Ethereum (ETH) prisforutsigelse for 2021: Vil kjøpere bryte 2017-høydepunktene snart?

Ethereum – Prognose Sammendrag

Ethereum Prognose: H1 2021

Pris: $ 2500 – $ 3000

Prisdrivere: Markedsstemning, COVID-19, Kontantstrømmer, Global økonomi

Ethereum Prognose: 1 år

Pris: $ 3.500 – $ 5.000

Prisdrivere: Safe haven status, Post COVID-19, Hawkish central banks?

Ethereum Prognose: 3 år

Pris: $ 25.000

Prisdrivere: Global økonomi, kryptomarkedsstemning, Safe haven status

 

Som de fleste andre kryptoer fortsetter Ethereum å lage nye høyder når det brøt over $ 2000, når $ 2.130, men har trukket seg tilbake til rundt $ 1500s nå, etter etter å ha falt rett under 1.300 dollar den siste dagen i februar, som var en veldig ustabil dag. Ethereum var den første til å gjenoppta den bullish trenden i februar etter tilbaketrekningen det meste av januar og igjen i mars etter retrett den siste uken i februar. Prisen brøt over rekordhøyde på $ 1427 den første uken i februar, ettersom kjøpere presset prisen over 2018-høyden. ETH / USD kom ganske nær det store nivået tidligere denne måneden, men det brøt det endelig etter en kortvarig tilbaketrekning. Dette var en stor psykologisk barriere som skulle tas ut, mens den andre var $ 2000-nivået, noe som tyder på ytterligere bullish momentum i Ethereum, mens Bitcoin brøt over $ 50.000 og nå går mot $ 60.000. Det bullish momentumet for kryptoer gjenopptok snart, med Bitcoin som brøt over $ 45 000 etter at tesla kjøpte mynten til en verdi av 1,5 milliarder dollar og Ethereum gjorde nye høyder, og handlet til $ 1740-tallet, fra og med 9. februar. Det er noen flere kommende arrangementer for Ethereum som vi har listet opp nedenfor, noe som sannsynligvis vil øke den bullish momentum..

Kryptomarkedet var midt i et sterkt bullish løp da vi la ut vår forrige langsiktige prognose for Ethereum, og økte fra under $ 100 i mars til over $ 400 i august, noe som er en veldig imponerende verdiøkning på 400%. Min kollega Arslan spådde at det bullish momentum ville fortsette i 4. kvartal 2020, og han hadde rett i det. Med unntak av at den bullish løpeturen ble til en annen “gullrushet” for kryptokurver, i likhet med det vi var vitne til i 2017, selv om det til en viss grad var større for visse digitale valutaer. Ethereum var en av disse valutaene, og det ble som vanlig med i økningen i kryptomarkedet, som ble ledet av Bitcoin.

Bitcoin økte over $ 40.000 i begynnelsen av januar, mens Ethereum kom ganske nær hele tiden på $ 1427 ifølge de fleste Ether-meglere, selv om vi etter tilbaketrekningen de siste dagene i andre uke i januar kan si at Ethereum-kjøpere sviktet ved første forsøk. Men å dømme etter det grunnleggende bak Ethereum, og spesielt av den nåværende følelsen i finansmarkedene og i kryptovalutamarkedet, kan vi si at det ikke vil vare lenge før Ethereum bryter 2017-høyden og lager en ny på et eller annet tidspunkt i år , sannsynligvis før heller enn senere, etter prisaksjonen og volatiliteten de siste månedene å dømme.

 

Strøm ETH / USD Pris: $

Nylige endringer i Ethereum-prisen

Periode Endre ($) Endring %
3 måneder +1.218 +235%
6 måneder +1.415 +404%
1 år +1,510 +493%
3 år +865 +79%
5 år +1.624 +9800%

Ethereum har funnet seg midt i et massivt bullish løp i kryptovalutaer; mens flertallet av markedet har steget høyere, har noen viktige kryptoer holdt seg stillestående, med Ethereum som en av de beste altcoinsene bak [[Bitcoin]]. Det er ganske mange grunner til dette, med følelsen av sikkerhetsmessige årsaker å bli enormt bullish for digitale valutaer, i en tid da ingen fiat-valuta er trygg. Coronavirus og den fallende globale økonomien har vendt investorene mot kryptovalutaer, men de politiske endringene rundt om i verden har også lagt til ytterligere drivstoff til dette bullish momentumet, som har gagnet Ethereum utrolig mye, ettersom det har tiltrukket store investorer. Andre grunnleggende forhold har også vært positive for Ethereum, med Ethereum 2.0 som er i ferd med å bli fullstendig lansert, noe som vil gjøre Ethereum-nettverket mer pålitelig når DeFi-transaksjonene blomstrer.

Kommende hendelser som påvirker Ethereum-prisen

 

Kommende Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559

Kommende konverter DNATags ™ fra Ethereum til Cardano Goguen.

 

Ethereum Live-diagram

Ethereum-prisforutsigelse for de neste 5 årene

 

Kryptovalutaene tar plutselig all oppmerksomhet i finansmarkedene. Mens visse aksjer, som Amazon og Tesla, har prestert ekstremt bra i tiden med COVID-19, har kryptomarkedet overgått alt. Verdien på dette markedet har økt mange ganger, ettersom digitale valutaer har fått status som trygg havn. Bitcoin steg over $ 40.000 i forrige uke, mens Ethereum har fulgt etter. I denne artikkelen vil vi se på faktorene som holder ETH / USD bullish, og anslagene for fremtiden.

 

Ethereum blir til en trygg havn under Coronavirus

 

COVID-19 har vist seg å være ekstremt gunstig for kryptovalutaer. Tradisjonelt har kryptokurver blitt sett på som risikomidler i løpet av sin korte levetid, noe som betyr at de øker i verdi når markedssentimentet er positivt og handelsmenn søker høyere avkastning på risikofylte finansielle instrumenter. Når sentimentet blir negativt, blir risikomidler bearish, og det var det Ethereum gjorde da coronavirus først tok veien til Europa i februar i fjor. Markedene var fremdeles i normal modus den gang, og kryptovalutaer falt lavere. Men siden midten av mars 2020 har verden endret seg, og kryptokurver har forvandlet seg fra risikovillige eiendeler til trygge havner, mot hvilke handelsmenn vender seg mot sikkerhet i tider med trøbbel..

Bitcoin har ledet kryptomarkedet som alltid, men Ethereum har hatt en god andel av gevinster som et fristed i nesten et år. Alle land over hele verden gjennomgikk en alvorlig krasj våren 2020, i låseperioden, og til tross for en sprett om sommeren, lider den globale økonomien fortsatt, med visse økonomier, som eurosonen og EU, sannsynligvis på vei mot en dobbel dip resesjon. Regjeringer og sentralbanker har strømmet ut store mengder kontanter non-stop, og vil fortsette å gjøre det i minst et par år. I dette miljøet, med den globale økonomiske nedsmeltingen og den store mengden kontanter i markedene, er ingen tradisjonell valuta trygg å ha, så handelsmenn og investorer vender seg til kryptokurver mer og mer.

Foruten økonomiske vanskeligheter, global politikk har også bidratt til å øke den bullish momentum i kryptovalutaer. Det vestlige politiske landskapet er i endring, noe som gjør situasjonen stadig mer usikker fra et økonomisk og et sosialt synspunkt. På den andre siden av planeten virker det som om Kina slår ned på privat kapital og forretningsfolk. Grunnleggeren av Alibaba og Ant Group, Jack Ma, har ikke blitt sett på en stund, og noen hevder til og med at han er savnet. Noen av midlene er frosset, noe som får andre rike kinesiske statsborgere i panikk, som overfører pengene sine til kryptovalutaer. Så det digitale markedet drar nytte av denne nye safe haven-statusen, og som vi vil forklare nedenfor, vil Ethereum sannsynligvis beholde denne statusen, ettersom DeFi-transaksjonene fortsetter å skyve.

 

Surging DeFi-transaksjoner er gode for Ethereum

 

Den økende usikkerheten for investorer, eller alle som har ekstra kontanter for den saks skyld, har ført til en høyere etterspørsel etter kryptovalutaer, som igjen har økt bruken av det desentraliserte økonomisystemet (DeFi). Faktisk har DeFi-transaksjonene absolutt økt i løpet av denne tiden. I januar i år oversteg den totale verdien låst (TVL) i DeFi 20 milliarder dollar for første gang noensinne. Dette betyr at det er mer enn 20 milliarder dollar i kapital distribuert i forskjellige DeFi-protokoller i systemet. Denne økningen skyldes at DeFi ikke er underlagt sentralbanker og andre formidlingsinstitusjoner.

Dette er flott for Ethereum, siden en stor del av DeFi-systemet er bygget på Ethereum-nettverket. Derfor, jo raskere DeFi-transaksjoner vokser, jo flere fordeler får Ethereum. Så den raske veksten av Ethereum-økosystemet det siste året er hovedsakelig et resultat av voksende DeFi. I midten av fjoråret var den totale verdien låst i DeFi-transaksjoner på vei mot 1 milliard dollar. Nå har verdien økt rundt 20 ganger, og dette forventes å fortsette i fremtiden, ettersom investorens etterspørsel etter kryptokurver øker, og tiltrekker seg både gruvearbeidere og spekulanter til spillet.

Volumene for Ethereum-futures gjør rekordhøye

De månedlige volumene for Ethereum har også steget siden midten av 2020, og tempoet øker ytterligere. Volumet for Ethereum-futures nådde $ 257,06 milliarder dollar i desember. Det betyr en økning på 4,4% sammenlignet med forrige måned. Spotvolumet på kryptovaluta-børser nådde også rekordhøye i desember, på $ 379 milliarder dollar. Alle disse dataene betyr at Ethereum-nettverket vil fortsette å vokse, noe som gagner kryptovalutaen ytterligere. Dette fungerer også som en pute i tilfelle et krasj i kryptomarkedet. I så fall vil Ethereum miste betydelig verdi, men det vil fortsatt være godt over handelsnivåene før koronavirus. Ikke at dette vil skje når som helst snart, men vi bør bare ta det i betraktning.

 

Ethereum 2.0 og andre oppgraderinger

 

Ethereum-nettverket er basert på desentralisert finansiering, og DeFi er kjent som “Lego Money”. DeFi-ordrer kan deles inn i individuelle deler, som deretter kan plasseres sammen igjen for å lage et annet antall ordrer. Smarte kontrakter, desentraliserte applikasjoner (DApps) og protokoller kjøres for det meste på det desentraliserte Ethereum-nettverket.

Men når DeFi-volumene øker, blir Layer 1-blockchain-nettverkene mindre pålitelige for et så høyt volum av transaksjoner. Disse transaksjonene oversteg 20 milliarder dollar per desember 2020, som nevnt ovenfor, så de er på grensen. Layer 1-blockchain-kapasiteten for behandling av transaksjoner er ganske begrenset, noe som betyr at antall transaksjoner per sekund (TPS) er begrenset. Dette forventes å bli løst med introduksjonen av Ethereum 2.0, som ble introdusert 1. desember, men den har ikke gått helt i drift ennå. I følge Vitalik Buterin skal den implementeres helt på et tidspunkt i 2021.

Forventningene for Ethereum 2.0 er at det blir en pålitelig superrask versjon av den forrige Ethereum blockchain-versjonen. Overgangen til Power of Stake (PoS) konsensusalgoritme og deling av Layer 2-betalingskanalene vil muliggjøre dette. Layer 2-betalingskanalene er bygget oppå disse eksisterende blokkjedene. Det øker hastigheten på transaksjoner betraktelig, noe som betyr at Layer 2-transaksjonene vil være mer egnet for små dagligdagse detaljhandelstransaksjoner.

Teknisk analyse

Ethereum startet på rundt $ 10, og det handlet rundt det nivået fra 2015 til begynnelsen av 2017, da det startet sitt bullish trekk, og økte til over $ 400 innen juni det året. Det betyr en verdiøkning på 4000%. Det var det første tegnet på at denne kryptovalutaen ville være en favoritt på markedet, og at kjøpere ville ta ansvar. Etter å ha handlet mellom $ 200 og $ 400 i flere måneder, kom den ekstraordinære etterspørselen etter kryptokurver, og Ethereum steg høyere og kom ganske nær $ 1500 innen januar året etter. Men det varte ikke til å vare, og det store bullish trekket ble fulgt av en stor bearish reversering i 2018, som tok prisen ned til 20 SMA (grå) på det månedlige diagrammet, hvor den sprang gevinsten, selv om sprettingen ikke ‘ t vare for lenge. Den bearish trenden gjenopptok igjen, og presset prisen under det glidende gjennomsnittet, som ble til motstand, og den ble der til august i fjor. Nedgangen fortsatte, med ETH / USD som falt like under $ 100, men det var ikke et ordentlig brudd, og det trakk seg opp over det nivået igjen. Deretter handlet Ethereum sidelengs til oktober 2020, da utbruddet endelig skjedde, som er representert av de 3 store bullish lysestakene..

La oss se hvor bullish denne månedlige lysestaken vil ende opp

På det ukentlige tidsrammekartet ble området rundt $ 100-nivået til støtte for Ethereum, og dette varte i nesten 2 år, mens området rundt $ 400 ga motstand, og holdt prisen innenfor et område frem til sommeren 2020. Glidende gjennomsnitt bidro også til å holde prisen dempet på toppen, først 100 SMA (grønn), som ga motstand, og deretter 200 SMA (lilla). Ethereum beveget seg over 200 SMA i fjor sommer, ettersom etterspørselen etter kryptoer økte, og da ble dette glidende gjennomsnittet til støtte. Etter en liten sporing i august og september, til tross for at PayPal vedtok Ethereum som en av kryptoene for transaksjoner på nettstedet, tok 20 SMA opp det ukentlige diagrammet og begynte å skyve Ethereum høyere. Til slutt økte det bullish momentum tempoet, og i begynnelsen av januar så vi den største ukentlige lysestaken noensinne. Prisen økte til $ 1.340, men den nåværende uken ser bearish ut. Denne lysestaken er imidlertid bare halvparten av størrelsen på den forrige, noe som betyr at salgspresset denne uken ikke har vært noe så sterkt som kjøpepresset i forrige uke..

Prisen har etterlatt 20 SMA siden oktober

På den daglige tidsrammen er den bullish trenden siden oktober også ganske synlig. Prisen trakk seg tilbake i løpet av september, men 100 SMA (grønn) tok igjen den og ble umiddelbart til støtte. Det begynte å skyve Ethereum høyere, da det beveget seg høyere enn de andre glidende gjennomsnittene, med 20 MA lav (grå) og 20 SMA høy (lilla). De første 10 dagene i januar var ekstremt bullish, ettersom Ethereum nesten doblet seg i verdi, men etter å ha dannet en opp-ned-hammer, som er et bearish reverseringssignal, snur prisen seg ned igjen. Imidlertid, som de andre tidsrammekartene viste, ser nedgangen ut til å ha stoppet etter den 1-dagers krasj. Det glidende gjennomsnittet nærmer seg, og kjøperne ser ut til å hoppe inn igjen, med prisen som begynner å klatre høyere. Avslutningsvis peker grunnleggende og tekniske forhold høyere for Ethereum, selv om en alvorlig tilbaketrekning ikke er ute av bildet. Men den generelle kortsiktige og langsiktige analysen for denne kryptovalutaen er bullish.

Tilbaketrekningen har allerede stoppet

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me