Club Swan Review: En vakker app for innkjøp, lagring og bruk av krypto

Nå er krypto ganske populær over hele verden. Fra kaffebarer i USA til japanske restauranter, brasilianske universiteter til kjøpesentre over hele verden, det er mange steder å tilbringe kryptoen din. 

Ved hjelp av Club Swan er det mye mer praktisk å bruke Bitcoin og andre kryptovalutaer. Club Swan gjør det lettere å få tilgang til midlene dine raskere med en 5-minutters eller mindre påmeldingsprosess, flere valuta lommebøker, krypto til kontanter på få minutter og et globalt akseptert betalingskort. 

Club Swan Oversikt

Club Swan er en nyskapende leverandør av livsstilsmedlemstjenester som tilbyr kryptovennlige kontoer, reiseavslag og andre medlemsfordeler med sikte på å heve medlemmenes livskvalitet og økonomiske status. 

clubswan

De leverer høykvalitets servicestandarder til sine medlemmer over hele kloden. Plattformen gjør finansielle tjenester og liv mye mer behagelig. Club Swan tilbyr også concierge-tjenester døgnet rundt, globale shoppingtjenester, rabatterte reiser og støtter kryptolommebøker.

24/7 kundesupport 

Medlemmer har tilgang til et assistentteam som opererer døgnet rundt for å støtte dem med deres henvendelser og behov. Kundesupportagentene deres er tilgjengelige på flere språk. Teamet er også lett tilgjengelig via Android- eller iOS-appen eller via medlemsportalen som er lett å navigere.  

Teamet er tilgjengelig for å støtte medlemsforespørsler, samt støtte for spørsmål angående plattformen og prosessene. Med spesialist innen alle emner, er medlemmene sikre på å få de beste reise- og slappprisene, shoppingstøtte og frakt og mer. 

 På ramper

Club Swan medlemskap lar deg administrere omtrent åtte kryptovalutaer, blant dem BTC, ETH, LTC, BCH og mer, alt på en konto. Du kan raskt og effektivt konvertere krypto til fiat eller andre kryptoformater i enkle trinn. 

Det letter konvertering av crypto til fiat, crypto til crypto og fiat til crypto. Med over 1 milliard dollar avviklet for sine medlemmer, er det enkelt å kjøpe, selge eller bytte ut alle kryptovalutaer. Det som gjør det unikt fra konkurrentene er betalingskortet som letter betalinger globalt.

Fysisk kort

Medlemmer får et betalingskort som du kan fylle på med en Fiat du ønsker. Det fine med denne funksjonen er at medlemmene forstår hvordan kortet fungerer i forhold til handelskryptoen, som involverer lange krypterte adresser, noe som kan vise seg å være litt komplisert og skremmende.. 


Bruken av et fysisk kort som lar deg fylle på kryptolommeboken og flyt i løpet av få minutter uten å bygge bro over gapet mellom krypto og fiat. Medlemmer vil ha tilgang til sine økonomiske eiendeler når som helst og hvor som helst, med fleksibiliteten til å gjøre kjøp online eller i butikker som godtar kortbetalinger. Betalingskortet leveres innen få dager for kvalifiserte medlemmer.

Reisearrangementer

Club Swan er en livsstils global plattform for medlemskap og tilbyr medlemmene en mulighet til å reise verden rundt. Med eksklusive reisefordeler kan du få opptil 40% rabatt for å bestille reiser med et Club Swan-medlemskort. 

Med Club Swan kan medlemmene spare så mye som $ 500 på en enkelt tur, inkludert hotellbetaling, fly og transport. Du kan bestille hotellet direkte via Club Swan 24/7 virtuelt supportteam for å sikre de beste prisene. 

Et medlem kan også velge å samarbeide med reisestøtteteamet for gode tilbud på luksus- og komfortegenskaper. La den høyt pålitelige kundesupportspesialisten håndtere alle detaljer i reisen for deg og spar ekstra øre.

Provisjoner & Bonuser

Club Swan har et veldig attraktivt henvisningsprogram som gir medlemmene provisjon og bonuser for henvisninger de foretar. Du mottar en kommisjon for å henvise familie, en venn eller en hvilken som helst kontakt i nettverket ditt som vellykket blir medlem. 

Provisjonen betales innen 14 dager etter at henvisningen din har fullført kravene for aktivering av medlemskap, og kommisjonen sendes direkte til kontoen din.

Shopping support og assistanse

Denne funksjonen lar medlemmene detaljere varene eller tjenestene de ønsker og betale for dem direkte fra Club Swan-kontoen. Det er et team som skal skaffe varen og har sendt til alle destinasjoner rundt om i verden. Som det dedikerte teamet er de, og til din tjeneste er ingen forespørsler for små eller store til at supportteamet kan håndtere.

Sikkerhet

Siden midler er ganske følsomme emner som kan påkalle høye følelser, har Club Swan vurdert sikkerheten til midlene dine. Du kan enkelt administrere midlene dine i flere fiat-valutaer på en sikker konto. 

Medlemmer kan bruke Club Swan-kontoen til å foreta sikre elektroniske innbetalinger til bedrifter, venner og kontakter. For å forbedre sikkerheten blir medlemmers eiendeler samlet i en pålitelig og sikker konto. Du kan bruke penger i lommeboken til å betale for tjenester i den sikre appen.

Medlemskap

Club Swan har medlemmer i over 80 land, og det er fire medlemsnivåer som lar medlemmene velge den beste løsningen som passer dem. Hvert nivå på medlemskap har sine egne unike fordeler. 

Her er medlemsnivåene:

∙ Starter

∙ Premier 

∙ VIP

∙ Styreleder

Fordel ved finansiell service

Med dette medlemskapet har man tilgang til et globalt akseptert betalingskort utstedt i USD, GBP eller EUR, som kan lastes inn daglig og støtter daglige minibankuttak, men med en maksimal daglig grense. 

Dette medlemsnivået lar deg utføre betalinger over hele verden ved hjelp av 24/7 Global Support teamet som opererer på flere språk. Betalingskort sendes av DHL.   

Crypto lommebøker

Appen støtter flere kryptovalutaer, inkludert BTC, ETH, BCH og XRP.

Avvikling

Medlemmer kan umiddelbart avvikle kryptovalutaene sine til fiat og omvendt til en rimelig avviklingsgebyr.

Personlige fordeler og livsstil

Dette medlemsnivået lar deg nyte følgende fordeler:

∙ Personlig shopping

∙ VIP-bespisning

∙ Anskaffelse av luksusprodukter

∙ Tilgang til arrangementet

∙ Flerspråklig assistanse

∙ Private fester 

∙ 24/7 concierge team

∙ Dedikert telefonstøtte

Eksklusive reisefordeler

Medlemmer er garantert lave priser med opptil 40% rabatter. Andre tilgjengelige fordeler under dette medlemsnivået er:

∙ Eksotiske bilutleie

∙ Corporate Group Travel Specialist

∙ Privat yacht og luftfart, og

∙ Flyplasstransport med svart bil

Å konkludere

Club Swan er et kryptovennlig medlemskap designet for å løse cryptos primære utfordring: brukervennlighet i virkeligheten. Det løser problemet gjennom et medlemskapsprogram der du setter inn kryptoen din og mottar kontanter du kan bruke til å handle, bestille flyreiser eller kjøpe omtrent alt annet. 

Ansvarsfraskrivelse: 
Betingelser og vilkår gjelder. Besøk www.clubswan.com for å lære mer om kvalifiseringskrav. 
∙       E-pengetjenester og korttjenester leveres utelukkende av Nvayo Limited, registrert i England (nr. 06035209) med registrert adresse på 1 King William Street, London EC4N 7AF, Storbritannia. Nvayo Limited er autorisert av FCA i henhold til Electronic Money Regulations 2011 (No. 900005). Nvayo Limited støtter ikke kryptovaluta eller kryptoaktivaktiviteter. Digitale eiendeler mottatt i forbindelse med kryptovaluta-transaksjoner vil ikke bli beskyttet i henhold til Storbritannias elektroniske pengeforskrifter 2011.
∙       Livsstils- og kryptovalutaprodukter og -tjenester leveres av AU Card Limited, registrert i England (nr. 09037718), med registrert adresse på 1 King William Street, London EC4N 7AF, Storbritannia. Financial Ombudsman Service eller Financial Services Compensation Scheme gjelder ikke for kryptoaktivitetsaktivitetene som drives av AU Card Limited (dba Club Swan).

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector