EOS Price Prediction Q4 2020: EOS Trading on a Bearish Triangle

EOS er et blokkjedesystem som ligner på Ethereum. Den ble opprettet i slutten av 2017, og markedsverdien var på 2,68 milliarder dollar per oktober 2020. Den hadde et flott løp de første månedene av livet. Det kom til rett tid, like før “Gold Rush” for kryptovaluta startet den gang. Som vi vet økte Bitcoin nær $ 20, mens EOS / USD steg fra under $ 3 til $ 18,50 i januar 2018. Da dro prisen tilbake under $ 4, men den økte nok en gang i løpet av de første månedene av året , mens resten av kryptomarkedet trakk seg lavere. EOS nådde sitt høyeste nivå i april 2018 og toppet seg på $ 23,30, men det har vært på en langsiktig bearish trend siden den gang, og situasjonen ser ikke så lovende ut, med en bearish trekant som dannes på større tidsrammekart..   

 

Nylige endringer i EOS / USD-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +0,09  +3,4%
3 måneder -0,35

-11,7%
6 måneder -0,11 -4,0%
1 år -0,61 -18,7%
Siden 2017 +2.23 +531,5%

Faktorer som påvirker EOS 

Det tekniske bildet virker ikke så lyst for EOS, siden trenden har vært bearish siden april 2018, med høydepunktene blir lavere og glidende gjennomsnitt gir motstand under tilbaketrekning. Den nylige prishandlingen ser heller ikke veldig optimistisk ut for EOS / USD, ettersom andre store kryptokurver øker i et betydelig tempo, mens EOS har gått ned siden august. Imidlertid skjer det noen positive utviklinger for EOS, for eksempel “EOSIO for Business”, som er rettet mot bedriftsverdenen, men samtidig er det også bekymringer for desentralisering av eierandeler, med den største andelen enheter som styrer kjeden hovedsakelig ligger i Kina.     

 

EOS / USD-prognose: 4. kvartal 2020 EOS / USD-varsel: 1 år EOS / USD-prognose: 3 år
Pris: $ 3 – $ 3,20

Prisdrivere: Teknikk, kryptomarkedsstemning, EOS-følelse

    

Pris: $ 4,50 – $ 5

Prisdrivere: Tilpasning av EOS for virksomhet, kryptomarkedsstemning

Pris: $ 8 – $ 10 

Prisdrivere: Ny utvikling fra EOS, aksjonæremisjon, kryptomarked


EOS / USD Live-diagram

EOS / USD

EOS-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Nylig utvikling for EOS / USD

EOS kjører på EOS.IO-systemet, som er et desentralisert blockchain-system som tillater hosting og kjøring av desentraliserte applikasjoner, eller Dapps, og utvikling av Dapps på plattformen. Som nevnt ovenfor ligner dette nettverkssystemet på Ethereum, men mens Ethereum ønsker å flytte fra proof-of-work POW til proof-of-stake, kjører EOS allerede på POS, noe som gjør det billigere enn gruvedrift..

EOS belaster ikke enkeltkunder for transaksjoner, og har muligheten til å tilby 1 million transaksjoner per sekund (TPS) og stor skalerbarhet. Den bruker inflasjon i stedet, som EOC-samfunnet stemte for å bli redusert fra 5% til 1%. Men en sak for EOS for tiden er konsentrasjonen av en stor del av aksjonærene i Kina, noe som gjør det mindre lønnsomt for andre deltakere, og også mindre demokratisk. EOS har nå gitt ut “EOSIO for Business”, etter å ha modellert programvaren med Blockchain-as-a-Service (BaaS) til en versjon med fokus på bedrifter. LimeChain opprettet EOSLIME-verktøyet etter at de mottok et EOS VC-stipend, for å hjelpe tilpasse en eksisterende modul av EOSIO eller distribuere et helt system.

Teknisk analyse – glidende gjennomsnitt fortsetter å skyve EOS / USD ned?

 

20 SMA har gitt motstand for EOS i 2020

EOS ble opprettet til rett tid, på slutten av 2017, da økningen i kryptovaluta akkurat startet. EOS / USD-paret økte i løpet av desember det året og i januar 2018, men trakk seg lavere i løpet av de neste to månedene. I april så vi en annen massiv bølge som tok prisen til $ 23,30. Siden den gang har trykket vært mot nedsiden, og tilbakeslagene høyere har blitt svakere hver gang. Imidlertid dannet en støttesone rundt $ 1,50-nivået, som har holdt siden slutten av 2018, og dette har dannet en synkende trekant, sammen med den bearish trendlinjen. 20 SMA hjelper også med å holde EOS nede på det månedlige diagrammet, og det har gitt motstand mot tilbaketrekninger nylig, til tross for å ha blitt gjennomboret et par ganger.

 

Den stokastiske er nå oversolgt og dukker opp på det ukentlige diagrammet

På det ukentlige diagrammet er den bearish trenden også synlig, med høyder som blir lavere hver gang, noe som indikerer salgspress, selv om selgere ikke har klart å gjøre nye nedturer. I denne tidsrammen har 100 SMA vært den ultimate motstanden for EOS / USD, etter å ha gitt motstand i februar 2020, avvisende prisen og reversert den, etter en doji-lysestake under den, som er et bearish reverseringssignal etter spore høyere. 100 SMA avviste prisen igjen i august, da den stokastiske indikatoren ble overkjøpt. Men nå er stokastikken oversolgt og vender oppover, så vi kan se et tilbakeslag høyere på 100 SMA til slutten av året, og deretter en ny avvisning og en bearish reversering.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector