USD / SGD Prisvarsel Q4 2020: Holder rekkevidde bundet siden 2015

Den amerikanske dollaren byttet tidligere mot nesten 2 Singapore Dollars SGD på begynnelsen av 1990-tallet, men siden den gang har SGD vunnet terreng mot US Dollar, og har sendt dette paret lavere. En av årsakene til dette er økningen i den kinesiske økonomien de siste tre tiårene, og SGD har hatt nytte av dette, siden Singapores økonomi er nært knyttet til den kinesiske økonomien, noe som skyver SGD opp og sender USD / SGD lavere.

Strøm USD / SGD Pris: $

Nylige endringer i USD / SGD-prisen

Periode Endre ($) Endring %
30 dager +0,007  +0,05%
6 måneder -0,07 -5,1%
1 år -0,015 -1,1%
5 år -0,05 -3,6%
Siden 2000 -0,33 -24,1%

Det var en tilbaketrekning på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet, og sendte dette paret opp fra 1,40 til 1,85, delvis på grunn av den japanske økonomiske krisen den gang. Men nedtrenden gjenopptok igjen, og dette paret forble bearish frem til 2010, som ble etterfulgt av et høyere spor frem til 2015. Siden da har USD / SGD handlet sidelengs, og etter økningen i SGD de siste månedene, har dette paret er på vei mot bunnen av området. Men det ser ut til at 100 SMA holder, så sortimentet vil trolig fortsette og tilby noen gode handelsmuligheter på lang sikt.   

USD / SGD-prognose: 4. kvartal 2020 USD / SGD-varsel: 1 år USD / SGD-varsel: 3 år
Pris: $ 1,40

Prisdrivere: COVID-19, Amerikanske valg, Technicals,

                                                                                       

Pris: $ 1,45-46

Prisdrivere: Etter amerikanske valg, handelskrig mellom USA og Kina, teknisk informasjon, FED

                                                                      

Pris: $ 64 – 

Prisdrivere: Grunnleggende USA og Singapore, Kinas militære fremskritt på Singapore, global politikk

   

USD / SGD Live-diagram

USD / SGD

USD / SGD-prisforutsigelse for de neste 5 årene

SGD drar nytte av kinesisk økonomisk bom  

I tillegg til utvidelsen av den kinesiske økonomien, som har hjulpet økonomien i Singapore, er SGD noe korrelert med den kinesiske Yuan CNY, og drar derfor nytte av den, som det har vært tydelig de siste månedene, ettersom Kina har forlatt coronaviruset bak , mens pandemien fortsetter å rase i USA. Men fordelen går langt tilbake, og sannsynligvis lenger inn i fremtiden.


Den kinesiske økonomien har gått fra en outsider fra G20 på 1990-tallet til andreplass på global skala. Det er en av hovedårsakene til den 30 år lange bearish trenden i dette paret. Den kinesiske økonomien vil fortsette å vokse, og økonomien i Singapore vil fortsette å dra nytte av den, noe som igjen betyr at den singaporeanske dollaren vil fortsette å øke, og sende USD / SGD lavere. Handelskrigen mellom USA og Kina kompliserer imidlertid situasjonen litt, siden det vil ødelegge den økonomiske veksten i Kina, men generelt sett er dette et langsiktig minus for dette paret..   

Central Bank of Singapore og COVID-19

Coronavirus har påvirket alle økonomier rundt om i verden i år, og økonomien i Singapore forventes å trekke seg sammen rundt 1-4% i 2020 på grunn av COVID-19-tiltakene. Det forventes også KPI-inflasjon, i gjennomsnitt mellom -1% og 0% i år. Imidlertid ser det ut til at Kina og Øst-Asia har forlatt koronaviruspandemien nå, og den økonomiske situasjonen har forbedret seg betraktelig, både i Kina og Singapore..

SGD tapte rundt 12 cent i løpet av første kvartal, da Singapore og Kina satte inn begrensninger for å dempe viruset, og USD / SGD steg fra 1.3450 til 1.4650. Men så begynte viruset å spre seg i Europa og USA, og USD / SGD snudde seg ned, og det har vært bearish siden den gang. De ekstreme tiltakene Monetary Authority of Singapore (MAS), som fungerer som sentralbank, har også hjulpet. De kuttet skråningen (renten) til 0%, fra rundt 1,75% tidligere i år, og introduserte $ 100 milliarder dollar i koronavirushjelp. Så dette paret er fortsatt bearish nå, selv om det nærmer seg bunnen av området.  

USD / SGD Teknisk analyse – Vil bunnen av området holde 

 

200 SMA la til motstanden over 1,45

Som nevnt ovenfor handlet USD / SGD rundt 2 på begynnelsen av 90-tallet, men så gikk den ned igjen, da Kina begynte å øke hastigheten, og frem til 1997 ga 20 SMA (grå) motstand på månedskartet . Dette viste at nedgangstempoet var ganske sterkt. I de følgende fem årene så vi et tilbakeslag høyere, til over 1,85, da den japanske økonomiske krisen skremte de østasiatiske markedene, og de 20 SMA ble til støtte. Den bearish trenden gjenopptok i 2002, og denne gangen kom 50 SMA (gul) inn som motstand under tilbaketrekninger. USD / SGD trakk seg tilbake høyere fra 2012 til 2015, men siden den har den handlet sidelengs, med 100 SMA (grønn) som ble til støtte nå, mens motstandssonen, rundt 1.45, danner toppen.   

 

MAene ble til motstand i september

Når vi snakker om støtte og motstand, kan de ses på det ukentlige diagrammet, og det samme kan rekkevidden. Rekkevidden er ikke streng, siden det har vært brudd over og under, men prisen fortsetter å sprette opp og ned i området mellom linjene. Vi kan se at i løpet av økningen i Q1, da koronaviruset brøt ut i Kina, ble prisen bearish fra mars. MA’ene ble til motstand på det ukentlige diagrammet, og prisen nærmer seg bunnen av området, hvor vi kan gå lenge på dette paret om flere uker, når det amerikanske valget er over og USD er tilbake på sporet.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector