Dash (DAS) Prediksjon Q4 2020: Vil støtten holde?

Kryptovaluta, Dash, som startet som en gaffel av Bitcoin i 2014, kalt XCoin, Darkcoin og til slutt Dash, steg mer enn $ 1500 høyere i 2017, som alle kryptovalutaer ledet av Bitcoin, etter å ha startet det året på rundt $ 10 og økte over $ 1600, da gullrushet for digitale valutaer nådde sitt høydepunkt. Men gullrusken endte så snart 2018 startet, og siden da har prisen på DASH / USD gått ned, og den står nå overfor den langsiktige støttesonen på rundt $ 37 til $ 38.

Det tekniske bildet ser ikke lovende ut for Dash-okser; toppene har blitt lavere og de tekniske indikatorene gir motstand på høyere tidsrammekart. Et av de mest baisse tegnene er det faktum at mens andre store kryptokurver som Bitcoin og Ethereum har økt siden mars, har Dash stagnert, og selgere testet ulempen i september. Dette etterlater oss med en bearish bias for Dash.  

 

 

Strøm DAS Pris: $

Nylige endringer i Dash-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager -4.52  -6,7%
3 måneder -3.22 -4,7%
6 måneder -14.45 -21,2%
1 år +10.30 +15,1%
3 år +62,40 +91,8%

 

 

Så prisaksjonen og [[DAS]] -listene peker ned, og grunnleggende er heller ikke veldig lovende. Dash-teamet sa i oktober at Dash ikke skulle sees på som en personvernvaluta, noe som er i sterk kontrast til det Dash sto for i begynnelsen. Det hadde imidlertid ingen stor innvirkning, selv om presset mot ulempen fortsatt er.

Så til tross for at Dash samarbeider med Secure Digital, for å tilby handelsfasiliteter over sitt OTC-skrivebord, noe som gjør ytterligere forbedringer og kryptomarkedet har økt siden mars, viser ikke kjøperne mye tillit til dette altcoinet, noe som ikke indikerer en lys fremtid slik ting ser ut akkurat nå.    

 

Dash-prognose: 4. kvartal 2020 Dashvarsel: 1 år Dashvarsel: 3 år
Pris: $ 80 – $ 85

Prisdrivere: Dash Sentiment, USD-korrelasjon, tekniske indikatorer

                                

Pris: $ 40 – $ 45 

Prisdrivere: Teknisk analyse, Crypto Market Sentiment

                                                                       

Pris: $ 180 – $ 200

Prisdrivere: Dash Developments, Crypto Market Sentiment, Dash Sentiment, Global Events

Dash Live-diagram

DAS

 

Dash Price Prediction for de neste 5 årene

Nyere utvikling for DASH / USD

Det har vært både positiv og negativ utvikling for Dash, selv om markedene ikke har vært for konsentrert om det grunnleggende. Som nevnt ovenfor har Dash blitt ansett som en anonymitetsfokusert kryptokurrency, sammen med Monero og ZCash, men Dash-teamet kastet det hele i begynnelsen av oktober. Fernando Gutierrez, CMO i Dash Core Group, uttalte følgende på Cointelegraph da han ble spurt om Dash skulle beholde sin personvernstatus: 

“Nei, Dash er en betalings-kryptovaluta, med sterkt fokus på brukervennlighet, som inkluderer hastighet, pris, brukervennlighet og brukerbeskyttelse gjennom valgfritt personvern.”

Det lover ikke bra med sikkerhetsstatusen den en gang hadde, men det ser ut til at Dash-tjenestemenn skifter den fra en sikker / anonym kryptovaluta til en enklere, som man kan gjøre transaksjoner med. De har inngått et nytt likviditetspartnerskap med Secure Digital Markets. SDM er regulert av FINTRAC i Canada, og det er en globalt fokusert digital eiendomshandelsplattform for institusjoner. SDM har fullført over 2 milliarder dollar i over-the-counter (OTC) digitale overføringer av eiendeler. Med dette nye partnerskapet vil SDM hjelpe institusjonelle investorer med å kjøpe, selge og handle Dash gjennom Secure Digit Markets OTC desk.

Pasta, en av Dash Core Group-utviklerne, forklarte utviklingen av Dash Core v0.16.0.1, som er klar for distribusjon av nodeoperatører. Disse forbedringene vil være obligatoriske for alle Dash-masternoder og gruvearbeidere, og det inkluderer bekreftelsesmetoder for riktig masternodeholder-programvare og høyere nivåer av anonymitet når du bruker forbedringer for PrivateSend og lommebokgrensesnitt. Dash har også inngått et samarbeid med Taurus.io, som er en meksikansk kryptovaluta-utveksling, for å frigjøre det første krypto Visa-debetkortet i Latin-Amerika, men som vi har sagt, har dette ingen innvirkning på prisaksjonen.

Teknisk analyse – Vil MAs skyve DASH / USD under støtten?

Som det månedlige diagrammet øverst i denne artikkelen viser, økte DASH / USD mer enn 15.000% i 2017, fra rundt $ 10 til $ 1.570. Men økningen endte med det året, og i 2018 krasjet kryptomarkedet og trakk Dash ned med det. DASH / USD mistet nesten alle gevinstene i 2018, men en base dannet på rundt $ 37 til 38. Bortsett fra økningen i desember i fjor, fortsetter toppene å bli lavere, og 20 SMA (grå) gir motstand mot månedlig diagram. Den har blitt gjennomboret et par ganger, men den har ikke blitt ødelagt, siden vi ikke ser noen lysestaker som har lukket seg over den. Så, de 20 SMA holder press på ulempen for DASH / USD.  

 

Rekkevidden blir smalere for Dash

På det ukentlige tidsrammediagrammet ga 20 SMA støtte under det bullish trekket, før 2018. Men det glidende gjennomsnittet ble brutt etter den store reverseringen i februar 2018, og prisen for DASH / USD har holdt seg under alle glidende gjennomsnitt siden da. Nå forblir 100 SMA (grønn) den ultimate motstanden på ukekartet. Den avviste prisen i juli / august og reverserte Dash lavere. Støtten på $ 37 holdt igjen denne gangen, men presset er fortsatt til nedsiden, så vi tror ikke at det vil vare for lenge, siden Dash ikke har hatt fordeler av det bullish momentumet i kryptomarkedene i de siste flere måneder.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me