IOTA-prisforutsigelse for 2021: Mangler den andre bølgen i kryptoer

IOTA – Sammendrag av prognoser

IOTA-varsel: H1 2021

Pris: $ 2,50

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, IOTA-følelse, Global politikk

IOTA-varsel: 1 år

Pris: $ 4,50 – $ 5,00

Prisdrivere: Global økonomisk utvinning, kryptomarkedsstemning, Post COVID-19

IOTA-varsel: 3 år

Pris: $ 10,00 – $ 11,00

Prisdrivere: Kryptomarked, Teknikk, IoT-adopsjon, Global politikk

 

IOTA som startet livet i 2016 har vært helt økende i løpet av februar. Det gikk glipp av kryptostigningen i 2020, som tok Bitcoin over $ 20.000. Men det endelig innhentet resten av markedet i februar, da prisen steg fra rundt $ 0,40 til $ 1,40. Prisen trakk seg tilbake under $ 1 for en kort stund 15. februar, men skjøt opp over $ 1,70 de neste dagene, noe som viser at dette bullish trekket er bærekraftig. 22. februar så vi en ny dukkert under $ 1, men prisen spretter tilbake over $ 1,30, noe som bekrefter den bullish bias.  

IOTA hadde stor fordel av økningen i kryptovalutamarkedet i 2017, og økte raskt fra rundt $ 0,20 til $ 5,80 innen desember det året. Prisen kom til slutt ned sammen med resten av kryptomarkedet og handlet sidelengs i to år. Men mens resten av kryptomarkedet økte i andre halvdel av 2020, fortsatte Iota å handle innenfor en rekkevidde, og gikk glipp av den nylige økningen, som tok Bitcoin til $ 20.000 for andre gang..

Implementeringen av Internet of Things (IoT) har økt tempoet siden begynnelsen av COVID-19-pandemien, men til tross for at IOTA var systemet for IoT-transaksjoner, har det heller ikke dratt nytte av det, noe som reiser spørsmål for investorer. I det minste har glidende gjennomsnitt forvandlet seg fra støtte til motstand på større periodekart, så la oss håpe de vil tilby støtte for IOTA.

 

Strøm IOTA / USD Pris: $

Nylige endringer i IOTA-prisen

Periode Endre ($) Endring %
1 måned +0,83 +186%
3 måneder +0,94 +225%
6 måneder +0,87 +204%
1 år +1.01 +360%
3 år -0,98 -89%

 

Faktorer som påvirker IOTA


IOTA er en blockchain utviklet for å håndtere transaksjoner mellom tilkoblede enheter i Internet of Things-systemet, som tar sikte på å koble sammen alle maskiner og menneskelig økonomi, noe som muliggjør øyeblikkelige automatiske innbetalinger. Implementeringen og utviklingen av IoT vil ha en innvirkning på IOTA, som hovedsakelig forventes å være positiv, selv om det sannsynligvis også vil ha en innvirkning på lengre sikt. Skalerbarhet er en positiv faktor for IOTA, sammenlignet med Bitcoin, selv om den har sine egne problemer. Sikkerheten til systemet er ganske sårbar, noe som har motet investorer fra å henvende seg til denne kryptovalutaen.

IOTA-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Nylig utvikling for IOTA / USD

IOTA, som har en markedsverdi på rundt $ 821 milliarder dollar, har ligget etter andre store kryptovalutaer når det gjelder verdiøkning. Mens de fleste andre kryptoer steg i H2 i 2020, var MIOTA stort sett stillestående og økte ikke markedsverdi, noe som ikke er overbevisende når det gjelder å tiltrekke seg nye investorer. På den ene siden kan IOTA betraktes som fremtidens kryptovaluta, siden IOTA er nettverket for tingenes internett. De har nådd avtaler for å utvide plattformens verktøy blant tilkoblede enheter med fremtredende selskaper, som Bosch og Volkswagen.  

Men på den annen side vil IOTAs kryptovaluta, MIOTA, ikke være den eksklusive digitale valutaen for betaling over hele nettverket. Eventuelle altcoins vil bli brukt til dette, så IOTA-nettverket vil bare fungere som sådan, noe som betyr ingen direkte fordel for MIOTA altcoin, selv om det er fordeler med skalerbarheten til DAG-teknologien. Denne teknologien lar brukerne verifisere to tidligere transaksjoner for å kunne foreta en ny transaksjon. I IOTA-nettverket er transaksjoner koblet sammen, noe som gir raskere behandlingstid og lavere transaksjonsgebyrer. Likevel savnet IOTA 2020-økningen i kryptokurver, og det at grunnleggeren og medformannen David Sønstebø, ble tvunget til å forlate Iota Foundation etter en enstemmig styrebeslutning i desember 2020, hjelper ikke. 

IOTA teknisk analyse – Hvor lenge vil bevegelige gjennomsnitt holde?

 

 Gevinstene har vært minimale på større tidsrammer 

IOTA / USD økte på slutten av 2017, sammen med de fleste kryptovalutaer, og økte til $ 5,80, men innen juli 2018 hadde den gitt tilbake alle disse gevinstene, med nedgangen som stoppet i området rundt $ 0,10, hvor den dannet en støttesone . Den sonen har blitt den ultimate støtten. I løpet av de siste to årene ga 20 SMA (grå) motstand, men i juli 2020 klarte prisen å stige over det glidende gjennomsnittet, som ble til støtte. Imidlertid har IOTA ikke vært i stand til å oppnå nye høyder siden august 2020, som nevnt ovenfor, noe som antyder at kjøpere ikke har ansvaret for dette altcoinet.

 Høydepunktene blir fortsatt lavere for IOTA

På det ukentlige diagrammet ga glidende gjennomsnitt også motstand i et par år, spesielt 50 SMA (gul), som varte til midten av fjoråret, da prisen beveget seg over dette nivået. Støttesonen på rundt $ 0,10 er også synlig her, mens 20 SMA har blitt til støtte, og prisen handles for øyeblikket rett ved dette glidende gjennomsnittet. Nå er spørsmålet om MA-ene vil bli brutt. Hvis de er det, ser vi kanskje et dykk til $ 0,10 fra rundt $ 0,30, hvor det handles nå. Hvis ikke, kan vi forvente en sprett, selv om dette sannsynligvis ikke blir for høyt.     

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector