Prediksjon for Bitcoin (BTC) for 2020: Vil BTC / USD fortsette å stige i 4. kvartal?

Den langsiktige oppadgående trendlinjen til BTC / USD antyder at den har en overflod av kapasitet til å fortsette å kjøre. Verdens mest berømte kryptovaluta fløy til sitt høyeste nivå på nesten et år under den sene amerikanske økten på mandag, og handlet på over $ 11 000 per mynt inn i tirsdagens asiatiske økter, da handelsmenn fortsatte å følge en gjeteatferd. 

Bitcoin, et annet alternativ sikkerhet for å stige gjennom nye økter, er en utmerket måte å takle Federal Reserve’s enestående monetære lettelsesprogrammer. Likevel kan store kryptokurver fungere som en mer taktisk innsats mot inflasjon og moderat avkastning.

 

Les den siste oppdateringen på Bitcoin Pris 2021 Værvarsel

 

Gjeldende BTC / USD-pris: $

Nylige endringer i Bitcoin-prisen

Omfattende analyse har spådd at prisen for bitcoins vil berøre nesten $ 20 000 i år, og vil fortsette å vokse til nesten $ 400 000 innen 2030. Forskerne har også forutsagt prisene på mange andre store kryptovalutaer, inkludert Bitcoin Cash, ETH Ethereum og LTC Litecoin. . I sin tur stiller dette spørsmålet: med $ 11 000 som allerede er brutt, hva er sannsynlig Bitcoin-prognosen?

Bitcoin-prognose: 4. kvartal 2020 Bitcoin-prognose: 1 år Bitcoin Prognose: 3 år
Pris: $ 13,875 – 17,250 

Prisdrivere: Symmetrisk trekantutbrudd, andre bølge av COVID19, forsterket tilfluktssted i gull (positiv korrelasjon).

Pris: $ 12 250 

Prisdrivere: Bearish correction, Violated double top retest, Year-end profit-taking.

Pris: $ 20.000

Prisdrivere:50 EMA-støtte, ABCD mønster fullføring

 

Bitcoin Live-diagram

BTC

BTC / USD – Faktorer som påvirker Bitcoin-priser


Kursen på Bitcoin (BTC) har blitt støttet av store børser, som har falt betydelig siden midten av mars 2020, etter den store krasjdagen 12. mars.

I henhold til dataene fra Glassnode, en markeds- og analyse-ressurs, var det 2,64 millioner BTC samlet på børser fra 29. juli. I mellomtiden er prisen på Bitcoin fortsatt på det bullish sporet, og den krysset nylig en årlig høy på $ 11.400. La oss diskutere Bitcoin-prediksjon fra forskjellige kilder. 

Grunnlegger av Heisenberg Capital, Max Keizer, Prognoser $ 100.000

Grunnleggeren av Heisenberg Capital og Bitcoin-pioner, Max Keizer, brukte i det siste sin Twitter-konto til å dele sine meninger om en BTC-pris på $ 100.000. Han begynte en relativt lang tråd på sin sosiale mediekonto ved ganske enkelt å si:

“$ 28 000 er i spill før vi ser en tilbaketrekning – og så er vi på vei mot seks sifre.” 

Denne beslutningen begynte etter at BTC / USD oversteg $ 10.000, og den har handlet bullish i en stund nå. Spesialisten fikset ikke noen tidslinje som antydet om denne prognosen ville gå i oppfyllelse innen utgangen av 2020.

Interessant nok har mange mennesker siden fremhevet at fallet i Greenback kan være ansvarlig for dette. Edle metaller, gull og sølv har også steget i pris. 

Citibank Projects $ 120 000 innen 2021 – Her er hvorfor

En av de mer interessante prognosene kom fra finansinstitusjonen Citibank, 

ettersom den forventede Bitcoin-prisene ville nå $ 120 000 innen 2021. Selv om denne analysen er kreditert Citibank, er den ikke en offisiell kilde. Uansett, hva er hindringene som Bitcoin trenger for å kjempe på veien? Den virkelige testen for BTC / USD vil være på $ 13 850, og hvis den klarer å bryte dette, kan vi se massive kjøp over dette nivået.

I en annen prognose basert på fremgangen i 2016, avslørte Citibank at relaterte trender hadde blitt opplevd i år. Videre delte institusjonen følgende:

“Første god motstand oppnås på $ 10 500 – $ 10 820. Hvis det gir vei, vil det neste gode nivået være $ 13,850, og over det, $ 19,511. Hvis $ 19 511 skulle vike, vel, snakker diagrammet for seg selv. ”  

Av “Diagrammet snakker for seg selv”, Citibank hevder at BTC kan røre så høyt som $ 120,846,80, noe som er en ganske fyrstelig BTC / USD-prisvarsel å vurdere. Det er grunnen til at handelsmenn legger til kjøpshandler i den ledende kryptovalutaen Bitcoin, og en plutselig økning i etterspørselen vil ganske sannsynlig øke prisene ganske snart. 

Panxora Prosjekterer $ 7000 BTC / USD-pris innen utgangen av 2020 – Her er hvorfor

I en e-postkorrespondanse mellom Forbes og administrerende direktør i Panxora, et kryptoanalyseselskap, Gavin Smith, viste sistnevnte kontinuerlig volatilitet til slutten av 2020. Derfor antar han at BTC / USD-prisverdien kan synke til så lite som $ 7K. Likevel vil følgende handling være året for en heltidshøyde (ATH) for den ledende kryptovalutaen Bitcoin. Logikken hans ser ut til å være i tråd med konsernsjefen i Crypto Quant, som delte det:

“En kortsiktig katastrofe [vil skje] i år før den virkelige rallyen tar tak i [i 2021].” For å legge mer til dette, sa han, “markedene trekkes på den ene siden av inflasjonssikringshistorien som driver bitcoin høyere, samtidig som den globale økonomien lider av et massivt etterspørselssjokk med potensial til å kjøre bitcoin lavere.”

S2F (Stock-to-Flow) -prosjekter $ 55K BTC / USD innen utgangen av 2020 

S2F-modellen står for Stock-to-Flow Model, og det ser ut til å ha kommet opp med $ 55K-prognosen basert på May 2020-arrangementet. Spesielt oppfinneren bak S2F uttalte at:

“Den forventede markedsverdien for Bitcoin etter halvering i mai 2020 er $ 1 trn, som tilsvarer en Bitcoin-pris på $ 55 000,” i tillegg til dette, “er gull og sølv, som er forskjellige markeder, i tråd med bitcoin-modellverdiene for SF . ”

Oppsummering av S2F-følelsen støtter modellen til bullish bias i BTC / USD-priser. 

Edelmetall, gull, mot Bitcoin

Denne uken har Bitcoin (BTC) -prisen gjenopprettet til 2020-nivået på $ 11 392, støttet av den økende korrelasjonen med gull, og for øyeblikket ligger Bitcoins månedlige korrelasjon med det gule metallet på daglig avkastning på 0,66, i henhold til CryptoCompare-rapporten. Korrelasjonen mellom disse to råvarene begynte å vokse ettersom gull krysset rekordhøyden på $ 1 900, nærmer seg en ny høyde, før de dro tilbake sammen med Bitcoin. 

Tatt i betraktning den økende korrelasjonen, representerer dette trendskiftet, siden forholdet mellom de to tidligere hadde falt, i henhold til data fra Kraken-børsens forskerteam. Som et resultat førte de tidligere korrelasjonene mellom Bitcoin og gull til en prisstigning på Bitcoin (BTC).

Som vi alle vet, fortsetter den amerikanske dollaren og de globale økonomiene å møte skadene fra resultatene av COVID-19-pandemien. Som et resultat virker det sannsynlig at butikken med verdipapirer, som Bitcoin og gull, vil fortsette å være i høy etterspørsel fremover. Sist det var en mild sammenheng mellom Bitcoin og edelt metall (rundt 0,5) var mot slutten av 2018. Vi har allerede snakket om tiden da Bitcoin, en måned tidligere, i november 2018, sto overfor et fall på 50%, som ble utløst av Bitcoin-kontantkrigen.

På den ene siden har imidlertid korrelasjonen mellom gull og Bitcoin økt, mens på den annen side, korrelasjonen til Ether (ETH) med Bitcoin begynte å avta omtrent samtidig, med tallet nå på 0,56.

Amerikanske dollar og Bitcoin 

Bølgen i Bitcoin kan også tilskrives den oppblåsende amerikanske dollar, utløst av frykten for en kollaps i den amerikanske økonomien. Svikt i COVID-19-stimuleringspakken og det overopphetede aksjemarkedet oppfordret handelsmenn til å investere i sikkerheten til harde eiendeler, som gull, og i økende grad, Bitcoin. 

Når Bitcoin fortsetter, kan det endelig være klart for en annen stor bullish markedssyklus, da tilbudet av Bitcoin på børser avtar, samtidig som detaljhandel og institusjonell interesse ser ut til å ta seg opp..

Bitcoin og Tether (USDT) Exchange Inflows

Børsene indikerer at markedsaktører viser mer interesse for å holde Bitcoins på lang sikt ved å trekke dem fra børsene for å kontrollere sine egne private nøkler direkte, i henhold til markedsanalyseselskapet Arcane Research.

Bortsett fra dette, er den nylige pågående økningen i Tether (USDT) valutatilstrømning, som traff topp 2020 i går, og den totale forsyningen som nå er nesten 10 milliarder dollar, er antallet digitale dollar som venter på sidelinjen for å kjøpe BTC muligens mer enn noen gang. Dermed virker potensialet for en økning i Bitcoin-prisene de neste dagene solid.  

Teknisk analyse – kan vi forvente en tøff korreksjon i Bitcoin – BTC / USD? 

Når vi snakker om markedets tekniske side, handler Bitcoin med en solid bullish bias, etter å ha steget til $ 11 306-nivået. I den månedlige tidsrammen har Bitcoin brutt det symmetriske trekantmønsteret innen $ 9,875-området. Det nylige bullish oppslukende lyset på den månedlige tidsrammen antyder sterke odds for videre kjøp i Bitcoin. 

Ser vi på den langsiktige prognosen for Bitcoin, virker det ledende kryptoparet bullish. På den høyere siden kan Bitcoin finne sin neste motstand innenfor $ 12.017-området, mens en bullish crossover på $ 12.017 kan føre Bitcoin-prisene mot $ 13.875. Over dette vil $ 17 250 sannsynligvis fungere som neste motstand.

BTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD og 50 EMA - Alt foreslår kjøpBTC / USD Bullish Engulfing, RSI, MACD og 50 EMA – Alt foreslår kjøp

På det månedlige diagrammet antyder det 50-perioders eksponentielle glidende gjennomsnitt en sterk bullish bias, men samtidig antyder den også solide sjanser for en bearish korreksjon, da verdien forblir på 6397-nivået, som er langt borte fra dagens markedspris på 11 275.

BTC / USD Fibonacci Retracement

BTC / USD Fibonacci Retracement

Når vi snakker om Bitcoin-prisvarsel i midten av 2021, kan vi forvente at Bitcoin-prisene vil falle til $ 12 250, i kjølvannet av bearish korreksjon, eller kanskje for å fullføre en 50% Fibonacci retracement. For å se en bearish retracement virker det dobbelte motstandsnivået på $ 17 174 og lukking av lys under dette nivået solid. Vi kan se en salgsforstyrrelse under $ 17170 til den tidligere brutte motstanden blir et støttenivå på $ 12.250. 

Mange spennende aspekter har blitt gitt av noen av de berømte spesialistene innen kryptorommet. Hvert lag ser ut til å ha et sterkt argument i butikken, noe som gjør det enda mer fascinerende å observere hva som er i ferd med å slappe av mot slutten av 2020. De som ser en bullish begivenhet, spiller for øyeblikket dragkamp med de som forutser en bearish utvikling. La oss spenne for andre halvdel av året og holde øye med den grunnleggende siden av markedet for å fange opp endring i Bitcoin-følelser.

Lykke til!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector