Melbet anmeldelse – En raskt betalende bookmaker

Melbet er en av de mest populære tippesidene i dag til tross for åpningen for mindre enn fem år siden. Plattformen tilbyr lukrative funksjoner og mange spillidretter som gir spillere tilgang til sportsbegivenheter etter eget valg. Bortsett fra å benytte seg av mange sportsbegivenheter, bruker plattformen den nyeste teknologien som er tilgjengelig innen sportsbetting, en faktor som både erfarne og nybegynnere vil fortelle deg, gjør en enorm forskjell i hvor mye gevinster man kan gjøre.

Nettstedet støtter rundt 200 forskjellige spillbegivenheter, fra blant annet fotball, baseball, boller, innebandy, formel 1, ski og hockey. Melbet har alt som en pålitelig spillside kan tilby, fra raske og betimelige utbetalinger til kundebehandlingstjenester tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Brukergrensesnitt

Melbet har optimalisert destinasjonssiden for å gjøre det enkelt for både erfarne og nye brukere å bruke uten store vanskeligheter. Når du åpner nettstedet, vises alle markeder som tilbys på nettstedet med deres respektive lenker som leder deg til et bestemt spill du velger. En rullegardinmeny er tilgjengelig på hver lenke som lar brukerne velge direkte den delen man er interessert i.

Andre funksjoner som registrering og påloggingsknapp ligger på høyre side av plattformen. Når brukerne er logget inn, får de tilgang til sportsbegivenheter for å satse, velkomstbonuser og andre kampanjer som er ment å tipse både nye og lojale melbetklienter..

Opprette en konto

Melbet tilby brukerne tre alternativer som de kan bruke til å registrere kontoen sin. Registreringsalternativet for ett klikk kan gjøres via:

 1.  Ett klikk
 2. E-post
 3. Sosiale medieplattformer
 4. telefonen

Når du har fått tilgang til nettstedet fra smarttelefonen eller datamaskinens nettleser, kan du gå til registreringsknappen og trykke på den. Velg registreringsalternativet, enten ett klikk, via telefon, e-post eller sosiale medier. Registreringsprosessen er superrask uavhengig av valgt alternativ. Mer imponerende er pop-up-tilbudet som benytter øyeblikkelig assistanse i tilfelle man får problemer under prosessen.

Betting Markets

Melbet forstår viktigheten av catering for alle kundenes behov, og det er derfor plattformen fortsetter å øke antall sportsbegivenheter for omsetning. Enten du er en ivrig tilhenger av en bestemt nisjesport eller en av de spillere som liker å eksperimentere med forskjellige spillalternativer, er melbet en one stop shop for alle spillere.

Plattformen tilbyr en katalog over spillmarkeder og gir spillere en mulighet til å velge de idrettene de er mest komfortable med. Markedene varierer avhengig av hvilken type sport du har valgt. For eksempel inneholder fotball totale mål, totalt over / under, oddetall / partall, handicap og totale intervaller.

Hvis du er mer eventyrlysten og elsker å satse ikke-sportsbegivenheter, vil du elske Melbet. De har innsatsalternativer på vær, politikk, British Royal og gjett hva, verdens ende også.

Økonomisk sikkerhet

Melbet har opp gjennom årene klart å forbedre påliteligheten, noe som har forbedret spillernes tillit til selskapets sikkerhetssystem. Tilfeller av spillere som taper penger gjennom falske spillfirmaer eller deres økonomiske detaljer kommer i feil hender er vanlige blant vest-europeiske pengeselskaper. Melbet har imidlertid holdt en ren rekord gjennom konstant kryptering og oppdatering av systemene sine.


Mange spillere, spesielt de erfarne, vil fortelle deg at det ikke er enkelt å få et tippeselskap som hedrer å vinne lønn helt. Melbets forpliktelse til å respektere å vinne lønn uavhengig av beløpet har økt dens følge gjennom årene. Firmaet betaler også uttak i tide og gjennom ulike betalingsalternativer. 

Bookmaker godtar betalingsalternativene:

 • Bitcoin og altcoins
 • Skrill
 • Visum
 • MasterCard
 • Qiwi
 • Perfekte penger
 • WebPenger
 • Neteller
 • Jeton
 • Ecopayz
 • Pinnebetaling

Den nylige introduksjonen av utbetalingsfunksjonen har imponert mange spillere siden man ikke trenger å vente til kampene er over for at de skal få betalt. Dessuten har flyttingen økt kundetilliten om plattformens forpliktelse til å respektere deres kundevinnende spill.

E-sportsfunksjon

Esports er for øyeblikket det raskest voksende betting-arrangementet i dag, og spillere leter etter plattformer som tilbyr de mest lukrative e-sports-betting-arrangementene.

Bortsett fra å tilby et bredt spekter av eSport-arrangementer som spillere elsker, har melbet gått et skritt videre for å introdusere innovative funksjoner som MelZone, som i utgangspunktet lar brukerne samhandle med live esports og få sanntidsresultater..

Noen av eSports-turneringene på melbet inkluderer Tekken, Quake, Buttlefield og Rugby. Fotballkjærlighet blir ikke etterlatt. Plattformen tilbyr eSoccer som inneholder engelsk, Russland, Europa, Champions league og verdensmesterskap. Hver kamp varer 20 minutter, noe som generelt gir spillere sjansen til å tjene mer på kort tid.

Melbet-bonuser

I dag leter spillere etter spillplattformer som er sjenerøse med bonus- og kampanjetilbud. Melbet har veldig attraktive registreringsbonuser og andre kampanjer for registrerte brukere som har veldig gode forhold før uttak sammenlignet med andre spillplattformer i sitt kaliber.

Første innskuddsbonus – første gangs innskudd er de mest lukrative på melbet. Ved påmelding tildeles spillere 130% bonus opp til maksimalt 130 EUR. Dette er ikke alt. Melbet tilbyr en rekke gratis spill, mange alternative kamper å velge mellom.

Eksisterende kunder kan glede seg over akkumulatorkampanjen. Spørsmålet er, hvordan fungerer det? Dette er en kampanje som er ment å skape tillit til spillere som liker å kombinere flere valg. Så du trenger bare å velge minst syv akkumulatorer. Hvis ett spill i akkumulatoren taper, får du tilbakebetalt hele innsatsen.

Det er mer, du vil tjene 30 EUR gratis innsats hvis du satser på Melbet-nettstedet, du tjener 20 EUR og 10 EUR hvis du satser det første ved hjelp av mobilappen din. For at du skal kreve bonusen, må du sette inn minst 10 EUR og plassere et spill som tilsvarer det innskuddet.

Kundeservice

Melbet har sørget for at spillere har den beste onlineopplevelsen ved å ha en tilgjengelig kundeservice 24 timer i døgnet, alle dager i året. Eventuelle spørsmål som spillerne har, det være seg registreringsproblemer, innskudds- og uttakssaker eller rett og slett en forespørsel om et bestemt marked som man ikke kan bryte tankene rundt, det er et effektivt kundebehandlingsteam klar til å håndtere det.

Det som er interessant er at du kan få tilgang til tjenestene gjennom forskjellige kanaler som e-post, telefonsamtaler eller sende en melding direkte. Innføringen av en live chat-funksjon var imidlertid spillveksleren. Gjennom funksjonen trenger du ikke vente i flere timer før noen svarer på spørsmålene dine, du trenger bare å stille spørsmålet ditt, og noen vil svare på spørsmålet ditt umiddelbart.

Konklusjon

Melbet er blant de få bookmakerne som får imponerende anmeldelser fra brukerne. Deres innsats for å fortsette å forbedre plattformen har sikret at kundene får eksepsjonell funksjonalitet. Deres unike funksjoner som inkluderer spillvarianter, live spillalternativer, casino og eSports gjør at nettstedet skiller seg ut. Til tross for økningen i antall spillfirmaer, har Melbet opprettholdt sin popularitet, som definitivt viser kundetillit på plattformene troverdighet fortsatt eksisterer. 

** Du kan bruke Promocode: COINGAPE for å få registreringsbonus.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector