Åpne din verden for mange muligheter med Oinvest Trading Broker

Fra å håndplukke over 350 handelsinstrumenter til å tilby pedagogiske ressurser for å forbedre dine handelsferdigheter, Oinvest har alt.

Nye valutameglere fortsetter å dukke opp hver måned, fra Kypros og Seychellene til Storbritannia og USA. Men tilbyr noen av disse nye selskapene noe handelsmenn ikke har sett ennå? Oinvest, en ny operatør som er innlemmet i Seychellene, tilbyr handelstjenester litt annerledes enn konkurrentene.

I tillegg til å håndplukke over 350 handelsinstrumenter, tilbyr Oinvest også pedagogiske ressurser for å forbedre dine handelsferdigheter. Det har også et team av erfarne fagpersoner som jobber som konsulenter for alle som trenger handelsassistanse.

I lys av disse nyttige funksjonene har vi sett nærmere på selskapet for å finne ut hva Oinvest ellers tilbyr. Nedenfor er en oversikt:

 • Støtter MT4, WebTrader og mobilhandel
 • Tilbyr CFD-er for krypto, aksjer og indekser
 • Flerlagskontoer, inkludert en islamsk konto
 • Støtter flere e-lommebøker og kredittkort
 • Støtte døgnet rundt gjennom en chatbot

Oinvest: Bedriftsbakgrunn OG regulering

Oinvest er en av mange handelsmeglere i disse dager, og velger å bli lisensiert av Financial Services Authority (FSA) på Seychellene. Det eies av Aronex Corporation og Habonix Solutions – sistnevnte som er basert på Kypros.

Selv om Oinvest er en ny megler som ble lansert i 2018, er det en av de raskest voksende handelsplattformene i verden. Det har også vunnet priser til venstre, høyre og midt, noe som viser at det gjør mange ting riktig.

I fjor vant Oinvest to priser for den raskest voksende megler på nett i Sørøst-Asia og globalt fra International Business Magazine. For uinnvidde er publikasjonen basert i Dubai og er utrolig prestisjefylt.

Handelsmarkeder: Spread og gearing

Oinvest har et omfattende bibliotek med handelsmarkeder som spenner fra fiat og kryptovalutaer til aksjer og indekser. Megleren tilbyr for det meste disse instrumentene gjennom CFD-er. Likevel, nedenfor er markedene, deres spread og maksimal innflytelse.

 • Valutaer: Oinvest tilbyr over 50 valutaer med spread fra 0,7 for EUR / USD til 100 for GBP.TRY — Turkish Lira. Du kan også handle disse valutaene med en innflytelse på opptil 1: 500.
 • Kryptoer: Megleren støtter kryptohandel med FIAT-valutapar. Bitcoin, Ethereum og Ripple, for eksempel, har tre par: USD, GBP og EUR. Når det er sagt, kan du handle over 30 altcoins nesten uten spreads og 1: 2-giring.
 • Indekser: Oinvest tilbyr litt over et dusin indekser. De inkluderer US Dollar Index, NASDAQ, ASX 200, DOW 30, Hong Kong 50 og Nikkei 225. Det tilbyr handel for disse markedene med spread på 0,32 til 5,3. Imidlertid har den imponerende innflytelse på 1: 125.
 • Råvarer: Oinvest gir også innflytelse på opptil 125 for varehandlere. Den har stramme smørbrød som varierer fra 0,03 for Brent Oil og opptil 30 for kakao. Når vi snakker om det, kan du handle over tjue produkter på plattformen gjennom CFD-er.
 • Aksjer: Megleren har så mange aksjer at den har kategorisert dem etter region. Du kan investere i amerikanske, australske eller europeiske aksjer for globalt kjente selskaper som Amazon, Google, Heineken og Xiaomi. Spreadene for aksjer er ganske nærme, fra 0,021 til 0,21 og gearingen er begrenset til 50.

Handelsplattformer

Som nevnt kan du handle på tre plattformer: WebTrader, MT4 eller en mobilapp. Nedenfor er hva du kan forvente fra hver av plattformene:

WebTrader

Som navnet antyder, lar WebTrader deg handle valutaer, varer, aksjer og indikasjoner på nettet. Plattformen er tilpasset for å tilby alle funksjonene og verktøyene du trenger som handelsmann. Den lastes raskt og greit og fungerer 24/7. Noen av plattformens mest bemerkelsesverdige funksjoner er:

 • Live analyse og diagrammer over åpne og avsluttede handler
 • Trending Cubes for å hjelpe deg med å konsentrere deg om viktige ting som partistørrelser og favorittverdiene dine
 • Visuelle trender som hjelper deg med å analysere dine handler og markedsforhold gjennom grafer og diagrammer
 • Demokonto der du kan simulere handel i to uker

Den beste delen om WebTrader er at den er gratis. Alt du trenger er en konto på Oinvest, og du er god til å begynne å handle.

Meta Trader 4

Meta Trader 4 er uten tvil verdens mest handelsplattform. Det er raskt å laste ned og installere. Det er enkelt å forstå og har mange nyttige verktøy for både nybegynnere og erfarne handelsmenn.

Nøkkelegenskaper

 • Rettferdige henrettelsesordrer: å handle på MT4 er like enkelt som å klikke “Kjøp eller” Selg. ” Du kan også konfigurere stop loss og ta fortjeneste for å automatisere markedskjøringer.
 • Handel med ett klikk: du kan dra og slippe eller klikke på funksjoner for å endre grafene, justere tidsrammer eller finne avanserte verktøy. MT4s enkelhet er kanskje den viktigste grunnen til at du finner den på nesten alle meglere
 • Avansert teknisk analyse: MT4 lar deg analysere dine handler som en profesjonell med opptil ni tidsrammer og 30 indikatorer.

Visst, det eksisterer en ny Meta Trader (MT5), men de fleste bruker fortsatt MT4 for handel. Hovedårsaken til dette er fordi MT4 tilbyr alt du trenger som handelsmann, raskt, raskt og trygt.

Mobilapp for iOS og Android

Oinvest har en handelsapp du kan laste ned fra Apple eller Google Play Stores og bruke den til handel. Hovedfordelen er selvfølgelig at den lar deg handle gjennom smarttelefonen din. Så enten du er hjemme eller i undergrunnen, kan du sjekke handler, kjøpe eller selge praktisk.

Nøkkelegenskaper

 • Interaktive diagrammer som hjelper deg å handle i sanntid
 • Et omfattende bibliotek med handelsordrer og handelsinstrumenter
 • Handel med ett klikk

Kontonivåer: sølv, gull og platina

Trinnvise kontoer øker, og Oinvest er ikke annerledes. Selskapets hovedkontoer er forskjellige når det gjelder spread, gearing og tjenester. Ta en titt på tabellen nedenfor for mer informasjon:

  Sølv Gull Platina
  Sprer seg Sprer seg Sprer seg
EUR / USD 2.2 1.3 0,7
GBP / USD 2.8 2 1.5
  Pressmiddel Pressmiddel Pressmiddel
Forex 1: 200 1: 400 1: 400
Aksjer 1:20 1:40 1:50
Indekser 1:50 1: 100 1: 125
  Tjenester Tjenester Tjenester
Uttak 7 virkedager 7 virkedager 7 virkedager
Kontostyring Nei Ja Ja
Bytt rabatt Ingen 25% 50%

Du skjønner poenget. Hvis du vil ha bedre avtaler når det gjelder spread, gearing og tjenester, kan du jobbe deg til Platinum-nivået. Oinvest avslører ikke kravene for å bli med i hvert nivå, men du kan kontakte kundestøttedisken for mer informasjon.

Hvis du velger å gjøre et innskudd og gå rett til handelsplattformene, velger du en av disse bankalternativene;

 • Visum
 • MasterCard
 • Maestro
 • Skrill
 • Neteller
 • V Betal

Utdanningssenter

Hvis du er en ny handelsmann, er trolig utdanningssenteret det første stedet du trenger å besøke på Oinvest. Den inneholder nyttige e-bøker, videoer og webinarer der du kan lære å handle profesjonelt.

Du kan melde deg på kurs eller bruke gratis opplæring for å forbedre dine læringsevner. Du kan også sjekke den økonomiske kalenderen for å spekulere bedre i markedsbevegelser.

Kontakter

Hvis du har flere spørsmål om Oinvest, kanskje om deres avgifter og VIP-programmer, kan du bruke disse kanalene: telefonkontakt, en live chatbot eller en e-post adressert til [e-postbeskyttet].

Konklusjon

Oinvest er en legitim handelsmegler innlemmet og regulert på Seychellene. Den støtter over 350 handelsmarkeder, inkludert kryptos og CFD-handel. Til tross for at den er en ny plattform, vokser den i popularitet ganske raskt, spesielt siden den vant priser for sine tjenester.

Oinvest tilbyr handel gjennom MT4, WebTrader og mobilapper. Den har stramme spreads for de fleste instrumenter og har et dedikert team av kundesupportmedlemmer.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me