Et av de beste Crypto-debetkortene i 2020: BlockCard

Kredittvaluta debetkort får fart i 2020. Disse kortene er en nyttig bro mellom kryptouniverset og den tradisjonelle finansverdenen når de fungerer på VISA eller Mastercard. Det finnes mange krypto-debetkortalternativer, slik at innehavere kan bytte Bitcoin, Ethereum eller andre kryptoaktiver for brukbar fiat-valuta på farten. Med så mange alternativer kan det være overveldende å vite hvilken, men ett kort dukker opp som en klar vinner. 

BlockCard er laget av Ternio, et USA-basert fintech-selskap.  Ternio, startet i 2018, har skapt et funksjonsrikt kort som konkurrerer med noen av de mange kortvariantene. Den støtter 13 kryptokurver og kommer i virtuelle og plastiske kortalternativer. Konsensus fra andre kryptokortnettsteder, forbrukeranmeldelsessider og brukere på sosiale medieplattformer har vært positive.

Vi fikk intervjue @terniotoken administrerende direktør @ danielgouldman1 på hovedkontoret deres i løpet av @TourDeCrypto med en av de første få #Blockcard transaksjoner …

Kaffe ☕️?

Fikk også møte COO av $ TERN senere @IamIanKane under turen !!! Flotte gutter, kjempebra prosjekt & team ?? https://t.co/U6hH6J3JTp pic.twitter.com/rDZIVyv8oa

– Jason Ƀerlin (@mrjberlin) 15. mai 2020

BlockCard-funksjoner vi liker:

  • Brukere får to kort (plast og virtuelt) med to unike kortnumre
  • 13 kryptovalutaer støttes, inkludert noen unike som XLM og BAT
  • Apple + Samsung + Google Pay støttes for klokke eller telefon
  • Sett inn krypto på kortet eller ta kortet ditt til Walmart eller 7-11 og legg til kontanter umiddelbart i kryptovaluta
  • Registrering og KYC-godkjenning er nesten øyeblikkelig, noe som er en god ombordopplevelse.
  • Rent brukergrensesnitt og enkelt å navigere som fungerer bra på stasjonære og mobile enheter
  • 6,38% Crypto-belønninger som er ubegrensede

Crypto Back-belønninger på BlockCard

6,38% kryptobelønningsfunksjonen alene gjør BlockCard til det eneste kryptodebetkortet du skal bruke. Dette er høyere enn noe annet kort på markedet, og det er ubegrenset. En BlockCard-bruker kan bruke $ 50.000 og tjene $ 3.190 tilbake i krypto. Nettstedet BlockCard sier:

“Å bruke BlockCard er en givende opplevelse, bokstavelig talt. Jo mer du bruker, jo mer får du tilbake. BlockCard tilbyr en av de mest konkurransedyktige prisene i bransjen takket være TERN-innsatsprogrammet. ”

Du må stake TERN for å få belønningene.  TERN er Ternios kryptovaluta som brukes på BlockCard. Avhengig av beløpet TERN du satser på, kan du kvalifisere deg for 1% til 6% tilbake i belønning. De andre 0,38% kommer fra å bruke TERN på BlockCard, der belønningene dine blir sammensatt.  

1% 2% 3% 4% 5% 6%
30.000 TERN 57.500 TERN 82.000 TERN 105.000 TERN 120.000 TERN 145.000 TERN

TERN handler for øyeblikket på børser for omtrent $ 0,01, noe som gjør det å sette TERN relativt billig basert på belønningene du får. Imidlertid vil kostnadene for å tjene belønningene bli stadig dyrere når verdien av TERN øker.

TERN Crypto Economics

Ifølge CoinGecko – “TERN har en sirkulasjonsforsyning på 430 millioner mynter og en maksimal forsyning på 1 milliard mynter. BitMart er det nåværende mest aktive markedet som handler det. For å utforske adresser og transaksjoner, kan du bruke blokkutforskere som stellar.expert. ” TERN er en stjernebasert eiendel. Den totale markedsverdi for TERN er liten til $ 3,000,000, men den sirkulerende forsyningen av TERN er også relativt liten med bare 1 milliard tilgjengelig.  

I følge BlockCard-nettstedet. “Hvert BlockCard Visa-kort bruker TERN som standard brukbar eiendel. Alle innskudd som ikke er TERN, for eksempel Bitcoin, konverteres til TERN når de deponeres i BlockCard Visa Card-dashbordet. Verdien av TERN er knyttet til bruk av BlockCard Visa Card-økosystemet. Når brukerne setter inn på BlockCard Visa Card, øker verdien av TERN. Når folk bruker, synker verdien. Vi har jobbet hardt for å bygge verktøyet TERN inn i funksjonaliteten til BlockCard Visa Card. ”

Brukstilfellet til TERN er sterkt, så det vil være interessant å se hva den fremtidige markedsverdien kan være forutsatt at det sirkulerende tilbudet forblir likt.

$ 5M $ 10M $ 20M $ 50 millioner $ 100 millioner $ 200M
$ 0,011 TERN $ 0,022 TERN $ 0,044 TERN $ 0,11 TERN $ 0,22 TERN $ 0,44 TERN

Hva BlockCard trenger

Samlet sett er BlockCard et flott kort og en hver kryptoholder skal bruke, men det trenger noen få ting for å erobre markedet. 

  • BlockCard er begrenset til bare innbyggere i USA. Nettstedet sa at europeiske kunder kunne søke om kortet snart, men det er mange land utenfor det som det fortsatt må jobbes med.
  • En mobilapplikasjon ville være fint. Mens mobilnettstedet fungerte ok, tilbyr de fleste store kortappene en mobilapp for Android og iOS.
  • Brukernes verdi forblir i TERN på kortet, og den prisen kan endre seg drastisk med kryptovalutamarkedet. En USDT- eller USD-festet mynt vil være et godt alternativ for brukere som ikke vil se prisvolatilitet. 

Konklusjon

Samlet sett er BlockCard det beste krypto-debetkortet i året. Den er funksjonsrik og tilbyr forbrukerne mye funksjonalitet (hvis de kan få det). Selv om det er begrenset til bare innbyggerne i USA og EU (snart), kan det å tilby det til et bredere utvalg av kunder globalt hjelpe med den samlede verdien av deres TERN-token. Hvis du planlegger å bruke BlockCard, er det nødvendig å sette TERN, spesielt på det nåværende prisnivået. Hvis Ternio kan fortsette tempoet med å bygge nye funksjoner og tilgjengeligheten av BlockCard, har det stor sannsynlighet for å bli en ledende kryptovaluta i fremtiden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me