Crypto Review: Overfør Bitcoins “Anonymt” på Blockchain ved hjelp av BitcoinMixer.org

En av de mest brukervennlige, kostnadseffektive og mest uklare miksetjenestene i markedet i dag..

Så langt som Bitcoin-miksere går, BitcoinMixer.org tilbyr en av de mest brukervennlige, kostnadseffektive og mest uklare tjenestene i markedet i dag.

Bitcoin, verdens eldste kryptovaluta, lover en rask måte å overføre verdi fra en lommebok til en annen over hele verden – pseudonymt.

Jeg vet at de fleste av dere lurer på hvorfor “pseudonym og ikke anonym” – slik du kanskje har hørt før. Vel, Bitcoin er ikke så anonym som en gang spionert over hele samfunnet. Tidligere har velarbeidet forskning på Bitcoin-transaksjoner på bestemte lommebøker avslørt koblinger mellom transaksjonene på en bestemt lommebok og lommeboken spores tilbake til eieren – og viser effektivt et slags smutthull i BTCs anonymitetsløfte.

Selv om dette er bra for gjennomsiktigheten i blockchain, foretrekker private brukere å ha sine transaksjoner anonyme.

Bitcoins “Pseudonyme” utfordringer forklart, boon eller trussel?

Bitcoins offentlige blockchain tillater alle å følge gjennom transaksjonene på en bestemt lommebok og få alle detaljer om transaksjonene som forklart tidligere. Mens den offentlige naturen sørger for ansvarlighet i kjeden, gir den ikke den totale anonymiteten som er lovet i whitepaper. Mange av brukerne flykter fra fiat- og banksystemene til Bitcoin på jakt etter personvern i nettverket, med sikte på å holde kjøpene og lommebokaktiviteten borte fra hackere og myndighetene også..

Denne svakheten i Bitcoin har sett tidlige brukere på jakt etter ekstrem personvernbytte til mer private kryptovalutaer som Monero (XMR), Dash (DASH) og Zcash (ZEC).

Imidlertid gjør Bitcoins likviditet og generelle dominans i markedene det mer attraktivt for brukere som tvinger dem til å bruke valutaen til tross for dens anonymitetssvakheter. Slike brukere kan nå enkelt overføre sine BTC-mynter privat og anonymt mot en liten avgift på Bitcoin Mixers, noe som tilslører brukernes BTC som gjør dem “rene og anonyme”..

Bitcoinmixer.org- Send / motta Bitcoin’s anonymt

Som vist ovenfor, kan tilkoblingen til Bitcoin-lommeboken din lett avsløre den sanne identiteten bak en transaksjon, men Bitcoin-blanding sikrer uklarhet i transaksjonene. Hvordan akkurat?

La oss si at du har noen bitcoins i en KYC-kompatibel utveksling, og derfor er informasjonen din knyttet til kontoen. Noen analyser på lommebokadressen din vil avsløre informasjonen din. Gitt din tilhørighet til mynten, bestemmer du deg for å “rense” myntene gjennom en mikser – og legge til et lag med anonymitet.

Når myntene blir sendt til mikseren, vil de bli blandet med tusenvis av andre transaksjoner, og oppløse transaksjonen i et stort basseng. Når det er blandet, sender bassenget hele beløpet BTC (minus en liten avgift) til din foretrukne (nå ikke tilknyttede) lommebok.

“Vi tar mynter fra alle våre kunder, blander dem sammen og sender helt nye mynter til lommeboken du ønsker.” – Bitcoinmixer.org nettsted


Imidlertid, i forhold til andre miksere, tilbyr Bitcoinmixer.org brukerne flere valg for hvilket basseng du vil sende BTC-myntene dine til. Husker du den tøffe analysen som ble gjort på blockchain for å avsløre sanne identiteter? Hvis denne analysen er gjort, vil alt du kan se er transaksjonen din til en adresse og mange forskjellige transaksjoner sendt ut fra den adressen. Din transaksjon og BTC er nå skjult, noe som gir deg det sårt tiltrengte personvernet i dine økonomiske poster.

NB: Husk at å holde myntene dine i en sentralisert lommebokadresse reduserer sjansene dine for å holde transaksjonene dine anonyme.

Hvorfor Bitcoinmixer.org?

 • Store / flere bassenger å velge mellom: En av de viktigste aspektene ved en Bitcoin-mikser, er tilgjengeligheten av flere transaksjoner som kommer inn og ut av bassenget for å skjule transaksjonene. Bitcoinmixer.org tilbyr brukerne fem adresser å sende ut BTC til.
 • Forsinkelsesfunksjon: Blanderen lar også brukere enten umiddelbart sende transaksjonen (ved hjelp av “Rapid” -knappen) eller angi en forsinkelse fra et par minutter til timer før transaksjonen er fullført. Forsinkelsesfunksjonen mellom innskuddstiden og uttaket øker også anonymiteten til transaksjonen.
 • Forbedrede nettsteder for personvern: For brukere som ønsker å gjøre transaksjonene enda sikrere, tilbyr Bitcoinmixer.org et Tor-nettsted. Du finner den her>> btcmixnqyq7kljrr.onion.
 • Ingen loggpolicy: Bekymrer at FBI eller andre statlige myndigheter kan komme og banke ned Bitcoinmixer.org’s dører og be om postene? Vel, selskapet benytter en ikke-logg-policy som automatisk sletter hver transaksjonslogg den siste uken. Vil du ha det raskere? Plattformen tilbyr også en manuell slettingsfunksjon umiddelbart etter fullført transaksjon.
 • Overlegen brukerfunksjonalitet: Plattformen tilbyr også en brukervennlig plattform for alle som enkelt kan blande Bitcoins raskt og sikkert.

Enkle trinn for å bruke mikseren

 1. Gå til Bitcoinmixer.org hjemmeside, start en ny blanding

 1. På den resulterende siden skriver du inn mottakerlommebokadressen (der du vil at BTC skal sendes til).
 2. I rullegardinmenyen til høyre for “adresse” -boksen, velg om du vil ha en “rask” eller “forsinket” transaksjon.

NB: Forsinkelsesfunksjonen gir høyere anonymitet på transaksjonen. Du kan angi en hvilken som helst forsinket periode fra 1 time til 12 timer.

 1. Skriv inn Captcha-koden og trykk Fortsett.
 2. Kopier blandings-ID-en din på neste side. Dette er veldig viktig. Du bør kopiere blandings-ID-en din før du sender noen BTC til Bitcoinmixer.
 3. Send BTC du vil blande til innskuddsadressen. (Husk at feil inntasting av lommebokadresser og ugyldige adresser ikke kan reverseres, sjekk lommebokadressene dine to ganger før du sender.)
 4. Du har blandet BTC.

Hvis du sender en rask transaksjon, vil BTC bli sendt til den valgte adressen om et par minutter. For forsinkede transaksjoner, sjekk om BTC-en din i adressen til lommeboken er etter at tiden er gått.

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

· Hva er Mix ID for??

Bruk blandings-ID-en din for å sjekke statusen til miksen din eller for å gjenopprette blandingen hvis nettleseren krasjer etter at du har sendt innskuddet ditt. Lagre alltid mix-IDen din til mixen din er fullført og du har mottatt dine nye bitcoins.

· Hva er minimumsmengden av BTC jeg kan blande?

Den minste mengden BTC Bitcoinmixer.org som for øyeblikket tillater i mikseren, er 0,0002 BTC. Ethvert beløp mindre enn dette blir behandlet som en donasjon.

· Blandingsgebyrene?

Bitcoinmixer.org tar et servicegebyr på 0,25% pluss et transaksjonsgebyr for hver transaksjon og en ekstra 0,000001 BTC per betalingsadresse.

Konklusjon

Bitcoin ble opprettet for å tilby folk kontroll over sine egne penger, og holdt ubalansert praksis av finansielle myndigheter, myndigheter og selskaper i sjakk. Videre er retten til økonomisk privatliv et annet stort løfte fra blockchain, og Bitcoin-miksere presser på for å gjøre dette til virkelighet.

Som vi konkluderer med, spørsmål om blanding av BTC på Bitcoinmixer.org ulovlige har oppstått tidligere. Det korte svaret på dette spørsmålet er nei. Men hvis du blander ulovlig hentet BTC, eller planlegger å bruke den blandede BTC til ulovlige formål, vil du bryte loven.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector