Pteria Review: Transforming The Entertainment And Gaming Ecosystem Through Its DAO

Fremveksten av desentraliserte økonomier på tvers av kryptovaluta-økosystemet legger grunnlag for at disse samfunnene skal begynne å styre seg selv – spill er et av nøkkelområdene.. Pteria, en desentralisert autonom organisasjon (DAO) bygget på toppen av Ethereum-blockchain, har som mål å desentralisere NFTs-markedet helt etter å ha blitt lansert for bare noen få dager siden.

På nettsiden er Pteria beskrevet som:

“Et styringstoken i en DAO styrt gjennom Aragon-protokollen og bygget på toppen av Ethereum, der alle transaksjoner foregår on-chain.”

Plattformen tar sikte på å skape et desentralisert styringssystem der brukere av Pteria-tokens kan komme med forslag og stemme på økonomiske beslutninger som berører dem.

Pteria DAO: Opprette nye desentraliserte samfunn

Som nevnt ovenfor er Pteria, administrert av Aragon-protokollen, en relativt ung Ethereum-basert plattform som kjører et token i en DAO. DAO ble lansert for to uker siden, slik at brukerne kan ta del i beslutningsprosessen og komme med forslag om utviklingen av DAO.

Brukere med minst 1000 PTERIA (~ $ 200, i skrivende stund) i lommeboken, kan stemme på forslag med 1 token som representerer 1 stemme.

DAO er bygget som en uavhengig plattform for enhver tredjepart som integrerer PTERIA-token. DAO bidrar til den desentraliserte spillindustrien gjennom sitt opprinnelige token, Pteria (PTERIA), og skaper en ny måte for brukere å tjene penger på ikke-fungible tokens, kort NFT.

Pteria i spillindustrien

Pteria DAO er bygget med fokus på spillindustrien – spesielt den mobile spillindustrien. Til tross for at de ble lansert for bare to uker siden, har Pteria-teamet allerede opprettet et nett av verdensomspennende påvirkere for å presse på for desentralisert styring i spillindustrien gjennom PTERIA-token.

PTERIA-token er designet for å integreres av tredjeparts spillapplikasjoner “som et funksjonelt verktøy-token”. DAO, som kontrollerer tredjepartsprosjektet ved hjelp av PTERIA-token, vil ha stemmerett og ta beslutninger om tildeling av budsjetter til nye prosjekter.

I følge den offisielle nettsiden vil DAO velge prosjekter basert på tre hovedegenskaper, nemlig:

“Prosjekter som (1) har høy tokenforbrenningskapasitet, (2) tilhører underholdningsverdenen (med forrang for prosjekter som gjelder mobilspilling), og (3) har en forhåndsinnstilt aktiv brukerbase.”

Spillmarkedet har som mål å dra nytte av likviditeten til PTERIA-token når markedet vokser. Pteria forbereder seg på dette med en ny måte for brukere å tjene penger på desentraliserte tokens, NFT-er i spillet.


Pteria token lansering og distribusjon

For å støtte Pteria DAO- og tredjepartsprosjekter, ble PTERIA lansert med en total forsyning på 21 millioner ERC 20-tokens. Token fungerer som et funksjonelt verktøy token for tredjeparts prosjekter og som et styringstoken som lar brukerne ta fremtidige økonomiske beslutninger på Pteria DAO.

Som nevnt tidligere stemmer DAO om tildelingen av tokenbudsjettet til airdrops og tredjepartsprosjekter, med forrang til underholdning (mobilspill) og finansprosjekter. Av 21 millioner PTERIA-tokens, 13,8 millioner tokens holdes i lås og opptjeningsperiode, 3 millioner tokens reservert for tredjepartsprosjekter, 2,2 millioner reservert for Wallem-avtalen (forklart nedenfor), 1 million tokens for teknisk støtte og ytterligere en million for poollikviditet og markedsføring.

Brenneprosessen

Pteria brenner en del av de 21 millioner PTERIA-tokens litt for å redusere tilbudet og øke verdien av de gjenværende tokens. Som forklart nedenfor er Wallem-spillprosjekt en nøkkelbrennende plattform for Pteria som brukes til å delta i plattformens arrangementer, og også ubrukt NFT på tredjepartsprosjekter vil bli brent.

Totalt har 70 626 PTERIA blitt brent i skrivende stund gjennom Wallem-eventavgifter og Pewdiepie NFT-salg (også forklart nedenfor).

Wallem-avtalen

Wallem er den første tredjepart som integrerer PTERIA-tokens i økosystemet. Dette er en mobilapplikasjon, tilgjengelig på både iOS- og Android-smarttelefoner som lar brukerne delta i arrangementer som gir dem en sjanse til å vinne virkelige produkter som gavekort, telefoner, kjøp i spillet osv. Prosjektet ble nylig promotert av YouTube-superstjerne, Pewdiepie, som kan skryte av over 107 millioner følgere, lanserer en Pewdiepie NFT i prosessen.

DAO har donert 2,2 millioner PTERIA-tokens til Wallem, og tilbyr verktøy som et samleobjekt på spillplattformen. Spillet med augmented reality lar brukerne søke og samle tokens på tvers av GPS-kartet. Tokene som ble brukt til å bli med i spillet blir deretter samlet i spillet og brent og redusert tilbudet på tredjepartsprosjektet.

“Når den donerte forsyningen av Pteria er tom, må Wallem kjøpe mer Pteria på markedet for å fylle på forsyningen.” – Pteria offisielle nettsted

Innsatsprosessen

Pteria DAO tillater også brukere å stake sine tokens som gir en årlig renteavkastning på 24%, hvis de er stakes i minst 12 måneder og de deltar i avstemningsprosesser. Når de er stukket, vil brukerne motta poletter og renter det påfølgende året “med renter som skal betales 3., 6., 9. og 12. måned.”

Innsatsmekanismen tilskynder brukere til å holde myntene sine i rentebærende kontoer, og dermed redusere sirkulasjonsforsyningen – og igjen øke verdien av tokenet.

Konklusjon

Pteria DAO og token starter en ny måte for spillbransjen å ta styringsbeslutninger og stimulere brukerne til å bruke plattformen. Med Wallem og Pewdiepie som leder integrasjonen av tokenet, vil flere spillplattformer følge, noe som reduserer sirkulasjonstilførselen gjennom en “konstant token-burn under normal flyt” av transaksjoner.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector