NapBots Review: The Best Crypto Trading Bot

Automatiserte tradingbots er et populært trendtema i disse dager og får fart! NapBots er en skybasert, algoritmisk handelsplattform som har mange attributter og støtter de viktigste kryptobørser.

NapBots tilbyr forskjellige handelsstrategier som kan brukes av pro-tradere eller til og med av noen som ikke vet hvordan de skal handle i det hele tatt. Hele plattformen ble utviklet for å være enkel å bruke. NapBots gir utmerket støtte via e-post, chatbot, og har et veldig støttende fellesskap på Telegram hvor selv hans administrerende direktør tar seg tid til å svare på og samhandle med medlemmene i gruppen.

NapBots omtale 4,5 stjerner ★★★★ ✫

NapBots-strategier

NapBots handler om å gjøre handel mindre komplisert og søker å demokratisere algoritmisk handel, med fokus på de mest flytende kryptovalutaene (BTC, ETH, BCH, XRP, EOS, BNB og LTC). 

Den gir for øyeblikket direkte eksponering mot 20 algoritmiske handelsstrategier i en grei og risikofri atmosfære, med forskjellige tidshorisonter. Den eldste handelsstrategien er mer enn 3 år gammel og har returnert over 100% i løpet av de siste 12 månedene. Til tross for den nåværende turbulensen i markedene, har de fleste av NapBots kryptostrategier nådd nye All-Time Highs nylig.

Det er tre typer strategier:

 • Ukentlig: Lavfrekvent handel, åpne en posisjon hver uke med fokus på å fange de store bevegelsene i markedet.
 • Daglig: Åpne en stilling hver dag, noen av disse strategiene har en utrolig ytelse.
 • Hver time: Høyfrekvent handel, åpne en posisjon hver time.

Hva støttes kryptobørsene??

Plattformen støtter Binance, Bitstamp, Bitpanda Pro, Bitfinex, OKEx, BitMex, Phemex, Kraken, og planlegger å legge til flere børser snart. Slike 8 børser gir alle kryptoparene og volumet som trengs. Noen ble valgt for sin demonstrerte sikkerhet, andre for deres likviditet som er en viktig handelsfunksjon. Koble Napbots til en utveksling oppnås i en enkel handling. På den valgte børsen trenger du bare å utvikle en API + Secret fra kontoen din og fylle den ut på Napbots ‘plattform.

NapBots priser og valg

napbots

NapBots har tre planer å velge mellom:

 • Sølvplan / € 7 per måned

Sølvplanen fra NapBots inkluderer bruk av ukentlige handelsboter med en budsjettgrense på 1 000 euro. Imidlertid inkluderer denne planen ikke tilpasningsallokering, verken daglige og ukentlige roboter.

 • Gullplan / € 39 per måned

Denne planen inkluderer ukentlige og daglige strategier med viktige funksjoner som gearing, tilpasset tildeling. Den består også av en budsjettgrense på opptil 3 000 euro.

 • Platinaplan / € 99 per måned

Denne planen gir tilgang til alle tilgjengelige handelsroboter og alle funksjonene som plattformen har.

NapBots freemium-plan muliggjør simulering av tradingbots med fiktive penger til 0 kostnader.

Hver plan har en budsjettgrense, og hvis du vil handle mer enn grensen, må du betale et ekstra gebyr.

Napbots

Slik gjør du: Opprett en konto med NapBots

Det er enkelt å opprette en konto med NapBots. Start med å opprette en konto på åpningssiden, skriv inn navnet ditt, og gi deretter NapBots e-postadressen du vil bruke til tjenesten, og velg et passord.

Når alle detaljene er oppgitt, må du sjekke e-postinnboksen din for å bekrefte kontoen. 

Kontotilmelding

Hvis du har problemer eller ikke får en bekreftelses-e-post, sjekk søppelpostmappen din. I tillegg kan du komme i kontakt med NapBots støtte ved å sende en e-post til [e-postbeskyttet] om nødvendig eller ved å bli med på vår Telegram-gruppen.

Begynn å handle med NapBots

Når du har åpnet en konto hos NapBots, må du koble den til kryptobørs via API. Husk at dette API-en vil ha rett til å bare utføre bestillinger, ikke ta ut penger, så pengene dine vil være i din totale kontroll.

Velg de vinnende roboter

Etter at du har koblet til kryptobørsen din, må du velge strategiene du ønsker at boten skal kopiere, for eksempel, BTC / ETH / USD AR kan være et utmerket alternativ. Du kan velge hvilken som helst strategi som kryptobørs og plan støtter.

Valider og betal

Planvalget vil avhenge av typen tradingbots du har valgt. 

Du kan betale med kreditt- / debetkort eller med kryptovalutaer.

Etter at du har betalt, bør den umiddelbart aktivere og kreditere kontoen din, hvis du betaler med krypto er tregere ettersom transaksjonene på Ethereum blockchain tar lengre tid å bli validert i disse dager.

Automatisert handel har kjempefordeler

Forhandlere må takle stort stress, og automatiserte handelssystemer kan være til stor hjelp. I tillegg til å være aktiv hele tiden, tar automatiserte handelsroboter følelser ut av handel, og er dette den vanligste feilen hos mennesker. Intet handelssystem er ideelt, og enhver form for handelsmetode kan generere tap på kort sikt. Hele ideen er at det på lang sikt overgår den underliggende eiendelen.

Bots sover ikke; de jobber 24/7

Det er ikke sunt å være på en handelsterminal hele dagen. Ikke bare ville investoren endt med å bli utmattet, men også muligheten for å gjøre gode handler går også ned når stress og angst begynner. Store finansielle institusjoner har tradere som opererer i alle markeder, men kryptoverden sover ikke, den kjører 24/7.

Handelsroboter kan spore hva som skjer på markedet automatisk, så vel som aldri trenger å stoppe. NapBots holder seg i skyen, noe som betyr at de er koblet til hver sentral de støtter i sanntid.

Å betale mindre enn en kopp kaffe for å ha en handelsassistent på heltid ser ut som en god handel, selv om det bare handler hver par dager. Ved å stole på dimensjonen til kontoen, kan en enkelt vinnende handel rettferdiggjøre prisen på bot hver måned, og tiden som spares av investoren er enorm.

Er NapBots riktig for deg?

Det er mange alternativer for kryptohandlere og investorer som ønsker å automatisere sin handel. NapBots hever absolutt linjen og fyller opp en nisje; det er heller ikke ekstremt dyrt.

Det første du må tenke på er hvor mye du handler, og om du vil føle deg komfortabel å legge alt i hendene på algoritmen. NapBots tilbyr flere strategier, så det er fornuftig å eksperimentere med en blanding av allokering for å redusere risikoen.

Det er også veldig gunstig å se at NapBots gir brukerne muligheten til å bruke plattformen i simulering før de betaler for den. Du kan når som helst legge inn ekte penger på kontoen din, og oppgradere til blant lønnsabonnementene.

Gjør handelsløsningsarbeid?

Det er mange bekymringer rundt nøyaktig hvor effektive automatiserte handelssystemer kan være. Det er nødvendig å huske på at det er flere typer automatiserte handelssystemer tilgjengelig, og hver og en vil helt sikkert ha fordelene.

Systemet som NapBots utviklet er enkelt og ganske enkelt å bruke, og replikerer utvekslingen direkte i kryptobørs. Den viktigste fordelen er at hvis du er en pro-trader, kan det være et flott tillegg til handelen din, eller hvis du er noob, kan hjelpe deg med å øke investeringsstrategien din. Det er også verdt å nevne at ethvert handelssystem ikke vil fungere hele tiden, så det er veldig viktig å sørge for at det brukes regelmessig.

Teamet bak NapBots er ganske solid, bekreftet av et team av profesjonelle kvantitative handelsmenn med mer enn 20 år med R&D designe utførende handelsstrategier og grunnlagt av flere milliarder kapitalforvaltere i Tier 1-banker.

NapBots tilbyr et system for alle typer investorer.

NapBots viser seg å ha opprettet et utrolig automatisk handelssystem for kryptoinvestorer. Handelsgrensesnitt har en tendens til å være komplekse, men NapBots opprettet en enkel og grei. Nye brukere burde ikke ha problemer med å komme opp i hastighet med NapBots-plattformen, og også knytte den til kryptobørsekontoene sine. Det er også verdt å nevne at NapBots kan tjene penger i både svingende markedsforhold, enten bullish eller bearish.

Siste tanker

Hvis du søker en måte å automatisere kryptohandel på, er NapBots sannsynligvis det beste alternativet. Det er enkelt å bruke, helt automatiserte, interne kryptohandelsstrategier, og kan stoppes når som helst du vil.

Handelsalgoritmene som NapBots bruker på systemet er sannsynligvis en av de mest nyttige, og handelsbotene deres er ganske enkle å slå dem av og på. 

Verden av kryptohandel beveger seg og utvides raskt. Robotene som NapBots bygde for brukerne sine, kan gjøre en forskjell for kryptoinvestorer, samt hjelpe dem med å generere fortjeneste til tross for trenden i markedet..

NapBots Pros

 • Enkel installasjon og enkelt grensesnitt.
 • En markedsplass for hjemmesignaler.
 • Kompatibel med betydelig utveksling av kryptovalutaer.
 • Du kan blande alle strategiene og lage din egen tildeling.
 • Total kontroll over midlene dine.
 • 24/7 støtte
 • Støttende fellesskap.
 • Skapt av et erfaren team av handelsmenn.
 • Skibasert plattform

NapBots Cons

 • Ny plattform.
 • Bare simulator-modus.
 • utnytte opptil 1,5 ganger.

Viktige NapBots-lenker

Nettsted: https://www.NapBots.com

Crypto Trading Bot: https://napbots.com/strategies

Telegram: Telegram-gruppen.

Twitter: https://twitter.com/Napbots

Facebook: https://www.facebook.com/Napbots/

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me