Bitamp – Fremtiden for åpen kildekode-lommebok

Bitcoin lommebok som lar deg sende og motta Bitcoin umiddelbart på blockchain. Alt mens du er i full kontroll over frøene og private nøklene

De digitale kryptovalutaene har sett mye vekst på ganske kort tid. Spesielt Bitcoin er en av de kryptovalutaene som har sett imponerende handling siden etableringen tilbake i 2009. Bitcoin har hatt en ganske volatil handelshistorie, noe som gjør den til en av de mest populære og handlede kryptovalutaene. Det er også allment akseptert som betalingsmåte av mange selskaper som selger sine tjenester og produkter online. 

I dag kan du enkelt kjøpe og selge Bitcoins online ved å opprette en lommebok med et firma du stoler på. Et slikt firma er Bitamp– en bitcoin-lommebok med åpen kildekode som gjør at du trygt kan sende og motta bitcoins i lommeboken. I en tid da cybertyveri er svimlende høyt, må du være trygg på sikkerheten din når du utfører enhver form for virksomhet over internett. Hvis du leter etter et nettbasert nettsted der du kan sende eller motta bitcoins fra hvilken som helst del av verden, Bitamp er det ideelle alternativet. 

Beskytte din sikkerhet og personvern

Det er utrolig viktig å ha en pålitelig og pålitelig plattform som gjør det mulig for folk å administrere sine kryptovalutaer på en sikker og praktisk måte. Bitamp har som mål å være akkurat det og mye mer. Hvis du leser om Bitamp for første gang, lurer du sannsynligvis på hva det er. Vel, det er en åpen kildekode og brukervennlig bitcoin-lommebok som gjør det mulig for brukere å lagre samt utføre kryptokurrency-transaksjoner på en sikker måte ved hjelp av hvilken som helst enhet.

Denne lommeboken på klientsiden er tilgjengelig som en nettbasert lommebok og sørger for at du har full kontroll over dine midler, personvern og private nøkler. Å være en åpen kildekode-lommebok, kan du enkelt bekrefte påstandene som Bitamp fremsetter angående din sikkerhet og personvern. Det som er enda bedre er at Bitamp er gratis, med utviklingen finansiert av donasjoner. Produktet opererer under en Massachusetts Institute of Technology (MIT) lisens.

Med tanke på den jevne økningen av forbrukernes internett, kan mange mennesker frykte at informasjonen deres kan bli kompromittert når de kommuniserer med forskjellige forbrukerapps. Sannsynligheten er at du ikke er noe unntak. Med Bitamp elimineres slike bekymringer, siden du har full kontroll over bitcoin. Alle operasjoner gjøres lokalt i nettleseren din ved hjelp av JavaScript. På toppen av dette vil dine private nøkler og frø aldri bli delt, lagret eller lagret. Dette garanterer deg uten tvil din sikkerhet og personvern.

Anonym og øyeblikkelig

Du kan sannsynligvis ikke huske antall ganger du ønsket at du kunne utføre online-transaksjoner som en anonym bruker. Hvis du er blant de menneskene som setter pris på anonymitet, er Bitamp noe for deg! Siden bitcoin-lommeboken ikke krever informasjonen din under registrering eller når du sender eller mottar bitcoins, er du i stand til å opprettholde anonymitet. I tillegg til dette blir nøklene, IP-adressen og nettleseropplysningene dine aldri lagret til enhver tid, noe som gjør det mulig å handle som en anonym bruker..

Prosessen med å sende eller motta bitcoins med Bitamp er øyeblikkelig. Derfor, selv når du raskt trenger å betale for en tjeneste eller et produkt ved hjelp av bitcoin, kan du enkelt gjøre det fra nettleseren din. Hva med å kunne sende eller motta bitcoin fra hvilken som helst del av verden når som helst, hver dag? Dette er nøyaktig hva Bitamp leverer ved at du kan sende eller motta kryptovaluta globalt uten begrensninger.

Opprette en Bitamp-konto

Prosessen er enkel og tar mindre enn 10 sekunder å lage en lommebok. Du må først forsikre deg om at du er på deres offisielle nettside. Øverst til høyre ser du en fane som er skrevet ‘Opprett konto.’ Klikk på den. Det genereres et 12-ords frø, og for å fortsette å logge inn må du skrive inn eller kopiere dette frøet på det tomme feltet som er skrevet ‘frøbekreftelse’ for å få tilgang til kontoen din. Sørg for at du lagrer dette frøet et sted som du trenger hver gang du vil logge på kontoen din. 

Siden lommeboken ikke lagrer påloggingsinformasjonen din, er det ingen måte du kan gjenopprette frøet i tilfelle du ikke husker det. Lim inn den i en mappe du stoler på for å sikre at du ikke mister den. Selv om dette kan høres ut som mye arbeid, er det den eneste måten Bitamp kan sikre at du har full kontroll over lommeboken din. Bitamp lar deg også kjøre flere kontoer på plattformen deres, samt få tilgang til nettstedet via en VPN eller TOR. Viktigst, du kan laste frøene dine fra andre lommebøker, inkludert Ledger, Electrum, Trezor, Exodus, Mycelium og så videre. For å opprette en konto, Klikk her.

Mer enn en Bitcoin-lommebok

Bortsett fra lommebokgrensesnittet, kommer Bitamp med grunnleggende primere på forskjellige emner. Brukere kan finne mye nyttig informasjon om bitcoin på dette nettstedet. For eksempel hvis du vil bli kjent med emner som hardware lommebøker, blokk utforskere, kjøp bitcoin og bruk bitcoin, du kan enkelt gjøre det ved å klikke på hvert emne under ressursoverskriften nederst på hjemmesiden eller bare klikke på lenkene gitt ovenfor.

Du blir omdirigert til en side med omfattende informasjon. Sannsynligvis handler en av de mest spennende ressursene her om bitcoin mining. Det er et felt som har vekket interesse for mange mennesker. Hvis du er blant de som er interessert i å utvinne denne verdifulle kryptovalutaen eller bare trenger å lære hvordan det gjøres, klikker du på ‘Bitcoin Mining’ -temaet. Alt du trenger å vite er forklart i detalj.

Full kontroll over lommeboken din

Selv om mobile lommebøker er mange, kan brukere noen ganger savne enkelheten til en nettbasert lommebok som gir anonymitet og sikkerhet på farten. Bitamp er en slik nettbasert bitcoin-lommebok lansert for å svare på dette behovet. Ekspertene bak etableringen av denne lommeboken har gjort en utmerket jobb med å levere et produkt som er enkelt å bruke, selv til nybegynnere. Med Bitamp har du full kontroll over deres private nøkler, og du er aldri pålagt å oppgi dine personlige opplysninger under registreringen. 

Med dette trenger du aldri å bekymre deg for å miste dataene dine til tredjeparter som kan kompromittere dem. Bitamp lar deg også sende eller motta bitcoins fra alle deler av verden uten å installere en mobilapplikasjon. Og du får gjøre det på din foretrukne enhet. Hvis du leter etter en lommebok der du kan ta vare på bitcoin på en sikker og privat måte, Bitamp er veien å gå. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me