Prisvarsel for UniSwap (UNI / USD) for 2021 og fremtidige spådommer |

UNI / USD– Prognose Sammendrag

UNI / USD-varsel: H1 2021

Pris: $ 55

Prisdrivere: Svakere dollar, symmetrisk trekantutbrudd, bullish oppslukende

UNI / USD-varsel: 1 år

Pris: $ 55 – $ 76

Prisdrivere: MACD & EMA-støtte, 161,8% og 227,20% Fibonacci-utvidelse

UNI / USD-varsel: 3 år

Pris: $ 150

Prisdrivere: Overkjøpt indikasjon, Bearish Correction

UNI / USD handler på $ 30,13 nivå og viser en sterk bullish trend etter sine jevnaldrende fotspor. For øyeblikket handler UNI / USD-paret på $ 30,13 nivå, og tilførte 36,83% i løpet av den siste måneden. Tatt i betraktning de siste tre måneders ytelse, har UNI / USD-paret fått + $ 25,21, og steg kraftig med 489,58%. Samtidig har Stellar Lumens lagt til + $ 29,39 for å øke med 842,12% i løpet av seks måneder. For øyeblikket antyder UNI / USD Live Price-diagrammet at Stellar Lumens (XLM) handler til $ 30,48. Markedsverdi for Uniswap er $ 15,928,743,103

 

Strøm UNI / USD Pris: $

Nylige endringer i Uniswap-priser:

Periode  Endre ($) Endring (%)
30 dager  +8.17 36,83%
3 måneder  +25.21 489,58%
6 måneder  +29.39 842,12%

 

Verdens finansielle system har i stor grad blitt påvirket av kryptomarkedet de siste årene. Kryptovaluta regnes som den første mest integrerte delen av kryptoøkosystemet, og den andre delen har blitt tildelt DeFi eller Decentralized Finance. I kryptomarkedet er lanseringen av DeFi det mest fremtredende tilskuddet, siden det er ulikt all tradisjonell økonomi. DeFi er en slags økonomi som ikke baserer seg på noen sentrale mellommenn som børser og banker. DeFi er helt desentralisert og går gjennom programvare med åpen kildekode som bare kan påvirkes av konsensus fra brukerne. Foreløpig er Ethereum ansett som den mest berømte DeFi-protokollen i verden, og den har dominert DeFi Market. Imidlertid er nesten 50% av DeFi-markedet kapitalisert av Uniswap som nettopp har lansert sin opprinnelige mynt UNI i september 2020.

I november 2018 opprettet en tidligere maskiningeniør i Siemens, Hayden Adams, Uniswap der mange kjente venturekapitalister som Square ventures LLC, Andreessen Horowitz, Paradigm Venture Capital og ParaFi investerte. Den største investeringen i Uniswap var av Ethereum Foundation med $ 100.000.

Desentraliserte børser (DEX) har fjernet mange hindringer for sentraliserte institusjoner, men de har også sine egne problemer å løse. Det viktigste og avgjørende problemet i desentraliserte børser er likviditet. Uniswap har løst problemet med likviditet for børser til en viss grad da det gjør det mulig for DEX-ene å bytte tokens uten å stole på likviditeten skapt av kjøpere og selgere..

Uniswap er bygget på Ethereum-protokollen og lar brukerne bytte ut et ERC20-token. Uniswap tar ikke noen tokenavgifter og fungerer som et offentlig gode, i motsetning til andre lignende plattformer. Uniswap er kostnadseffektivt, noe som betyr færre gebyrgebyrer på Uniswap sammenlignet med andre plattformer på grunn av hovedfunksjonen som skiller den fra andre, det vil si at den fjerner mellommannen. Med enkle ord tillater Uniswap brukerne å utføre transaksjoner uten behov for mellommenn som til slutt reduserer kostnadene ved prosessen.

Uniswap-protokollen har et innfødt token som heter UNI som gir eierne styringsrett. Det betyr at UNI-innehaveren kan stemme på endringer i protokollen. Token ble først lansert i september 2020. Uniswap er den største DeFi-protokollen i verden med en markedsandel på $ 2,9 billioner, og representerer omtrent 49,6% av den totale markedsverdi for DeFi.

