Prisforutsigelse for Litecoin (LTC) for 2021: Holder Litecoin sin sikre havnestatus?

Litecoin – Værvarsel

Litecoin-varsel: H1 2021

Pris: $ 350 – $ 400

Prisdrivere: Andre bølge av COVID-19, Teknisk tilbaketrekning, Safe haven retreat

Litecoin-varsel: 1 år

Pris: $ 500 – $ 600

Prisdrivere: Post COVID-19, hawkiske sentralbanker, reversering av dollar, positiv risikosentiment

Litecoin-varsel: 3 år

Pris: $ 1000 – $ 2000

Prisdrivere: Økonomisk gjenoppretting, Post coronavirus, Strammere pengepolitikk, Høyere obligasjonsrenter

 

Litecoin ble med i det store kryptopartiet litt sent, mot slutten av desember 2020, men det har gjort opp for sen inngang, etter å ha brutt over $ 247 i midten av februar. Selv om det ga tilbake nesten en tredjedel av verdien under det store retreatet i den siste uken i februar, som ser ut til å ha avsluttet forresten, men Litecoin handler langt utenfor lavt nivå nå, tilbake over $ 200. Det ble bullish i november, men de største gevinstene kom fra desember til den første uken i januar. Selv om det henger igjen de to første ukene i februar. Men det bullish momentumet gjenopptok igjen med kommentarer fra Elon Musk og Litecoin ser ut til å gå mot $ 250 og $ 300 snart, til tross for den lille tilbaketrekningen 22. februar, på Musks kommentarer om Bitcoin igjen. Så det forblir likevel bullish, da det fortsetter å nærme seg tidligere høyder etter å ha spratt av de 50 daglige SMA-ene.

Litecoin, som startet livet i oktober 2011, som den andre kryptovalutaen som utfordrer Bitcoin, er fortsatt topp 10 altcoin når det gjelder markedsverdi, som for øyeblikket ligger på rundt 9 milliarder dollar. Men det er ganske dynamisk, så vi kan forvente at det vil endre seg kontinuerlig. Den ble lansert til $ 0,1 og forble ganske lav, men på slutten av 2017 steg den til $ 420. Så så vi et nytt forsøk på å snu Litecoin-prisen bullish i 2019, som tok prisen til $ 145, men det tekniske brakte den ned, og holdt den der til andre halvdel av 2020, da det andre “gullrushet” for kryptoer startet. Litecoin har hatt stor nytte av den gjenopplivede etterspørselen etter digitale valutaer, og vi så den klatre til $ 185 i januar 2021. Imidlertid begynte den å trekke seg tilbake i slutten av januar, men den har funnet solid støtte på 20 SMA på det daglige diagrammet, som har holdt siden 11. januar, og nå er det på vei til nye høyder.

 

Strøm LTC / USD Pris: $

Nylige endringer i Litecoin-prisen

Periode Endre ($) Endring %
3 måneder +102 +110%
6 måneder +149 +287%
1 år +127 +158%
3 år -38 -23,3%
Siden 2011 +205 +9999%

Faktorer som påvirker Litecoin

I likhet med Bitcoin er Litecoin en kryptovaluta med en langsiktig forventet vekst, som Litecoin-teamet hevder, selv om mange andre crypto-utviklere hevder det samme. Men Litecoin, som en digital valuta, var katalysatoren som fikk hele kryptovalutaindustrien i gang. Transaksjonshastigheten var Litecoins viktigste fordel over Bitcoin. Det plasserte Litecoin i kryptomarkedet som en sterk finansiell eiendel med langsiktig vekstpotensial, som materialiserer seg med den nye utviklingen.

Litecoin kunngjorde et skifte fra proof-of-work til proof-of-stake i juni i fjor. Dette øker skalerbarheten og gjør det billigere å utvinne, noe som tiltrakk Flare, og oppmuntrer det til å integrere med Litecoin og gjøre Litecoin-transaksjoner mulig gjennom Flare Network, samtidig som Litecoin-holdere gir gratis Spark (Flare) -tegn. PayPal har også lagt til Litecoin som betalingsmiddel, noe som gjør denne kryptoen stadig mer attraktiv for daglig bruk, derav 450% økning i verdi siden oktober 2020, opp til det øverste nivået på $ 185, ifølge megleren min. Følelsen i kryptomarkedet har imidlertid blitt mykere når vi går mot februar, og Litecoin står nå overfor 50 SMA på vei ned, etter å ha reversert tidligere denne måneden..


 

Litecoin Live-diagram

Prediksjon for Litecoin for de neste 5 årene

Kryptovalutamarkedet har blitt enormt bullish siden oktober 2020. Kryptomarkedets verdi har økt flere ganger i løpet av flere måneder. Dette skyldes usikkerheten om den økonomiske og politiske situasjonen over hele kloden, som har gitt digitale valutaer en trygg havnestatus. Bitcoin økte over $ 40.000 tidligere denne måneden, med Ethereum som fulgte etter, plutselig tok all oppmerksomhet i finansmarkedene. Mens visse aksjer, som Amazon og Tesla, har prestert ekstremt bra i disse tider av COVID-19, har kryptomarkedet overgått alt. I denne artikkelen vil vi se på faktorene som holder LTC / USD bullish, og anslagene for fremtiden.

Vil Litecoin forbli en trygg havn?

Kryptovalutaer har nylig fått mye oppmerksomhet fra investorer, siden den materielle verden blir for ustabil. De har vært i sentrum av oppmerksomheten før; Mot slutten av 2017 vendte finansverdenen oppmerksomhet mot kryptovalutamarkedet for første gang. Inntil da var kryptokurver bare en ny internett ting, men etter den økningen tjente de anerkjennelse som et eget marked, mens den siste økningen i slutten av 2020 og januar 2021 gir dem status som et viktig marked i det minste, og en trygt tilfluktssted for de fleste handelsmenn og investorer.

Tidligere ble digitale valutaer ansett som et høyrisikomarked, som tiltrukket handelsmenn som var på utkikk etter høye avkastningshøye investeringer, med tanke på ustabiliteten i markedet, den høye volatiliteten og de store spreadene. Tradisjonelle edle metaller, som gull og sølv, som en gang fungerte som trygge havner, beholdt denne statusen til august i fjor. Men de har gått ned siden den gang, selv med USD i sterk nedadgående trend. På grunn av omformingen av den globale økonomien, og muligens også global politikk, er ingenting trygt å kjøpe og holde, som en måte for investorer å lagre sine kontanter på. Som et resultat ser kryptokurver tryggere ut nå, gitt deres desentraliserte og anonyme natur.

Som et resultat har de opptrådt som trygge havner siden oktober 2020 og tiltrukket midler fra store investorer og forretningsmenn / selskaper. Bitcoin har ledet økningen, men Litecoin ble med på festen i november, og Ethereum holder fortsatt festen i gang for kryptoer, ettersom den fortsetter å lage nye høyder. Økningen i Litecoin stoppet imidlertid opp til $ 185, noe som er langt fra toppen på $ 420 som den oppnådde i desember 2017. Faktisk har prisen blitt bearish siden 10. januar, og den handler nå på $ 120s . Med all denne volatiliteten, går det opp og ned 30-40% på bare noen få dager, er det vanskelig for den å beholde sin sikre havnestatus. Men tross alt er sagt og gjort, er Litecoin fortsatt verdt tre ganger så mye som det var i oktober i fjor, så status som trygg havn forblir.

Grunnleggende og nyere utvikling for Litecoin

Det har vært ganske mange utviklingstrekk i Litecoin det siste året. Det så en økning i aktiviteten i september i fjor, da den nye MimbleWimble-oppdateringen ble lansert. I august i fjor hadde Litecoin over 92 278 aktive lommebøker på 24 timer, ifølge stiftelsesdirektør David Schwartz, som sa at kryptovalutaen, Litecoin, var mer enn både Bitcoin Cash og BSV tilsammen, 90.446. Dette indikerte at Litecoin var på vei opp igjen når det gjelder investering, transaksjoner og overføringer. Lanseringen av MimbleWimble brakte personvernfunksjoner til Litecoin. Den ble implementert i september og ledet av hovedutvikleren, David Burkett. Nye MimbleWimble vil gi fordelen av personvern og muliggjøre raskere transaksjoner på Litecoin Network. Derfor vil MimbleWimble ha en annen verifiseringsmekanisme enn Bitcoin.

I tillegg til dette avslørte skaperen av Cardano og administrerende direktør i IOHK, Charles Hoskinson, sine intensjoner om å etablere et samarbeid med skaperen av Litecoin, Charlie Lee. Han sendte sine intensjoner via Twitter og sa at han elsket ideen om en tverrkjedekommunikasjon mellom Litecoin og Cardano. Han la til at det var mange mulige ideer å diskutere. Som svar på dette svarte skaperen av Litecoin med ordet “sikker”, noe som indikerer at han godkjente ideen om å samarbeide. Derfor forventes det at de relevante personene fra begge stiftelser vil komme sammen for å diskutere saken snart.

Og ikke bare Cardano planlegger å samarbeide med Litecoin; Flare Networks planlegger også å integrere seg med dem. Målet er å bringe desentraliserte finansielle tjenester (DeFi) til deres valuta, slik at LTC “kan brukes pålitelig på Flare med smarte kontrakter i Ethereum-stil” og lover “interoperabilitet og komposabilitet” for det. Selskapet, Flare Networks, kunngjorde tidligere denne måneden at de vil sende Spark (FLR) tokens til Litecoin-innehavere i forkant av lanseringen senere i år. Vi nevnte tidligere at PayPal også har tatt i bruk Litecoin, fra begynnelsen av i år. Ifølge dem “Migrasjonen mot digitale betalinger og digitale representasjoner av verdi fortsetter å akselerere, drevet av COVID-19-pandemien og den økte interessen for digitale valutaer fra sentralbanker og forbrukere.”

Teknisk analyse, Litecoin – Vil LTC / USD sprette av 50 SMA?

Som vi nevnte ovenfor, startet Litecoin livet på $ 0,10 i 2011 og handlet på rundt $ 5 til 2017, da det begynte å bli bullish, startet mot slutten av året og nådde $ 420. Etter den store bølgen kom stor krasj, og Litecoin falt tilbake til $ 22, etter en kortvarig sprett av 20 SMA (grå) i det månedlige diagrammet nedenfor. I 2019 prøvde kjøpere å slå Litecoin bullish igjen, og de klarte å presse prisen høyere til $ 45, men klarte ikke å bryte 20 SMA til tross for å ha gjennomboret den kort. Så dette glidende gjennomsnittet forvandlet seg fra støtte til motstand og avviste prisen igjen tidlig i 2020. Men det økte mot slutten av 2020 og i begynnelsen av 2021, selv om den nåværende lysestaken i januar ser ut som en opp ned-pin, som er en bearish reverserende signal etter det sterke bullish trekket. Så la oss vente og se hvordan denne lysestaken lukkes.

De 20 SMA-ene vil trolig bli støtte på det månedlige diagrammet

 

På det ukentlige diagrammet nedenfor dannet Litecoin en motstand på $ 185 i mai 2018, som virker som om den holder igjen, etter å ha avvist prisen tidligere i januar 2020. En base har dannet seg i de lave $ 20-årene, som har fungert som støtte. Glidende gjennomsnitt, som 100 SMA (grønn) og 200 SMA (lilla), ga litt motstand for Litecoin, men de ble brutt i november 2020 og ble umiddelbart støtte, noe som antydet ytterligere bullish momentum, som kom i løpet av de neste ukene. Men motstanden på $ 185 holdt, og nå går prisen ned. Den første bearish lysestaken var ganske stor, mens de to andre ser ganske små ut, så selgere synes det er vanskelig å presse lavere, noe som er et annet bullish signal.

La oss se hvor langt Litecoin vil trekke seg tilbake

På den daglige tidsrammen ga 200 SMA (lilla) støtte til denne digitale valutaen i september, da prisen fortsatt handlet sidelengs. Men økningen begynte og de mindre periodene av glidende gjennomsnitt ble til støtte, med 20 SMA (grå) og 50 SMA (gul) som gjorde det i desember 2020. 50 SMA ble til støtte igjen i januar 2021, og vi så en sprett høyere. Men etter en lysestake på hodet, som indikerte en bearish reversering, kom prisen tilbake og testet 50 SMA på nytt. 50 SMA holdt igjen, men ble til slutt ødelagt mot slutten av januar, noe som er et baissignal. Imidlertid handler Litecoin fortsatt over det lave fra den tidligere nedgangen i januar, så inntil den lave blir ødelagt, er situasjonen fortsatt fortsatt bullish.

Døren er åpen for ytterligere tilbakegang etter pausen av 50 SMA

Litecoin Live Rate

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector