Ripple (XRP) Prediksjon Q4 2020: Bearish Short-Term, Bullish Long-Term

Ripple (XRP), som ble grunnlagt av Chris Larsen og Jed McCaleb, ble etablert i 2012. Det startet på et lite nivå, men ble levende i mars 2017, da det ifølge de fleste Ripple meglerplattformer hoppet fra $ 0,0005 til 0,07, som ikke virker som mye, men det var det første tegnet på at denne kryptovalutaen etablerte seg, og at den kunne overleve. 2017 ble til et massivt bullish år for digitale valutaer, med Bitcoin som steg veldig nær $ 20.000 i desember, fra under $ 1000 tidligere det året, mens Ripple steg fra rundt $ 0,20 til $ 3,30, noe som betyr en mer enn 15 ganger økning om et par måneder. Men XRP / USD gjorde deretter en kraftig reversering ned, som XRP-diagrammene nedenfor viser, og siden har den ikke vært i stand til å slå bullish igjen på de større tidsrammekartene. Glidende gjennomsnitt fortsetter å dekke denne kryptovalutaen, og slutte med å trekke seg oppover og skyve prisen lavere. Som et resultat virker det tekniske bildet ikke så lovende for Ripple, men grunnleggende virker litt mer interessante for kjøpere, så la oss se nærmere på faktorene som kan påvirke XRP / USD, og ​​prognose den fremtidige retningen for dette altcoin.

 

Les den siste oppdateringen på Ripple (XRP) Pris 2021 Prognose

 

Nåværende pris for XRP / USD: $

Nylige endringer i ringprisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager -$ 0,053 -17,4%
3 måneder +$ 0,057 +22,8%
6 måneder +$ 0,109 +43,6%
1 år $ 0,063 20,1%
5 år +$ 0,243 +97,2%

Ripple Live-diagram

XRP

 

I følge generell enighet startet kryptovalutamarkedet med Bitcoin i 2009. Men interessen ble vekket etter den store økningen i 2017, mens høyden på “gull gullrushet” var. Imidlertid ble den økningen falmet når Bitcoin hadde nådd nesten $ 20.000 på baksiden av rykter om sosial handel, og kryptoer trakk seg lavere. De XRP / USD gjorde også en stor bølge i flere uker, før han også trakk seg tilbake. Selv om forskjellen i forhold til andre kryptoer er at mens de fleste store kryptovalutaer har gjenopptatt sin bullish trend nå, om enn på en mer normal måte enn det vi så på slutten av 2017, er Ripple fortsatt bearish. Siden 2018 har toppene blitt lavere hver gang, og kjøpere fortsetter å presse på for nye nedturer. 100 SMA holder et lokk på dette paret og presser kjøpere, som vi vil forklare i den tekniske analysen nedenfor. De 200 millioner dollar i midler som nylig ble samlet inn, førte litt oppmerksomhet tilbake til dette altcoinet, og tilpasningen av Ripple i transaksjoner har vært lovende, noe som betyr at grunnleggende ikke er så ille som de tekniske diagrammene viser, men de hjelper ikke Ripple så mye. For øyeblikket pågår det en kamp mellom grunnleggende og tekniske faktorer for Ripple, med det tekniske som fremdeles har overtaket for øyeblikket.

Ripple-prognose: 4. kvartal 2020 Ripple-varsel: 1 år Ripple Prognose: 3 år
Pris: $ 78-80 

Prisdrivere: Covid-19, risikosentiment, RBI-priser

                                                                                    

Pris: $ 78-80 

Prisdrivere: Covid-19, risikosentiment, RBI-priser

                                                                                              

Pris: $ 88-90

Prisdrivere: Prisdrivere: Inflasjon, økonomisk gjenoppretting, utviklende markeder, RBI-tiltak, inflasjon


Prediksjon for krusning for de neste fem årene

Digitale valutaer påvirkes av en rekke faktorer, som vi kan gruppere i fire kategorier; 1. Grunnleggende for hver digitale valuta 2. Teknikk 3. Følelsen for kryptovalutamarkedet som helhet og 4. Ytelsen til USD, som spesielt har blitt stadig viktigere i år. Ripple hadde en vellykket innsamlingsbegivenhet i slutten av 2019, som gjorde denne kryptovalutaen bullish i flere måneder, men da tok det bredere kryptomarkedssentimentet opp i mars, da coronavirus brøt ut og USD ble med på festen, og hjalp XRP / USD for å tredoble i verdi. Selv om det tekniske bildet ikke ser for lovende ut for Ripple, ser grunnleggende lysere ut på lang sikt, som nyheten har vist.

