Hvordan NOWPayments.io Payment Gateway forbedrer global kryptoverføring

Verden av kryptokurver vokser raskt ettersom markedene blomstrer, prisene stiger og reguleringspolitikken rundt økosystemet modnes til tidligere usett nivå. Som et resultat, øker etterspørselen etter kryptofokuserte betalingssystemer også, noe som fører til at kryptogatewayfirmaer som NOWPayments.io får oppmerksomhet fra publikum.

I denne gjennomgangsartikkelen ser vi nærmere på NOWPayments.io og dens funksjoner som en kryptobetalingsport, funksjoner som er tilgjengelige på plattformen, og de forskjellige fordelene som tilbys brukere på plattformen. Vi diskuterer videre hvilke typer kryptovalutaer som er tilgjengelige på plattformen, for eksempel Bitcoin, Ethereum, XRP, NEM, Litecoin osv., Og hvordan du foretar sømløse betalinger på NOWPayments.io.

Hva er NOWPayments.io?

Ifølge den offisielle nettsiden, NOWPayments.io gir brukerne den “enkleste måten å godta kryptovaluta-betalinger” inkludert Bitcoin, Ethereum og til og med stablecoins direkte i den integrerte lommeboken din. Plattformen ble opprettet av ChangeNOW crypto exchange i 2019 og åpnet en enkel gateway for brukere å gjøre fiat-til-crypto-betalinger umiddelbart.

Hvem er det bygget for?

Plattformen er bygget for selgere, kunder, investorer og ansatte som ønsker å motta krypto som betaling på en brukervennlig plattform.

I det følgende avsnittet ser vi på noen av de mest interessante funksjonene som NOWPayments.io tilbyr sine brukere, inkludert konkurransedyktige avgifter, øyeblikkelige innskudd og uttak, risikostyring, regelverksoverensstemmelse og dens unike automatiske myntkonvertering.

Funksjoner av NOWPayments.io

Som nevnt ovenfor tilbyr NOWPayments.io et bredt spekter av funksjoner til sine brukere for å sikre en jevn og enkel brukeropplevelse og øyeblikkelige oppgjør. Følgende er noen av de beste unike funksjonene som tilbys av gateway-betalingstjenesten.

Øyeblikkelige uttak

Plattformen er ikke forvaring, noe som betyr at brukerne har sine personlige kontoer. Hvis du ønsker å sende krypto til en annen person, vil NOWPayments ikke holde pengene i det hele tatt, noe som muliggjør en øyeblikkelig overføring av penger så snart blockchain-transaksjonen er bekreftet..

Dette gjør at brukerne kan dra nytte av alle fordelene med kryptobetalinger uten å lide av de ville, ustabile prisene markedet er kjent for.

NOWPayments.io Faktura

NOWPayments.io Fakturatjeneste gjør det enkelt å overføre kryptobetalinger fra brukerens lommebok. Med fakturatjenesten kan brukere av NOWPayments.io sende ut små betalinger med beskrivelser uten å måtte skrive hele “komplekse” lommebokadressen eller gjenta beløpet som skal betales før.


Selgere og kunder som integrerer fakturaer, får en raskere og mer praktisk betalingsmåte. Lær mer om NOWPayments.io her.

Automatisk myntkonvertering

Auto Coin Conversion er en unik funksjon som lar brukerne motta betalinger i en kryptovaluta etter eget valg. Funksjonen er en integrasjon av konverteringsverktøyet som brukes av ChangeNOW for å bytte over 50 kryptovalutaer på plattformen.

Gitt kryptoromets ustabile karakter, kan en bruker velge å konvertere betalingen til fiat-festede stablecoins som USDT eller USDC hver gang de mottar den.

Øyeblikkelige varsler

For selgere er det raskt å varsle om betalinger. NOWPayments.io gir en av de raskeste avregningene (skalerbarhet) og varsler på grunn av sin ikke-forvaringstjeneste, som bare tillater lommebok-til-lommebok-transaksjoner.

Støtte for flere mynter

Over 50 kryptovalutaer er tilgjengelige som betalingsalternativer på NOWPayments.io, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer for både selgere og kunder. Noen av de beste kryptomyntene som er tilgjengelige på plattformen inkluderer Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP, Verge (XVG), Bitcoin Cash (BCH), Zcash (ZEC), Monero (XMR), TRON (TRX), Binance Coin (BNB) og stablecoins blant andre digitale eiendeler.

NOWPayments.io Sandkasse

Plattformen gir også et Sandbox-program for selgere å prøve plattformen fra de virkelige betalingssystemene. NOWPayments.io Sandbox lar deg teste alt uten å sende ekte penger.

“Bare spesifiser saken du vil teste, så vil vi etterligne en virkelig strøm av betalingsbehandling.”

For å lære mer om Sandbox følger du her.

Hvordan bruke NOWPayments.io

Crypto-betalingsgatewayen tilbyr selgere tre direkte måter å samle inn betalinger og godta kryptovalutaer på sine nettsteder – gjennom API-integrering, plugins og donasjonsknapper & widgets. Den neste delen diskuterer hver av disse plugin-modulene og hvordan du direkte integrerer krypto i dine online betalingsalternativer ved å bruke hver av dem.

Via API

NOWPayments.io tilbyr en enkel, elegant og enkel å installere API i en kort kode som enkelt kan integreres på nettstedet ditt. API-en sikrer ytterste sikkerhet for plattformen mens og det er enkelt å integrere den.

NOWPayments.io tilbyr enkle API-er for å øke kryptoverføringer. (Rød rute som viser forskjellige metoder for integrering)

Hvordan integrere API for NOWPayments.io

For å starte API-en din på NOWPayments.io, må du:

  • Start nettadressen til NOWPayments.io her.
  • Opprett brukerkontoen din eller logg på.
  • Spesifiser betalingen til lommeboken (utfallslommebok)
  • Generer en API-nøkkel.
  • Legg til API-nøkkel på nettstedet ditt og begynn å motta kryptobetalinger.

Via andre selgeralternativer

NOWPayments.com tillater også tredjeparts selgerprogramtillegg som kobler kundens innbetalinger til selgernes lommebøker. Noen av de beste plugin-modulene inkluderer WordPress-kryptobetalingsgateway, WooCommerce, WHMCS markedsplass, Opencart-plugin og Magento.

Du kan installere hver av disse plugin-modulene ved å bruke følgende nettsteder: WooCommerce, Magento, Åpen vogn, og WHMCS markedsplass.

Via varslingssystemer for øyeblikkelig betaling

Direkte betalingsvarsling (IPN) er også en annen integrasjonsmodul som sikrer at transaksjonsdeltakerne blir varslet i sanntid når statusen endres. En detaljert retningslinje for hvordan du installerer og bruker IPN riktig, er gitt på denne siden.

Via widgets og knapper

Plattformen tillater også brukere med donasjonsopptredener å enkelt øke betalingene som trengs ved å direkte akseptere donasjoner på deres nettsteder. I følge nettstedet kan du starte enten en donasjonsknapp eller en donasjonswidget. Disse knappene &widgets tillater kryptobetalinger på opptil 35 parvalutaer.

En donasjonswidget lar brukeren tipse eller donere direkte på foreldresiden uten å bytte side eller fane, som vist på bildet nedenfor.

NOWPayments.io donasjonsfeltboks

Hvorfor NOWPayments.io?

Krypto gateway-økosystemet er fylt med spillere over hele verden som tilbyr forskjellige funksjoner i et forsøk på å lokke brukere og selgere. I de kort fungerende årene har NOWPayments.io vokst til en av de beste kryptobetalingsportene som gir deg førsteklasses funksjoner og tjenestefordeler i forhold til sine jevnaldrende.

Her er noen av fordelene som brukerne får fra plattformen:

Støtte døgnet rundt: Som en global betalingstjeneste er det viktig å ha en døgnåpen timeplan for å sikre raske transaksjoner når som helst i uken. NOWPayments.io sysselsetter også et kundeserviceteam som jobber med å løse problemene dine 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Høy sikkerhet og forskriftsoverholdelse: Når det gjelder spørsmålet om lommeboksikkerhet, tilbyr NOWPayments.io lommebøker som ikke er forvarende, noe som betyr at hver bruker er ansvarlig for sin egen lommebok, og reduserer tilfellene av hack eller sentralisert tyveri av krypto. Til tross for dette garanterer betalingsleverandøren også høye nivåer av regelefterlevelse gjennom KYC og AML-regler til brukerne.

Konkurransegebyr: Til slutt har plattformen ekstremt lave avgifter. Det tilbyr konkurransedyktige avgifter på sine tjenester med høyere transaksjonsvolumer, og betaler et mindre gebyr. Her er tabellen over gebyrene som belastes på NOWPayments.io.

Tabell som viser den trinnvise gebyrstrukturen på NOWPyments.io kryptobetalingsgateway.

Konklusjon

NOWPayments.io er en av de beste gatewayene for kryptokurver som gjør det mulig for nye aktører i feltet å enkelt motta digitale tokens direkte i lommeboken. Etter å ha inngått samarbeid med noen av de mest prestisjefylte selskapene i rommet som Travala.com (reiseplattform eid av Binance), Verge, Kun Koro og Guarda Wallet, er det absolutt verdt å sjekke ut.

Forbedrede sikkerhetsprotokoller, regelverksoverensstemmelse, skalerbart og øyeblikkelig betalingssystem, kan krypteringsvalutakurven snart være på vei til all-time høyder med utvikling som NOWPayments.io.

Alle bilder hentet fra NOWPayments.io.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector