Forutsigelse av Bitcoin kontantpris for 2021: BCH fremdeles etterlater Crypto Surge

Bitcoin Cash – prognosesammendrag

Bitcoin Cash Prognose: H1 2021

Pris: $ 1000 – $ 1200

Prisdrivere: Kontantstrømmer, markedssentiment, COVID-19

Bitcoin Cash Prognose: 1 år

Pris: $ 1500 – $ 2000

Prisdrivere: Safe haven status, Post COVID-19, Global policy

Bitcoin Cash Prognose: 3 år

Pris: $ 5000 / sterk>

Prisdrivere: Hawkish sentralbanker? Kryptomarkedsstemning, Safe haven status, Global economy

 

Bitcoin kontanter BCH var en av de siste kryptovalutaene som ble med i økningen i kryptomarkedet, som først startet i januar i år for denne altoin, mens for andre store altcoins startet økningen tidlig i november 2021. BCH spratt fra rundt $ 300 til $ 620 innen januar 10 og til $ 775 for Bitcoin Cash innen 15. februar, men det er fortsatt langt fra $ 4000 høyt tilbake i 2017-18. Foruten det, mens det meste av kryptomarkedet har tatt ut januarhøyden i februar, handlet BCH / USD fremdeles under $ 600, noe som indikerte at kjøpepresset ikke er like sterkt, men det fanget ytterligere opp i midten av februar, vi så den andre bølgen. Selv om det ga tilbake nesten 40% av gevinsten i slutten av februar. Men presset ser ut til å bli bullish i mars igjen.

Siden coronavirus og den globale økonomiske lavkonjunkturen, som fremdeles pågår i Europa, har Cryptocurrency fått status som safe haven-eiendeler. Men Bitcoin Cash har ikke hatt mye utbytte av denne statusen. Det begynte å bli bullish i januar i år, men det har snudd tilbake, så det går glipp av det meste av handlingen. Markedet sentiment har vært positiv for kryptoen marked, men ikke for BCH tilsynelatende.

Bitcoin Cash transaksjoner er billigere enn Bitcoin, siden skalerbarhet er høyere, gjør små transaksjoner billigere, noe som var hovedårsaken til at Bitcoin Cash avviket fra Bitcoin i 2017, og BCH planlegger å øke blokkstørrelsen for å gi raskere transaksjoner samtidig som senke avgifter også. De konkurranse med Bitcoin har skadet BCH; imidlertid som store institusjoner, slik som Paypal, adoptere Bitcoin Cash, prisen skal til slutt gå opp igjen for å bli med resten av kryptomarkedet.

Nylige endringer i Bitcoin kontantpris

Periode Endre ($) Endring %
3 måneder +143 +57,9%
6 måneder +125 +43,6%
1 år +36 +9,6%
3 år -1.150 -73,7%
4 år +110 +9800%

Faktorer som påvirker Bitcoin Cash

Rett før økningen i 4. kvartal 2017 avvek Bitcoin Cash fra Bitcoin, som var den perfekte tiden, til en innledende pris på $ 300. Den steg til $ 1000 nesten umiddelbart, og innen utgangen av 2017 hadde den nådd $ 4000. Nedgangen som fulgte i kryptomarkedet var brutal også året etter, og på noen punkter endte Bitcoin Cash under $ 50. Som vi nevnte, skadet konkurransen med Bitcoin BCH og angrepene fra Bitcoin-samfunnet for splittelsen skadet dens rykte. Denne familiefeiden har skadet omdømmet til BCH, noe som er en av grunnene til at denne kryptovalutaen har holdt seg bak andre store kryptovalutaer, til tross for at den er blant de 5 største kryptoene når det gjelder markedsverdi..

Siden 2018 har trenden vært litt bullish generelt, og vi så en økning tidligere denne måneden, noe som var oppmuntrende for kjøpere, som håpet at Bitcoin Cash ville bli med i resten av kryptomarkedet i bølgen, etter å ha brutt det langsiktige motstand på $ 500. Men det skjedde ikke, og prisen har kommet tilbake innenfor området, selv om dette trekket er et tegn på at BCH er i live, og det har faktisk gjort noen anstendige gevinster, doblet i verdi på flere måneder.

Live Cash-diagram for Bitcoin

Forutsigelse av Bitcoin kontantpris for de neste 5 årene


Bitcoin Cash startet som en vanskelig form for Bitcoin BTC i 2017, etter at en rekke BTC-brukere uttrykte bekymring for at Bitcoin avledet fra Satoshi Nakamotos whitepaper-mål for Bitcoin. Siden den gang har BCH vært i konkurranse med Bitcoin som et resultat, og dette har skadet omdømmet. Som vi vet har Bitcoin noen skalerbarhetsproblemer, spesielt etter de siste prisøkningene, som tok det til $ 40.000 på et tidspunkt. Bitcoin bestemte seg for å utvikle Segregated Witness, SegWit2x, for å løse transaksjonsproblemene, men en rekke Bitcoin-holdere trodde ikke at dette ville ta seg av problemet, så de opprettet Bitcoin Cash og forgrenet seg på egenhånd og økte blokken størrelse til 8 MB fra forrige 1 MB, og lovet å følge Satoshi Nakamotos whitepaper-mål.

Dette fungerte imidlertid ikke bra for BCH, etter økningen over $ 4000 ved utgangen av 2017, som var et resultat av “gullrushet” på kryptoer, som også trakk BCH høyere. Siden den gang har konkurransen med Bitcoin skadet Bitcoin Cash. BCH blir også brukt som betalingsmiddel av visse selskaper, for eksempel Sequoia Holdings, ifølge Roger Ver, som gir sine ansatte muligheten til å motta en del av lønnen deres i kryptovaluta – en indikasjon på at BCH er populær blant de ansatte. Men BCH-teamet må fortsette å øke skalerbarheten, og transaksjoner må forbli billigere for å gjøre BCH enda mer populært for små transaksjoner. Dette betyr at hovedelementet i Bitcoin Cashs potensiale for suksess vil være om brukerne bestemmer seg for at direkte økning av blokkstørrelsen er mer effektiv enn SegWit. Med 11.000 transaksjoner per sekund (TPS) er BCHs transaksjonshastighet raskere, og den vil øke ytterligere, ettersom Bitcoin Cash har som mål å øke blokkstørrelsen til 32 MB.

Adopsjonen av BCH øker også; teamet på Bit.com, en sikker “høyytelses” kryptovalutaderivatutveksling, skal angivelig tilby Bitcoin Cash (BCH) evigvarende bytter og opsjoner. K.IM Dotcom vedtar også BCH for betalinger. Teamet sa at mens Bitcoin (BTC) er flott for eiendelagring, er Bitcoin Cash flott for betaling for tjenester som K.IM. Konkurransen med Bitcoin har imidlertid ført til angrep på Bitcoin Cash, som har skadet omdømmet. Som vi nevnte ovenfor, har dette vært en av hovedårsakene til at BCH ikke har hatt så mye fordel som den burde ha fra den nylige økningen i kryptomarkedet i andre halvdel av 2017.

Teknisk analyse av Bitcoin Cash – Vil Bounce Off 50 SMA fortsette for BCH / USD?

Bitcoin Cash har respektert motstandssonen rundt $ 500 i noen år, og reversert lavere når den når det området. Men ifølge valutamegleren min, begynte den tidlig i januar det bullish momentum i kryptomarkedet og steg til $ 630. Prisen snudde seg derfra, og BCH / USD fant støtte på 20 SMA (grå) på daglig diagram i mer enn en uke. Imidlertid var det ingen sprett av det glidende gjennomsnittet, og etter en opp-ned hammerlysestake ble 20 SMA endelig brutt og tilbakegangen fortsatte, selv om fallet ser ut til å ha stoppet lavere ved 50 SMA (gul). Men det er en tydelig sprett og prisen klatret rundt $ 40, noe som viser at kjøpere fortsatt er her, selv om vi vil se om sprett vil fortsette videre og opptrenden vil gjenoppta igjen. 

 Sprette har startet, men vi vil se om det vil fortsette 

På det månedlige diagrammet har BCH / USD handlet sidelengs de siste to årene. Som vist ovenfor, kom Bitcoin Cash på en flott tid, like før den store bølgen begynte for kryptovalutaer på slutten av 2017. Den økte til 4 147 dollar innen desember det året, fra startprisen på 300 dollar, selv om den falt hardt ned kl. begynnelsen av 2018. Etter et kortvarig forsøk på å reversere prisen i april / mai 2018, hadde prisen falt til $ 75 innen utgangen av det året. I 2019 så vi en sprett, men stigningen stoppet rundt $ 500-nivået, som holdt for andre gang i februar i år. Til slutt innhentet også 20 SMA (grå) prisen på det månedlige diagrammet, og det har gitt motstand for BCH / USD siden den gang. Selv om den ble brutt i januar 2021 da motstanden ble gjennomboret. Men prisen falt tilbake under $ 500 igjen, så det gjenstår nå å se om kjøpere vil ta kontroll igjen nå.

Bitcoin Cash har gitt tilbake det meste av januar gevinster

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector