ChainLink-prisforutsigelse Q4 2020: Kommer de 20 SMA til å holde igjen?

ChainLink, som er et desentralisert nettverk av noder som oversetter data og informasjon fra off-blockchain kilder / bestillinger til on-blockchain smarte kontrakter gjennom orakler, ble offentliggjort på et godt tidspunkt for kryptovalutaer. Det er et relativt nytt altcoin som bare har eksistert i rundt 1,5 år, men det har utvilsomt vært bullish, etter å ha økt fra $ 1 til nesten $ 20 innen august 2020. Trenden er fortsatt bullish, men lenken har ligget etter resten av kryptomarkedet, som absolutt økte i løpet av november.

Det desentraliserte orakelnettverket, ChainLink, som er bygget på Ethereum, gikk i drift i mai 2019 da den store nedgangen i kryptovalutamarkedet, som hadde pågått siden begynnelsen av 2018, tok slutt, og dette markedet befant seg i midt i et bullish trekk. Med utvidelsen av DeFi-smarte kontrakter har etterspørselen etter LINK / USD også økt, og det forventes å fortsette denne trenden når oraklekapasitetene og funksjonene øker.  

 

Les den siste oppdateringen på ChainLink-pris 2021 Værvarsel

 

Nylige endringer i koblingen / USD-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +3.26 +29,6%
3 måneder -2.24 -13,5%
6 måneder +10.10 +243%
1 år +11.83 +627%
3 år +13.24 +1324%

Faktorer som påvirker ChainLink 

The Link, som er mynten for ChainLink-nettverket, startet livet på $ 1 og begynte umiddelbart å tiltrekke seg investorer / kjøpere, som sendte prisen opp til $ 4,60s innen utgangen av juni. Prisen trakk seg tilbake lavere, men den har aldri falt under åpningsnivået, og på lengre sikt ser LINK / USD ganske bullish ut, siden den økte etterspørselen i andre store kryptovalutaer påvirker etterspørselen etter Link-mynter. Til tross for tilbakeføringen av den siste uken i november, som var en dårlig uke for alle digitale valutaer etter den enorme økningen tidligere i måneden, er hovedtrenden fortsatt bullish.

Sikkerhet er en faktor i kryptovalutaer, spesielt etter spam i ChainLink-nettverket i september. Glidende gjennomsnitt har støttet LINK / USD på forskjellige tidsrammekart, og den ultimate støtten har vært på 20 SMA. Nå er prisen tilbake på dette glidende gjennomsnittet, som er et avgjørende punkt for denne kryptoen, da den står på balansen mellom å forbli bullish eller å bli bearish i de kommende ukene og månedene..     

 

LINK / USD Prognose 4. kvartal 2020  LINK / USD Prognose 1 år LINK / USD Prognose 3 år
Pris: $ 15,50-16

Pris drivere: Nylig krypto-rush, Technicals, ChinLink Security

     

Pris: $ 20 


Pris drivere: Kryptomarkedsstemning, DeFi-transaksjoner, ChainLink-utvikling

Pris: $ 500-600

Pris drivere: Økt bruk av orakler, DeFi-transaksjoner, kryptomarked

  

ChainLink Live-diagram

CHAINLINK

ChainLink-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Nylig utvikling for LINK / USD

ChainLink er et desentralisert nettverk, som er bygget på Ethereum blockchain og opererer gjennom orakler. Det er i utgangspunktet som en bro mellom smarte kontrakter, som kommer ut av oraklene, og applikasjoner utenfor kjeden, for å muliggjøre tilgang til ressurser utenfor kjeden, for eksempel web-API-er, datastrømmer etc. Det økende antall ikke-kompatible blokkjeder, APIer og datasett, øker behovet for bedre kommunikasjon mellom off-chain og on-chain finansverdenen. LINK er i forkant med å løse dette problemet ved å tilby et desentralisert orakelnettverk for nodeoperatører. De blir stimulert til å gi riktige data ved å sette LINK, mens de feilaktige dataspredere mister sine Link-tokens til de som gir riktige data. Med økningen i DeFi og behovet for interoperabilitet mellom de to verdenene, vil etterspørselen og bruken av ChainLink Oracle-nettverket øke.

Google Trends og Github dev-aktivitet viser en økende trend i aktivitet det siste året for LINK-token, noe som delvis forklarer den nylige bullish rallyen i LINK / USD, ettersom aktiviteten i LINK-kjørte orakler har økt enormt i DeFi-verdenen. Dette skyldes imidlertid også i stor grad den økte spekulative etterspørselen etter kryptoer i år, siden usikkerheten har gjort dem til trygge havner. Vi var også vitne til et spamangrep på ChainLink 30. september, men nettverket fortsatte å fungere normalt, så økt sikkerhet vil også være en faktor for lenken.

Teknisk analyse – Er tilbakesporet Down Complete for LINK / USD?

 Lavt har blitt høyere siden september

 

LINK / USD ble bullish så snart den ble introdusert for publikum, og økte over $ 4,50 innen utgangen av juni 2019. Men opptrenden snudde, og kryptomarkedet handlet sidelengs, innen et område, for resten av 2019, med prisen spratt mellom $ 1,40 og $ 4,60 til mars 2020, da vi så et krasj da koronaviruset brøt ut i Europa. Men etter den første panikken ble kryptovalutaene bullish, og LINK / USD økte. I juli og første halvdel av august økte denne kryptoen til $ 19,60, men vendte tilbake i september. De 20 SMA holdt igjen som støtte på det ukentlige diagrammet, skjønt, og presset prisen høyere, men etter et nytt bullish løp i november har prisen slått ned igjen, og den står nå overfor det samme glidende gjennomsnittet. Hvis de 20 SMA holder, kan kjøpere komme tilbake igjen. Hvis ikke, skal sporet fortsette lavere.     

 Tilbakebetalingen er fullført på det ukentlige diagrammet

På det daglige LINK / USD-diagrammet presset MA-ene prisen opp og presset den mot toppen av serien i juni 2020, og deretter kom breakoutet som sendte denne kryptokurrencyen i juli og august. Men kjøpere kalte det under $ 20, og prisen trakk seg lavere til den siste uken i september, da de bestemte seg for å komme tilbake. Klatringen i løpet av oktober og november virker imidlertid svak sammenlignet med andre store kryptoer, noe som ga noen fantastiske gevinster. Prisen trakk seg tilbake den siste uken i november, og den handles nå like over 50 SMA (gul) og 100 SMA (grønn) som har fungert som støtte og motstand tidligere. La oss se om de holder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector