Crypto Review: Start Crypto Trading i dag på få minutter som nybegynner ved å bruke WhaleTanks toppmoderne plattform

Dagshandel på kryptomarkedet er ikke for alle, å sette timer med arbeid foran skjermen, analysere og se barbevegelser og prøve å ta beslutninger om kjøp eller salg kan være veldig frustrert og til og med føre til mislykkede resultater, det er derfor vi kan se et økende antall signalleverandører på forskjellige plattformer som Telegram, Discard, Reddit og mer.

Etter å ha søkt og prøvd mange av disse tjenestene, fant vi den som fikk mest oppmerksomhet – Whaletank.

Gjennomgang av nettstedet deres avslører en profesjonelt designet og sikret plattform. Integrert med Telegram, kan brukere enkelt registrere seg med smarttelefonene sine i løpet av få sekunder og begynne å nyte alle tjenestene sine, inkludert kortsiktige signaler, porteføljeinnehold, informasjon om mynter, sanntidsnyheter og deres siste, automatisk samtale action API, som med enkle ord gjør dem til et hedgefond.

I denne gjennomgangen vil vi undersøke noen av deres unike funksjoner og prøve å forstå den underliggende teknologien. Ved å bare logge på kontoen vises en meny på venstre side som avslører alle gjeldende funksjoner:

Autohandel:

En helautomatisk løsning for Binance-signaler. Med sin nye Auto-trading-tjeneste er premiummedlemmer i stand til å sette alle sine Binance-signaler på en automatisert utførelse i noen få enkle trinn. Tjenesten har vært i drift de siste par månedene, og resultatene kan gjennomgås i deres Google-resultat.

Whalefolio:

En langsiktig holdetjeneste gir deg en enkel måte å angi beløpet du ønsker å investere, og beregner automatisk beløpet for hvert instrument som skal inngå i beholdningsporteføljen. Et brukervennlig dashbord delt inn i 3 deler som viser inngangspunktet for beløpet, beholdningsvisningen fra hvert instrument og ordrene for utførelse, hele baksiden av systemet er koblet til sentraler og gir dataene i sanntid.

Dashbord

vil oppsummere all gjeldende informasjon om dine beholdninger, delt mellom daglige signaler og langsiktige beholdninger.

Portefølje nyheter

Denne delen følger med Whalefolio-funksjonen, og gir deg nyhetene kun relatert til instrumentene i den.


Signaler

Denne delen oppsummerer og viser alle signalene, vi kan se likheten mellom dem og de langsiktige signalene i Whalefolio som bare gjorde det raskt å tilpasse.

Whalenews

Denne funksjonen er designet for å samle inn data fra over 100 kilder, blant dem er de største økonomiske mediene som Forbes, WSJ, Bloomberg, The Telegraph etc. Den følger også reguleringsenheter som SEC, IMF, FCA. Og viktige figurer som Donald Trump, Warren Buffet, Bill Gates og mange flere økonomiske påvirkninger. Selv banker og deres administrerende direktør. Ingenting viktig vil gli fra deg så lenge du følger denne fantastiske funksjonen i sanntid.

Wikicoin

Myntene Wikipedia, i denne delen finner du informasjon om hver mynt. Listen oppdateres hver uke med nye mynter.

Ved å undersøke Whaletank-samfunnet og plattformen avslører en veldig profesjonell service, selv når kryptomarkedet viser ustabile opp- og nedturer, fortsetter de å gi nøyaktige signaler mens de unngår risikofylte handlinger, og derfor gir kundene sikkerhet og tillit.

Whaletank ROI Google Sheet http://bit.ly/whaletanksignals

Whaletank Nettsted: http://www.whaletank.trade

Hva gjør denne kanalen unik:

1. Tilbudet:

Gull – (0,05 BTC) – to måneders abonnement Platinum – (0,01 BTC) – seks måneders abonnement Diamond – (0,2 BTC) – 24 måneders abonnement

2. Signalene: Margesignaler – På Bybit

Vanlige signaler – er i samsvar med de fleste sentralene (vi foretrekker Binance).

3. Ekstrautstyr og spesielle funksjoner: 1. Whaletank utviklet en spesiell risikokalkulator for å håndtere risikoen (for marginhandel og vanlig)

2. Fra et pedagogisk synspunkt gir Whaletank markedsoppdateringer og grafer med beskrivelse for nesten hver avgjørelse de tar.

4. Støtte:

Nå veldig raskt og enkelt via telegram, også ved hjelp av plattformen, er støtte tilgjengelig på hvilken som helst side øverst til høyre.

5. Resultatene: Whaletank publiserer alle resultatene sine på Google Drive. lenke: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1v1j51bispZzZhv8ST62QU3in9xhsEE1YPZLI6eWKOQ/edit?us p = drivesdk

6.Whaletank er et unikt og profesjonelt økosystem som kombinerer en menneskelig analyse og et omfattende utvalg av sanntids teknologiske verktøy, og Whaletank kan derfor holde ytelsen på toppen med de raske endringene på kryptomarkedet. I tillegg hjelper resultatene og gjennomsiktigheten dem til å skalere veldig raskt og utviklet et veldig sterkt fellesskap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector