Prisforutsigelse for Ethereum (ETH) for 2020: Vil ETH / USD fortsette å stige i 4. kvartal?

Kryptovaluta brukes som en inflasjonsbestandig hekk på grunn av sin desentraliserte natur. De økonomiske effektene av koronavirusutbruddet har sendt investorer på jakt etter eiendeler som kan tilby ly under aksjemarkedssvingningene. Årsaken til den nylige økningen i den nest mest populære kryptovalutaen var på grunn av usikkerheten som har vedvaret i forbindelse med Federal Reserves enestående monetære lettelser..

Les den siste oppdateringen på Ethereum-pris 2021 Prognose

 

Verdens nest største kryptovaluta, Ethereum, har hatt en eksplosiv prisutvikling de siste tre ukene, med valutaen økende fra $ 232 til en lokal høyde på $ 407.

Utviklerne av Ethereum lanserte det siste testnettet av ETH 2.0, som er kjent som Medalla, 4. august. For tiden har over 20 000 validatorer sluttet seg til nettverket, og 3 670 er i ventemodus. Nettverket støtter ikke den virkelige ETH; Imidlertid har mer enn 650 000 testmynter blitt deponert for innsatsformål. 

Medalla vil ikke bruke ekte ETH, og vil heller ikke tjene reelle innsatsbelønninger. Nettverket er utelukkende rettet mot å forberede den nest største kryptovalutaen, når det gjelder kapitalisering, for overgangen til konsensusmekanismen for bevis..

Videre sa torsdag forvalter av digital valuta, Grayscale, at firmaet offentlig har innlevert en registreringserklæring til Securities and Exchange Commission (SEC), på skjema 10, for selskapets Ethereum Trust.

 

Strøm ETH / USD Pris:  $

Nylige endringer i Ethereum-prisen

I nyere tid har Ethereum blitt en av de beste myntene, etter å ha gjenvunnet fra $ 90 i mars til $ 407 i august. Tidligere denne uken. Etter et ekstremt sterkt rally de siste to ukene, steg ETH og ga gevinster, men den skrev ut et reverseringsskilt i de sene øktene, etterfulgt av den tekniske korreksjonen, som fortsatt pågår. Fra juni til juli viste ETH / USD en økning på 53,58%, hvorav de fleste gevinstene ble opptjent de siste to ukene i juli. I den første uken i august falt ETH / USD-prisene med 2,16%. I sin tur stiller dette følgende spørsmål: hva er sannsynligheten for Ethereum-prisprognosen??

Ethereum Prognose: 4. kvartal 2020 Ethereum Prognose: 1 år Ethereum Prognose: 3 år
Pris: $ 602

Prisdrivere: 38,2% Fibonacci retracement, Boosted safe-haven appell in gold, BTC (positiv korrelasjon).

 

Pris: $ 760

Prisdrivere: 50% Fibonacci Extension, COVID19 Recovery, Fed Rate Cuts

Pris: $ 1136

Prisdrivere: 50 EMA-støtte, W Mønsterfullføring 

Ethereum Live-diagram

ETH / USD 

ETH / USD Faktorer som påvirker Ethereum-priser

Ethereum (ETH / USD) er den nest største digitale eiendelen, med en sum på 43,4 milliarder dollar i markedsverdi og tilnærmet 11 milliarder dollar i daglig handel. Økningen i ETH / USD-prisene kan tilskrives den økte blockchain-aktiviteten, som har ført til en økning i Ethereum-transaksjonsgebyrer, til det høyeste nivået siden 2018. Siden den gang har prisene på Ethereum holdt seg på det bullish sporet, og nylig krysset de $ 400-nivået, som er det høyeste siden august 2018. La oss diskutere Ethereum-spådommene i henhold til forskjellige kilder.

Det siste året har Ethereum overlevd i møte med hard konkurranse. Mens hard folkeovergang presset den ned, la DeFi-bommen ETH opp på en uheldig tid. Den etterlengtede proof-of-stake-overgangen og Ethereum 2.0 gir støtte i 2020.

Følgende er noen faktorer som er nevnt, som vil påvirke prisen på Ethereum i fremtiden.

  • Inntektene fra Ethereum-transaksjonsgebyrer
  • Det høye potensialet for å bruke Ethereum som sikkerhet i økonomiske applikasjoner i Desentralized Finance (DeFi)
  • Dens bruk i vanlige betalingskanaler, som salgssted og online shopping
  • ETH-tokens, desentraliserte utvekslinger og belønningsprogrammer 
  • Spekulativ handel med kryptovalutaen

Reddit medstifter Alexis Ohanian – $ 1500

I kryptoriket har ordene til Reddit-medstifter, Alex Ohanian, mye vekt. Han er veldig optimistisk med hensyn til fremtiden til BTC og andre kryptovalutaer. Han sier at han er mest bullish om Ethereum, rett og slett fordi folk faktisk bygger på det. Han spår at myntens verdi vil stige og til slutt treffe $ 1500-nivået. I henhold til intervjuet med Forbes elsker han Ethereum fordi utviklere lager prosjekter i virkeligheten i blockchain.

deVere Group CEO, Nigel Green $ 2500

Lederen for deVere Group, Nigel Green, er usedvanlig trygg på at ETH-prisen vil nå $ 2500 i 2020. Han baserer prognosen sin på tre grunnleggende forhold: økningen i popularitet og bruk av smarte kontrakter og høyere etterspørsel etter digitale valutaer, og han mener at DeFi vil øke ETH / USD-prisene.

Online analytiker, Bobby Ullery – opp 700%

Den elektroniske analytikeren, Bobby Ullery, tror at blockchain-teknologi snart vil spille en mye større rolle i internasjonal handel og den samlede økonomien. Han sier at Bitcoin og Ethereum hver vil ha 25% av hele kryptoindustrien. Han spår at den totale markedsverdien for begge de beste kryptovalutaene vil nå 4,5 billioner dollar i 2020. Dette betyr at Ethereum må stige med over 700% for at hans spådom skal gå i oppfyllelse ved utgangen av dette året..

Grunnlegger av Ark Capital, Brian Schuster $ 100.000

Lederstifter av løsninger i Ark Capital LLC presenterer et høyt bilde av Ethereum – han tror det vil nå en pris på $ 100.000 per mynt. Han sa at ETH til slutt vil bli brukt som erstatning for gull, som en verdibutikk, og at det vil nå hele $ 100.000 per mynt. Han sa også at Ethereums plattformmuligheter til slutt kan føre til at det blir et slags digitalt moderland for alle fremtidige valutaer.

Fraktalanalyse – Ethereum kan øke forbi $ 1000

Handleren / analytikeren, kjent som CryptoWolf, delte et twitter-diagram som viser Ethereums makroprishandling, fra høydepunktene i 2018 og fram til nå. Resultatene var nesten identiske med Bitcoins prisaktivitet, fra høydepunktene i 2014 til starten av 2016-17 bull run.

Den såkalte “Fraktalanalysen” forutsa at Ethereum ville samle seg over $ 1000, mest sannsynlig i midten av 2021 eller mot slutten av det året. Den næringsdrivende som kom med denne spådommen, er den samme som spådde, bare dager etter marsulykken, at BTC sannsynligvis ville sprette tilbake til nivået før krasj. Han spådde også det pågående ETH-utbruddet.

Bitcoin vs. Ethereum

Denne uken har Ethereum-prisene sunket med 2,16% på grunn av korreksjon og fortjeneste de siste to ukene, da Ethereum steg med 64,21%, til 12-måneders høyde, over $ 400-nivået. På den annen side gjenopprettet ukens Bitcoin-priser til 2020-nivået på 11 392 dollar. Korrelasjonen mellom Bitcoin og Ethereum ligger på 0,68, i henhold til CoinPredictor-rapporten. Denne korrelasjonen ble estimert på grunnlag av prisudsvinget for begge kryptovalutaene de siste 100 dagene.

Imidlertid sa teamet på Skew at den kortsiktige korrelasjonen mellom Ethereum og Bitcoin gradvis avtok. Fallet kan signalisere slutten på en 3-årig høy korrelasjon mellom BTC og ETH. Ethereums korrelasjon med Bitcoin falt betydelig i 2017 og før den kryptodekkende hausse-syklusen.

Ifølge Bloomberg er utsiktene for Ethereum ikke imponerende. De refererte til rallyet som “spekulativt”, og uttalte derimot at økningen i Bitcoin var basert på solid grunn. Rapporten antydet at Ethereum møtte mye konkurranse fra lignende kryptoplattformer og rundt 6000 omsettelige mynter. Bloomberg forble konstant bullish om Bitcoin, og sa at dets gulllignende kvaliteter og økt institusjonell etterspørsel har forårsaket en økning i prisene.

De tilskrev takknemligheten til Ether til suksessen til DeFi-rommet, som med andre smarte kontraktplattformer; konkurransen blir bare tøffere. Poenget er at når det gjelder profesjonelle investorers verden, har Ether ikke et klart salgsargument, som Bitcoins begrensede tilbud.

Fredag ​​avviklet Weiss Rating Bitcoin og plasserte Ethereum som den beste kryptovalutaen. Rangeringsfirmaet oppdaterte sin samlede rangering av digitale eiendeler, basert på faktorer som adopsjon, teknologi, markedsmoment og investeringsrisiko. Weiss plasserte Ethereum i første omgang, etterfulgt av Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) og Stellar (XLM).

Amerikanske dollar og Ethereum

Økningen i Ethereum kan også være forbundet med den oppblåsende amerikanske dollar, utløst av frykten for en kollaps i den amerikanske økonomien. Det overopphetede aksjemarkedet og den amerikanske regjeringens svikt i å bli enige om en COVID-19-stimulansepakke, har oppfordret handelsmenn til å investere mer i sikkerheten til harde eiendeler, for eksempel gull, eller kryptovalutaer som Ethereum og Bitcoin. 

Ethereum kan endelig være klar for en annen bullish følelse, da utvikleren av Ethereum, Hudson Jameson, forventer at veksten i antall validatorer vil gjenoppta. Han oppmuntrer til mye hype rundt den kommende ETH 2.0-lanseringen.

 

Teknisk analyse – kan vi forvente en bearish-korreksjon i Ethereum – ETH / USD?

Når vi snakker om den tekniske siden av markedet, handler Ethereum med en solid bullish bias, etter å ha steget til $ 422-nivået. I den månedlige tidsrammen har Ethereum brutt det dobbelte toppmotstandsnivået på $ 300, og det krysser også over 23,6% Fibonacci retracement-nivået på $ 400. Det siste bullish oppslukende lyset på den månedlige tidsrammen antyder sterke odds av videre kjøp i Ethereum.

Ser vi på den langsiktige prognosen for Ethereum, virker det nest mest omsettede kryptoparet bullish. På den høyere siden kan Ethereum finne sin neste motstand på rundt $ 602, som markerer en Fibonacci retracement på 38,2%, mens en bullish crossover på $ 602 kan føre Ethereum-prisen mot $ 761,50. Over dette vil $ 911,46 sannsynligvis fungere som neste motstand.

ETH / USD Bullish Engulfing, RSI og MACD – Alt foreslår kjøp

På det månedlige diagrammet antyder det eksponentielle glidende gjennomsnittet på 50 perioder en sterk bullish bias, men samtidig antyder det også gode sjanser for en bearish korreksjon, ettersom verdien forblir på et nivå som er langt borte fra dagens markedspris på $ 265.

ETH / USD Fibonacci Retracement 

Når det gjelder Ethereum-prisprognosen i midten av 2021, kan vi forvente at Ethereum-prisene vil falle til $ 600, i kjølvannet av en bearish korreksjon, spesielt etter å ha fullført en Fibonacci retracement på 50%. Rett etter å ha testet støttenivået på $ 600, kunne ETH / USD-prisen sveve enda høyere, til $ 1142 i årene fremover. Nylig bullish oppslukende, trippel bunnstøtte til $ 87, og en serie Doji-lys over dette nivået støtter alle den bullish bias i ETH / USD.

ETH / USD – 3-årsvarsel – Bullish Bias dominerer

I denne oppdateringen utforsket vi mange fantastiske prognoser og meninger fra noen kjente spesialister innen kryptorommet. Hver av dem har et sterkt argument i butikken, noe som gjør det enda mer fascinerende å observere hva som er i ferd med å koble av mot slutten av 2020. De som ser en bullish begivenhet, spiller for tiden dragkamp med de som forutser en bearish utvikling. La oss spenne for andre halvdel av året, og holde øye med den grunnleggende siden av markedet for å fange opp endring i Ethereum-følelser.

Lykke til! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me