Nylig utvikling for Ripple

Ripple Labs er morselskapet til Ripple, som startet som OpenCoin i 2012. Fra og med august 2020, når det gjelder markedsverdi, til $ 11 milliarder dollar, er Ripple den fjerde største altcoin. Det gir finansinstitusjoner et medium for å overføre verdi globalt, mellom forskjellige fiat-valutaer. Det er i utgangspunktet en brovaluta som ligger til grunn for Ripples likviditets- og utvekslingsprodukt xRapid. XRP Ledger er DLT som gir verifiserbare XRP-bosetninger, og den er åpen for alle. Så en av fordelene ved Ripple er at den er veldig tilpasningsdyktig for den bredere offentligheten, siden den både er en digital valuta og et betalingsnettverk..   

Peer-to-Peer-prosjektet er forsinket                                                     

Når vi snakker om en adaptiv valuta, ble det i 2019 gjort et forsøk fra finansinstitusjoner som UBS Group AG, Barclays Plc, Credit Suisse og Banco de Santander om å opprette et selskap. Institusjonene finansierte prosjektet på 50 millioner pund. Ideen var / er at en peer-to-peer-løsning skal tilby tokeniserte valutaer. Navnet på selskapet er Fnality, og formålet er å tilby bankene den løsningen de trenger, nemlig Utility Settlement Coin. Men forsøket er nå forsinket, ettersom de avventer godkjenning fra myndighetene. I følge Rhomaios Ram, administrerende direktør i Fnality International, vil den første responstiden fra regulatorene være første halvdel av 2021, som er nesten et år unna, og det er ikke engang det siste trinnet.  

Midler samlet til $ 20 millioner samlet inn

Ripple hadde et godt år i 2019. Faktisk refererte Ripple-sjef Brad Garlinghouse til det som det “sterkeste vekståret til dags dato”. RippleNet betalingsnettverk vokste til over 300 klienter i 2019, og det samarbeidet også med MoneyGram. Ripple gjorde en investering verdt $ 30 millioner i utgangspunktet, og kjøpte senere $ 20 millioner i MoneyGram-aksjer, til $ 4,10, som er en tredjedel over markedsprisen. Dette betyr en eierandel på 10% i MoneyGram. Overføringsselskapet gikk derimot med på å bruke Ripples produkter til grenseoverskridende bosetninger.

Det var et hyggelig trekk av en Ripple-sjef, men det var ikke alt. Ripple samlet inn 200 millioner dollar i midler ved utgangen av 2019, med det japanske SBI Holdings og VC-firmaet Route 66 Ventures som deltok i Series-C-finansieringsrunden, som ble ledet av det alternative aktivaselskapet Tetragon. Ripple-sjef Brad Garlinghouse sa: “Vi har en sterk økonomisk posisjon til å utføre mot vår visjon. Ettersom veksten til andre i blockchain-rommet har avtatt eller til og med stengt, har vi fått fart på vår fremdrift og bransjeledelse gjennom hele 2019. ” Faktisk var 2019 et godt år grunnleggende for Ripple, og følelsen forbedret seg for dette altcoinet, til tross for forsinkelsen i Utility Settlement Coin-prosjektet..

Markedskommentarer

Regulatorisk aktivitet

 • Office of Comptroller of the Currency (OCC) nominerte Brian Brooks som fungerende Comptroller. Brooks planlegger å avdekke et nytt betalingscharter i håp om å skape et enkelt føderalt rammeverk for teknologibedrifter som kan tilby tjenester som tradisjonelt tilbys av banker. OCC ga også ut en avansert kunngjøring om foreslått regelverk, med anmodning om kommentarer om blant annet adopsjon av kryptorelaterte aktiviteter av amerikanske banker. 
 • Tidligere CFTC-styreleder J. Christopher Giancarlo publiserte en artikkel som forklarte hvorfor XRP ikke skulle betraktes som en sikkerhet under amerikansk lov og rettslig presedens. Han står også i spissen for The Digital Dollar Project som publiserte en stortingsmelding om forslaget om et felles offentlig-privat initiativ for å opprette en amerikansk sentralbank digital valuta (CBDC).. 
 • Consumer Finance Protection Bureau (CFPB) publiserte sin endelige overføringsregel, inkludert hvordan digitale eiendeler, spesielt XRP gjennom ODL, kan bidra til å redusere kostnadene for grenseoverskridende overføringer betydelig..
 • Det indiske finansdepartementet foreslo å lovlig forby kryptovalutaer og ilegge stive straffer for borgere som bruker kryptovaluta. Dette følger av tidligere handlinger fra Indias Reserve Bank som utstedte en presiserende uttalelse om at Indias kommersielle banker kan tilby banktjenester til handelsmenn og firmaer som handler i kryptovaluta.. 
 • Den mellomstatlige økonomiske arbeidsgruppen (IFWG) i Sør-Afrika ga ut et posisjonspapir som foreslår en streng kryptopolitisk ramme for regionen. 
 • SEC-kommisjonær Hester Peirce ble nominert til ytterligere fem år i verdipapirbyrået. Caroline Crenshaw ble også nominert til å fylle en demokratisk ledig stilling i Kommisjonen. Bekreftelseshøringen deres var planlagt til juli 2020.
 • EU ønsker å skape et nytt reguleringsregime for digitale eiendeler som dekker uregulerte eiendeler til stallmynt. 

Market Moves

 • Makroinvestor Paul Tudor Jones kjøpte Bitcoin som en sikring mot inflasjon, og sa at fondet hans kan ha så mye som en lav ensifret prosentandel av eiendelene i Bitcoin-futures..
 • JPMorgan tilbød bankkontoer til kryptovaluta-børser som begynte med Gemini og Coinbase. 
 • Av nesten 800 institusjonelle respondenter på en Fidelity-undersøkelse sa 36% at de eide enten digitale eiendeler eller derivater.
 • New Yorks Department of Financial Services ga BitLicense til Eris X.
 • Brukere trakk over 220 millioner dollar i BTC fra børser før og like etter halveringen i mai.

Bransjeaktører

 • Kina fullførte backend arkitekturutviklingen av sin digitale yuan. Den raske utviklingen av den digitale yuanen ansporet overskrifter rundt Kinas potensielle tunge innflytelse og lederskap i betalingsindustrien.
 • People’s Bank of China (PBOC) kunngjorde et pilotprogram for å prøve sin nye digitale yuan med 19 lokale virksomheter, inkludert amerikanske kjeder Starbucks, Subway og McDonald’s.
 • PayPal og Venmo planlegger å legge til kryptokjøp og salg til plattformene sine. 
 • Brasil suspenderte WhatsApp-betalingstjenesten, bare en uke etter den første lanseringen. 
 • Visa signerte en partnerskapsavtale med Safaricoms M-Pesa.
 • Binance lanserte en kryptobetalingsapp i Nigeria.  
 • Revolut kunngjorde at de gjør kryptovaluta tilgjengelig for alle sine syv millioner kunder.
Kilde: Ripple.com

Covid-19 Sentiment og forholdet til Bitcoin og Crypto Market

Coronavirus har også påvirket markedet for digital valuta. Virusutbruddet i Europa og USA ble ikke mottatt for godt av dette markedet, og vi så et stort krasj fra midten av februar til midten av mars. Dette viser at de digitale valutaene ikke vil holde presset i krisetider, som håpet. Ripple krasjet også, med XRP / USD som falt fra rundt $ 0,35 til $ 0,11, noe som betyr et tap på to tredjedeler av verdien.

 Bitcoin har fått verdi siden februar, før krasjet

Dette var i tråd med det bredere kryptomarkedet, men utvinningen siden da har ikke akkurat vært i tråd med markedet. Mens verdien av Ethereum har økt mer enn fem ganger siden lavpunktet i mars, og Bitcoin har økt nesten fire ganger, og steg til $ 12.500, XRP / USD har ikke gjort opp for tapene av krasj enda, og verdien har steget mindre enn tre ganger. Dette betyr at det er noen avvik mellom Ripple og resten av kryptovalutamarkedet, inkludert Bitocin. I utgangspunktet henger Ripple etter i bullish tid, og vil trolig være blant de første som blir bearish når det bullish momentumet løper ut, noe som allerede skjer. 

Ripple-USD-korrelasjon

Før 2017 var diagrammet for Ripple og de fleste kryptovalutaer en rett linje, så det nytter ikke å se på historien til XRP / USD tidligere enn 2017. Sammenlignet med USD-indeksen DXY, kan vi se at det var en bratt nedgang. for sistnevnte i 2017, som økte tempoet fra mai til august. Dette varte til slutten av året. Vi så en sterk økning i XRP / USD fra mai til juli, noe som viste en korrelasjon med nedgangen i DXY, men da stoppet økningen, noe som betyr at korrelasjonen gikk tapt. Desember 2017 og 1. kvartal 2018 var ekstraordinære for kryptomarkedet som helhet, med de fleste digitale valutaer som steg høyere enn å reversere lavere, så vi kan ikke snakke om korrelasjon. Men fra 2. kvartal 2018 til tidlig i 2020 har Ripple hatt en jevn tilbakegang, mens DXY har hatt en jevn bullish trend, som viser sammenheng igjen. I år har korrelasjonen økt ytterligere, med USD som økte under den første panikken i februar og mars, og deretter reverserte lavere og gjenværende baisse til slutten av august. XRP / USD gikk gjennom en betydelig nedgang i løpet av februar og begynnelsen av mars, som vi allerede har forklart, men den ble bullish til slutten av august, og har trukket seg tilbake siden den gang. Så, korrelasjonen mellom Ripple og USD har økt, noe som betyr at vi bør sammenligne begge eiendelene når vi handler Ripple, men det gjenstår å se om korrelasjonen forblir etter coronavirus. 

Korrelasjonen med USD har ikke vært veldig sterk siden 2017

Imidlertid har korrelasjonen økt i år

Teknisk analyse – Vil glidende gjennomsnitt fortsette å skyve XRP / USD opp?

SMA holder den bearish trenden i live

Siden kryptomarkedet ikke har eksistert for lenge, hjelper ikke større tidsrammekart, for eksempel månedskartene, mye for analyse. Det eneste jeg kan se der er at 20 SMA (grå) har toppet prisen for XRP / USD siden november 2018, da den beveget seg over dette nivået. Det har gjennomboret dette nivået igjen og igjen, for eksempel de siste to månedene, men prisen ser ut til å ha snudd under det nå, noe som gjør bildet bearish. Foruten 20 SMA, som fungerer som motstand, ser kartoppsettet bearish ut. XRP / USD dannet en doji-lysestake i august, som er et bearish reverseringssignal etter klatringen i juli, og at lysestaken har blitt fulgt av en bearish lysestake i september så langt, noe som forsterker det bearish reverserende diagrammønsteret.

200 SMA holder trenden bearish på den ukentlige tidsrammen

På det ukentlige diagrammet fungerte det samme glidende gjennomsnittet som en eller annen form for støtte i løpet av 2017, før “Gold Rush” i desember 2018. I februar 2018 holdt det som støtte i noen tid, igjen, etter den store reverseringen, og det har nå fungert som støtte igjen, sammen med 50 SMA (gul), i to uker. 50 SMA har gitt motstand et par ganger, men den fungerer også som støtte for øyeblikket. Den ultimate motstanden siden desember 2018 har imidlertid vært 100 SMA (grønn). Det ble til motstand umiddelbart den måneden, etter at den ble brutt ovenfra, da den sterke retrace høyere stoppet i mai i fjor, skremte den kjøpere bort i februar 2020, og den har gitt motstand igjen siden juli. Så, 100 SMA holder XRP / USD nede, og trenden er fortsatt baisse her, i motsetning til i de fleste andre store kryptovalutaer. Men tidene er ikke normale nå, og de andre to MA-ene holder nedenfra, så fremtiden er ikke veldig sikker for øyeblikket, selv om det sannsynligvis vil holde en baisse skjevhet på kort sikt, sannsynligvis frem til Q2-Q3 av 2021 og da er en sannsynlig reversering og en jevn stigning sannsynlig, da Ripple går videre med planene for Utility Settlement Coin-prosjektet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector