GBP / INR Prisvarsel 4. kvartal 2020: Spor på gang med Bullish Trend

GBP er en ustabil valuta, noe som betyr at de fleste par som inkluderer GBP, også er ganske ustabile. På den annen side er den indiske rupien ganske volatil valuta i seg selv, noe som gjør GBP / INR ekstremt volatil. 2000-tallet var allerede ustabilt, med dette paret som var bullish frem til slutten av 2006, og ble deretter bullish frem til 2010. Men det neste tiåret ble enda mer ustabilt, ettersom prisen hadde steget fra under 65 til 107 innen august 2013. ekstraordinær økning, basert på grunnleggende forhold i India, men prisen begynte å snu tilbake fra 2015. Den bullish trenden gjenopptok igjen for GBP / INR, og kjøperne var fortsatt ansvarlige på det månedlige diagrammet, men en tilbaketrekning, som startet i september, ser ut til å være på vei, så la oss se hva som ligger på bordet for dette paret.

Strøm GBP / INR Pris:  $

Nylige endringer i GBP / INR-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager -5,63 -6,3%
6 måneder +0,75 +1%
1 år +7.32 +8,1%
5 år -6.30 -6,9%
Siden 2000 +23,73 +23,4%

 

Grunnleggende for begge valutaene har bidratt til å øke volatiliteten i GBP / INR. India er en nettoeksportør, til tross for å være en økonomi i utvikling, som tiltrekker seg både mange utenlandske investeringer og mange pengeoverføringer. Dette har holdt den indiske rupien under press, spesielt i løpet av 2013, da vi så en enorm nedgang i INR og en økning i alle INR-parene. GBP lever også i en egen verden, med Brexit som øker usikkerheten og volatiliteten ytterligere. Akkurat nå er oddsen at Storbritannia vil forlate EU uten handelsavtale, men det kan ikke vise seg å være så dårlig til slutt. 

GBP / INR-prognose: 4. kvartal 2020 GBP / INR-varsel: 1 år GBP / INR-varsel: 3 år
Pris: $ 85 – $ 87

Prisdrivere: Covid-følelse, handelssamtaler mellom EU og Storbritannia, teknisk informasjon

Pris: $ 95

Prisdrivere: Post Brexit, Post Covid Situation, Global policy, Risk sentiment

                                                                   

Pris: $ 105

Prisdrivere: Handelsgrunnlag, teknisk informasjon, BOE, RBI

GBP / INR Live-diagram

GBP / INR

GBP / INR Prediksjon for de neste fem årene

COVID-19 og Market Sentiment


Mens GBP ikke er like mye av en risikovaluta som råvaredollarene, liker det å samle seg når risikosentimentet er positivt og trekke seg tilbake når sentimentet er negativt i finansmarkedene. Men med India som et fremvoksende marked, er den indiske rupien også en risikovaluta. Så dette eliminerer risikofaktoren for dette paret, noe som betyr at det grunnleggende har vært mest ansvarlig for GBP / INR. GBP har imidlertid hatt mer utbytte av COVID-19-sentimentet siden mars, med GBP / USD som gikk rundt 20 cent høyere fra bunnen 19. mars, mens USD / INR falt fra 77.50 til 72.50, noe som betyr at INR fikk bare rundt 5 cent mot USD, som bare er en fjerdedel sammenlignet med GBP. Som et resultat økte GBP / INR mer enn 13 cent fra fallet i mars, selv om det virker som om COVID-19-handelen er over nå, og andre grunnleggende ting som Brexit tar over.

Brexit

Når vi snakker om andre grunnleggende forhold, har Brexit kommet tilbake til rampelyset, etter å ha blitt overskygget av coronavirus, som har vært negativt for GBP. I fjor var det noen positive fremskritt med denne saken, da Boris Johnson foreslo en Brexit-avtale med EU, etter å ha funnet mellomveien for det irske grenseproblemet. Men Brexit har kommet tilbake i rampelyset nå, da kaoset fra koronaviruset roer seg, og etter det vi har hørt, virker situasjonen negativ for GBP. Kommentarer fra begge sider viser at spenningen har økt, ettersom Storbritannia går mot et scenario uten handelsavtale. De er langt fra en handelsavtale, og GBP-diagrammer gjenspeiler dette. GBP / USD hadde mistet 8 cent den siste uken i september, og GBP / INR har snudd ned og mistet 5 cent. Slik det ser ut nå, vil Storbritannia dra ut av EU uten handelsavtale, og GBP / INR skal fortsette å synke, med mindre det går ganske raskt. Fra tonen til den britiske regjeringen ser det ut som statsminister Johnson jobber for å ikke få en handelsavtale fra EU. Hvis det er tilfelle, forventes GBP / INR å fortsette å trekke seg lavere, sannsynligvis til trendlinjen, men vi vil se nærmere på den tekniske analysen i delen nedenfor.

Teknisk analyse – Vil glidende gjennomsnitt fortsette å skyve GBP / INR opp?

 

MA har støttet GBP / INR siden 2000

Som det fremgår av det månedlige diagrammet, har GBP / INR hatt en bullish trend siden 1990-tallet. Diagrammet viser prisen på under 48 tilbake på 90-tallet, og nå handler den på det dobbelte nivået, etter å ha økt til 107 i 2013, ettersom Indias handelsunderskudd økte den gang. Så, ingen kan nekte den bullish bias i dette paret. Lavene blir stadig høyere, noe som betyr at selgere blir svakere og kjøpere hopper raskere inn på tilbakeslag. Glidende gjennomsnitt har også gjort en god jobb med å gi støtte på tilbaketrekninger lavere. I løpet av 2000-tallet har 50 SMA (gul) gjort en god jobb for å holde opptrenden i gang, men finanskrisen i 2008 gjorde GBP ganske baisse og GBP / INR brøt 50 SMA og 100 SMA (grønn). Nedgangen stoppet imidlertid i 2010, og den bullish trenden gjenopptok igjen. 200 SMA (lilla) har blitt den ultimate støtten siden 2009, til tross for å være gjennomboret, og den snudde prisen høyere i mars i år, for siste gang. I tillegg har det blitt dannet en trendlinje siden 2009. Handlere respekterer disse tekniske indikatorene, som er gode steder å gå lenge på GBP / INR. Hvis Storbritannia ender uten handelsavtale, er sjansen stor for at prisen vil falle til 200 SMA og trendlinjen, som begge kommer inn på 85,50. I så fall vil vi prøve å gå lenge hvis prisen danner et bullish reverseringssignal, for eksempel doji-lysestaken i august, som er et bearish reverseringssignal. Så vi vil vente på at tilbaketrekningen blir fullstendig for GBP / INR, og deretter se på å kjøpe dette paret.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector