E-RADIX Token Sale Review

Om Radix 

Radix mener at Decentralized Finance har potensial til å forandre verden. Imidlertid er det ganske mange problemer med DeFi. Det er her Radix kommer inn. Radix konsensusalgoritme er designet spesielt med tanke på DeFi. 

Radix kjører på konsensusalgoritmen Cerberus. Det gir grunnlaget for levering av et offentlig nettverk gjennom lineær skalerbarhet. Lineær skalerbarhet betyr at en offentlig hovedbok kan sømløst skaleres, slik at den kan skalere opp til tusenvis av noder og milliarder brukere. Når dette er klart, kan dette løse problemer med nettverksbelastning som andre som Ethereum står overfor. 

E-Radix Token 

Den tidlige og brede spredningen av tokenfordeling er betydelig. Det sikrer tilstrekkelig desentralisering av det offentlige nettverket. Det gir også folk på nettverket insentiver så raskt som mulig fra øyeblikkelig instantiering. 

Salget av E-Radix-tokens har til hensikt å fremme distribusjonen av innsatsen. Det håper også å sikre et høyt nivå av desentralisering før utgivelsen av Radix mainnet. 

ERC20-tokens er blant de mest utstedte token-typene. De kan også legge til rette for raskere integrering i det eksisterende DeFi-økosystemet, som sentraler og lommebøker. Dette kan hjelpe til med distribuert stavbygging. 

E-Radix Token Sale 

Det har vært betydelig interesse blant folk for å kjøpe Radix-tokens. For å gjøre ting enkelt, opprettet Radix en enkel tokenportal der tildelinger kan kreves på grunnlag for å sende først.. 

Radix

Radix token-salget går live 8. oktober 2020, klokka 18:00 UTC. Salget vil fortsette å løpe til alle tokens er utsolgt, eller til 10. november 2020, klokka 18:00 UTC. 

Maksimalt 642 millioner E-Radix-tokens vil være tilgjengelig for kjøp, priset til $ 0,039 per token. Tokenallokeringer vil bli reservert på grunnlag av først å sende midler. Alle kjøp er underlagt en minimumsinnkjøpsstørrelse på $ 5000 og en maksimal innkjøpsstørrelse på $ 2.000.000. Kjøpet må gjøres i USDC eller ETH. 

Folk som ønsker å kjøpe E-Radix-tokens, bør få ALM / KYC ryddet med Altcoinomy, som er den regulerte AML / KYC-leverandøren. AML / KYC-sjekkene trenger bevis på ID, boligbevis og finansieringskilde. Detaljene blir bekreftet over en videosamtale.  

Brukere som ønsker å sende penger til å kjøpe E-Radix-tokens, kan bare gjøre det via Radix-tokenportalen. Midlene må også sendes fra en personlig lommebok. Hvis du sender penger fra en utvekslingslommebok, har du kanskje ikke tilgang til E-Radix. 


Du finner fullstendige detaljer om Radix token-salget her

E-Radix-låsing av token 

For å oppnå en balanse mellom tilbud og etterspørsel av E-Radix-tokens, vil antallet ulåste avhenge av markedspris. Bare symbolene som er låst opp, vil være tilgjengelige for innsats og andre formål. 

Låsemekanismen starter 17. november 2020 og vil fortsette på Radix-hovedboken når den er instantiert. 

Likviditetsinsentiver 

Radix planlegger å skape innledende likviditet for E-Radix-tokens ved å lansere den i Ethereum DeFi-økosystemet. Dette vil gjøre det mulig for Radix-samfunnet å tilby likviditet direkte. Det vil også gi dem muligheter til å bygge beholdninger og samtidig støtte tegnet. Lansering på Ethereum DeFi-økosystemet vil også hjelpe Radix til å få bevissthet i DeFi-økosystemet. 

En tildeling av tokens er reservert. Dette vil stimulere likviditetsbestemmelser som er essensielle for distribusjon av Radix-tokens. Disse insentivene er avgjørende for de langsiktige målene til Radix og Radix tokenholdere. 

Konklusjon 

Radix-plattformen håper å oppnå en bred distribusjon av symbolet. Dette er viktig for at en tilstrekkelig desentralisering kan finne sted. Token-salget håper å oppnå en viss desentralisering før utgivelsen av Radix mainnet. Ved instantiering av Radix Ledger kan E-Radix-token byttes mot Radix-tokens. Midlene mottatt fra token-salget vil bli brukt i teknologi, markedsføring og spesielle prosjekter. 

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector