Hashrate Tokens: Hva er Bitcoin Hashrate Standard Token Aka BTCST Token?

Nylig skapte Bitcoin Standard Hashrate Token aka BTCST-token, lansert på Binance Smart Chain (BSC) 13. desember 2020 mye surr blant kryptominnearbeidere. I løpet av den siste uken har “hashrate tokens”, som garanterer bevis for arbeid (PoW) hashpower, blitt levende som to av de største gruvebassengene –Binance og Poolin – gå foran. I denne artikkelen fokuserer vi på Binance Pools hashpower-token,  

Den storslåtte økningen i Bitcoins pris til 41.000 dollar ga opphav til en gruvedrift da blockchainens hashrate slo all-time-toppene 18. januar 2021. Etterspørselen etter gruvedrift har sett nye innovasjoner spire i kryptorommet når gruvearbeidere prøver å øke fortjenesten og beholde opp med det rasende oksemarkedet. 

Hva er BTCST Token?

Bitcoin Standard Hashrate-token, forkortet BTCST, er et kollateralisert token av Bitcoins hashrate, hvert symbol som representerer 0,1 TH / s av faktisk Bitcoin-gruvedrift til en effektivitet på 60 W / TH. Gruvearbeidere bidrar med gruvedrift på plattformen i bytte mot nylig pregede BTCST-tokens. 

BTCST-token tar sikte på å bringe likviditet til Bitcoins gruvedrift, noe som gjør at alle kan ha eksponering for gruvebelønninger og hashkrefter i alle størrelser til en lav kostnad. Appen gir likviditet og effektivitet til gruvedriftmarkedene på en lignende måte som Grayscales GBTC-andel gir likviditet til institusjonelle investorer som ønsker å investere i Bitcoin. 

Btcst TokenDiagram som viser det totale Bitcoin-hashratet (Bilde: Blockchain.com)

I tillegg, “de uten gruvedrift som er tokenisert av BTCST for å sikre mot risikoen for svingninger i prisene på gruvedrift på maskiner,” post fra Binance leser. 

BTCST-tokenholdere kan også velge å satse myntene sine for å motta daglige distribusjoner av Bitcoin-gruvebelønninger i forhold til beløpet som er stilt. 

Forstå BTCST Token Allocation & Pris

Start & Token Allocation 

BTCST Token ble lansert i desember 2020 med en første tokenforsyning på 1.000.000 BTCST-tokens. Ifølge et Binance-blogginnlegg vil 4% av den opprinnelige sirkulasjonsforsyningen bli tildelt Binance Launchpool, og resten vil bli tildelt den første tokeniserende gruvearbeideren.. 

NB: BTCST-token kan bare utstedes når kvalifiserte gruvearbeidere velger å standardisere og tokenize Bitcoin-hashrate. Derfor har og vil ikke prosjektet være vert for offentlige eller private salgshendelser.

Den totale forsyningsgrensen for BTCST bestemmes av de totale BTCST-tokens som er satt på appen. Etter hvert som eiendeler under forvaltning øker, vil den første tilførselen på 1 000 000 øke tilsvarende, men ethvert nylig myntet token vil bli underlagt en 25-ukers ukentlig lineær opptjeningsplan.

BTCST Token Price History

BTCST-token ble først handlet på sekundærmarkedet på Binance exchange – handel mot USDT – til en lanseringspris på $ 74,86. Mynten har siden falt til $ 65,03 i skrivende stund, noe som representerer en reduksjon på 13% fra lanseringsprisen. Den høyeste BTCST-prisen som er registrert er $ 103,33, som rapportert av Coingecko. 

Fra og med 20. januar blir totalt 64.011 BTCST-tokens satt på plattformen, en hashrate-ekvivalent på 6401 TH / s. 

Crypto Mining-kampen mellom Binance og Poolin 

Binance er imidlertid ikke det eneste gruvebassenget som lanserer sitt eget hashrate-token. Poolin, det nest største Bitcoin gruvedriftbassenget, kunngjorde også lanseringen av sitt eget hashcoin, pBTC35A, et ERC20-token som forankrer 1TH / s av Poolin-hashkraft på 35 joule per TH. 

Totalt ble 50.000 pBTC35A-tokens frigitt av Pooling, som representerer 50 000 TH / s datakraft fra de nyeste ASIC-gruvearbeiderne i Poolins anlegg. 

De to myntene tar sikte på å kjempe mot den i denne nye trenden – og øker likviditeten og effektiviteten de gir til Bitcoins gruvevirksomhet. Så langt ser Poolins hashcoin ut til å ha en kant over Binances BTCST-token ved at den støtter desentralisert finansiering (DeFi) gjennom den nylig lanserte Mars-protokollen.. 

BTCST-prisforutsigelse – hvor langt kan BTCST-prisstigningen stige?

Som vanlig i kryptovalutamarkedet, er lanseringsprisen på et token ofte forskjellig fra den effektive markedsprisen på tokenet. Slik er tilfellet med BTCST-prisen, som er sterkt overvurdert til dagens priser på $ 65, ifølge noen Bitcoin-analytikere. 

Ekspertens syn på BTCST-pris

I en tweet sendt 13. januar, kort tid etter BTCST-notering på Binance, hevder Wu Blockchain, en kinesisk Bitcoin-gruveanalytiker, at BTCST-token er høyt priset til $ 73 (pris den gangen). Handler for øyeblikket til $ 65 og hver BTCST-token forankrer 0.1TH / s, en tilsvarende pris på $ 650 / TH / s er avledet av 60W / TH. 

Den 13. ble Binance Hashcoin BTCST lansert og nådde 73 USD klokken 19:00 Beijing-tid. Hver BTCST er forankret ved 0,1T på 60W / TH, noe som tilsvarer en forbløffende $ 730 / T. Hashratmynten lansert av Poolin er omtrent USD 100 / T, 35 W / TH, noe som betyr at strømkostnaden er lavere. pic.twitter.com/7x3Vlf9JcA

– Wu Blockchain (@WuBlockchain) 13. januar 2021

Den dyreste Bitcoin-gruvedriften, Antminer S19 PRO fra Bitmain, koster for tiden $ 80 / TH / s, noe som viser en stor forskjell fra BTCST-gruvedrift. Dette kan føre til at prisen på BTCST faller til “normale” nivåer gjennom året, ettersom gruvearbeidere og brukere finner den optimale prisen for token, sa Wu. 

“Det forventes at BTCST vil komme tilbake til en relativt normal pris i fremtiden. Den nåværende prisen er alvorlig oppblåst. ”

En bruker hevder imidlertid at gruvedriftens kostnad bare påvirker en liten del av de generelle kostnadene ved gruvedrift, derav den oppblåste BTCST-prisen. Ifølge brukeren fungerer BTCST-tokens mer som obligasjoner som gir innehavere en mulighet til å tjene fremtidige kontantstrømmer fra den. 

Riggen kostnad er en liten del og egentlig veldig lite å gjøre med det. Både pBTC35A og BTCST fungerer mer som obligasjoner, de som byr på ser på fremtidige kontantstrømmer. BTCST er omtrent 1/10 av hashhastigheten på pBTC35A-. Bare FYI.

– Sir Dotler Ethington (@DotGoDdotEth) 13. januar 2021

Et kryssskille mellom gruvearbeidere og eiere av BTCST

Prisen er definitivt et viktig poeng å fokusere på når du analyserer disse hashrate-tokens, mer så det påvirker den totale fordelingen av tokens.. 

En iboende utfordring for hashpower tokens / kontrakter er å få gruvearbeidere til å selge i et oksemarked, og å få spekulanter til å kjøpe i et bjørnemarked.

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. januar 2021

En økning i BTCST-prisen under oksemarkeder kan se at gruvearbeidere nekter å selge tokens, noe som reduserer tilbudet ytterligere, mens det i tider med et bearish marked vil være en barriere for innehavere å selge. 

Les også: Bull Run øker Hashrate Token Craze, Binance Hashcoin [BTCST] og Poolin Tokens som selger til oppblåste priser

Å bringe innsatsen til bevis på arbeidet

Som antydet bringer BTCST-token sammen kvalitetene ved innsatsen og beviset på arbeidskonsensusmekanismen gjennom plattformen. Nedenfor diskuterer vi hvordan du kan tjene, kjøpe og stake BTCST-token. 

Hvordan kjøpe BTCST?

BTCST-tokenet er for øyeblikket kun tilgjengelig på Binance-utveksling. Børsen lanserte tre handelspar, nemlig BTCST / BTC, BTCST / BUSD og BTCST / USDT 13. januar. 

Hvordan stake BTCST?

I løpet av Launchpool periode, brukere som satte inn Binance Coin (BNB), Bitcoin (BTC) eller Binance USD (BUSD) -token i bassenget tjente BTCST-tokens. Her er guiden om hvordan du kan starte innsatsen.

Hva har fremtiden for BTCST-pris?

For øyeblikket er BTCST-prisen fortsatt sterkt overvurdert, og vi kan være på vei til en “lagerblits” ifølge Leo Zhang, grunnlegger av Anicca Research. Gruvesykluser kommer vanligvis i fire arketypiske stadier, hovedsakelig påvirket av prisendringsgraden på BTC og hastighetsendringsfrekvensen. 

Og selvfølgelig er det i gruvedrift mer enn trender for okser og bjørner, avhengig av prisendringshastighet i forhold til hastighetsendringshastighet, kan vi identifisere fire arketypiske faser: pic.twitter.com/tdIlHQE5ZL

– Leo ⛏ (@Leorzhang) 13. januar 2021

Med prisen på den dyreste gruvearbeideren som koster $ 80 / T, forventer Colin Wu at prisen på hashpower-tokens, spesielt BTCST, vil falle til “normale” intervaller i fremtiden. 

“Det forventes at BTCST vil komme tilbake til en relativt normal pris i fremtiden,” sa Wu. “Den nåværende prisen er alvorlig oppblåst.”

Konklusjon

Ser veksten i gruvedrift og prisen på kryptovalutaer, er de to hashpower-tokens satt til å bli fulgt av en rekke andre prosjekter i fremtiden. Det er imidlertid en sannsynlighet for at prisene vil bli oppblåst ettersom markedet skynder seg å hente en bit av hashing power tokens.

Vanlige spørsmål 

  1. Hva er Bitcoin Standard Hashrate Token (BTCST)?

BTCST-token er bygget på Binance Smart Chain, som er sikkerhetstilsatt med 0,1 TH / s av den virkelige Bitcoin-gruvedriften.

  1. Hvor mange BTCST er i omløp?

En første tokenforsyning på 1 000 000 BTCST-tokens ble lansert. Den totale sirkulerende forsyningen vil omfatte gruvedrift belønninger en topp den første token forsyningen. 

  1. Blir BTCST-smartkontrakten revidert?

Ja. BTCST har bestått kontrollen av CertiK, et av verdens ledende blockchain-sikkerhetsfirmaer som scorer 98 av 100 i en sikkerhetsrevisjon.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me