Tezos Price Prediction Q4 2020: Missing on Recent Demand in Cryptos

Tezos (XTZ), som ligger på 18. plass etter markedsverdi, på rundt 1,55 milliarder dollar per 15. november 2020, startet livet i midten av 2018, som ikke var den beste tiden for kryptovalutaer, siden det digitale valutamarkedet var midt i en stor tilbaketrekning etter økningen på slutten av 2017. Som et resultat fulgte den hovedkryptoene de første månedene av sitt liv og mistet mer enn 90% av verdien til desember samme år..

Men det kom tilbake til livet i 2019, da bruken økte og kryptovalutamarkedet begynte å gjenopplive igjen, og i august 2020 nådde det $ 4,38. Imidlertid hadde det ikke nytte av økningen i markedet for digital valuta i løpet av oktober og november, da Bitcoin og andre kryptoer steg høyere, noe som reiser spørsmål. Men de 20 SMAene holder som støtte på det månedlige diagrammet, og det er noen grunnleggende utviklinger som skjer for Tezos, så forhåpentligvis vil den bullish momentumet gjenopptas, selv om det ikke er så sikkert akkurat nå.

Les den siste oppdateringen på Tezos (XTZ / USD) Pris 2021 Prognose

 

 

Nylige endringer i Tezos-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +0,44 +19,9%
3 måneder -0,92 -25,8%
6 måneder -0,16 -5,7%
1 år +1.32 +100%
3 år -1.36 -0,34%

 

Faktorer som påvirker Tezos 

Som med alle andre kryptovalutaer, blir Tezos påvirket av følelsen i kryptomarkedet, selv om de de siste månedene har falt bak andre store altcoins, som har steget høyere, mens XTZ / USD har trukket tilbake lavere og handlet rundt $ 2. I tillegg til det, er det grunnleggende bak nettverket litt lysere, ettersom Tezos samarbeider med visse banker i Europa, med sikte på å bli blokkjeden for valg for store europeiske sentralbanker. Men det gjenstår å se hvordan det vil gå, fordi reaksjonen fra markedene på nyhetene ikke var for optimistisk.  

Tezos-prognose: 4. kvartal 2020 Tezos Værvarsel: 1 år Tezos-varsel: 3 år
Pris: $ 2,80

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, Technicals

                            

Pris: $ 3,40-3,60 

Prisdrivere: Å gå inn i sentralbankemarkedet, Tezos-utvikling, Crypto-marked

Pris: $ 8-10

Prisdrivere: Utvikler seg i Tezos, kryptomarkedsstemning

                     

Tezos Live-diagram

TEZOS

 

Prediksjon for Tezos for de neste 5 årene

Nylig utvikling for Tezos

Tezos-nettverket bruker en Proof-of-Stake-mekanisme (POS), som Ethereum også vedtar nå, siden det er enklere å bruke enn Proof-of-Work (PoW) og krever mindre energi. Tezos-nettverket er et desentralisert smart kontrakt- og applikasjonsnettverk. Den har et kjedestyringslag for å muliggjøre effektive nettverksoppgraderinger og gi et gjennomsiktig interessentfellesskap.    

Men Tezos kan ha falt ut av etterspørsel til en viss grad, ettersom DeFi-myntene har blitt mer utbredt. Imidlertid er det noen utviklinger som kan gjøre Tezos-nettverket ganske populært i Europa. Tidligere i 2020 kunngjorde Banque de France at den franske investeringsbanken Societe Generale så vel som andre organisasjoner, vil jobbe med et prosjekt for å gjennomføre interbankoppgjør i Europa, ved hjelp av en sentralbank digital valuta. Dette kan være store nyheter hvis det materialiserer seg, selv om reaksjonen så langt har vært minimal, slik vi så den gang, noe som antyder at handelsmenn ikke er veldig optimistiske om det, selv om det fortsatt er litt tidlig å fortelle.    

 

Teknisk analyse – Vil glidende gjennomsnitt fortsette å skyve XTZ / USD ned?

Tezos startet livet på en dårlig tid, i slutten av juni 2018, da kryptovalutamarkedet var i stor nedstigning, etter den store økningen i slutten av 2017. Det startet på rundt $ 4 og klatret til $ 4,38, men begynte deretter å nedgang, og falt til $ 0,325 innen desember samme år, hvor den forble i noen måneder og dannet flere små doji-lysestaker, som er bullish reverserende signaler, etter nedgangen. Prisen snudde seg høyere i begynnelsen av 2019 og har hatt en bullish trend siden den gang.

 Den bullish trenden gjenopptas igjen i Tezos

De 20 SMA (grå) ga motstand i en måned i desember 2019, men den ble brutt i januar 2020 og ble umiddelbart støtte. Det holdt for andre gang i mars, da koronaviruset brøt ut, noe som sendte kryptomarkedet dykking lavere på grunn av usikkerheten. Men senere viste den globale usikkerheten seg å være positiv for digitale valutaer, og XTZ / USD klatret til $ 4,33 innen august. Økningen fulgte imidlertid ikke resten av markedet de neste månedene, og prisen snur lavere, og falt til 20 SMA på månedskartet igjen. 20 SMA holder fortsatt, noe som er et godt tegn for kjøpere.

 

 Novemberens bullish trekk ser fremdeles ganske svakt ut 

På det ukentlige diagrammet ser vi at 20 SMA ga motstand da prisen falt, men den ble brutt tidlig i 2019, kort før 50 SMA (gul). 50 SMA ble til støtte, og den holdt etter den store nedgangen i mars 2020. Den holdt igjen i flere uker i september / oktober, men ble til slutt ødelagt, selv om 100 SMA (grønn) ble til støtte. Men, spretten virker ikke så overbevisende, siden 50 SMA har blitt motstand på dette diagrammet, så ifølge det ukentlige diagrammet er fremtiden ikke veldig sikker akkurat nå, ettersom prisen sitter fast mellom disse 2 MA-ene på øyeblikk.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me