Uniswap Prisforutsigelse for de neste 5 årene

Uniswap, utviklet av Hayden Adams, startet året 2021 med en handelspris på $ 4,97. UNI / USD begynte å forbedre seg da trenden var bullish. I det siste slo UNI / USD $ 34,77 for å registrere en ny heltidshøyde 7. mars 2021. Det kan til og med presse høyere med spesifikk utvikling med sin protokoll, og prisen kan konsekvent vokse månedlig. Dermed kan Uniswap handle til $ 75 innen utgangen av året 2021.

Uniswap kan innvie året 2022 til $ 78 ettersom en forventet trend i krypto forventes å fortsette å øke. Uniswap kan tiltrekke seg fokus for markedsførere, da det presenterer en enkel måte å veksle mynter på. Dermed kan Uniswap stenge 2022 et sted rundt $ 180.

Om 5 år forventes Uniswap å øke brukerbasen ytterligere. Det kan fokusere på nyere planer om å forbedre protokollen for å gjøre den mer brukervennlig. Derfor vil Uniswap-prisen sannsynligvis øke til nyere høyder hvis kjøpere klarer å beholde sin dominans gjennom årene. Det kan oppnå flere investorer ettersom det gir høyere likviditet. Ved utgangen av fem år vil Uniswap sannsynligvis handle et sted rundt $ 300-merket.

UNI / USD Faktorer som påvirker Uniswap-priser:

  • Oppgraderte versjoner av Uniswap:

Den nye iterasjonen av Uniswap-protokollen med navnet Uniswap V2 ble lansert i mai 2020 etter den første lanseringen V1 i november 2018. Den tredje versjonen av Uniswap forventes å lanseres innen midten av 2021, og den er kjent som V3. Versjon 3 av Uniswap vil redusere kostnadene for prosessen og gjøre den raskere og mer pålitelig.

To av de mest levedyktige faktorene som er involvert i å bestemme prisene på Uniswap-mynt UNI er miljøet til det generelle markedet og lanseringen av Uniswap-versjonen. Tidligere da versjon 2 ble lansert, økte markedene høyere på grunn av forbedrede funksjoner i Uniswap. Det er stor sannsynlighet for at lanseringen av Uniswap versjon 3 også vil være gunstig for UNI ettersom utsiktene til det allerede har begynt å bli priset inn.

  • Generelt markedsmiljø:

Bortsett fra de oppgraderte versjonene av Uniswap, spiller eksterne faktorer som konkurrentens valutaer og kongen av kryptomarkedet, Bitcoin, også en viktig rolle i å drive prisene på UNI-mynt. Bitcoin har vært under press etter å ha krysset prisnivået på $ 40.000, men miljøet er fortsatt ikke så ille, og det kan forbedres ytterligere, noe som også vil presse UNI-mynteprisene oppover.

Videre, med ansvaret for Biden-administrasjonen, har utsiktene for kryptomarkedet begynt å styrke seg nå. Det er fordi de to viktigste reguleringsmyndighetene SEC og OCC nå har to kryptovennlige ledere som heter Gary Gensler og Michael S. Barr. Utsiktene til at kryptomarkedet blir mer kjent og kjent under ledelsen av disse lederne, har økt, og dette kan også favorisere UNI-myntprisene i fremtiden.

  • Popularitet:

Uniswap er den største desentraliseringsapplikasjonen på Ethereum blockchain. Fordelene med Uniswap gjorde det populært og hjalp det til å seire på rekordtid. Funksjonene ved Uniswap som brukervennlig drift, integrering av en ekstern lommebok, lave avgifter, full kontroll over ens private nøkler og relativt høy likviditet gjorde Uniswap-protokollen populær og hevet UNI-myntpriser på så kort tid. Uniswap-prosjektet ble utviklet på bare et halvt år med svært liten investeringskapital på bare $ 100.000. Den lille investeringen av tid og penger gjorde Uniswap raskt til den mest populære og pålitelige desentraliserte børsen.

Den pågående økende populariteten til Uniswap kan tilskrives funksjonen til Uniswap som har eliminert mellommannen fra ligningen. Denne grunnleggende funksjonen til Uniswap for å gi relativt høy likviditet spiller en viktig rolle i å øke prisene på UNI-mynt i løpet av en så kort periode.

Uniswap i 2020:

17. september kom Uniswap inn på markedet med en handelspris på $ 2,94, og på bare to dager etter den første lanseringen begynte UNI-mynten å notere seg på flere børser rundt om i verden som presset prisen til $ 6,96. I september stupte UNI til $ 3,98, og deretter på slutten av måneden kom den tilbake til $ 5,02.  

I begynnelsen av oktober ble prisene på UNI trukket tilbake av markedet og falt til $ 2,57; det forble imidlertid mellom $ 2 og $ 3 til slutten av oktober. Sjokkerende, i begynnelsen av november falt UNI-mynten til $ 1,80 på grunn av massivt salgspress, og i midten av november nådde prisene sitt motstandsnivå og forble på $ 3 med visse variasjoner frem til desember. Ved utgangen av året handlet UNI-mynten til $ 4,62.

Uniswap i 2021:

1. januar 2021 handlet UNI-mynten til $ 4, og innen 11. januar nådde prisene på UNI-mynten $ 8. Ved begynnelsen av nyttår begynte populariteten til Uniswap å øke, og dermed fortsatte UNI-mynten å øke gevinsten. Innen 18. januar nådde prisene $ 10, og i slutten av januar krysset prisene på UNI $ 19-nivået.

Februar har vært en enorm måned for UNI-mynt ettersom lanseringen av V3-oppgraderingen nærmer seg, populariteten til Uniswap øker dag for dag som til slutt hjelper verdien av UNI-mynten. UNI-mynt krysset motstandsnivået på $ 20 den 1. februar og nådde $ 23 innen 8. februar. 7. mars nådde UNI-mynten sin heltidshøyde på $ 34.

Teknisk analyse – Bearish Correction in Play, Brace to Capture Buying 

Den tekniske siden av UNI / USD viser en sterk bullish skjevhet i det ukentlige diagrammet. Uniswap har dannet en kanal oppover som utvider motstanden i området rundt $ 34,90. I det siste har UNI / USD-paret stengt et bullish oppslukende lys på den ukentlige tidsrammen som antyder sjansene for en bullish trend i paret. En bullish breakout av paret har utløst dramatiske kjøp til $ 41,40. Selv om paret viser en bearish korreksjon akkurat nå, er oddsen for fortsettelse av den bullish trenden ganske solid.

På den høyere siden kan UNI / USD-paret møte umiddelbar motstand på $ 41,40-nivået, som utvides med en kanal oppover på den ukentlige tidsrammen. En bullish breakout på $ 41,40-nivået kan føre til ytterligere kjøp i paret til neste motstandsnivå på $ 47,54 og $ 55,39. De 20 periodene eksponensielt glidende gjennomsnitt støtter en oppadgående trend i Uniswap. Den ukentlige MACD og RSI antyder en sterk bullish bias i Uniswap; Derfor kan en bullish utbrudd på $ 34,91 føre UNI / USD mot $ 55,39 nivå, utvidet med et Fibonacci-utvidelsesnivå på 200%. 

Ser vi på den daglige tidsrammen, har UNI / USD-paret gått inn i den overkjøpte sonen, og det er nå på vei lavere blant fortjeneste fra investorer. På den nedre siden vil Uniswap ganske sannsynlig gå etter et øyeblikkelig støttenivå på $ 29,64, som markerer et Fibonacci-nivå på 38,2%, mens et bearish breakout på 0,2964 kan føre til mer salg til $ 27,90 og $ 26,17 nivåer, som utvides med 50 % og 61,8% Fibonacci retracement nivåer henholdsvis. Til tross for dette vil UNI / USD sannsynligvis fortsette å handle bullish, da de ledende og etterslående indikatorene støtter en kjøpstrend. En serie eksponensielle glidende gjennomsnitt, for eksempel 20, 50 og 100 perioder EMA, støtter paret på rundt $ 23,736. La oss vurdere å holde oss bullish over $ 23,75-området, for å nå langsiktige målnivåer på $ 34,63 og $ 41,30. Lykke til.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me