CyberVein Review: Et desentralisert datadistribusjonsnettverk

Koble sammen dataene som driver verden!

I et hav fullt av blockchain-prosjekter sentrert på data, må CyberVein gjøre noe riktig for at token (CVT) skal tiltrekke seg så mye oppmerksomhet. Nettopp det har vært en av de raskest voksende myntene i 2020, og har ofte fått verdi mens lignende tokens faller.

I denne anmeldelsen vil vi imidlertid ikke bare fokusere på CyberVein Token. I stedet tar vi en grundig titt på hele CyberVein-prosjektet for å finne ut hva det handler om. Enda viktigere, utforsk funksjonene og tjenestene, slik at den skiller seg ut fra dusinvis av lignende prosjekter.

CyberVein: En oversikt

CyberVein startet som et prosjekt av en Singapore-basert ideell stiftelse kalt CV Technology Foundation tilbake i 2017. Da ble Zhejiang University fra Kina interessert og finansierte prosjektet for å bidra til å skape en datastyringsløsning i 2018. Universitetet opprettet et forskningssenter i forbindelse med CyberVein kalt Zhejiang University-CyberVein R&D-senter. Når det er sagt, er CyberVein et blockchain-prosjekt fokusert på desentralisering av datalagring for både offentlige og private virksomheter. Det gir en plattform der informasjon kan kjøpes eller deles fritt raskt og trygt.

CyberVein er på oppdrag for å gjøre data troverdige på samme måte som Bitcoin gjorde transaksjoner troverdige eller hvordan Ethereum gjorde kodene troverdige.

Ubegrensede brukstilfeller

En plattform som tillater brukere å dele data privat, er ikke noe nytt i blockchain-verdenen. Imidlertid har CyberVein noen ganske interessante brukstilfeller som kan endre hvordan verden samhandler med data:

 • Uforanderlige databaser

Takket være blockchain kan folk nå dele informasjon på en måte som ikke kan endres. CyberVein understreker nivået av åpenhet i systemet ved å merke seg at ikke engang selskapets team kan endre informasjonen.

Med uforanderlighet i tankene skiller nettverket seg ut som et av de beste stedene for bedrifter å handle data transparent. Nettopp et selskap kan kjøpe eller selge produkter vel vitende om at det ikke er noen sjanse for å bli tuklet med.

 • Inter-Connected Databases

Databasene på CyberVein er bygd uavhengig, men de er enkle å koble fra en enhet til den andre. På den måten er de enkle å referere til, tjene penger på og autentisere når som helst.

Inter-connectivity er et avgjørende aspekt av databasesystemer. Men de fleste bedrifter har få måter å dele databasene sine trygt på, i det minste ikke før CyberVein kom med en løsning.

 • Timeproof Records

Data som deles via CyberVein har ikke en utløpsdato. Det betyr at selskaper også kan bruke plattformen for å få tilgang til tidligere tilstander av dataene når de trenger det. Heldigvis er den også bygget på en slik måte at tilgang til data er rask og enkel.


 • Forhindre eksplosjon av data

Ifølge eksperter har de fleste selskaper i dag så mye data at de ikke takler det. Verre, de fortsetter å registrere mer informasjon hver dag, og dette forventes å fortsette på ubestemt tid.

CyberVein, i kraft av å støtte uendelig skalerbarhet, kan løse problemet med dataeksplosjon for analytiske firmaer og bedrifter. Og fordi det gir lufttett sikkerhet og rask tilgang, trenger disse selskapene aldri å bekymre seg for datalagring lenger.

For å være presis, hjelper CyberVein med å forhindre dataeksplosjon ved å bruke inaktive datalagringsplasser. Diskplass kommer selvfølgelig fra uavhengige bidragsytere som også kan dele en del av båndbredden og GPU-en.

 • Incentivizing Information

CyberVein har en eksklusiv funksjon som lar brukere og institusjoner dele data for CVT-tokens. Databidragsytere får betalt for diskplass mens bedrifter og forskere får enorme mengder nødvendig informasjon.

Teknologien som driver CyberVein

CyberVein tapper på tre teknologier for å gi løsningen når det gjelder lagring, styring og inntektsgenerering av data: DAG, blockchain og kunstig intelligens

DAG Definisjon

DAG er en forkortelse for Directed Acyclic Graphs. Den brukes til å strukturere data i en topologisk form, men uten begrensninger av Bitcoin eller skalerbarhetsproblemene til Ethereum. Den lagrer data kronologisk, og derfor blir den populær i bransjer som samler inn, analyserer og lagrer enorme mengder informasjon.

CyberVein Ledger

CyberVein bruker blockchain for å håndheve uforanderlighet og for å styrke sikkerheten i systemet. Det tilbyr sammenkoblede smarte kontrakter og tillitsfrie transaksjoner.

I likhet med alle helt desentraliserte blokkeringer bruker CyberVein et fullnodenettverk for å holde plattformen i gang. Der brukere trenger å endre rader eller opprette nødvendige kolonner, blir deres handlinger formidlet av blockchain.

Kunstig intelligens

Folk og bedrifter er mer bevisste på deres rettigheter til personvern nå enn noen gang før. Regjeringer har også gått inn for å sikre at selskaper holdes ansvarlige når de samler inn folks informasjon.

For å sikre at dataene blir brukt i samsvar, bruker CyberVein AI, spesielt føderert læring, for å:

 • Tillat lokal trening av datamodeller, der resultatene av hver deltagers datamodellopplæring kombineres, oppnå et bedre resultat for hver deltaker;
 • La deltakerne få tilgang til andre datasett og forbedre modelleringsresultatene;
 • La nettverket bruke relevante data uten å gå på bekostning av personvern og sikkerhetsproblemer;

Konvensjonelt kombinerer selskaper sine databaser for å danne en stor database, så kan de bruke dataene til å trene AI-modeller.

Prosessen er anstrengende, tidkrevende og juridisk utfordrende. Med CyberVeins føderale læring trenger ikke dataselskaper å avsløre sine dyrebare databaser. I stedet kan de bruke et merket matrisesystem for å trene modeller effektivt.

Bransjer som kan tjene på CyberVein

Selvfølgelig gjelder CyberVeins bruksområder for en rekke bedrifter og institusjoner.

 • Supply Chain management

Ved å bruke CyberVeins løsning kan deltakerne i forsyningskjeden ha kreditter spredt over seg, der kjerneselskapet eller bankene kan bidra til å finansiere leverandørene. Ved å desentralisere prosessen sparer de ikke bare tid for alle parter, men forbedrer også effektiviteten.

 • Medisinsk

For mange sykehus deles dataene deres ofte ikke med noen, noe som hindrer prosessen med å oppnå bedre diagnose eller behandlingsplaner. Å skaffe data og prosessen med å strukturere data er kostbart og tidkrevende. For å løse dette problemet foreslår CyberVein bruk av sin føderale læringsteknologi for å bruke dataene fra forskjellige sykehus til god bruk uten å gå på bekostning av personvernproblemer.

 • Forskning

Igjen krever forskningsinstitusjoner stor mengde data for forskningen. Disse dataene er ofte utilgjengelige eller dyre å få tak i, noe som begrenser hastigheten på forskningsprosessene. CyberVeins løsning gjør at forskningsinstitusjoner kan utnytte flere datakilder og datasett, og forbedrer prosessen med forskning ved å bruke modellresultatene fra føderert læring. Dette vil i stor grad hjelpe utviklingen som medisinsk medisinutvikling eller sykdomsforskning og andre typer undersøkelser.

CyberVein: CVT-token

CyberVein er ikke bare fokusert på å løse behov for datalagring. Den er også designet for å hjelpe bidragsytere med å tjene penger på informasjonen deres gjennom CVT-tokenet. CyberVein bruker smarte kontrakter for å lette transaksjoner. Som et resultat trenger ikke bidragsytere å bekymre seg for ikke å få betalt. På den andre enden kan kjøpere være trygg på at de vil motta den informasjonen de trenger i passende beløp.

Foruten handel er CVT også valutaen som brukes til alle andre transaksjoner på CyberVein-nettverket. For eksempel må forskningsfirmaer som ønsker å trykke på GPU-diskplass som tilbys av bidragsytere, betale for det ved hjelp av CVT. Til gjengjeld får leverandørene betalt basert på hvor mye diskplass de tilbyr.

Bevis for bidrag (POC)

CyberVein bruker konsensusmekanismen Proof of Contribution for å stimulere deltakerne. POC er et mer energivennlig, raskere alternativ til Proof of Work (POW) konsensus som noen blockchain-prosjekter bruker. Med POC vil noder verifisere transaksjoner, og bidragsyter vil motta CVT-token avhengig av ressursene de bidro med:

 • Dataopplastere laster opp informasjon, men betaler et gebyr basert på lagringsplassen som brukes, avgiften går til bidragsyterne til lagringsplassen.
 • Datainnsamler kan utveksle dataene han trenger ved å få tillatelse fra dataeieren og betaler også et gebyr ved hjelp av CVT-tokens.
 • Andre ressurser som båndbredde og GPU kan også brukes, avgiften avhenger av hvor mye ressurser som brukes, og avgiften går til bidragsyterne til ressursene

Konklusjon

CyberVein er en desentralisert plattform designet for å forene lagring, styring og inntektsgenerering av data gjennom blockchain, DAG og AI-teknologier, som løser problemene med problemer med skalerbarhet, hastighet og personvern.

Ved hjelp av smarte kontrakter og CVT-tokens håper CyberVein at systemet kan tilby en one-stop-shop-løsning for alle problemer relatert til data. La oss gjøre data troverdige!

CVT er for tiden notert på Bittrex Global, OKEx, HitBTC, ZG-Top og BitZ.

 Twitter: https://twitter.com/CyberVeinGroup

Facebook: https://www.facebook.com/cyberveinteam/

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/13692190/

Reddit: https://www.reddit.com/r/CyberVeinOfficial/

Telegram: https://t.me/CyberVeinCommunity

E-post: [e-postbeskyttet]

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector