Prisforutsigelse for Bitcoin (BTC) for 2021: Har Bitcoin blitt den ultimate sikre havnen nå?

Bitcoin – prognosesammendrag

Bitcoin-prognose: H1 2021

Pris: $ 70.000 – $ 80.000

Prisdrivere: Markedsstemning, Elon Musk / Tesla, COVID-19

Bitcoin-prognose: 1 år

Pris: $ 100.000 – $ 120.000

Prisdrivere: Safe haven status, Post COVID-19, Hawkish central banks

Bitcoin Prognose: 3 år

Pris: $ 150 000 – $ 200 000

Prisdrivere: Positiv risikosentiment, Safe haven status, Bitcoin utvikling, Global økonomi

 

Bølgen i kryptokurver var sterk i løpet av det meste av februar, men den har stoppet nå, etter den store retretten den siste uken i februar. Flere store navn går inn i dette markedet, da Elon Musk gikk turen i midten av februar, etter å ha holdt foredraget en uke tidligere, og sendte Bitcoin over $ 50.000, og når $ 58.300. Elon Musk som stilte #Bitcoin i en melding i Reddit, og den første økningen etter januar-tilbakeslaget kom like etter. Bitcoin gjorde en snuoperasjon den siste uken i januar, etter at den hadde trukket seg lavere i løpet av det meste av forrige måned. Den kom fra høydepunktene, men snudde seg fra under $ 30 000 igjen, der det ser ut til å ha dannet en støttesone over $ 29 000-nivået. Prisen steg da høyere og klatret til $ 38.000, ettersom den siste uken i januar kom i gang. Elon Musks melding var en av årsakene til $ 9 000 hoppet på to dager.

Etter bølgen den første uken i januar, var de neste ukene bearish for Bitcoin, og trakk seg tilbake fra over $ 40.000. Men den ubarmhjertige bullish momentum i kryptoer trakk Bitcoin høyere igjen, sammen med Elon Musks kommentar til Reddit. Denne mandagen, i andre uke i februar, kjøpte Musk’s Tesla-selskap en massiv 1,5 milliarder dollar i Bitcoin og forventer å akseptere denne krypten som en betalingsmåte. Dette var ifølge en SEC-arkivering om saken, med Tesla som sa:

“Videre forventer vi å akseptere bitcoin som en betalingsmåte for produktene våre i nær fremtid, underlagt gjeldende lover og i utgangspunktet på et begrenset grunnlag, som vi kanskje eller ikke kan avvikle ved mottak.”

I dag sluttet Bitcoin seg til gjorde et nytt sterkt bullish trekk, da kjøpere presset seg over begynnelsen av januar-høyden. Akkurat nå handler Bitcoin på rundt $ 53 000 etter å ha brutt $ 50 000 for en stund siden, og oppsvinget øker bare tempoet på lang sikt, til tross for det siste tilbaketrekningen fra høydepunktene, som sendte prisen under $ 50 000. Det tilbaketrekningen kom etter Musks kommentarer antyder det Bitcoin er ikke akkurat fysisk gull, som sendte prisen mer enn $ 15 000 i en periode, men den er tilbake over $ 50 000. handler på $ 550,00 nå og går mot nye høyder når kryptoer spretter etter retretten i februar.

I fjor medførte en enorm endring i kryptovalutamarkedet. Kryptovaluta ble omgjort fra risikovermidler til trygge tilfluktssteder i løpet av noen måneder, og økte som aldri før, med Bitcoin som ledet pakken langt. Denne kryptovalutaen handlet på rundt $ 42.000 den første uken i januar 2021 ifølge de fleste Bitcoin-meglere. I vår forrige langsiktige Bitcoin-prisforutsigelse i september i fjor, spådde vi at prisen ville øke, som indikasjoner antydet; nå har Bitcoin slått våre spådommer. Med alt som skjedde i fjor, inkludert usikkerheten om fremtiden for den globale økonomien og politikken, økte alle valutaene voldsomt, og kryptokurver begynte å trekke mye oppmerksomhet, for litt sikkerhet.

Markedet for kryptovaluta økte høyere, spesielt de siste tre månedene av 2020, og hittil fortsetter fremdriften i 2021, noe som antyder ytterligere oppadgående fart. Imidlertid, mens Bitcoin har vært helt økende, har få andre digitale mynter gjort rekordhøyder som kan matche Bitcoins ytelse, og det er til og med visse kryptoer som helt går glipp av bølgen. Så fortsetter Bitcoin å være leder for pakken i kryptomarkedet, og det tiltrekker seg store penger fra store investorer, noe som har gjort det til et respektabelt investeringsinstrument..  

 

Strøm BTC / USD Pris: $


Nylige endringer i Bitcoin-prisen

Periode Endre ($) Endring %
3 måneder +34.530 +178%
6 måneder +41.430 +341%
1 år +44.075 +487%
3 år +42.700 +465%
5 år +52,665 +9244%

Så, Bitcoin-prediksjonen og den tekniske analysen, som vi vil se nærmere på i denne prognosen, peker på ytterligere bullish momentum for hovedkryptoen, mens den nylige utviklingen i Bitcoin også er positiv i det lange løp. Sentimentet i det digitale valutamarkedet har vært ekstremt positivt de siste månedene, og det blir bare bedre for altcoins, og dette renner også ut i 2021, så alt peker opp for Bitcoin i begynnelsen av dette året, selv om situasjonen kan endres, som det gjorde etter den første “gullrushet”, da den styrtet i 2018, men vi vil holde deg oppdatert med live forex- og kryptokurrencyprognoser..

Bitcoin, som regnes som den viktigste kryptovalutaen, har fullstendig levd opp til sitt rykte som en leder i kryptomarkedet, som den fikk siden unnfangelsen av grunnleggeren Satoshi Nakamoto. Etter den økningen vi så i kryptomarkedet på slutten av 2017, da Bitcoin nesten nådde $ 20 000, falt prisen igjen, og handlet innen et område i to år, til de siste tre månedene av 2020, da “gullrushet” for kryptokurver returnerte igjen, og vi så Bitcoin stige nær $ 42.000.  

Kommende hendelser som påvirker Bitcoin-prisen

 

  • Februar 20221 Indias regjeringsplaner om å forby Bitcoin     
  • Kommende Tesla for å godta bitcoin som betaling
  • 4-5 juni 20221    Bitcoin flytter til Miami   

 

 

Bitcoin Live-diagram

 

Bitcoin-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Kryptomarkedsstemning

Sentimentet i kryptovalutamarkedet fortsatte å slå seg av og på tidligere år, og gjorde dem bullish, og deretter bearish igjen, til slutten av 2020. Siden oktober i fjor har markedssentimentet imidlertid blitt ganske positivt for kryptomarkedet som helhet, og det viser ingen tegn til å snu seg tilbake. Etter bølgen vi så i dette markedet på slutten av 2017, etterfulgt av reverseringen i begynnelsen av 2018, var følelsen i kryptovalutamarkedet stort sett nøytral frem til begynnelsen av 2020. Som et resultat ble den største delen av kryptovalutaene handlet hovedsakelig sidelengs til begynnelsen av 2020. Følelsen forbedret seg i kryptovalutamarkedet i begynnelsen av fjoråret, og de begynte å bli bullish de første to månedene, men utbruddet av coronavirus i Europa i slutten av februar gjorde sentimentet negativt i utgangspunktet , sender altcoins som krasjer lavere til midten av mars. Men vi så en plutselig reversering den gang, og følelsen i kryptomarkedet har blitt bedre siden, som du kan se i CryptoIndex 100 nedenfor.

CIX 100 indeks

Denne kryptoindeksen ble startet i slutten av 2018, og i begynnelsen spratt den opp og ned mellom 0,20 og 1 til slutten av oktober 2020, da bruddet skjedde. Kunngjøringen fra Paypal om å vedta kryptovalutaer som betalingsmiddel på plattformen hjalp sentimentet til å forbedre seg ytterligere i oktober, men bruddet kom i november, og i januar 2020 nådde CIX 100-indeksen 2,75 poeng. Bitcoin har gjort mest mulig ut av den positive følelsen i kryptomarkedet de siste månedene, mens andre altcoins, som Ripple eller Litecoin, ikke har hatt mye nytte. Ethereum går mot høydepunktene til $ 1.420.

Har Bitcoin blitt det nye gullet?

På slutten av 2017 vendte oppmerksomheten til finansmarkedene og den bredere offentligheten seg til kryptovalutamarkedet for første gang og erkjente det som et eget og viktig marked. Men med 2020 som viser seg å være enormt bullish for kryptovalutaene og den oppadgående følelsen fortsetter til 2021, ser 2017 ikke lenger så dramatisk ut. Kanskje krasjen som fulgte i 2018, etter bølgen på slutten av 2017, var dramatisk, men her på FXLeaders forventer vi ikke nok en slik krasj i kryptomarkedet, spesielt når det gjelder Bitcoin. Det kan være en dyp tilbaketrekning, for eksempel fra $ 40.000, hvor den handlet 10. januar til $ 20.000, som tidligere var den ultimate motstanden. Men vi forventer ikke en reversering under $ 10.000.

Årsaken til dette er at status for kryptomarkedet ser ut til å ha endret seg. Digitale valutaer ble ansett som et marked med høy risiko, hvor handelsmenn ville investere i tider med positiv risikosentiment, med tanke på høy volatilitet og store spread. Nå henvender handelsmenn seg til kryptokurver til tider når usikkerheten er høy, noe som gjør dem til trygge tilfluktssteder – og enda mer enn de tradisjonelle, som JPY eller Gold, spesielt siden den japanske statsministeren Shinzo Abe ga avskjed i august 2020. Usikkerheten var veldig høy i 2020 på grunn av koronavirus, økonomisk nedsmelting, amerikansk politikk etc. Alt ble for risikabelt å kjøpe, bortsett fra kanskje aksjemarkedene, som hadde glede av alle stimulanseprogrammene fra regjeringer og sentralbanker rundt verden.

Kryptovalutamarkedet hadde et stort bullish år, helt på sin egen fortjeneste. Med risikoen for å bli for høy for normale valutaer, vendte handelsmenn og investorer seg til kryptomarkedet, og ga det dermed status som trygg havn. Den bullish trenden i gull og sølv endte i august 2020, mens kryptovalutaer, og spesielt Bitcoin, har vært positivt økende. Dette har tiltrukket store investorer     

Bitcoin, markedsleder innen kryptovalutaer 

Som vi forklarte ovenfor, ble det digitale valutamarkedet ekstremt bullish de siste månedene av 2020, og hittil har trenden fortsatt de første ukene av 2021. Kryptomarkedet har endelig nådd $ 1 billion dollar, som virket langt unna i begynnelsen av 2020. Til og med for noen måneder siden, i oktober 2020, var den totale markedsverdien for hele kryptomarkedet bare rundt 330 milliarder dollar, som bare var en tredjedel av verdien tre måneder senere. Markedsverdien av Bitcoin per 10. januar 2021 er hele 726 milliarder dollar, som står for brorparten av hele markedet, til rundt 70%.   

Bitcoin har vært ledende på kryptomarkedet siden begynnelsen, siden det var den første digitale valutaen som ble satt i live. Det har vært mange opp- og nedturer, med nye mynter som kommer ut av Bitcoins harde gafler og skandaler osv., Men Bitcoin har opprettholdt sin status som leder i dette nye markedet, og faktisk har den styrket sin status med den siste økningen, øke forskjellen i verdi og markedsverdi sammenlignet med andre kryptovalutaer. Det var faktisk Bitcoin, som startet økningen i 2017, og igjen i 2020. Som leder i kryptomarkedet tiltrekker Bitcoin også de største investeringene..

Bitcoin har overgått alle andre markeder

Foruten å være et investeringsmål for handelsmenn som liker å investere i risikofylte eiendeler, tiltok Bitcoin i 4. kvartal 2020 store midler fra store investeringsselskaper og private og offentlige institusjonelle investorer, noe som gjorde grunnlaget enda mer solid. Faktisk har rallyet de siste månedene hovedsakelig vært drevet av store institusjonelle investorer, som MassMutual som kjøpte $ 100 millioner Bitcoin i desember 2020, Skybridge Capital som investerte $ 182 millioner, også i desember, og Guggenheim, som arkiverte for å investere. opp til 500 milliarder dollar eller opptil 10% av sitt makrofond på 5 milliarder dollar i Bitcoin. Dette antyder at vi ikke vil se et krasj som det vi så i begynnelsen av 2018, siden dette er store penger, investert i det lange løp.

Mulige ulemper ved Bitcoin Surge

Mens ytelsen til kryptokurver var stor i løpet av 2020, er det noen faktorer som kan begrense eller redusere ytterligere gevinster for Bitcoin. Foruten den sikre havnestatusen som Bitcoin har skaffet seg det siste året, var en av hovedårsakene til bølgen det faktum at fiat-valutaen har strømmet mye. Regjeringer og sentralbanker har kastet penger gjennom de monetære og finanspolitiske stimulanseprogrammene, og en del av disse kontantene har strømmet ut i kryptomarkedet. Men mens banker og regjeringer ikke vil slå av kranen i 2021, vil de sannsynligvis ikke øke pakkene ytterligere enn det som er kunngjort så langt. Men de kan hint om å begynne å avslutte disse programmene innen 2022, noe som vil ha en negativ effekt på etterspørselen etter kryptovaluta.

Gruvevanskeligheten har økt sammen med økningen i prisen

En annen faktor som kan tyngde Bitcoins kraftige fremdrift i månedene fremover, er vanskeligheten med gruvedrift. Etter hvert som Bitcoin blir dyrere, har gruveinntektene økt etter å ha tredoblet seg siden august. Men dette har tiltrukket mange flere gruvearbeidere til spillet, spesielt store institusjonelle, som gruveselskaper som Riot Blockchain (RIOT) og Marathon Patent Group (MARA), som plasserte lignende forhåndsbestillinger på henholdsvis 31 000 og 90 000 maskiner i 2020 Produsenter av gruvedrift maskiner er ikke i stand til å holde tritt med etterspørselen, noe som har bidratt til økte vanskeligheter med gruvedrift. Diagrammet ovenfor viser at da Bitcoin siktet mot $ 40 000, steg vanskeligheten til over 20 billioner, og den vil fortsette å vokse, noe som vil være en byrde for Bitcoin når det gjelder å holde opp tempoet i økningen på lang sikt. Likevel forblir Bitcoin-prisforutsigelsen for de kommende kvartalene bullish. 

Teknisk analyse

$ 40.000-nivået er brutt nå

Ser vi på det månedlige Bitcoin-diagrammet, ser vi at prisen handlet i et veldig stramt område i flere år, til begynnelsen av 2017, bortsett fra et hopp i slutten av 2013, som avkjølte seg ganske raskt. Det viser at oppmerksomheten på digitale valutaer var lav til den økte i 2017. Glidende gjennomsnitt ga støtte, men de mistet kontakten med prisen i 2017, selv om 50 SMA etter reverseringen i 2018 tok opp jobben igjen og stoppet avslå. En bunn ble satt på plass for Bitcoin over $ 3000, og vi så en sprett til $ 13 847 i 2019. Sprettingen varte ikke, og for det neste året ble trenden bearish igjen, da Bitcoin siktet mot $ 3000 , etter den første koronavirus-krasjen. Men glidende gjennomsnitt holdt, til tross for at de ble gjennomboret, og den store spretten begynte, selv om bølgen var offisiell etter bruddet på 2017-høyden, like under $ 20.000.

De 10 SMA har endelig tatt igjen prisen på det daglige diagrammet

Bitcoin Live Rate 

På det ukentlige diagrammet øverst i denne artikkelen var 200 SMA (lilla) den ultimate støtten for Bitcoin, selv om glidende gjennomsnitt og tidligere støtte- og motstandsnivåer har mistet betydningen nå, ettersom kjøpere ikke venter på at de skal komme i gang, og foretrekker å handle på rent sentiment. På det daglige diagrammet holdt 20 SMA som støtte i november 2020, etter den første økningen i oktober, og siden bruddet på $ 20.000-nivået i desember har Bitcoin ikke sett seg tilbake, og de 20 SMA har ikke vært i stand til å ta igjen. Så diagrammene forblir ganske hausse i januar, og Bitcoin-prisforutsigelsen antyder ikke en bearish reversering som vi så i 2018. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector