ProfitFarmers: Vellykket kryptohandel uten hodepine?

Dette verktøyet lover å fungere som din ‘crypto co-pilot’.

Tenk deg, du tar en spasertur, den kalde luften og sterkt sollys blandes sammen for perfekt- *Ding * – et varsel bare dukket opp på telefonen din … Åh! Det er fra ProfitFarmers, din signalkopi-handelsplattform.

“Nytt handelssignal tilgjengelig”

Du klikker for å åpne ProfitFarmers-mobilappen. 30 sekunder går forbi, og du lukker appen og fortsetter turen i den varme solen. I løpet av de 30 sekundene startet du en automatisert prosess designet for å hjelpe deg med å gjøre handler som ser slik ut:

– Tilsynelatende er det så enkel signal kopihandel med ProfitFarmers kan være. Men før du snakker om ProfitFarmers:

Dette er IKKE ET RIKTIG RASK ordning. Jeg kan ikke love deg noe, spesielt herskapshus eller ferrarier! Jeg vil heller kjøpe BitConnect enn å sitte her og skrive om noe sånt …

Nå som du forstår hva dette IKKE er, ta et nytt blikk på de grønne boksene ovenfor.

De kom fra ProfitFarmers ‘ handelssignaler. Tilsynelatende kunne hvem som helst ha kopiert dem samme handler med “bare noen få klikk på en knapp”.

ProfitFarmers sier at de håndterer all handel fra start til utgang gjennom Binance-børsen. Ingen kartstart, prisalarmer eller konstant stress.

Jeg vedder på at du tenker: “Ingen måte! Det er umulig for ProfitFarmers å jobbe SÅ bra. “

Vel, finn ut selv i denne raske gjennomgangen!

De viktigste tingene med ProfitFarmers:

 • Si hei til grunnleggeren Matthew Tansley – Ansiktet hans er overalt! Det virker som Mr. Tansley ikke har noe behov for å gjemme seg fra det offentlige øye som de fleste andre krypto-forretningsstiftere gjør …
 • NULL provisjon & avgifter på handler. Fordi alt skjer gjennom Binance, har ProfitFarmers absolutt ingen mulighet til å ta noen kutt
 • Handelskapitalen forblir i Binance. IKKE ProfitFarmers. For å gi handelsmenn den beste sikkerheten og funksjonene, kobler ProfitFarmers til Binance gjennom en API-integrasjon. Pengene du tjener, lander direkte i lommeboken, og gir deg tilgang til å ta ut når du vil.
 • Selskapet deres er registrert i EU – De fleste kryptoselskaper gjemmer seg i skatteparadiser … Jeg antar at legitime bedrifter ikke trenger det.

Hvordan fungerer ProfitFarmers handelssignaler?

Utforsk med dette interaktive signalet:

Det er litt som eToro med deres sosial kopihandel. Men i stedet for å kopiere tilfeldige fremmede, bruker du ProfitFarmers ‘signaler. (Mye bedre enn eToros ansvarsfraskrivelse for 78% av handelsmennene taper penger på plattformen deres …)

Du velger bare et handelssignal fra dashbordet, angir hvor mye penger du vil handle med og trykker bekreft. Deretter kobler ProfitFarmers seg til Binance for å utføre handelen på dine vegne.

Deres handelssignaler har også en innebygd stopptap. Hvis prisene går for langt på feil vei, vil ProfitFarmers automatisk avslutte handelen for deg. Ingen flere søvnløse netter som sporer priser!

Hvor godt fungerer deres handelssignaler?

Jeg har hentet disse resultatdataene direkte fra nettstedet deres:

Det er en gjennomsnittlig gevinst av ca 75% de siste månedene. I utgangspunktet, hvis du følger 10 signaler, ville rundt 7 ha tjent deg penger.

Har du noen gang vært så vellykket å handle alene? Jeg har absolutt IKKE!

Er resultatene deres reelle?

La oss være ærlige, disse resultatene høres litt for bra ut til å være sanne. Etter å ha brukt det selv, har jeg funnet ut 5 grunner hvorfor vi kan tro resultatene deres:

 1. Det er video attester av offentlig søkbare (ekte) mennesker som tjener penger med ProfitFarmers.
 2. De forklarer nøyaktig hvordan de beregner resultatene. Dette viser oss at de ikke forteller ‘hvite løgner’.
 3. De kan ikke falske resultater i Binance-lommeboken din!
 4. De har skapt mye innhold om hvordan deres system fungerer. Hvorfor skulle noen gi leksjoner om noe som ikke fungerer??
 5. Hver uke grunnlegger deres (Tansley) lager en video snakker om resultatene. Han måtte være dum å risikere sitt rykte og fremme falske resultater …

Se mer om resultatet->

Siste tanker

Den beste tingen:

Hvordan ProfitFarmers handler for deg gjennom Binance etter at du har valgt et signal, er helt fantastisk.

Du trenger ikke lenger Bruke timer leter etter hva du skal handle, manuell plassering de handler og deretter holder seg våken hele natten ser prisene bevege seg rundt.

ProfitFarmers er et alt-i-ett-verktøy for å gjøre lønnsomme handler uten alt bryet.

Det verste:

Det er sannsynlig det ikke alle som leser anmeldelsen min vil kunne bruke ProfitFarmers. Nettstedet deres sier at de må begrense antall medlemmer.

Tilsynelatende er dette fordi for mange mennesker som bruker de samme signalene, vil redusere effektiviteten. De vil sørge for at menneskene som gjøre bruk ProfitFarmers får best mulig opplevelse (og lønnsomhet).

Jeg er ikke helt sikker på hvor begrenset medlemskap er, men med tanke på at det er en ny programvare, er det sannsynlig at medlemskap går fort.

Sjekk tilgjengelighet nå ->

Hvordan vet jeg om ProfitFarmers er noe for meg??

Hvis du:

 • Forstå risikoen ved handel med kryptovalutaer
 • Har allerede penger å handle med (€ 3000 eller mer)
 • Godta at du IKKE blir millionær over natten

Da høres det ut som ProfitFarmers er til deg!

Hvorfor trenger jeg € 3000?

Du kan ikke tjene penger uten å ha penger å begynne å handle med (åpenbart).

ProfitFarmers anbefaler sine brukere å ha minst 3K EUR, “-som noe mindre kan begrense lønnsomheten din ”. Jeg antar at de viser til medlemsavgiftene.

HUSK BARE, pengene du handler med er alltid under din kontroll. Den forblir inne i Binance-lommeboken din, ikke ProfitFarmers.

Nå er du ferdig med å lese denne ProfitFarmers-anmeldelsen! For å finne ut mer eller prøv ProfitFarmers for deg selv, klikk på knappen nedenfor. Glad handel! &# 128578;

       Lær mer om ProfitFarmers ->

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me