ChainLink-prisforutsigelse for 2021: Øker høyere etterspørsel etter orakler øker

ChainLink – Sammendrag av prognoser

ChainLink-varsel: H1 2021

Pris: $50 – $ 60

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning Covid-19, Safe haven status, Stimulus-programmer

ChainLink-varsel: 1 år

Pris: $ 100 – $ 120

Prisdrivere: Økonomisk utvinning, Post COVID-19, Safe haven status

ChainLink-varsel: 3 år

Pris: $ 200 – $ 300

Prisdrivere: Strammere pengepolitikk, Safe haven status, Economic Recovery

Chainlink startet livet for to år siden, i begynnelsen av 2019; og ble bullish så snart den ble introdusert for publikum. Ved slutten av fjoråret hadde prisen økt over $ 4,50. De fleste av disse gevinstene gikk tapt etter den baisse retrace som fulgte, men kjøperne har prøvd opp og på hverandre, og det ser ut til at de har vunnet kampen; ettersom LINK / USD beveget seg over $ 35. Glidende gjennomsnitt har gjort en god jobb med å gi støtte og presse prisen høyere, men hovedårsaken til økningen er det faktum at handelsmenn har henvendt seg til kryptovalutaer, som har fungert som trygge havner siden midten av 2020. Retretten den siste uken i februar var fortsatt mindre enn i de fleste kryptoer, og kjøpere gjenopptar kontrollen allerede. 

Den økonomiske og politiske usikkerheten som coronavirus har brakt over hele verden, har gjort det farlig å kjøpe noe i finansmarkedene, bortsett fra kryptovalutaer som har vært absolutt økende, og lenken er ikke noe unntak. ChainLink drar også nytte av det faktum at det har monopol på Oracle-nettverket, som Ethereum, og at nettverket har vokst eksponentielt de siste to årene, ettersom etterspørselen etter digitale betalinger og transaksjoner også øker eksponentielt. Med grunnleggende helt bullish og det tekniske bildet som ikke viser tegn til tilbaketrekning etter den siste bølgen, er ChainLink nødt til å klatre lenger opp, til $ 50 i utgangspunktet, og deretter over $ 100.    

 

Strøm LINK / USD Pris: $

Nylige endringer i Palladium-prisen

Periode Endre ($) Endring %
1 måned +10.30 +46,4%
3 måneder +19.10 +143,6%
6 måneder +16.10 +98,2%
1 år +28.20 +641%
2 år +31.50 +3000%

 

Faktorer som påvirker ChainLink

ChainLink er et desentralisert nettverk av noder, og den eneste som har monopol på dette feltet, grunnlagt av Sergey Nazarov, som har hjulpet den til å tiltrekke seg enorm interesse de siste månedene. Mer enn 415 kryptoprosjekter bruker ChainLink-teknologi på en eller annen måte. Den økte med 100, fra 315, i november i fjor, og antallet vil øke ytterligere. Markedsdekselet vokser raskt og ligger for tiden på $ 13,807 milliarder dollar fra midten av februar 2021.

Nettverket oversetter data og informasjon fra off-blockchain kilder / ordrer til on-blockchain smarte kontrakter gjennom orakler, og bruken av nettverket øker raskt. Dette relativt nye altcoinet, som bare er to år gammelt, har blitt ekstremt bullish siden begynnelsen av 2021, etter å ha økt fra $ 1 til nesten $ 35. Trenden er fortsatt bullish for en rekke faktorer, for eksempel den positive følelsen for kryptovalutaer som det nye sikre havnemarkedet, og for ChainLink, som Oracle-nettverksleverandør. Den økonomiske ustabiliteten og usikkerheten holder etterspørselen høyere etter kryptoer, noe som øker ytterligere for ChainLink, så alt ser bullish ut.


ChainLink Live-diagram

ChainLink-prisforutsigelse for de neste 5 årene

ChainLink er et desentralisert orakelnettverk bygget på Ethereum, som gikk live på en god tid i mai 2019, etter at den store nedgangen i kryptovalutamarkedet i 2018 var avsluttet. Med utvidelsen av DeFi-smarte kontrakter har etterspørselen etter LINK / USD også økt, og det forventes å fortsette å gjøre det når oraklekapasitetene og funksjonene øker. ChainLink blir adoptert av forskjellige selskaper, så aktiviteten i ChainLink-nettverket har økt, og ChainLink-teamet planlegger å introdusere noen nye og interessante utviklinger, samt noen nye partnerskap med andre   

ChainLink-aktivitet øker

ChainLink er i utgangspunktet som en bro mellom smarte kontrakter som kommer ut av oraklene og applikasjoner utenfor kjeden, for å gi tilgang til ressurser utenfor kjeden, for eksempel web-API-er, datafeeder osv. Med økende antall ikke-kompatible blokkjeder, APIer og datasett øker også behovet for bedre kommunikasjon mellom off-chain og on-chain finansverdenen. LINK er i forkant med å løse dette problemet ved å tilby det desentraliserte orakelnettverket av nodeoperatører. Dette har økt aktiviteten i ChainLink, ettersom Glassnodes data viser en jevn økning i antall nye adresser som blir dannet, og at passive adresser blir aktive. Dette viser at nye investorer går inn i krypto ChainLink-markedet, ettersom prisen fortsetter å øke, noe som gir det kraftige momentumet ytterligere..

En annen interessant beregning fremhevet av Santiment gir også en interessant dataindikator. Det viser økende bruk av den nyeste ATH, som ble etablert på baksiden av økt token sirkulasjon. Antallet sovende poletter som beveger seg, har også økt, og det samme har nivået av unik adresseaktivitet, som har vært bærekraftig.

Github dev-aktivitet og Google Trends viser også en bullish trend i aktivitet for LINK-token de siste seks månedene, og den fortsetter å øke tempoet, noe som delvis forklarer den nylige bullish rallyen i LINK / USD, ettersom aktiviteten i LINK- run oracles øker enormt i DeFi-økonomisystemet. Ja, det har blitt et system nå, og vil sannsynligvis bli det viktigste relativt snart. En annen ting som har holdt ChainLinks bullish momentum i gang, ifølge Glassnodes nettverksdata, er LINK-prosentforsyningen i smarte kontrakter, som har nådd en ATH på 55.950%. Med de nevnte beregningene har vi en bullish bias i LINK.  

Kommende for ChainLink

Den desentraliserte Oracle-nettverksutvikleren, ChainLink, som er forskjellig fra både de distribuerte nettverkene og de sentraliserte, har kunngjort at de samarbeider med en viktig nodeoperatør basert i EU.  Vulcan Link mottatt et stipend for å integrere ChainLink i SKALE Network. SKALE er et “fullt” desentralisert Ethereum-nettverkskompatibelt Layer-2 proof-of-stake (PoS). I følge dem tilbyr SKALE alle fordelene med desentralisering og transaksjonshastighet, uten å kompromittere sikkerheten på blockchain-plattformer.

ChainLink publiserte et blogginnlegg om dette:

“Vi er glade for å kunngjøre at Vulcan Link, en EU-basert ChainLink-nodeoperatør og Web3-utviklings- og konsulentselskap, er valgt som mottaker av et fellestilskudd for å integrere ChainLink i SKALE Network. Som et blockchain-agnostisk orakelnettverk, vil ChainLink støtte SKALE-nettverket ved å la utviklerne deres bygge mer avanserte smarte kontraktsapplikasjoner, ved hjelp av virkelige data og API-tjenester gjort tilgjengelig gjennom ChainLink Oracles. “

ChainLink vender paradigmet til Google og andre slike utviklingsteam, som bygde plattformene og applikasjonene på toppen av protokollene som driver internett, og løfter bort all verdien. ChainLink fanger opp hele verdien på protokolllaget, i selve tokenet, siden det er bygget på en blockchain-protokoll. I tillegg til at ChainLink ikke har noen reell konkurranse, siden arbeidet med å bygge innenfor dette rommet startet allerede før Ethereum, noe som betyr at ChainLink har fordelen av å være den første mover, som ligner på Bitcoin og Ethereum selv. Orakelrommet er dominert av ChainLink, som har et fullstendig virtuelt monopol.

ChainLink som betalingsmiddel og investering

Hovedårsaken til at kryptokurver ble introdusert, var å bruke dem som betalingsmiddel, og de har også tjent status som investering av eiendeler, siden de også fungerer som trygge havner. Store navn vedtar Link-tokens for å muliggjøre betalinger, for eksempel Deutsche Telekom AG, som er det største teleselskapet i Europa, når det gjelder inntekter. Det gjør dem til de tredje største dataleverandørene til Chainlink, som tilbyr den eneste orakletjenesten som DeFi-finansmarkedet er avhengig av. Ja, Deutsche Telekom har stille hjulpet betydelig med infrastrukturen i PoS-blokkjedene, og den har faktisk startet varetekt, innsats og tjene kryptobelønninger, i tillegg til å tilby DeFi-datastøtte.

Som vi vet er ChainLinks orakler et system med datastrømmer. De transporterer dataene inn i blockchain-verdenen av smarte kontrakter, som tar avhengigheten av en enkelt sentralisert kilde. T-Systems kunngjorde at de skulle kjøre en ChainLink-node i august 2020, på et tidspunkt da DeFi-transaksjoner eksploderte, da den økte usikkerheten vendte investorer mot kryptokurver. Vi har vært vitne til en utrolig tur i løpet av denne tiden, som fortsatt fortsetter. Så store navn vedtar ChainLink-nodesystemet, og Oracles medstifter, Sergey Nazarov, sier at “det er bare et spørsmål om tid før andre store selskaper og bedriftsfirmaer følger Deutsche Telekoms eksempel.” Han la til at “ChainLink gjør det mulig for topp infrastrukturteam som T-Systems å tjene penger på sin globalt distribuerte infrastruktur og sikkerhetskompetanse på tvers av de mange kjedene som allerede blir betjent av Chainlink-orakler.”

 I tillegg til å bli adoptert som et transaksjonsmiddel, blir ChainLink også ansett som en investeringsressurs. En av de største krypto kapitalforvalterne i verden, Grayscale, som har rundt 26 milliarder dollar i kapitalforvaltning på et variert sett med produkter, har innlemmet seks stiftelser til, inkludert de som er knyttet til ChainLink, som nylig ble dannet av Delaware Trust Company. måneder. Michael Sonnenshein, administrerende direktør i Grayscale Investments, sier at ”Grayscale er alltid på utkikk etter muligheter for å tilby produkter som oppfyller investorenes krav. Noen ganger vil vi reservere innlegg, selv om en arkivering ikke betyr at vi vil bringe et produkt til markedet. Grayscale kunngjør – og vil fortsette å gjøre det – når nye produkter blir gjort tilgjengelig for investorer. ” Men vi vet at noe av det kontantstrømmen vil strømme inn i Link, noe som vil føre til at den verdsetter ytterligere.

Teknisk analyse – Vil glidende gjennomsnitt fortsette å skyve LINK / USD ned?

På det daglige diagrammet var trenden bullish for LINK / USD, med glidende gjennomsnitt som presset prisen opp på det daglige LINK / USD-diagrammet, og presset den mot toppen av området i juni 2020. Så kom breakout, som sendte dette kryptovaluta økte i juli og august, selv om kjøperne kalte det under $ 20, og prisen trakk seg tilbake til den siste uken i september, da de bestemte seg for å komme tilbake. Men stigningen i løpet av oktober og november virket svak sammenlignet med andre store kryptoer, noe som ga noen fantastiske gevinster. Prisen trakk seg tilbake lavere, men den var fortsatt bullish, trender høyere til den siste uken i desember, da 200 SMA (lilla) fanget opp prisen og ChainLink steg høyere og nærmet seg $ 35 i midten av februar. 20 SMA (grå) har gitt solid støtte den siste måneden, og presset prisen høyere.

De 20 SMA-ene har ikke klart å ta igjen i februar

På det ukentlige diagrammet har glidende gjennomsnitt også gjort en god jobb med å gi støtte. De 100 SMA (grønne) gjorde det i mars i fjor etter den første koronavirus-krasjen, og deretter holdt 20 SMA høy (grå) og 20 SMA normal (lilla) som støtte før den siste bølgen. Nå kan de ikke engang innhente prisen. Tidligere har vi sett tre reverseringer etter de hausse trekkene, men denne gangen ser det annerledes ut. 

 Bølgen fortsetter i ChainLink

ChainLink Live Rate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector