MyCointainer Review: The Ultimate Staking and Masternode Platform

Å komme i gang med kryptohandel kan være litt utfordrende, spesielt hvis du ikke har noen handelsbakgrunn fra aksjer eller valutamarked. Å generere betydelig fortjeneste er heller ikke en tur i parken. Enten du er en nybegynner eller en ekspert, kan du enkelt sprenge kontoen din på grunn av den høye volatiliteten som er beskrevet i kryptovalutaer

Ikke desto mindre er det andre smarte måter å tjene betydelig fortjeneste i kryptovaluta bortsett fra bare det tradisjonelle kjøpet lavt og selger høyt. En slik måte å tjene smart på med kryptohandel er gjennom Bevis for innsatsmynter, også referert til som utbyttebetalende kryptovalutaer som handles på POS-plattformer som MyCointainer. I denne forbindelse vil denne gjennomgangen fordype seg i MyCointainer som analyserer nøkkelbegrepene.   

MyCointainer Oversikt 

MyCointainer er online automatisk staking og masternode plattform som genererer fortjeneste for kryptohandlere i form av ‘stakes’. MyCointainer krediterer seg selv som den enkleste og sikreste måten å stake og tjene Proof-of-Stake-kryptovaluta. Plattformen er en enkel alt-i-ett-plattform som lar brukerne velge sine PoS-mynter og få innsatsbelønninger fra flere kryptoaktiver samtidig. Plattformen tilbyr også avansert automatisk innsats, men for utvalgte altcoins. 

Hva er bevis på innsatsmynter?   

La oss starte først med å definere Proof of Stake (PoS) i kryptovalutaer. PoS er et interessant konsept som lar en person utvinne eller validere blokkeringstransaksjoner basert på myntene han eller hun har. I hovedsak betyr dette ganske enkelt at gruvearbeidere som eier flere kryptomynter har mer gruvedrift. PoS ble opprettet som et alternativ til Proof of Work (PoW), som var den opprinnelige konsensusmekanismen i Bitcoin og hele blockchain-teknologien. 

Problemet med PoW er at det krever at gruvearbeidere har enorme hashing-krefter, som bare kan oppnås gjennom enorme mengder energi som kan være dyre, og dermed redusere fortjenestemarginene. PoS er en utmerket løsning på det enorme strømforbruket, ettersom det gir gruvekraft basert på andelen mynter som en gruvedrift har. Proof of Stake (PoS) er også mindre utsatt for hackingangrep, siden nettverksstrukturen gjør den nesten immun mot gruveangrep.. 

Proof of Stake mynter er basert på PoS konsensusmekanismen. Det beste med PoS-mynter er at det gir myntholdere bærekraft og virkelig verdi takket være utbytte oppnådd ved å sette myntene sine på en innsats- og masternode-bassengplattform som MyCointainer.  

Hvordan fungerer MyCointainer? 

MyCointainer fungerer i utgangspunktet fra innsatser og masternode. Kjernen i MyCointainer er innsatsbassenget, som er belønningsinfrastrukturen som gagner alle brukere som har stukket myntene sine, til og med de med et lite antall mynter. Plattformen er i stand til automatisk å generere tilgang til delte hovednoder som stakes med hver belønning som kanaliseres til stablere som er gjenstand for sammensatt interesse. Normalt er avkastningen basert på hver myntkonsensusregel og varierer vanligvis fra 1% til 149%. Mens de fleste investeringer ikke har noen belønningsgebyr, får noen en belønning på opptil 9%. Alle avgifter er vanligvis gjennomsiktige, og brukere kan se dem på instrumentbordet. 

Det som får MyCointainer til å skille seg ut fra resten av staking- og masternode-plattformene, er at hver bruker har fordeler selv de med begrensede mengder mynter. Også, hver belønning er underlagt sammensatt rente, og jo lenger du satser myntene dine, jo flere belønninger tjener du. Med et slikt system kan innehavere av digitale eiendeler enkelt og effektivt øke fortjenesten uten mye bry – bare å være en del av et stakesamfunn.  

MyCointainer for øyeblikket støtter over 40 forskjellige digitale eiendeler med antallet som forventes å øke de neste dagene. Noen av de støttede eiendelene inkluderer blant annet Divi Coin, Energi, Rupaya, Polis, BitBay, Monetary Unit Neblio. Plattformen integrerer også delt masternodeteknologi, som grupperer folk sammen i et segment slik at de enkelt kan investere sammen for sikkerhetsbeløpet.    

Hvordan tjene belønninger med MyCointainer? 

Å tjene belønninger på MyCointainer er grei. Først begynner du med å sette inn en kryptomynte etter eget valg til MyCointainer-innsatsadressen. Innsatsen begynner automatisk etter at mynten er deponert. Når investeringen skjer automatisk, krediteres fremtidige belønninger og legges til saldoen din. 

Hele prosessen med tjener passivt gjennom MyCointainer er skalerbar, gjennomsiktig og verifiserbar. Hver deltaker i innsatsbassenget får en klar kopi av alle innsatser – Id-transaksjoner og belønninger. Utviklerne ønsker også å lansere en løsning som kan hjelpe investorer med å skille belønningene sine basert på de som kommer fra staking og de som kommer fra Masternodes..

Fordel med MyCointainer 

MyCointainer benytter Proof of Stake-teknologi for å gjøre det mulig for brukere å tjene penger. Brukere setter myntene sine som validatorer på plattformen og får igjen belønning for investeringen. Plattformen har flere fordeler som er skissert nedenfor: 

  • Brukervennlig grensesnitt – MyCointainer har et instinktivt, brukervennlig grensesnitt som kan brukes av både nybegynnere og erfarne kryptohandlere. Nu mye kompetanse som trengs når du administrerer mynter eller investerer ved hjelp av plattformen 
  • FIAT til Crypto gateway – Brukere kan enkelt kjøpe krypto med FIAT på MyCointainer.
  • Tilgang til delte masternoder – Brukere har tilgang til delte masternoder som satser på et stort utvalg mynter. Hver belønning er også gjenstand for sammensatt rente; dermed har brukerne en utmerket mulighet til å forbedre inntektene sine.    
  • Direkte interesse – MyCointainer tilbyr også direkte interesse for belønningene slik at brukerne kan generere mer fortjeneste.  
  • Gebyrer som belastes for bruk av plattformen, brukes kun på genererte belønninger, og dermed kan brukerne tjene mer fortjeneste. 
  • MyCointainer Power – Abonnementsbaserte tjenester for smarte spillere som ønsker å frafalle gebyret basert på et månedlig abonnement.
  • Automatisert stabling – Med MyCointainer gjør du knapt noe, og du kan glemme handelsstrategier eller gjennomføre markedsanalyser. Du trenger bare å sette inn investeringen, holde og ta ut. Alt annet håndteres automatisk av plattformen. Len deg tilbake og se balansen vokse. 
  • Regulert – Plattformen er regulert av Financial Intelligence Unit (FIU) og har lisens (nr. FVR000557 og FRK000469) for å tilby tjenester for å bytte en virtuell valuta mot Fiat og lommebokadministrasjon. Dette forsikrer brukerne om myntenes sikkerhet. 
  • Fordeler til samfunnets medlemmer som hjelper til med å vokse MyCointainer.
  • Du får 20% av hver belønning som henvisningen din har under “Henvis en venn” -systemet.  

Er midlene dine SAFU?

MyContainer sikrer det høyeste sikkerhetsnivået for midler som er deponert av brukerne gjennom en KYC / AML-overholdelsesstruktur. Verifiserte brukere er i stand til å sette inn, trekke tilbake og sette ethvert akseptabelt token på plattformen som gir et trygt miljø for brukere over hele verden. MyContainer sørger også for det høyeste sikkerhetsnivået for brukerne gjennom deres dobbeltsjekkingssystem på alle transaksjoner fullført på plattformen. 

Digitale eiendeler lagres i fryselager for å minimere eventuelle trusler fra hackere, og mynter overføres bare under transaksjoner. I nødstilfeller er MyContainer-brukere beskyttet av SAFU-fondet, Secure Asset Fund for Users.

Konklusjon

MyCointainers oppdrag er å vokse et fellesskap av kryptoentusiaster for å styrke medlemmene til å passivt tjene en jevn inntekt uten mye bryderi eller handelsrisiko. Hver belønning er også gjenstand for sammensatt rente; dermed er brukerne i stand til å tjene enda mer inntekt sammenlignet med om de bare kunne satse. MyCointainer er det beste valget for kryptohandlere som ønsker å passivt tjene inntekt eller vokse sine digitale eiendeler uten stor risiko. Registrer deg i dag og la pengene dine fungere for deg.    

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me