Bitcoin of America Review: Kjøp Bitcoins direkte fra over 500 minibanksteder i USA

Bitcoin of America er en virtuell aktivautveksling som eier og driver et bredt nettverk av Bitcoin-minibanker over hele USA som tilbyr et høyt nivå av samsvar – samarbeider med myndigheter for å sikre at KYC / AML-overholdelse følges til punkt og prikke.

Den globale COVID-19-pandemien og distribusjonen av den amerikanske CARE-pakken har sett investorer over hele landet på utkikk etter alternative eiendeler å investere i – Bitcoin og kryptovalutaer som leder an. Enten du finner en Bitcoin-minibank i din lokale butikk eller ønsker å kjøpe direkte på deres nettside, tilbyr Bitcoin of America brukerne begge alternativene for å fullføre en rask handel.

I de kommende avsnittene av artikkelen fokuserer vi på Bitcoin of America’s history, eiendelene og betalingsmåtene som tilbys på plattformen, samsvarstiltak og fordeler og ulemper ved å bruke plattformen – både lokalt og online.

Oversikt: Bitcoin of America-plattformen

Bitcoin of America er en amerikansk basert digital eiendomsutveksling og Bitcoin minibankoperatør som lar brukerne raskt og trygt kjøpe og selge BTC og Litecoin (LTC) ved hjelp av fiat. Chicago-hovedkontoret som ble lansert i 2015, for tiden vert mellom 15-50 ansatte, er en registrert pengeservicevirksomhet (MSB) med United States Department of Treasury (FinCEN).

Plattformen er i samsvar med regler for Know Your Customer (KYC) og anti-hvitvasking av penger (AML), og opprettholder høye standarder for sin virtuelle aktiva.

“Ved å bruke et robust overvåkingssystem for hvitvasking av penger og overlegne brukervennlige betalingsfunksjoner, gir vi raske og sikre transaksjoner til de beste prisene i markedet.”

Bitcoin of America opererer direkte med sine kunder og publikum – enten det er på lokale minibanker eller online – gjennom sin digitale plattform, og gjør unna alle mellommenn. Du kan direkte finansiere Bitcoins og Litecoins til din eksterne lommebok eller velge en kryptolommebok levert av firmaet.

Bitcoin of America BTM-virksomhet

Bitcoin of America er en av de mest populære Bitcoin-minibankoperatørene med et stort nettverk av kryptominter rundt om i USA. Selskapet har investert tungt på sine lokale kryptoteller, og har installert Bitcoin-minibanker i større byer og byer i kiosker, kjøpesentre og butikker rundt om i landet..

Siden 2015 har antallet Bitcoin-minibanker over hele verden steget fra 348 til over 10 500 maskiner ifølge Statista. Disse tallene viser ingen tegn til å avta etter hvert som en økning i interessen for kryptokurver over hele verden vokser.

BOABallooning-vekst av Bitcoin-minibanker over hele verden (Bilde: Statista)

I følge Coin ATM Radar, en aggregatorplattform, står USA for over 80% av de totale Bitcoin-minibankene i verden. Bitcoin of America er en av de største

Bitcoin of America BTM-lokasjoner

Her er en liste over noen av statene og byene som Bitcoin of America’s BTM ligger på:

 • California
 • Las Vegas
 • Arizona
 • Texas – Huston
 • Florida
 • New York
 • Denver
 • Alabama
 • Louisiana
 • Sør-Carolina
 • Nord-Carolina
 • Indiana
 • Mississippi
 • Ohio
 • Tennessee
 • Kentucky
 • Detroit
 • Oklahoma
 • Washington osv.

Flere steder over hele USA er tilgjengelige på denne lenken her.

Hvordan samarbeide med Bitcoin of America

Den gradvise veksten av Bitcoin of America BTM er mulig på grunn av vekst i partnernettverket til firmaet med virksomheter over hele landet. Tjenesten “Partner With Us” fra Bitcoin of America lar bedrifter være vert for en digital valutaveksling i din virksomhet for å tjene passiv inntekt. Spillet tillater kjøpmenn, bedrifter, kiosker og butikker å få en ny inntektsstrøm og være vitne til økt trafikk til bodene sine.

Bitcoin of America vil bære installasjonskostnadene og eventuelle driftskostnader – ingen risiko overføres til virksomheten.

“Etter å ha oppført posisjonen din på nettet, vil folk i ditt område som søker etter Bitcoin besøke virksomheten din. Disse nye besøkende blir vanligvis faste kunder på stedet og foretar andre kjøp. ” – Bitcoin of America-nettstedet.

Hvis du ønsker å legge til en Bitcoin-minibank i virksomheten din, følg dette lenke og har en sjanse til å tjene passive inntekter på opptil $ 500 hver måned.

Bitcoin of America online handelsplattform

Mens Bitcoin-minibanker tilbyr de raskeste og billigste alternativene for å kjøpe BTC og LTC fra Bitcoin of America; brukere som ønsker å kjøpe eiendelene fra komforten på datamaskinen eller smarttelefonen, kan gå til plattformens nettsted og kjøpe BTC eller LTC direkte. Plattformen aksepterer kjøp og salg av krypto fra bankoverføringer, bankoverføringer og forhåndsbetalte debetkort.

Alternativet Bitcoin of America Tablet

Bitcoin of America tilbyr også et direkte Bitcoin-salgssted fra selgerne og kioskene. Også kjent som over-counter BTC-alternativ, finansierer tellere / tabletter BTC direkte til lommeboken din i bytte for kontanter. Dette reduserer feilene som oppstår når du kjøper BTC online, for eksempel å forveksle adressen din. Det er omtrent som en bitcoin-minibank, men mindre og vert av en kasserere.

Konklusjon

Oppgangen til kryptovalutamarkedet åpner en inngangsport for selskaper som Bitcoin of America for å tilby raskere og tryggere alternativer for å kjøpe Bitcoin. Med en sterk overholdelses- og reguleringsstruktur som er satt på plattformen, inkludert intense KYC / AML-prosedyrer, 24/7 kundesupporttjeneste og billige alternativer for kjøp av krypto, er Bitcoin of America en vei å gå for kryptoholdere i USA..

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me