PrimeBit Review: En ny måte å handle krypto på

Å tjene betydelige gevinster i kryptoinvesteringsvirksomheten avhenger ikke nødvendigvis av om du har handlet i årevis eller om det er din første handel. Å velge en pålitelig kryptoutvekslingsplattform og være koblet til en informasjonskilde som gir deg oppdateringer i tide om hva som trender i kryptoinvesteringens verden, holder deg foran flokken.

PrimeBit er et av de raskt stigende P2P-kryptobørselskapene som gir brukerne en plattform for å handle evigvarende kontrakter. Etter å ha blitt lansert i 2019, blir børsen raskt populær takket være disse unike funksjonene:

 • Det er en nybegynnervennlig plattform
 • Metatrader 5 integrert
 • Fast punktverdi
 • Lav gjennomsiktig avgift

PrimeBit-påmeldingsprosess

 PrimeBit lar nesten alle få tilgang til og handle på plattformen sin. Nettstedet er også vert for et brukervennlig brukergrensesnitt som er praktisk for både nye og erfarne brukere. Det er enkelt og raskt å opprette en konto. Her er hovedtrinnene du må følge.

Trinn 1

Til tross for integrering av komplekse programmer som hjelper nettstedet til å fungere effektivt, er grensesnittet et av de mest brukervennlige du noen gang har kommet over. Et enkelt klikk på “sign up / login” lenken leder deg til en meny der du vil bli bedt om detaljer som fulle navn, telefonnummer, e-postadresse og passord..

Steg 2

Fyll ut henvisningskoden hvis du har en, og vent deretter på å registrere deg aktiverings-e-postmeldingen som blir sendt til deg. Dette tar bare noen få minutter.

Trinn 3

Sjekk og klikk på aktiverings-e-posten som er sendt til deg. Et sekssifret passord vil bli sendt til deg. Du må endre dette og angi passordet ditt som er lett å huske, men vanskelig for alle å replikere.

Nå er PrimeBit-kontoen din klar. Men før du stuper inn i en verden av kryptohandel, er det noen få ting som kan interessere deg om PrimeBit som andre konkurrenter i bransjen ennå ikke har oppnådd.

 • Metatrader 5
 • Tilknyttet program
 • Høy innflytelse på opptil 200 ganger
 • Profesjonelle diagrammer
 • Gunstige kostnader


Oppdatert Web Trader og New Tether-kontoer

I tilfelle du savnet det, har PrimeBit en nydesignet Web Trader-app som ble lansert i mars i fjor. Du kan bekrefte dette ved å gå til app.primebit.com og logge på kontoen din ved hjelp av eksisterende detaljer. 

Når det er sagt, er den nye plattformen en tryggere, raskere og mer utstyrt med avanserte handelsfunksjoner. Noen av de nye verktøyene er:

 • Tilpasses kartoppsett med en skjermdumpfunksjon
 • En forhåndsvisningfunksjon for å sjekke markedsdybden 
 • Siste handler
 • En ordrebok for alle handler
 • Et omfattende tilgangsområde for alle funksjoner på PrimeBit

Etter å ha gitt WebTrader et nytt utseende, la PrimeBit også Tether til listen over støttede altcoins. I tillegg kan du sette inn og ta ut midlene dine ved hjelp av Tether for å oppnå disse fordelene:

 • For å beskytte midlene dine mot ustabile markeder
 • For enkelhets skyld
 • Raske betalinger ved hjelp av Omni og ERC-20 Tether-protokoller

Så langt har PrimeBit tre handelspar for Tether: BTC, ETH og LTC. Det vil holde listen oppdatert med tiden. Men i mellomtiden er dette par å bruke.

PrimeBit Leveraging Trading

Bortsett fra funksjonene ovenfor, tilbyr PrimeBit den mest lukrative leveraged trading på opptil 200 ganger. Dette betyr at handelsmenn kan kjøpe kontrakter som er verdt opptil 200 ganger mer enn ens fond. Dette betyr ganske enkelt at med PrimeBit er du sikret høyere eksponering for ulike kryptovalutas økning eller prisnedgang uten nødvendigvis å ha de nødvendige eiendelene.

Primebit sikkerhet

Krypto-investeringsvirksomheten er svært følsom for sikkerhetsproblemer på grunn av risikoen. PrimeBit tilbyr en trygg og praktisk plattform som hittil har opprettholdt en lang og ren handelshistorie siden lanseringen.

PrimeBit bruker et av de mest innovative sikkerhetssystemene som er tilgjengelig i markedet i dag. For eksempel lagres 99% av brukernes innskudd i en kald lommebok som er den tryggeste og sikreste metoden for å sikre midler mot uautorisert tilgang i dag. Den kalde lommeboken har vist seg å være hackfast, med mindre online hack kompletteres med et fysisk angrep, som er nær umulig.

I tillegg til dette integrerer PrimeBit en 2-faktor autentisering som gir et ekstra sikkerhetslag. I noen tilfeller endrer PrimeBit-tradere sine primære enheter, kanskje fra Android til iPhone-enheter. 2-faktorautentisering sørger for at handelsmannens konto forblir sikker og at ingen kan få tilgang til kontoen uten de to bekreftelsesdetaljene.

PrimeBit-avgifter og kontrakter

PrimeBit regnes som ganske sjenerøs med sine avgifter. Innskudd på nettstedet er helt gratis mens uttak belastes med en standard kostnad på 0,0001 BTC. I tillegg innebærer handel med derivater gebyrer for markedstaker og market maker.

Produsentavgiften– den næringsdrivende som legger inn en ordre på ordreboken, kalles market maker. Siden produsenter bidrar til all likviditet, betaler PrimeBit produsenter 0,025% for å legge inn bestillinger som blir benyttet til takerne.

Takergebyret– Takere er handelsmenn som tar likviditet plassert av produsenter ut av markedet ved å plassere ordrer som samsvarer med den forespurte prisen som produsenten har angitt.

Vekk fra avgiftene har PrimeBits kontrakter ingen fast utløpstidslinje, noe som betyr at handelsmenn har frihet til å holde kontrakter så lenge de vil så lenge de kan betale finansieringsgebyret.

PrimeBit tilknyttede program

Selskapet har et lukrativt tilknyttet program som primært er ment å belønne sine kunder med en 20% inntektsandel på hver henvisning. Her er en oversikt over hvordan programmet fungerer.

 1. Få en henvisningskobling

Hver næringsdrivende på PrimeBit har tilgang til en henvisningskobling som de kan dele med venner eller på sine sosiale nettverksplattformer for å tiltrekke seg nye handelsmenn.

2. Bygg et nettverk

For at en næringsdrivende skal ha nytte av programmet, må man opprette et godt nettverk av nye tradere som man har initiert til PrimeBit-nettstedet. Det som er interessant er at du kan tjene indirekte fra tilknyttede selskaper som tilknyttede selskaper har startet i PrimeBit. Belønningen du tjener, er 20% av tilknytningsgebyret. Dette betyr at jo mer tilknyttede selskaper genererer, jo mer inntekt får du.

Støttet valuta

Plattformen legger kontinuerlig til mer krypto i listen over kryptovalutaer som er akseptert på plattformen. Foreløpig aksepterer plattformen Bitcoin som det eneste betalingsalternativet som setter nettstedet som en eksklusiv handelsplattform for kryptoderivater. Handelen kan imidlertid utføres i BTC / USD, LTC / USD og ETH / USD som handles som evigvarende kontrakter.

Metatrader 5 (MT5)

PrimeBit integrerer den innovative MT5-teknologien som ofte brukes i forex trading. MT5 gir en brukervennlig plattform som standardiserer plattformen til et verdensklassnivå. Noen av spesifikasjonene som MT5-plattformen gir PrimeBit-handelsmenn inkluderer;

 • Tilpasset diagramplattform gir nyttige verktøy som gir avansert kartlegging. Det som er mer interessant er at du kan tilpasse tidsrammen og diagramtypen slik at den passer til brukerens preferanser. Dette er definitivt et nyttig program for kryptohandlere.
 • Layouts – for handelsmenn som kanskje vil justere synet på grensesnittet, har MTF5 mange alternativer. For eksempel kan man justere kartene for markedet de handler inn for å være større enn de andre. Informasjonsbokssymbolene kan også justeres slik at de passer til det utsikten brukeren ønsker.
 • Bestillingstyper – med MT5-plattformen kan du tilpasse bestillingstypen. For det første kan du angi etterfølgende ordrer og sette grenser. Fordelen med etterfølgende er at det er stop-loss-ordrer som gjør det mulig for handelsmenn å tjene penger i et raskt flyttende marked.

Kundeservice

Plattformen tilbyr døgnåpen kundeservice. Du kan nå ut til dem via e-post, twitter eller Facebook-plattform. Kontakt PrimeBits kundesupportagenter for spørsmål. Du kan også gå gjennom FAQ-delen på plattformen for å få svar på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Ytterligere informasjon

PrimeBit tilbyr viktige indikatorer som viser seg nyttige for teknisk analyse. Slike indikatorer inkluderer glidende gjennomsnitt, Bollinger-band og Ichimoku. I tillegg tilbyr plattformen risikostyringsverktøy som er nyttige når det gjelder å begrense handelstap. Slike verktøy inkluderer å ta profittordrer og stoppe tap. Enten du er en nybegynner eller en eksperthandler, advarer slike verktøy PrimeBit-handelsmenn fra å gjøre ekstreme tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector