Tezos prisforutsigelse for 2021: Fortsetter opp-ned mønsteret

Tezos – Sammendrag av prognoser

Tezos-varsel: H1 2021

Pris: $ 5 – $ 6

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, Elon Musks kommentarer til kryptoer, EDO Upgrade

Tezos Værvarsel: 1 år   

Pris: $ 10 – $ 15

Prisdrivere: Tezos-oppgraderinger, Gjenoppretter global økonomi, Tezos-oppgraderinger

Tezos-varsel: 3 år   

Pris: $ 50 – $ 100

Prisdrivere: Kryptomarkedsstemning, DeFi Adoption av Tezos, Upgrades, Global politikk

 

Tezos (XTZ) ser ut til å være en av de svakeste kryptovalutaene for øyeblikket, etter å ha vunnet bare rundt 300% i verdi fra det normale området $ 1,80 de siste 6-7 månedene, mens andre digitale valutaer har gjort noen enorme gevinster. Selv om dette fremdeles er imponerende for Tezos, fordi kjøpere i den siste langsiktige prognosen for dette altcoinet i november fortsatt ikke var noe å finne, selv om kryptomarkedet steg høyere. Men endelig begynte det å ta igjen resten av gjengen, og økte over $ 5,50 i midten av februar.

Imidlertid handler den nå rundt $ 2 lavere, noe som indikerer svakhet i denne kryptovalutaen. Andre kryptoer har holdt fast ved det meste av den nylige gevinsten, og en haug med dem lager stadig nye, inkludert [[Bitcoin]], som brøt over $ 50 000 den 15. februar, med Elon Musk og Tesla som ga den en stor hånd, mens Tezos allerede har gitt tilbake nesten 40% av verdien. Tezos har en historie med å reversere etter sterke bullish trekk, og gi tilbake de fleste av de tidligere gevinstene, og den nåværende tilbaketrekningen fremmer ikke tillit blant kjøperne heller, og det kan til og med skremme dem. Men dette er forskjellige tider for kryptomarkedet, noe som kan endre vanen for Tezos, så vi vil se i løpet av de neste ukene om Tezos vil holde på gevinsten eller vende tilbake, slik det har gjort ved tidligere anledninger.       

 

Strøm XTZ / USD Pris: $

 

Nylige endringer i Tezos-prisen

Periode Endre ($) Endring %
1 måned +0,37 +9,3%
3 måneder +1.05 +46,7%
6 måneder -0,15 -4,4%
1 år +0,40 +13,7%
2 år +2,70 +450%

Faktorer som påvirker Tezos 

Tezos er en annen relativt ny kryptovaluta, og den ligger på 23. plass etter markedsverdi, til rundt $ 4,408 milliarder dollar, som er langt opp fra $ 1,550 milliarder dollar i november 2020, på tidspunktet for vår forrige langsiktige prognose. Selv om, som vi nevnte, er evaluering i markedsverdi mindre enn økningen i markedsverdi for andre kryptoer. Tezos startet livet i 2018, som ikke var den beste tiden for kryptovalutaer, med markedet for digital valuta midt i et krasj, etter bølgen på slutten av 2017. Som et resultat fulgte det hovedkryptoene ned de første par måneder av livet og mistet mer enn 90% av verdien innen desember samme år.

Da kom Tezos tilbake til livet i 2019, da bruken økte og kryptovalutamarkedet begynte å gjenopplive igjen, og i august 2020 nådde det $ 4,38. Det hadde ikke nytte av økningen i markedet for digital valuta i 4. kvartal 2020, mens Bitcoin og andre kryptoer økte høyere, noe som reiste spørsmål. Men det ble med i kryptostigningen, startende i januar og spesielt i februar i år, til tross for noen mislykkede forsøk tidligere. Den nye Tezos-oppgraderingen, EDO, forbedret bruken og utviklingen av applikasjoner, spesielt DeFi-relaterte, som bidro til å presse prisen høyere i midten av februar. Men som nevnt ovenfor, har det gitt tilbake de fleste av disse gevinstene, da resten av kryptomarkedet også trekker seg tilbake.

Tezos Live-diagram

Prediksjon for Tezos for de neste 5 årene

Som tilfellet er med alle andre kryptovalutaer nå som de har fått status som trygg havn, blir Tezos også påvirket av følelsen i kryptomarkedet. Imidlertid har de siste månedene falt bak andre store altcoins, som har steget høyere, mens XTZ / USD trakk seg lavere i den tredje uken i februar 2021, og handlet på rundt $ 3,40s fra høydepunktene til $ 5,40. I tillegg til dette er det grunnleggende bak nettverket litt lysere, ettersom Tezos samarbeider med visse banker i Europa, og har som mål å bli blokkjede for en stor europeisk sentralbank, men vi må vente og se hvordan det går, fordi reaksjonene fra markedene til nyhetene ikke var for optimistiske, og det har ikke vært for optimistisk om Tezos generelt.  

Tezos Evolution

Tezos-prosjektet startet i 2014, da Arthur Breitman og Kathleen Breitman ga ut Tezos-papiret, som ble kalt “Position Paper”. Sammen grunnla de et oppstartsfirma kalt Dynamic Ledger Solutions, som ble opprettet for å skrive koden som skulle understøtte Tezos-protokollen. Det tok tre år, frem til 2017, da Texos Foundation samlet inn 232 millioner dollar i en innsamling. En av hovedinvestorene i Tezos ICO var milliardæren Tim Draper.

Tezos-nettverket bruker en Proof-of-Stake (POS) -mekanisme, som Ethereum har tatt i bruk nylig, siden det er enklere å bruke enn Proof-of-Work (PoW), og krever mindre energi. Tezos-nettverket er et desentralisert smart kontrakt- og applikasjonsnettverk. Den har et kjedestyringslag for å muliggjøre effektive nettverksoppgraderinger og gi et gjennomsiktig interessentfellesskap. Det gjør automatiske oppgraderinger, som går gjennom en stemmeprosess for å bli akseptert av samfunnet. Bare nylig gjorde den den siste oppgraderingen, som forklares nedenfor.    

Nylige oppdateringer for Tezos

I følge den forrige delen foretar Tezos-nettverket automatiske oppgraderinger med jevne mellomrom, som gjør det mulig å endre seg selv. Det går gjennom en prosess utført ved å forplikte operasjoner til den lagrede blockchain, for å sende inn forslag (tilsiktede kodeendringer) og å stemme på disse endringene. Hvis forslagene får nok stemmer, godtas de. Protokollen oppdaterer seg selv med de nye kodeendringene, som automatisk blir innlemmet.

Måten Tezos-oppdateringsprotokollen fungerer på er at deltakerne kan involvere seg i nettverkets styring via “bakeprosessen”, der de effektivt satser 8.000 XTZ. Dette skaper et økonomisk incitament til å handle ærlig. Disse deltakerne kalles bakere, og deres oppgave er å stemme på foreslåtte endringer i blockchain-koden, i en firetrinns prosedyre, som tar omtrent 23 dager.  

Navnet på oppgraderingen Velgergodkjenning Beskrivelse
Athen 19. mai Økt gassgrense per blokk; Senket rullens størrelse fra 10.000 10,000 til 8.000 ꜩ.
Babylon 2.0-2.1 19. okt En mer robust versjon av (Emmy +) blockchainens konsensusalgoritme; Det gjorde utviklingen av smarte kontrakter lettere; Raffinert delegasjonsprosessen.
Kartago 2.0 20. mars Økt grense for blokkering og drift; Forbedret nøyaktigheten og elastisiteten til formelen som brukes til å beregne baking og godkjenne belønninger; Løst forskjellige små problemer.
Delphi 20. sep Forbedrede gasskostnader. Reduserte lagringskostnader med en faktor 4 for å gjenspeile forbedringer i det underliggende lagringslaget.
Edo 20. feb Denne oppgraderingen legger til Sapling, Tickets, en ny “Adopsjonsperiode” i oppgraderingsprosessen, BLS12-381 for å muliggjøre personvernbevarende smarte kontrakter og billetter til innfødte tillatelser, mindre feilrettinger og noen forbedringer i ytelse og gassforbruk.

Adopsjon av Tezos

Etterspørselen etter Tezos forble lav til januar 2021, ettersom DeFi-myntene ble mer utbredt, men som nevnt ovenfor har det skjedd en viss utvikling i denne sektoren med EDO-oppgraderingen, noe som vil gjøre det mer attraktivt for transaksjoner. Tezos er adoptert eller har signert samarbeidsavtaler med forskjellige institusjoner. I fjor kunngjorde Banque de France at den franske investeringsbanken Societe Generale så vel som andre organisasjoner, vil jobbe med et prosjekt for å gjennomføre interbankoppgjør i Europa, ved hjelp av en sentralbank digital valuta, noe som kan gjøre Tezos-nettverket populært i Frankrike. Dette kan være store nyheter hvis det materialiserer seg, selv om reaksjonen var minimal, slik vi så den gang, noe som antyder at handelsmenn ikke er veldig optimistiske om det, selv om det fortsatt er litt tidlig å bedømme.   

En av de ledende eiendomsutviklerne i Storbritannia, kunngjorde Alliance nylig at de kommer til å tokenisere britiske eiendommer til en verdi av 500 millioner GBP. Det gjør dette for sitt første digitale sikkerhetsprosjekt, River Plaza i sentrum av Manchester, sammen med tZero og den digitale sikkerhetsrådgivningsbutikken Megalodon.

Reit BZ, som er et Brasilbasert prosjekt støttet av Latin-Amerikas største investeringsbank, BTG Pactual, tilbyr utenlandske investorer tilgang til Brasils voksende eiendomsmarked gjennom et sikkerhetstoken kalt Reit BZ (RBZ). RBZ-tokens er støttet av urolige eiendomsmidler, hovedsakelig i delstatene São Paulo og Rio de Janeiro. Tezos fungerer som standard blockchain som tilbys for RBZs sikkerhetstoken.  

Leading Crypto Wallet BRD muliggjør første gangs tilbud med tillegg av Tezos. En av de sikreste mobile kryptovaluta lommebøkene, klarert av rundt 7,5 millioner brukere og med mer enn 20 milliarder dollar verdt av digitale eiendeler under beskyttelse, kunngjorde støtte for innsats med integrasjonen av Tezos blockchain. Travala.com, som er en av de viktigste kryptovaluta-vennlige reisebokningsplattformene, støttet av Binance, har også samarbeidet med Tezos Commons nylig. Dette for å integrere den selvendrende kryptografiske hovedboken Tezos, slik at brukerne kan bestille mer enn 3.000.000 reiseprodukter over hele verden, for eksempel hoteller, flyreiser, turer og aktiviteter på Travala.com, med det opprinnelige Tezos-tokenet (XTZ).

Teknisk analyse – De fleste gevinstene har gått tapt igjen

Tezos har vært ustabile i løpet av sin korte levetid, og det fortsetter å være det etter den siste bølgen og reverseringen ned igjen på omtrent en uke. Men det er likevel bullish på lang sikt, som diagrammene viser, selv om det ikke er så nærliggende som resten av altcoins. Vi har sett noen ville samlinger i Tezos, etterfulgt av lignende tilbaketrekninger. Denne digitale valutaen startet livet på et dårlig tidspunkt for kryptovalutaer, i slutten av juni 2018, da kryptomarkedet gjorde en stor nedstigning, etter den mektige økningen i slutten av 2017. Den startet på rundt $ 4 og klatret til $ 4,38, men så begynte det å avta, og det hadde gått ned til $ 0,325 innen desember samme år, hvor det ble værende i noen måneder og dannet flere små doji-lysestaker, som er bullish reverserende signaler etter nedgangen. Prisen snudde seg høyere i begynnelsen av 2019, og den har hatt en bullish trend siden den gang.

 Tezos har gitt tilbake det meste av februar gevinster

De 20 SMA (grå) ble brutt i januar 2020, og den ble umiddelbart støtte. Det holdt for andre gang i mars, da coronavirus brøt ut, noe som sendte kryptomarkedet dykking lavere på grunn av usikkerheten, men senere viste den globale usikkerheten seg å være positiv for digitale valutaer, og XTZ / USD hadde klatret til $ 4,33 innen august. Men Tezos fulgte ikke resten av markedet de neste månedene, og prisen snur lavere, og falt til 20 SMA igjen på det månedlige diagrammet. De 20 SMA-ene holdt igjen, noe som tyder på at dette glidende gjennomsnittet er den ultimate støtten for Tezos, noe som gjør det til et godt sted å kjøpe, siden prisen trekker seg ned igjen, etter sprett av det glidende gjennomsnittet tidligere.  

 Vil Tezos trekke seg tilbake til trendlinjen?

På det ukentlige diagrammet ser vi at 50 SMA (gul) ble til støtte når prisen beveget seg over den. Dette glidende gjennomsnittet var den ultimate støtteindikatoren for Tezos på denne tidsrammen frem til oktober 2020, da den ble brutt, men 100 SMA (grønn) tok sin plass. Tezos spratt av dette glidende gjennomsnittet i slutten av desember og økte høyere i februar. Men det snur ned når vi går mot slutten av måneden, noe som betyr at mønsteret med sterke bullish bevegelser, etterfulgt av store bearish reverseringer, fortsetter. De 20 SMA hadde opprinnelig nedgangen på det ukentlige diagrammet, som lå på rundt $ 3, så la oss se om nedgangen vil slutte nå, eller om den vil fortsette videre til den stigende trendlinjen på $ 1,80, hvor 100 SMA også er står for øyeblikket.   

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me