CAD / INR-prisvarsel Q4 2020: Fortsetter opptrenden igjen?

Som risikovalutaer oppfører både CAD og INR seg på samme måte når sentimentet i markedene er positivt eller negativt. India er imidlertid et BRIC-land i utvikling med høy inflasjon, mens Canada er en utviklet nasjon, noe som er gunstig for CAD. Så når sentimentet er positivt, samles CAD hardere enn INR, mens når sentimentet er negativ, faller CAD mindre enn INR. Dette har holdt CAD / INR på en langsiktig bullish trend. Den nåværende prisen er dobbelt så mye som den var i 2000, etter å ha økt fra rundt 28 til 56, hvor den handler nå.

I løpet av denne tiden har glidende gjennomsnitt gjort en god jobb med å støtte dette paret på det månedlige diagrammet og presset trenden høyere. I 2013 steg paret over 65, da INR krasjet på grunn av en rekke innenlandske og eksterne faktorer som ble giftige for rupien. Men prisen trakk seg tilbake igjen etter hvert som situasjonen ble bedre. De glidende gjennomsnittene stoppet nedgangen og fortsetter å skyve dette paret høyere, og nå står CAD / INR overfor et motstandsnivå på 57-58, som vil avgjøre om den langsiktige bullish trenden offisielt vil være på igjen.    

Strøm CAD / INR Pris: $

Nylige endringer i CAD / INR-pris

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +1.16 +2,1%
3 måneder +1.12 +2,0%
6 måneder +2.09 +3,8%
1 år +2.98 +5,4%
3 år +7.20 +12,9%

 

Faktorer som påvirker CAD / INR 

Råolje er en stor eksport for Canada, noe som betyr at svingningene i råoljeprisene påvirker den kanadiske dollaren. Når oljeprisen øker, øker CAD også. Coronavirus-lockdowns hadde en innvirkning over hele kloden, mens den andre bølgen bare påvirker Vesten, som vil veie på de respektive valutaene, inkludert CAD. Den økonomiske ytelsen er viktig for begge valutaene, selv om økonomien over hele verden har blitt rammet av pandemien i år. Direkte utenlandske investeringer i India spiller en viktig rolle i den økonomiske ekspansjonen i landet, selv om de også er utsatt for risikosentimentet, og faller i vanskelige tider, som den vi går gjennom nå.   

CAD / INR-prognose: 4. kvartal 2020 CAD / INR-varsel: 1 år CAD / INR-varsel: 3 år
Pris: $ 84 – $ 100

Prisdrivere: Covid-19, Risk Sentiment, RBI Rates, Bank of Canada                                   

Pris: $ 145,235 

Prisdrivere: Covid-19 Market Sentiment, Economic Recovery, Developing Markets, USD Correlation

Pris: $ 221

Prisdrivere: Inflasjon, utviklingsmarkeder, RBI-handlinger, investorsstemning

CAD / INR Live-diagram

CAD / INR

CAD / INR-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Indian Rupee Fundamentals

India er et av BRICK-landene, så det tiltrekker seg mange utenlandske investeringer som en utviklingsland. Dette betyr at den mottar store mengder utenlandsk valuta, selv om den også er sårbar når slik likviditet tørker ut, slik den gjorde i 2013. Utenlandske direkteinvesteringer utgjorde rundt 50 milliarder / år i India, men tilsig registrerte en nedgang på 38% , til 22,42 milliarder dollar, i 2012–2013. Inflasjonen økte også, økende fra 2,5% -3% til 4,8%.

Kombinasjonen av disse faktorene, så vel som den dovish Reserve Bank of India (RBI) sendte Rupee krasj lavere. I år ser situasjonen enda verre ut, ettersom utenlandske investeringer har gått ned på grunn av coronavirus og den globale smeltingen, mens inflasjonen økte til 7,6% på et eller annet tidspunkt, da låsingene forstyrret forsyningskjeder globalt, spesielt fra Kina, siden India er et største importør av kinesiske varer. Dette holder den indiske rupien bearish, og dette valutaparet paret.     

Grunnleggende om kanadiske dollar

Som en risikovaluta slo den kanadiske dollaren en hit i løpet av de første månedene av COVID-19-pandemien i februar og mars. Krasjen i råolje i april, som så USAs WTI nær $ -40, veide videre på CAD, men oljeprisen har snudd siden den gang, og paret har vært bullish siden den gang, noe som har kommet CAD til gode. Imidlertid ble de økonomiske dataene svekket i Canada i løpet av høsten, og om vinteren vil vi trolig se en annen lavkonjunktur, ettersom økonomien går inn i en annen låsing. CAD vil føle vekten, og hvis oljen synker igjen på grunn av de nye låsingene, vil den også trekke CAD ned. Men situasjonen virker litt bedre enn i India, så den bullish trenden bør fortsette for EUR / CAD.   

Teknisk analyse – Uptrend har avtatt, sammenlignet med før 2013

Trenden i CAD / INR har vært bullish så langt tilbake som diagrammet viser. Trenden var ganske sterk fram til 2013, da vi så en bølge av årsakene nevnt ovenfor, men så vi et tilbakeslag tilbake til mai 2017, da nedgangen endte. Det virker som den bullish trenden har gjenopptatt igjen, men den vil ikke være offisiell før motstanden på 57.50 er brutt.

 

 100 SMA skyver USD / CAD høyere

Når trenden var sterk, ga de mindre glidende gjennomsnittene, spesielt 20 SMA (grå) og 50 SMA (gul), solid støtte til dette paret, og presset det høyere. Men etter tilbaketrekningen, som fulgte bølgen i 2013, ble 100 SMA (grønn) til støtte på det månedlige diagrammet, til tross for at de ble gjennomboret kort i 2017, og det er dette glidende gjennomsnittet som skyver CAD / INR høyere på denne tidsrammen. diagram nå.

 EUR / CAD bryter over motstanden denne gangen

På det ukentlige diagrammet ser vi at 100 SMA ga støtte under klatringen, frem til 2013, da da prisen ble lavere, ble 50 SMA (gul) til motstand, selv om området rundt 46,50 ble til støtte for CAD / INR. Prisen har steget høyere siden 2017, men tempoet er ikke så sterkt som før 2013. På dette diagrammet ser vi at prisen nærmer seg motstandssonen på 57,50, så vi vil se om kjøpere vil bryte over den, eller om prisen vil trekke seg ned igjen.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me