Coinsbit Review: En sikker, rask og sjenerøs kryptoutveksling

Dårlig lommebilsikkerhet, ikke eksisterende kundesupport og langsomme handelsmotorer har fått tusenvis av kryptohandlere til å stenge kontoer og slutte å handle helt. Fra de første dagene av Bitcoin, den eksponentielle veksten i 2017 til sin nåværende tilstand, sliter folk fortsatt med å finne pålitelige kryptobørs.

Coinsbit, en raskt voksende markedsplass for FIAT og kryptohandel, kommer bevæpnet med alle funksjonene og tjenestene handelsmenn alltid har sett etter. Enten det er å beskytte dataene dine, behandle transaksjoner raskt eller gi et intuitivt grensesnitt, sjekker sentralen alle boksene.

I tillegg tilbyr den for tiden en $ 500 kontantbelønning til nye handelsmenn. Det er utrolig, ikke sant? For å bekrefte at selskapet er legitimt og ikke svindel, opprettet vi en konto på plattformen. Her er en omfattende gjennomgang av Coinsbit og vår erfaring med bruk av kryptobørs.

Coinsbit: En oversikt

Coinsbit har et polert, profesjonelt designet nettsted som lastes jevnt på både stasjonære og mobile enheter. Det er godt organisert for å gjøre det enkelt å registrere seg, bytte eller få tilgang til noen av dets mange funksjoner.

Hjemmesiden gir en oversikt over alt du kanskje vil vite om utvekslingen. Selv uten å bla, vil du merke deg at børsen godtar Visa og MasterCard. Du lærer at det gir P2P-lånetjenester og har en investeringstjeneste.

Når du ruller ned på nettstedet, lærer du mer om handelsplattformen gjennom en kunnskapsbase. Coinsbit gir også sosialt bevis på at det er et legitimt kryptohandelsselskap og ikke en gjeng svindlere som er ute etter svindelhandlere. Mer presist har den lenker til artikler fra pålitelige utsalgssteder som Forbes Magazine som bekrefter legitimiteten.

Nå på kjernevirksomheten, her er en oversikt over Coinsbits hovedfunksjoner og tjenester:

  • Kryptovaluta: du kan kjøpe Bitcoin ved hjelp av Visa / MasterCard eller selge Ethereum for Ripple. Coinsbit er en omfattende børs for både Fiat og digitale valutaer.
  • IEO Launchpad: nye kryptoprosjekter som ønsker å markedsføre myntene sine raskt, kan søke om å bli lansert gjennom Coinsbits IEO-plattform.
  • API for praktisk autohandel: Børsen lar deg koble kontoen din til en automatisert trading bot uten problemer. Og som en standard praksis beskytter Coinsbit kryptoen din på en slik måte at ingen bot kan overføre den ut av kontoen din.
  • InvestBox: dette er en unik investeringstjeneste bare gitt utelukkende til utviklere på plattformen.
  • P2P-lån: du kan låne litt krypto fra investorer for å legge til tradingkapitalen din og gi den tilbake med fortjeneste. Alternativt kan du låne ut Bitcoin til en næringsdrivende og tjene renter når de tilbakebetaler. Coinsbit ivaretar tjenesten, så du bør ikke bekymre deg for å bli bedraget.
  • Henvisningprogram: overtal vennene dine til å begynne å handle på Coinsbit, og du får en del av handelsavgiftene som en gave fra børsen. Nøyaktig betaler børsen deg 15% av handelsavgiften Coinsbit belaster vennene dine.

Komme i gang på Coinsbit: Ta en bonus verdt $ 500

Det tar mindre enn et minutt å opprette en konto på Coinsbit. Du trenger bare å oppgi en e-postadresse og et sterkt passord for å sikre kontoen din. Når du bekrefter e-postmeldingen og påloggingen, overrasker Coinsbit deg med en gave med sine interne Coinsbit-mynter (CBC).

Vær oppmerksom på at luftdråper ikke alltid vil være tilgjengelige. Men på din heldige dag vil Coinsbit unne deg CBC-tokens til en verdi av $ 500.

Vekk fra luftdråper, må du finansiere kontoen din for å begynne å handle på børsen. Handelsplattformen støtter 40+ valutaer, og du kan finansiere kontoen din ved hjelp av halvparten av dem. Hvis du er nybegynner av Bitcoin-handel, bør du sannsynligvis velge innskudd med euro eller amerikanske dollar og fullføre betalingene via Visa eller MasterCard.

For erfarne handelsmenn har du imidlertid en rekke valutaer du kan bruke til å finansiere din Coinsbit-konto. Innskudd er gratis for de fleste mynter, selv om du kan forvente gebyrer for uttak. Nedenfor er en oversikt over Coinsbits avgifter.


Valuta Innskudd Uttak Min innskudd Min tilbaketrekning
BTC 0 BTC 0,0012BTC 0.001BTC 0,002BTC
ETH Gratis 0,01 ETH 0,001 ETH 0,02 ETH
USD Gratis / 7% 2% $ 10 $ 15
BCH Gratis 0,001 BCH 0BCH 0,002BCH
BNB Gratis 0.5BNB 18bnb 0,55
CBC Gratis 15CBC 0cbc 16CBC
LTC Gratis 0.01LTC 0,001LTC 0,02LTC

Handel på Coinsbit: Glatt og enkelt

Coinsbit’s handelsgrensesnitt er bygget for komplette nybegynnere. Det er greit, fullfører transaksjoner veldig raskt (10 000 transaksjoner per sekund), men presenterer også nyttige funksjoner for den avanserte handelsmannen.

Som standard viser børsen prisbevegelser ved hjelp av grønne og røde lysstenger. Men hvis du vil, kan du bytte til barer, hule stearinlys, line eller Heikin Ashi-lys. Du kan også leke med andre konfigurasjoner som tidssoner, bakgrunnsinformasjon og akse.

Likevel er prosessen med å fullføre en handel på Coinsbit enkel. Fanene for kjøp og salg av ordre er plassert under samtalene i grønne og røde farger. Børsen viser deg den nåværende prisen på det du vil kjøpe pluss beløpet du skal betale, inkludert Coinsbits 0,2% handelsavgift.

For å bytte mellom valutaer kan du besøke Coinsbits utvekslingsfunksjon og bytte Ethereum mot hvilken som helst annen valuta. Det er en rask tjeneste, og du bør kunne utveksle krypto i Coinsbit uten teknisk hikke.

Kundeservice

Coinsbit tilbyr kundesupport døgnet rundt gjennom chatbot. Det er en iøynefallende funksjon som vises på høyre side av nettstedet. For å starte kommunikasjon, må du oppgi navn og e-postadresse som Coinsbit kan svare deg gjennom.

Du kan også logge på kommunikasjonsfunksjonen ved hjelp av Facebook- eller Google-kontoen din. Men hvis du foretrekker å handle krypto så privat som mulig, kan du velge bort det alternativet. Enda viktigere, Coinsbit verdsetter kundene sine og har et solid rykte for å være raske til å svare på kundeproblemer.

Å konkludere

I en bransje full av middelmådige børser er Coinsbit et friskt pust. Den nettbaserte plattformen er omtalt på Forbes Magazine og tildelt for sine fantastiske tjenester, men er ikke din gjennomsnittlige Bitcoin-børs.

Coinsbit er en omfattende markedsplass som lar deg handle store digitale valutaer pluss FIAT beleilig. Du trenger ikke å være en erfaren handelsmann for å bruke tjenesten. Hvis du har grunnleggende handelskunnskap, kan du kjøpe og selge krypto på plattformen uten problemer.

Foruten handel er Coinsbit et sted hvor du kan låne og låne ut krypto til andre handelsmenn. Og fordi sentralen letter tjenesten, kan du alltid være trygg på at pengene dine er trygge. Apropos sikkerhet, Coinsbit holder 95% av handlernes krypto i kalde lommebøker av sikkerhetsmessige årsaker. Det gir deg også muligheten til å bruke 2FA og sette en kode som du må produsere før du kan ta ut penger på børsen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector