Stellar Lumens (XLM / USD) Prisforutsigelse for 2021: Bearish Correction in Play

XLM / USD – prognosesammendrag

XLM / USD-varsel: H1 2021

Pris: $ 0,6065 – $ 0,8105

Prisdrivere: Svakere dollar, Symmetrisk trekantutbrudd, Bullish oppslukende

XLM / USD-varsel: 1 år

Pris: $ 0,8105 – $ 1,2609

Prisdrivere: MACD & EMA-støtte, 161,8% og 227,20% Fibonacci-utvidelse

XLM / USD-varsel: 3 år

Pris: $ 1,2900 – $ 0,8105

Prisdrivere: Overkjøpt indikasjon, Bearish korreksjon

 

XLM / USD-kryptoparet har nylig vist en sterk bullish trend, og følger i fotsporene til sine jevnaldrende. For tiden handler XLM / USD-paret på $ 0,4066-nivå, etter å ha fått 32,55% den siste måneden. Med tanke på ytelsen de siste seks månedene, har XLM / USD-paret fått + $ 0,3098, og har steget massivt med 320,21%. Samtidig har Stellar Lumens fått + $ 0,3460, økende med 571,22% i løpet av ett år. 

For tiden antyder XLM / USD Live Price-diagrammet at Stellar Lumens (XLM) handles til $ 0,4066. Markedsverdi for Stellar Lumens er USD 11,21B. 

 

Gjeldende pris for XLM / USD:XLM / USD $

 

Nylige endringer i XLM / USD-prisen

Periode  Endre ($) Endring (%)
30 dager  +0,3254 32,55%
6 måneder  +0,30984 320,21%
1 år  +0,34605 571,22%

 

 

Kryptovalutaen, Stellar Lumens, ble opprettet for å gi brukerne funksjonen til å bryte de iboende grensene når de foretar internasjonale transaksjoner. Spesielt kan grensene defineres som den lange transaksjonstiden og de høye gebyrene knyttet til den. Stellar-utviklerne opprettet en valuta for å løse de ovennevnte hindringene, ved å tilby en billig og rask måte å sende og motta penger over hele verden. Imidlertid opprettet Stellar-nettverket kryptovalutaen for å operere innenfor systemet. Utviklerne av Lumen-valutaen forsto at folk i mange områder av verden ikke har praktisk tilgang til finansielle tjenester, og der slike tjenester er tilgjengelige, er de veldig kostbare. 

Med denne visjonen i tankene gjorde utviklerne av XLM sine finansielle tjenester tilgjengelige med bare to enkle internettilgang og maskinvarekrav. Lumen ble designet for å bygge bro over hullene mellom de forskjellige finansinstituttene og for å støtte det eksisterende økonomiske systemet, i stedet for å utfordre dem. XLM har en unik funksjon som gjør det mulig å skape et synkronisert miljø for alle slags økonomiske nettverk.

Stellar er et peer-to-peer desentralisert utvekslingsområde, som bruker Lumen som en mynt på plattformen. Siden lanseringen på Stellar Platform i 2014, har Lumen (XLM) utviklet seg til å bli de 20 mest populære kryptovalutaene. Stellar, som ble lansert av Ripple medstifter Jed McCaleb, var opprinnelig kjent som “The Secret Bitcoin Project”. Nåværende markedsverdi er $ 11,21B. I løpet av de siste seks årene har Stellar-nettverket vært i stand til å få oppmerksomhet fra forskjellige høyt profilerte virksomheter. Stellar driver applikasjoner og betalingssystemer for noen av verdens største virksomheter, som IBM og Deloitte.

Stellar oppnådde aldri noen betydelig vekst i mange år etter lanseringen. Imidlertid begynte det å øke tempoet i desember 2017, og overgikk $ 0,10-prisen. I januar 2018 krysset XLM $ 0,50, og i midten av 2018 nådde prisene på XLM en heltidshøyde på $ 0,8755. Likevel var spissen kort og prisene kom snart tilbake til sin standard og var relativt stabile gjennom hele 2020. Verdien av XLM i dag kan på ingen måte sammenlignes med hva den var verdt i 2018. Den har økt betydelig sammenlignet med de første par årene av dets eksistens. Nylig har Stellar blitt den 9. største kryptovalutaen, og en av de beste myntene blant sine jevnaldrende. Den vokste med mer enn 160% forrige uke.

Prisforutsigelse for XLM / USD for de neste 5 årene

Året 2020 var et unikt år for Stellar på grunn av koronaviruspandemien og den økonomiske krisen. Både globale og interne faktorer fortsatte å drive verdien av XLM i 2020. I april 2020 ga Stellar Lumens Foundation ut sin rapport for første kvartal 2020, og viste bemerkelsesverdig økosystemvekst. Rapporten antydet at den totale bruken av Stellar Lumens og transaksjonsvolumene hadde økt i 1. kvartal 2020 sammenlignet med 4. kvartal i 2019. Totalt antall registrerte Stellar-kontoer falt imidlertid med om lag 1,79% mellom 4. kvartal 2019 og 1. kvartal 2020. Dette betyr at den økte aktiviteten i transaksjonsvolumet skyldtes eksisterende brukere. 

Gjennom første kvartal av 2020 ble det rapportert om en økning på 113% i Stellars daglige drift. En annen hendelse som støttet Stellar Lumens var CoinQvests bruk av selskapets nettverk for behandling av internasjonale betalinger. Dette muliggjorde en raskere og billigere transaksjonsprosess, ettersom Stellar var i stand til å flytte millioner av dollar på bare et par sekunder, og til prisen av bare noen få øre. Dette gjorde Stellar veldig kostnadseffektivt for både avsenderen og mottakeren, til tross for at de ble skilt med tusenvis av miles.

I juli kunngjorde selskapet samarbeid med Samsung, som muliggjorde Stellar blockchain-tilgang på Samsung Galaxy-smarttelefoner. Eieren og skaperen av Stellar, Jed McCaleb, rapporterte at de hadde et partnerskap med 30 banker og ventures, og dette bidro også til styrken til Stellar Lumens. XLM handlet innen $ 0,08 – $ 0,10 til midten av november. Prisene beveget seg imidlertid både opp og ned på slutten av året, men stengte året på $ 0,12.

I løpet av de første ukene av 2021 så Stellar Lumens en økning i etterspørselen da handelsmenn begynte å flytte fra Ripple (XRP) til Lumens (XLM). Rippelen gikk gjennom vanskelige tider på grunn av SEC-søksmål, som tvang handelsmennene til å flytte til Stellar blockchain-betalingsnettverk. Videre begynte Stellar å samarbeide med den ukrainske regjeringen for å digitalisere deres nasjonale fiat-valuta, noe som økte styrken til Stellar Lumens. Januar 2021 var en utmerket måned for Stellar, da verdien av XLM i løpet av denne måneden økte med omtrent 60% de siste dagene i måneden. Nylig nådde Stellar sitt høyeste nivå på to år, til $ 0,40, og denne turen i Stellar-prisene plasserte den på Topp 10-listen over verdens største kryptovalutaer. Utsiktene for Stellar gjennom 2021 og kommende år ser ut til å være hausse og kan føre prisene mot $ 1.290. Imidlertid kan følgende faktorer spille en viktig rolle for å bestemme bevegelsen av XLM / USD i 2021. 

Faktorer som påvirker Stellar Lumens:

Sosial innvirkning – Å være en ideell organisasjon, er det litt uvanlig at Stellar er i kryptomarkedet. Stellar-organisasjonen har ingen planer om å betjene sine funksjoner mot monetær belønning, men målene for organisasjonen inkluderer å eliminere fattigdom og økonomisk inkludering av bankløse individer. Som et resultat spiller sosial innvirkning en viktig rolle i verdien av XLM. Fordi Stellar Organization har hatt liten innvirkning så langt, og på grunn av deres sosiale oppdrag, ignorerer de fleste å investere i Stellar Lumens. Sammen med IBM har Stellar tatt opp et sør-stillehavsprosjekt for å tilby finansielle tjenester, spesielt på avsidesliggende øyer. Stellar har deltatt aktivt i slike prosjekter, og har kommet i søkelyset, noe som betyr at det i fremtiden kan forventes gode ting fra Stellar-prisene.

Konkurrerende mynter – Bitcoin er en av kongen av kryptovalutaer, og også markedsleder. Mange altcoins har forsøkt å trone den, men de har mislyktes hver gang, siden Bitcoin har en enorm innvirkning på markedet. De fleste kryptovalutaene korrelerer positivt med Bitcoin, inkludert Stellar, noe som betyr at eventuelle endringer i Bitcoin vil påvirke markedet og Stellar-prisene. Videre er Stellar også kjent som en hard gaffel av Ripple (XRP), på grunn av likheten mellom de to myntene. Altcoins oppfattes som sterke konkurrenter, noe som betyr at endringer i Ripple lett kan endre prisene på XLM. Dette innebærer at prisene på både Bitcoin og Ripple også bør vurderes når du projiserer Stellar Lumens-prisen.

Adopsjon – Stellar har en veldig lik plattform som PayPal, og denne funksjonen i Stellar gjør den ideell for mikrobetalinger, utenlandske transaksjoner og valutaveksling. Stellar-organisasjonen har som mål å bli den vanlige plattformen for digitale betalinger og valutaveksling. Nylig har Samsung dannet et partnerskap med Stellar, og med den økte adopsjonen av høyt profilerte virksomheter, forventes verdien av altcoin snart å øke, da adopsjon vil øke etterspørselen etter Stellar, som til slutt vil øke prisene. Stellars nåværende utsikter antyder at Stellar baner vei for å bli en go-to-plattform for digitale betalinger, og antagelsen vil sannsynligvis øke, og prisene på XLM vil snart øke.

Teknisk analyse – Brace for en bearish korreksjon i XLM / USD? 

Den tekniske siden av XLM / USD viser en sterk bullish skjevhet i det månedlige diagrammet. Stellar dannet et symmetrisk trekantmønster som utvidet motstanden i området rundt $ 0,2397. I januar 2021 steg XLM / USD-paret dramatisk og brøt trekantmønsteret med et bullish oppslukende lys. En bullish breakout av XLM / USD-paret har utløst dramatiske kjøp i XLM / USD-paret, og ført til en høyde på $ 0,6072. Selv om paret viser en bearish korreksjon akkurat nå, er oddsen for fortsettelse av den bullish trenden ganske solid.

På den høyere siden kan XLM / USD-paret møte umiddelbar motstand på $ 0,4391, som utvides med et dobbelt toppnivå. En bullish breakout på 0.4391-nivået kan føre til ytterligere kjøp i XLM / USD-paret, til neste motstandsnivå på 0.5421 og 0.6434. De 20 periodene eksponensielt glidende gjennomsnitt støtter en oppadgående trend i Stellar. Den månedlige MACD og RSI antyder en sterk bullish bias i Stellar; Derfor kan en bullish utbrudd på 0.6434 føre XLM / USD-paret mot 0.8075-nivået, utvidet med et Fibonacci-utvidelsesnivå på 200%. På den månedlige tidsrammen vil XLM / USD-paret sannsynligvis finne støtte på 0.3410 og 0.2397, utvidet med et tidligere brutt motstandsnivå for trendlinjen. 

Ser vi på den ukentlige tidsrammen, har XLM / USD-paret gått inn i den overkjøpte sonen, og det går nå i retning av fortjenestetaking fra investorer. På den nedre siden vil Stellar ganske sannsynlig gå etter 0.4056, noe som markerer et Fibonacci-nivå på 38,2%, mens et bearish breakout på 0,4056 kan føre til mer salg til 0,3333 og 0,2811-nivåene, som utvides med 50% og 61,8% Fibonacci retracement nivåer henholdsvis. Til tross for dette vil sannsynligvis XLM / USD-paret fortsette å handle bullish, da de ledende og etterslående indikatorene støtter en kjøpstrend. En serie eksponensielle glidende gjennomsnitt, som 20, 50 og 100 perioder EMA, støtter paret på henholdsvis 0,1350, 0,1760 og 0,2233. La oss vurdere å holde oss bullish over 0,2758-området, for å nå langsiktige målnivåer på 0,6084 og 0,7580. Lykke til.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me