med trusler om å ta søksmål og hans kommentarer som svindel. Senere slo Twitter-publikummet seg til Wright og skadet følelsen for Bitcoin SV.

Selv om det bare var begynnelsen, da en rekke kryptomeglere fjernet BSV. Binance var den første som fjernet Bitcoin SV fra børsen. Kraken og Shapeshift fulgte like etter, og avnoterte Bitcoin SV, mens Binances administrerende direktør Changpeng Zhao gikk enda lenger og kommenterte på Twitter at Wright er en “svindel”, og at “alle som støtter BSV fra et teknisk perspektiv, bør angripe den falske Craig Wright, som forgifter DITT samfunn, og ikke angriper resten av verden. ” De beskyldte det for “fellessentimentet”. På den annen side svarte BSV-samfunnet med Ed Pownall, en PR-representant for Calvin Ayre og en av SVs største støttespillere som svarte at avnotering av BSV gir “et farlig presedens, mens de anklager disse utvekslingene av” markedsmanipulasjon “og” å spille Gud “.

Fremtidig utvikling for Bitcoin SV

Selv om det hadde en vanskelig tid i starten, på grunn av konkurranse med Bitcoin som har en stor andel av markedet og kan vende publikum mot deg, virker den nåværende situasjonen bedre og fremtiden lysere. Flere andre børser har tatt i bruk BSV, med en av de siste som er BuyUCoin. Dette er en digital varebørs som er populær i India. Firmaet kunngjorde at det offisielt har introdusert støtte for Bitcoin SV [BSV] på sin plattform. BSV / INR og BSV / USDT handelspar ble oppført i plattformen og var tilgjengelig for handel.

Bitcoin SV bruker Scaling Test Network (STN), som er et prosjekt av Bitcoin Association og drives av nChain. Hensikten med det er å kontinuerlig øke bedriftens skalerbarhet. Det er to måter STN bruker nodene, for gruvedrift og for å lytte over hele verden for å sikre at transaksjonsnumrene sett er fra et globalt distribuert nettverk, for å matche virkelige aktiviteter så tett som mulig over hele verden, lignende til tingenes internett (IoT).

Det er fortsatt tidlig testing for STN versjon 1.0.7 angående kjedelengdene, men så langt merker brukerne rå ytelsesforbedringer. Kristensen kommenterte forbedringer gjort til STN for å øke kapasiteten:

”Ytelsesforbedringene i 1.0.7 spilte en stor rolle her. Omsorgen og dedikasjonen fra SV-nodeteamet er uten sidestykke. Den forbedrede håndteringen av kjedede transaksjoner ser ut til å gi utbytte. Vi vil fremdeles leke litt mer her, med den siste økningen til støttekjeder på 1000 som standard. ”

Vi har sett noen rekordtransaksjoner per sekund (TPS) i 2021 så langt. Rekordtps-bruddene ble oppnådd med kjedelengder som varierte mellom 2 og 12. Dette bekrefter den langsiktige utholdenheten til nettverket under belastning. BSV liker store blokker. BSVs transaksjonskapasitet fortsetter å øke, med begynnelsen av februar rekord 16.415.525 transaksjoner i en enkelt blokk, som er den største på noen blockchain noensinne. Det vil bare øke, ettersom neste testrunde starter med kjeder på 25 som øker når dagene ruller på.

Alt dette viser at BSV-blockchain gjør seg klar til å motta og behandle big data og enterprise-tier applikasjoner. Dette kan være alle slags kontrakter som økonomiske eller juridiske, IoT-data, økonomiske applikasjoner, utvekslinger, helsedata, regjerings- og eiendomsregister, samt et bredt spekter av tokeniserte “eiendeler” som kan være noe som helst. Disse applikasjonene vil også fungere på en global skala. Så det ser ut til at BSVs høye behandlingskapasitet og det økende potensialet for skalerbarhet for transaksjoner vil bli veldig attraktivt for selskaper som liker å behandle stor datakapasitet uten forsinkelser og transaksjonsflaskehalser. I fortsettelsen av dette kunngjorde DotWallet for bare noen få dager siden at de lanserer en ny tjeneste, som kalles “Badges”, som er en annen fremgang for Bitcoin SV, siden utviklere nå kan lage noen form for token på blockchain. Dette gir BSV muligheten for aktivering av tokenisering i tråd med BSVs utviklingsvisjon.

Bitcoin SV Teknisk analyse – BSV / USD Trender opp, men veldig sakte  

På den ukentlige Bitcoin SV-kartanalysen kan vi se at det er en klar trend, og den trenden er bullish, ettersom nedgangen fortsetter å bli høyere. Etter hvert hopp har det vært et spor, som viser at kjøpere ikke er så selvsikker, og det er ikke en overraskelse, med tanke på alle angrepene. Men samtidig har hvert eneste tilfluktssted havnet litt høyere enn det forrige, noe som også bekrefter at trenden er bullish. Glidende gjennomsnitt ser litt forvirrede ut, siden de bare dukket opp for en stund siden, gitt den korte levetiden til BSV, men 100 SMA har dukket opp nå, og det har tatt form. Dette glidende gjennomsnittet har fungert som støtte siden oktober, og etter hammerlysestaken den siste uken i januar, som var et bullish reverseringssignal etter tilbaketrekningen de to foregående ukene, spratt prisen høyere og den går oppover nå. Den nåværende ukentlige lysestaken ser ganske bullish ut og kjøpere har presset seg over den forrige motstanden, men vi vil se om dette hoppet ender som alle de forrige, etterfulgt av en bearish reversering.

Bitcoin SV gjenopptar det bullish momentum igjen etter å ha gitt tilbake tidligere gevinster

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me