Prisforutsigelse for Cardano (ADA) for 2021: Surge ser bærekraftig ut denne gangen

Cardano – Værvarsel

ADA-varsel: H1 2021

Pris: $ 1,50 – $ 1,80

Prisdrivere: Tekniske indikatorer, kryptomarkedssentiment, utvikling av Voltaire.

ADA-varsel: 1 år

Pris: $ 2 – $ 3

Prisdrivere: Utgivelse av Voltaire, ERC20 Token Converter, tekniske diagrammer

ADA-varsel: 3 år

Pris: $ 10 – $ 15

Prisdrivere: Cardano utvikler seg, Crypto market sentiment, Internasjonal lovgivning

 

ADA, som er den opprinnelige valutaen til blockchain Cardano, har blitt en av de beste kryptovalutaene når det gjelder markedsverdi, etter den siste økningen. Denne digitale valutaen har steget mer enn 1300% siden november 2020, mens 85% av gevinstene har kommet i februar alene, og de ser ikke ut til å stoppe snart. Cardano fortsetter å gjøre nye høyder når den beveger seg til $ 1,55, mens resten av kryptovalutamarkedet er midt i en dyp korreksjon lavere, som for øvrig var lenge forsinket.

Cardano ble lansert i 2017, og i utgangspunktet handlet det ganske lavt, på rundt $ 0,05 cent, til begynnelsen av november det året, da “Gold Rush” for kryptokurver sendte dem svingende høyere. De digitale valutaene, som var veldig lave priser, som ADA, økte absolutt, og ADA / USD økte til 1,40, som vist på min kryptomegler. Men så endte bølgen, og Cardano havnet tilbake der den startet på 0,001. Det holdt seg i det området til november 2020 da det bullish trekket startet, og for øyeblikket er det på vei mot januar 2018-toppene, som det snart vil ta ut, som prishandlingen indikerer.    

 

Strøm ADA Pris: $

Nylige endringer i Cardano ADA-prisen

Periode Endre ($) Endring %
1 måned +0,16 +17,6%
3 måneder +0,90 +530%
6 måneder +0,97 +645%
1 år +1.05 +790%
Siden 2017  +0,60 +130%

Faktorer som påvirker Cardano ADA / USD

 Cardano (ADA) blir påvirket av følelsen i kryptomarkedet, som alle andre digitale valutaer, som har holdt dem veldig bullish på slutten av 2020 og begynnelsen av 2021. Kommentarer til digitale valutaer fra store investorer og forretningsfolk som Elon Musk driver følelsen i dette markedet. Selv om ADA har ignorert kryptomarkedsstemningen den siste uken i februar, da den fortsetter å marsjere høyere, mens resten av markedet har trukket seg lavere. En av årsakene til dette er de nye Cardano-oppgraderingene, som Mary Hard-gaffelen som nettopp har kommet i drift 1. mars. De har tiltrukket seg oppmerksomhet og midler, som fortsetter å presse ADA / USD høyere. 


Cardano Live-diagram

Cardano ADA-prisforutsigelse for de neste 5 årene

Cardano blockchain-nettverket ble grunnlagt av et ledende team av forskere og ingeniører, noe som gjør at det skiller seg ut fra mengden, da det leder kryptomarkedet når det gjelder ny utvikling. Det er en av grunnene til den fortsatte bullish momentum, mens andre kryptoer har trukket seg lavere. Den har nå blitt den tredje største kryptovalutaen etter markedsverdi på mer enn 38 milliarder dollar, etter [[Bitcoin]] og [[Ethereum]]. Denne kryptovalutaen er basert på peer-review-research, som prøver å bringe den nærmere publikum, ved å gjøre den mer tilpasningsdyktig. Som et resultat gjennomgår det stadig små endringer. Så kryptomarkedet har trukket seg tilbake lavere i slutten av februar, men ADA holdt de fleste gevinstene.

Lanseringen av “Mary” Hard Fork

ADA-mynt går på Cardano blockchain. Den lanserte endelig “Mary” hardgaffeloppgraderingen 1. mars, noe som betyr at den blir en multikjedekjede med sin harde gaffel. Den harde gaffelen vil tillate brukere å lage nye tokens som kjører på Cardano blockchain som en innfødt plattform for disse tokens, akkurat som ADA. Å aktivere nye mynter / tokens var en av de første store brukssakene som fanget opp for Ethereum, noe som muliggjorde 2017s utbredelse av ICO-mønter (multi-billion dollar). Ethereum-medstifter Charles Hoskinson sa: “Overgangen skal være ganske enkel for nodeoperatører. De trenger bare å oppdatere programvaren, og alt skal fungere bra. “Vi har testet det i nesten en måned, og testen ser bra ut. Utveksling er lykkelig ”. Mary introduserer endelig smarte kontrakter til Cardano nå, noe som er et stort skritt.

Mer utvikling for Cardano

Cardano er en blockchain-basert plattform som ikke trenger en lommebok, og konkurrerer mot andre lignende plattformer, som Ethereum og EOS, men Frederik Gregaard, administrerende direktør i Cardano Foundation, sa nylig følgende uttalelse:

“Jeg tror de største konkurrentene er de største teknologibedriftene som finnes i dag, de store teknologiplattformene som Google, Amazon, Tencent, Alibaba, slike spillere.”

Han tar sikte på å samle alle disse typene valutaer for å tilby hele spekteret av tjenester til kundene, i stedet for at de konkurrerer mot hverandre og savner båten som de store selskapene vil ta. Charles Hoskinson nevnte også at de sikter mot å tiltrekke de store selskapene til blockchain.

Nylig la Cardanos grunnlegger, Charles Hoskinson, til at Cardano har vært i forhandlinger med potensielle partnere og mange viktige firmaer i bransjen, som Prime Trust, Celsius, Fireblocks osv..

Cardanos team jobber med en rekke utviklinger innen alle områder, hvorav den ene er Volatire. Voltaires mål, som involverer styringsområdet for blockchain, er å utvikle Cardano til en enestående innovasjonsledelsesplattform. Cardano vil også frigjøre Goguen – den første funksjonen i metadatatransaksjonene er allerede ute. Den neste fasen av transformasjonen fra et system med ett aktiva til et system med flere eiendeler kommer tidlig neste år, slik at brukerne kan lage sine egne tokens. I tillegg til det, utvikler teamet også ERC20 Token Converter-funksjonen, som vil gjøre det enkelt å migrere fra Ethereum til Cardano. Voltaire sørget for ansvarlighet for finansiering på Cardano. Med Voltaire, blockchain-styringsperioden, vil den til slutt utvikle Cardano til en av de beste plattformene for innovasjonsadministrasjon på markedet, ettersom tusenvis av mennesker vil delta i blockchain-ansvarsprosessen.

Sentiment for Cardano som avviker fra Crypto Market

Følelsen for Cardano pleide å være ganske lik følelsen i kryptomarkedet. Men i løpet av den siste uken i februar ser de ut til å avvike ganske raskt. Kryptomarkedet har gått gjennom en av de mest bearish ukene de siste månedene, mens Cardano fortsetter å øke høyere. Under krypto-mani på slutten av 2017 som sendte ADA / USD økende til 1,40 og begynnelsen av 2018 som så Cardano krasje ned, var følelsen i tråd med det bredere kryptomarkedet. De neste to årene handlet dette nye markedet sidelengs og konsoliderte seg nær bunnen, og det gjorde Cardano også.

Hovedkryptoene begynte å øke i november, mens ADA / USD bare ga mindre gevinster. Cardano begynte å innhente følelsen i kryptomarkedet i januar og februar da økningen gjenopptok igjen. Men den siste uken i februar ser Cardano og resten av markedet ut til å være divergerende. Mens vi har sett en dyp tilbaketrekning i de fleste digitale valutaer, fortsetter Cardano og skaper nye høyder da det flyttet til 1,55. En av hovedårsakene til den positive følelsen i Cardano er den nye oppgraderingen EDO, som vi forklarte ovenfor. Dette går til fordel for Cardano, siden følelsen blir bullish igjen, vil denne kryptovalutaen ha fordeler enda mer.  

Cardano ADA teknisk analyse – Kommer de 20 SMA til å ta igjen snart? 

ADA / USD startet livet ganske lavt og handlet nær $ 0,10 i noen måneder, frem til november 2017, da etterspørselen etter kryptokurver sendte Bitcoin til å skyte opp til $ 20.000, mens ADA steg til 1.40. Prisen begynte å komme ned i januar 2018, da gullrushet for kryptoer endte, og på slutten av året hadde denne kryptovalutaen mistet alle gevinstene. Et støtteområde dannet rundt 0,02 i bunnen, mens glidende gjennomsnitt ga motstand på toppen, til juli da kjøpere presset prisen til 0,1550, da etterspørselen etter kryptokurver kom tilbake. Prisen kom til slutt tilbake, men ADA ga ikke tilbake nesten alle gevinstene, det samme gjorde noen andre kryptoer. I stedet stoppet retrace ned på 50 SMA (gul), som ser ut til å ha forvandlet seg fra motstand til støtte. Selv om det nå etter bølgen vil ta litt tid for de glidende gjennomsnittene å ta igjen prisen, spesielt etter bølgen i forrige uke, som tok prisen til $ 1,55.  

 

ADA / USD gjorde nye høyder denne gangen 

På månedskartet er bildet enda enklere. Dette bildet viser en stor U med den store bølgen på slutten av 2017 og den andre bølgen fortsatt på gang. I denne tidsrammen ble 20 SMA (grå) til støtte på slutten av 2020, og prisen sprang hardt ut av det glidende gjennomsnittet. Det er litt tidlig å fortelle om Cardano vil gjenta det forrige scenariet, men med tanke på at det holder gevinsten mens andre kryptoer har gitt tilbake 20-25%, tror jeg at vi vil se nye høyder i Cardano.

Det vil ta tid for glidende gjennomsnitt å ta igjen nå

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector