Darb Finance Review — et ambisiøst kryptoinvesteringsøkosystem

Kryptovalutaindustrien har gjort enorme prestasjoner de siste ti årene. Til tross for det er det fortsatt for komplisert å investere for millioner av mennesker der ute. Det er også fylt med sikkerhetshinder som avskrekker mange institusjoner fra å ta det på alvor.

Heldigvis kan alle disse problemene snart slutte hvis blockchain-oppstart Darb Finance lykkes i sitt oppdrag å forenkle krypto-investeringsprosessen for alle. Selskapet har allerede identifisert de viktigste problemene som plager kryptoindustrien som følger:

 • Dårlig konstruerte kryptobørser
 • Ineffektiv kundesupport til handelsmenn
 • Dårlig websikkerhet
 • Overdreven store krypto lommebøker
 • Lommebøker som er inkompatible med flere mynter
 • Bratte læringskurver med de fleste kryptoprosjekter
 • Begrenset språkstøtte

Darb Finance — En løsning med én stopp for Crypto-investeringer

Darb er et omfattende økosystem for alt som har med kryptovaluta å gjøre. Den har en altcoin-handelsplattform, en flerkjedelig lommebok og et symbol som investorer kan tjene passiv inntekt gjennom. Den presenterer også en lanseringsplate der kommende kryptoprosjekter kan markedsføre sine tjenester.

Til tross for de mange tjenestene ser Darb Finance seg selv som en inngangsport til blockchain-verdenen. Det sentrerer sine tjenester på å forenkle hele blockchain-investeringsprosessen. Det planlegger også å håndtere viktige problemer som sikkerhet, mangel på skalerbarhet, lave hastigheter og ubrukelige nettgrensesnitt.

For å vise sitt engasjement bruker Darb Finance en rask ordrematchingsmotor som kan håndtere 3,7 millioner ordrer per sekund. Det gjør den til en av de raskeste handelsmotorene der ute, raskere enn MasterCard, Visa og de fleste kryptobørsene.

Darb er også en sikker plattform. I tillegg til å være bygget ved hjelp av toppmoderne sikkerhetsstandarder, blir den også regelmessig revidert og testet for sårbarheter. For å sikre at investorer også forblir trygge, lar nettverket deg beskytte dine data og krypto gjennom en rekke personverninnstillinger. Disse inkluderer:

 • Tofaktorautentisering
 • Epostbekreftelse
 • Passord
 • Anti-phishing-koder
 • Enkel nettleser pålogging
 • Husker sikre IP-adresser

Whitepaper for DARB Finance

Intet blockchain-prosjekt er noen gang komplett uten en detaljert whitepaper for å oppsummere tjenestene. Darb Finance har en omfattende 29-siders whitepaper som gir bakgrunnsinformasjon om prosjektets skapere, prosjektets mål og hvordan de skal oppnås.

Whitepaper beskriver Darb som en “profesjonell plattform som vil være porten til blockchain-verdenen for mennesker over hele verden.” Det fortsetter å beskrive Darbs målgruppe som alle som er interessert i krypto. Det betyr at det ikke vil begrense markedsføringsarbeidet til blockchain-kunnskapsrike investorer alene.

For å være mer presis om nettverkets tjenester, er dette noen av tjenestene som er beskrevet i whitepaper:

 • En igangværende krypto- og FIAT-handelsbørs
 • En altomfattende lommebok for altcoins og IEO / ICO-tokens
 • En porteføljestyringsplattform
 • FIAT til kryptoterminal for å hjelpe førstegangsinvestorer å komme ombord med krypto uten problemer
 • Sosial handel kontoer for nybegynnere
 • Mediekanal oppdateres regelmessig med kryptonyheter og sosialøkonomiske trender

Noen av tjenestene som er fremhevet ovenfor tilbys selvfølgelig av mange andre selskaper der ute. Darb Finance skiller seg ut ved å tilby disse fordelene til sine kunder:

 • Evne til å sette inn og ta ut enten FIAT kontanter eller krypto
 • IEO lanseringspute for å markedsføre kommende kryptoprosjekter
 • Flerspråklig støtte for å nå ut til verden mer effektivt
 • Imponerende lave handelsavgifter: 0,05% for market makers og 0,15% for takere
 • Regulert og lisensiert for å gi trygghet til handelsmenn
 • Darb IEO-token som en investeringsressurs
 • Bevis for handel
 • Tilknyttet program for å tillate kunder å tjene penger ved å henvise vennene sine

Teamet bak Darb Finance


DARB består av 12 teammedlemmer og en håndfull partnere og rådgivere. Selskapet hevder at fagpersonene er en familie som ikke bare jobber sammen, men også holder kontakten hele tiden. Nedenfor er de mest fremtredende medlemmene og rådgiverne:

Hubert Krawczyk-(ADMINISTRERENDE DIREKTØR). Hubert kommer fra prosjektledelsesbakgrunn, men er også opplært i tekniske og forretningsanalyser. Han har vært involvert i mange kryptoprosjekter, inkludert det første polbaserte datavitenskapsselskapet.

Lukas Miller– (CTO). En fullstendig nettutvikler og en forretningssystemanalytiker, Miller, overvåker alle Darbs tekniske prosjekter. Han har tidligere lansert nettbaserte applikasjoner, og har den kompetansen som trengs for å hjelpe Darb med å utvikle stabile plattformer.

Szymon Kot— (markedsleder). Etter å ha ledet flere andre selskaper til markedsføringssuksess, har Kot den kunnskapen og erfaringen som kreves for å markedsføre Darb til verden. Han har også fungert som prosjektleder som ekspert på forretningsutvikling for et TV-show.

Piotr Galka-(Advokat). Piotr er Darbs viktigste juridiske rådgiver innen oppførsel av selskapets regulering, investeringer, inkorporering og drift av kryptovaluta-tjenester. Han er et flott tillegg til selskapets team, nå som det gir en omfattende liste over tjenester.

Malta Financial Services Authority (MFSA) —MFSA er en kjent regulator i Europa. Den regulerer DARBs finansielle tjenester for å sikre at den forblir profesjonell og følger strenge retningslinjer for økonomi og datahåndtering.

Forretningsmodell: DARB Tokens

Darb-token er en valuta som forener hele Darb Finance-økosystemet. Det er et ERC23-verktøy token etter design. Den kan brukes som en grunnvaluta på Darb-børsen. Investorer kan også kjøpe og selge det som en investering eller handle på Darb og motta det som en belønning.

Som et ERC23-token har Darb tilgang til Ethereums smarte kontrakter. Nettverket bruker disse kontraktene for å bestemme hvor mange tokens de skal gi både markedsprodusenter og takere. Produsentene mottar 65% av tilbudte tokens, mens de som tar de resterende 35%.

I beredskap for markedsinflasjon, sier Darb at det ikke alltid vil gi ut den samme andelen tokens til handelsmenn. I stedet vil den dele ut tokens i trinn fordelt på prosent når folk utvider tokens. Med de første 10% vil selskapet tildele 35% av den daglige inntekten til handelsmenn. Deretter øker den til 40%, 45% og 50% i sluttfasen av gruvedrift av tokens.

På DARB-tokens utfører de likevel flere nyttige tjenester. De brukes til:

 • Inntektsdeling: dette er tokens hovedformål. De vil bli brukt til å tildele daglige handelsmenn.
 • Privilegium til å delta i meningsmålingene: Darb utfører undersøkelser regelmessig for å få forslag og ideer fra handelsmenn. Imidlertid er det bare de med Darb-tokens som kan delta i disse meningsmålingene.
 • Bli med i Advisory Board: hvis du kjøper nok poletter til topp 50 på Darbs topp 50 investorer, får du plass i selskapets rådgivende styre. Deretter kan du dele dine forslag til hvordan du kan forbedre selskapet i en måned.
 • Prioritet i kundesupport og KYC-verifisering: tokenholdere vil få dedikert kundesupport og deres KYC-verifisering vil bli prioritert. Det er ment å oppmuntre flere til å kjøpe Darb-tokens.
 • Rett til å tjene på kopihandel: Hvis du kjøper DARB-tokens, vil du kunne lære av de beste handelsmennene og til og med kopiere trekkene deres.

Handelsgebyrer

DARB-finansiering pålegger ingen avgifter for innskudd. For handel justerer selskapet kostnadene i henhold til ditt månedlige handelsvolum. Som sådan kan du handle med en avgift på 0,05% denne måneden og 0,015% neste måned. Nedenfor er en oversikt over anklagene.

Nivå Beløp (BTC) Produsent (%) Taker (%)
Generell <100 0,05 0,2
VIP jeg 100-500 0,045 0,2
VIP II 501-4499 0,04 0,15
VIP III 4500-9999 0,035 0,14
VIP IV 10K-19.999 0,03 0,12
VIP V 20K-39,999 0,035 0,1
VIP VI 40K-79,999 0,020 0,08
VIP VII 80K-149,999 0,015 0,06
VIP VIII 150K- 0,01 0,04

For uttak varierer gebyret og minimumsgrensen for uttak fra krypto til krypto. Bitcoin tiltrekker for eksempel en kostnad på 0,001BTC og en grense på 0,002BTC. Du kan ta ut minst ett DARB-token, 0,02 ETH og ett XRP. Hvis du velger Fiat kontanter, kan du ta ut så lite som € 5 eller $ 1 uten kostnad.

Samfunnsaksept

DARB-økonomi verdsetter sosiale medier og har kontoer på alle populære plattformer. Selskapet har over 5000 Instagram-følgere, den beste sosiale mediekontoen. Nettverkets team er også aktivt på Twitter, Facebook, Medium og Reddit.

Et notat til investorer

DARB Finance er et ambisiøst prosjekt. Men som de sier, ambisjon er uvurderlig. Hvis DARB-teamet jobber hardt for å levere en utmerket handelsplattform, en sikker lommebok og holde seg tro mot sine løfter – kan det absolutt fly til månen og tilbake.

Selskapet tilbyr en omfattende tjenestekatalog. Men viktigst av alt er det fast bestemt på å gi en gateway for folk å investere i krypto raskt og problemfritt. Hvis det oppnår det, kan Darb Finance få en utrolig stor fanskare rundt om i verden.

Handelsgebyrene er latterlig lave, noe som betyr at handelsmenn har en grunn til å handle på plattformen. Det belønner også markedsskapere og takere, slik at de kan tjene penger enten de kjøper eller selger krypto. I tillegg er teamet hos Darb Finance varmt og tilgjengelig for å hjelpe handelsmenn 24/7, noe som kan komme langt i å få alle til å føle seg velkomne på nettverket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector