Hvorfor GSX er den ultimate Crypto-investeringen

Kryptoområdet har sett enorm vekst i brukere og antall transaksjoner. En fersk rapport fra Kaspersky viste det i det minste 19% av den globale befolkningen har kjøpt og brukt kryptovaluta fra og med 2019. Nå er dette en bemerkelsesverdig vekst hvis du vurderer det kryptografi har eksistert i litt over et tiår. 

Imidlertid er en stor del av verdens befolkning fortsatt nølende med kryptovaluta. En grunn til nøl er mangel på sterk krypto som smelter sammen alle viktige tjenester og fokuserer på fremtidig utvikling.

Apollo fintech, et ledende blockchain-basert selskap jobber heldigvis for å løse dette underskuddet. Det har introdusert GSX, en funksjonsrik, gullstøttet stablecoin. Mynten integrerer alle nødvendige funksjoner for å tilby den beste investeringsopplevelsen i kryptorommet. 

Funksjoner av gullsikret valuta

GSX er en stablecoin vert på Apollo blockchain. Det er funksjonsrik krypto som kommer med et stort utvalg av fordeler og fordeler for brukerne. Siden den kjører på Apollo blockchain, har den alle de samme teknologifaktorene som Apollo Currency (APL). Hva er noen av disse funksjonene som gjør GSX til den ultimate investeringen? 

Gullrygget

GSX har støtte fra verdien av gull og gullrike land eid av Apollo Fintech i Zimbabwe. 50% av fortjenesten fra gullgraving gir tilbake GSX-myntverdien. Derfor er investorer forsikret om en stablecoin med høy verdi. 

Evig vekst av verdi

Det er ingen annen stabil mynt som gir sikkerhet for vekst som GSX kan tilby. På grunn av 50% gullutvinningsbakgrunn, ser investorene en evig vekst i verdien av eiendeler. 

Myntforbrenning

Mynteforbrenning er en teknikk som brukes av Apollo fintech for å sikre at myntene beholder verdien. Det innebærer å brenne tilsvarende 50% av de tilgjengelige myntene og flytte verdien til den gjenværende GSX for å øke verdien. Videre sikrer den at valutaens verdi opprettholdes i det lange løp.

Innløselig

GSX-mynten kan innløses for gullverdien. Hver gang en GSX-holder ønsker å droppe andelen, kan de gjøre det uten å miste en krone på grunn av gullverdien. 

Utbytte

Utbytte er en annen unik ting ved GSX-mynten. Det er den første mynten som tilbyr utbytte til eierne. De resterende 50% av fortjenesten tjent med gullgruvedrift årlig er et utbytte til eierne.

Stol på eierskap

Apollo Fintech eier store deler av gullgruvedrift i Zimbabwe. GSX-innehavere har full gruvedrift på eiendommene som eies av Apollo. 

Revidert

Apollo-blokkjedene tillater tredjepartsrevisjon. Denne revisjonen gjør GSX og Apollo-valutaer til de mest transparente og sikre kryptoene.

GSX-teknologi

Aktivert kvantemotstand

Apollo blockchain er den første blockchain som legger til ekte kvantemotstand. Verden vil snart omfavne kvanteteknologi, og GSX er den eneste stabile mynten som vil stå fast. Det gjør GSX til den mest avanserte av alle stablecoins.

Sharding av databasenivå

Apollo blockchain er den første blockchain som introduserer denne typen omfattende skjæring. Sharding er oppløsningen av data i mindre biter til mange forskjellige noder som kalles shards. Disse skjærene er autonome og uavhengige. Denne typen sharding sikrer blockchain bærekraft. Det løser problemet med blockchain oppblåsthet, gjør Apollo-systemet uendelig skalerbart.

Apollo Updater

Oppdateringsprotokollen garanterer at alle deler av Apollo blockchain mottar oppdateringer i tide. Oppdateringsprotokollen har vært et spørsmål om undersøkelse for mange blokkjeder, inkludert Ethereum. Imidlertid er Apollo fortsatt den første og eneste blockchain som oppretter denne funksjonen. Regelmessige oppdateringer betyr enda bedre tjenester for alle blockchain-brukere. Så GSX-investorer vil alltid være sikre på deres sikkerhet, og hastigheten på transaksjonene vil forbedres regelmessig. 

Fordeler med å eie GSX

Plattformen har null skalerbarhetsproblemer. Det er på grunn av skjæringen på databasenivået som sikrer at det er nok ressurser til å fullføre hver transaksjon. Oppdelingen av data gjør det mulig for enhver næringsdrivende å fullføre enorme transaksjonsbeløp uten frykt for å gå tom for behandlingsplass. 

Videre kan plattformen ha en rask fullføringshastighet på 2 sekunder per transaksjon.

GSX-brukere er helt sikre når de fullfører transaksjoner på plattformen. Åpenheten i blockchain og sharding-teknikken sørger for at brukeren ikke mister mynter i en dollar.

Investering i GSX

Funksjonene ovenfor gjør GSX bedre enn noen annen stablecoin i kryptoverdenen. De tradisjonelle valutaene har ingen verdistøtte. De er derfor utsatt for prisfall som kan føre til alvorlige tap for kryptoholdere. 

GSX kombinerer funksjonene til både stablecoins og cryptos. Kombinasjonen gir den støtte mens den fremdeles sørger for evig vekst. 

Videre påvirker ikke kryptos volatilitet verdien av GSX. Gullstøtten sørger for at mynten ikke treffer en viss terskel og fører til tap. Det er den eneste stallkoinen i verden som øker i verdi over tid.

Myntenes likviditet oppnås også lett. Husk at GSX ikke er noen vanlig mynt; den har også krypto-aktiva-funksjoner. Det gjør den til den mest varierte av alle kryptovalutaene i verden i dag. Mangfold øker etterspørselen og øker følgelig likviditeten.

 Videre øker det faktum at Apollo blockchain-nav GSX øker likviditeten til den stabile mynten. Apollo blockchain kan være vert for en nasjonal valuta og Nasjonal betalingsplattform som støtter CBDC. Plattformen vil også være vert for Apollo dex, som vil garantere en rask utveksling av kryptovalutaer og fiat-valutaer. Blockchainens nåværende funksjoner er bare en liten del av deres store fremtidige ide om selskapet. Det er til og med planer på gang for å introdusere den beste sosiale medieplattformen gjennom tidene. 

Endelig ord

Gullsikret valuta er den beste kryptovaluta-investeringen. Funksjonene som er inkludert i utviklingsteamet, har som mål å gjøre kryptoverdenen til et bedre økonomisk økosystem. Den evige veksten i verdien av mynten gjør den både til en unik kryptovaluta og stablecoin.

Det faktum at gull, et av de dyreste metallene, støtter stablecoin-verdien, gjør det til et mindre flyktig, derfor trygt metall. Myntforbrenning sørger for at valutaen ikke er utsatt for inflasjon, og er dermed et godt investeringsutsikter. Derfor er det et faktum at GSX-mynten kommer til å tiltrekke seg enda flere investorer inn i kryptorommet. GSX er og vil forbli den ultimate kryptoinvesteringen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me