Bankera-lån: Den beste utlånsplattformen for kryptoeiere?

Å finne kryptolån er en skremmende oppgave. For det første må du bekymre deg for ikke å bli lurt. Hvis du finner en legitim kreditor, må du kanskje nøye deg med utnyttende interesser. Men det er ikke tilfelle med Bankera-lån, et raskt voksende utlånsalternativ for kryptoeiere.

Et overblikk

Bankera Loans er utviklet av det samme teamet bak Bankera og SpectroCoin med over 6 års erfaring i fintech- og kryptomarkedet. Til tross for at andre aktører i bransjen tilbyr lignende tjenester, har selskapet gjort seg bemerket på grunn av lave renter og den enkle tilgangen til lånene for både enkeltpersoner og bedrifter over hele verden..

Den største forskjellen er at Bankera Loans er et finansieringsalternativ for eiere av kryptovaluta som trenger finansiering og ikke ønsker å avvikle beholdningen. Avhengig av lånebeløpet kan lån som tilbys av Bankera deles inn i tre kategorier:

  • Micro
  • Standard
  • Stor

Mikrolån

Som navnet antyder, er mikrolån den laveste kategorien når det gjelder lånebeløpet som kan oppnås, og varierer fra 25 EUR til 1000 EUR. Når du søker om et lån, må kundene velge mellom tre tilgjengelige lånepakker, avhengig av deres behov.

De tre pakkene som tilbys av Bankera Loans er: De laveste prisene, Mest populære og Max LTV. Disse pakkene er ment for å gjøre det lettere for kundene å forstå renten som belastes lånene og sikkerhetsvalutaene som aksepteres.

Klienter kan velge mellom de tre pakkene, avhengig av lånebeløpet de trenger og mengden sikkerhet i låneporteføljen. Lån / verdi-forholdet (LTV) varierer fra 25% til så høyt som 75% (en av de høyeste på markedet). Rentene vil selvfølgelig avhenge av den valgte pakken. Laveste LTV-pakke har minimumsrente, og Max LTV-pakke har høyest rente.

Når du søker om et mikrolån, kan en rekke kryptovaluta brukes som sikkerhet. De inkluderer (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM) og Dash (DASH). 

Standardlån

Denne kategorien tilbyr lån fra 1000 EUR til maksimalt 5000 EUR. LTV og renten igjen vil avhenge av lånepakken som en klient velger. Men hvis en klient velger den mest populære eller Max LTV som lånepakkeopsjon, vil sikkerhetsvalutaene bare være begrenset til Bitcoin og Ether..

Stort lån


Lån som faller inn under kategorien Large lån varierer fra 5000 EUR til maksimalt 1 million EUR. Det er åpent for både enkeltpersoner og bedriftsorganisasjoner, og vilkårene for å få tilgang til lånet er de samme som de andre kategoriene.

Prosessen med å anskaffe lån ved Bankera Loans

Å få et kryptostøttet lån på Bankera Loans er ganske enkelt. Følg trinnene nedenfor:

Trinn 1. 

Begynn med å registrere deg slik at du kan opprette en Bankera Loans-konto. Hele prosessen tar bare et minutt eller så.

Steg 2.

Når du er logget på, må du laste inn Bankera Loans-lommeboken din med kryptovalutaen du vil bruke som sikkerhet. Når du har deponert kryptoene i lommeboken din, blir du sendt av ledeteksten til hvor du får det tilgjengelige lånebeløpet.

Trinn 3.

Før lånet ditt blir godkjent, må du velge den lånepakken som passer deg best. Som diskutert tidligere er pakkene segmentert i de laveste prisene, mest populære og maks. LTV. Da må du velge foretrukket uttaksbeløp og valuta. Bankera Loans tilbyr både fiat- og crypto-uttaksalternativer, inkludert Euro (EUR), Tether (USDT), Bitcoin (BTC), Ether (ETH), NEM (XEM), Dash (DASH) og Bankeras egen kryptovaluta – Banker token (BNK). 

Du må også velge tilbakebetalingstid for lånet ditt, som enten kan være kort eller lang sikt, avhengig av ditt valg. Det er ingen fast tilbakebetalingsplan for lån, noe som betyr at lån kan tilbakebetales selv før lånets forfall. Uansett bør maksimumsperioden ikke overstige 24 måneder. Bankera Loans gir imidlertid en mulighet til å forlenge lånetiden til ytterligere et år med høyere renter dersom fristen ikke er oppfylt.

Sikkerhetsbeløpet beregnes automatisk avhengig av lånebeløpet du låner. Når du er ferdig, vil du se lånebeløpet og alle vilkårene som vises på en side. Klikk aksepterer og vent til lånesøknaden din blir vurdert. Hvis godkjent, vil du motta hele lånebeløpet som vil bli satt inn på din Bankera Loans-konto.

Vilkår for tilgang til Bankera-lån

I motsetning til tradisjonelle långivere er Bankera Loans tjenester mye mer tilgjengelige og tilpasses for å passe personlige behov som lånets varighet, beløp, sikkerhetsvalutaer og uttaksalternativer. I tillegg anskaffes lånene mot innskuddsbeløpet, noe som ikke er tilgjengelig i de tradisjonelle kreditsystemene. 

Når du har lest vilkårene og betingelsene for Bankera-lån, må du klikke på godta rett før låneforespørselen er sendt som en indikasjon på at du godtar alle vilkårene som er gitt.

Gebyr belastet 

Rentesatsene på lån avhenger av pakken som en klient velger. Hver pakke dikterer hvor mye renter som skal belastes innen 1 eller 2 år. Låneforholdspakkene er som følger:

  • Laveste priser; fra 6,95% for 25% LTV
  • Mest populær; fra 9,95% for 50% LTV
  • Maks LTV; fra 12,95% for 75% LTV

Rentene er mye lavere hvis du velger BNK-token som tilbakebetalingsvaluta.  

Bankera Loans er også i ferd med å innføre flere kryptomynter for å legge til de som aksepteres som sikkerhetsvaluta. Slike trekk vil gjøre det lettere å få tilgang til Bankera-lån, ettersom man ikke trenger å gå gjennom valutakonvertering i tilfelle kunden ikke har den aksepterte valutaen. 

Kundeservice

Bankera Loans tjenester kan nås av kunder fra hvor som helst i verden. Selskapet kan skryte av et kompetent kundesupportteam som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Kontakt bedriftsstøtten på [e-postbeskyttet] eller gjennom live chat-funksjonen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector