Stratus – Et sosialt medieøkosystem som styrer dem alle

Sosiale medieplattformer har eksistert i lang tid nå som en måte å samhandle med individer på global skala. De er blant de viktigste bruksområdene på nettet som tilbyr tilgang til digitale medier, forenkler meldinger og samtaler, introduserer folk for muligheter, markedsføringsveier og mer. 

For tiden, statistikk viser at over 3,4 milliarder individer er aktive på sosiale medier, med over 95% av dette antallet på minst fire sosiale medieplattformer. Folk tilbringer globalt i gjennomsnitt omtrent 3 timer hver dag på slike nettsteder. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, og YouTube er blant de mest brukte sosiale plattformene. Over 90% av brukerne får tilgang til disse nettstedene via mobiltelefoner. Over 90% av markedsførerne bruker disse veiene for merkevarebevissthet gjennom sponsede sider. 

Hva er ulempene med nåværende sosiale plattformer?

Det er like klart som dagslys at sosiale medieplattformer er kommet for å bli. Blockchain-entusiaster over hele verden forstår behovet for endring gjennom utforskning av aktuelle problemer som plager disse plattformene.

  • Eksisterende medieplattformer er fulle av skjevhet sett i lufting av innhold og oppnå søkeresultater. Gjennom sett algoritmisk utvalg, plattformene velger hva du som bruker vil se på hver feed. Derfor presenterer de det de antar at du kanskje vil se i henhold til hvordan de ser på deg som en person. Problemet her er at du bør bestemme hva som er best for deg i stedet for datalgoritmer.
  • Usikkerhet er det andre problemet å vurdere, da disse plattformene er lett tilgjengelige for nettkriminelle. Det mest synlige beviset for denne faktoren er mest massive Twitter-angrepet som skjedde nylig, kompromitterte kontoer til de mest bemerkelsesverdige personene innen økonomi og teknologi. Bitcoin holdere led store tap gjennom svindelen. YouTube har også vært under implikasjoner for å tillate falske annonser på forskjellige kanaler. Dette er ikke de eneste avvikene som går gjennom plattformene når det gjelder sikkerhet.
  • Andre problemer inkluderer å samle inn informasjon fra brukere for å lage en annonse for meninger. Det er en indirekte måte å svinge forbrukerbeslutninger på spørsmål som berører mennesker globalt eller sende gale direktiver til folk for plattformenes gevinst. 

Hva er Stratus?

Apollo Fintech er et fintech-selskap som leder utviklingen av relevante løsninger for nåværende og fremtidige smertepunkter i alle sektorer. Stratus sosiale medieplattform vil være verdens mest inkluderende økosystem som tilbyr funksjonene til alle sosiale medieplattformer som kjører for tiden. Konseptet rundt det høres komplisert ut, og du lurer kanskje på: “Hvordan kommer jeg meg rundt alt dette?” Det er greit; Stratus forenkler et brukervennlig miljø for enkelhets tilgjengelighet.

Som en sosial medieplattform som utnytter blockchain, vil Stratus bruke Apollo blockchain for å gi alle brukere nødvendige funksjoner. Apollo Fintechs administrerende direktør Steve McCullah nevner at plattformene til Stratus vil være tilgjengelige via et sentralt nettsted og en app.

Funksjoner av Stratus-plattformen

Apollo håper å starte fase 1 i tredje kvartal 2020 som Stratus 1.0. Den første fasen vil integrere komponentene i Facebook, Twitter, Medium, og Paypal. I tillegg inkluderer det store utvalget av funksjoner, venner i nærheten, nedlasting av data, lyd- og videosamtaler, peer-to-peer-transaksjoner, universelle lommebøker og kontoer, dag- og nattmodus, historier, forum, artikler, markedsplassen, arrangementer , sider, grupper, applikasjoner, netthinne, blå merke, hashtags, omtale, ordsky-kommentarer og mer.

Den andre fasen innleder funksjonaliteten til Instagram, Coinbase, Robinhood og YouTube. Den tredje fasen vil i sin tur introdusere TikTok, LinkedIn, WhatsApp og Telegram. Til slutt kan du forvente ytelsen til Reiseliv, Gå pappa, Opparbeidet, og Envato

Fra de omfattende funksjonene som er nevnt ovenfor, vil Stratus være et sentralisert blockchain-basert sosialt medienettverk som erstatter de kjente på Internett i dag. Det håper videre å eliminere smertepunkter i operative medieplattformer.

Upsides of the Stratus Ecosystem

  • Den første og mest avgjørende fordelen med Stratus er bekvemmelighet gjennom tilgjengeligheten av hver tjeneste på ett sted. Foruten å være en sosial plattform, tilbyr Stratus andre tjenester, som økonomi og bank, reiser, shopping og andre. Derfor kan brukere navigere gjennom hver tjeneste gjennom en enkelt konto, dashbord og lommebok. 
  • Sikkerhet og personvern er topp prioritet for Apollo Fintech. Blockchain-teknologi muliggjør et trygt miljø for å gjennomføre alle aktiviteter uten frykt for hack, datatap og mer. Videre eliminerer det sjansene for å selge forbrukerdata til andre enheter, og opprettholder systemets troverdighet. 
  • Brukbarheten til systemet går uten spørsmålstegn. Stratus skiller aktiviteter i henhold til deres forskjellige kategorier. En bruker kan opprette en annen profil for hver gruppe. Tilsvarende kan de få tilgang til den totale strømmen på hovedfeeden. For betalinger støtter Stratus både krypto- og fiat-utveksling gjennom Apollo lommebok og fiat lommebok. 
  • Stratus jobber med visjonen om et gratis økosystem for å si hva du tenker. I så fall er det et sensurfritt miljø med upartiske algoritmer. Likevel tillater det ikke ulovlig innhold på plattformen for brukersikkerhet og vedlikehold av lovgivningen. 

Forfatterens merknad

Det er en revolusjonerende verden vi lever i, og Apollo Fintech beviser dette poenget. Selskapet dedikerer seg til å presse blockchain-teknologien til sitt ytterste, og sørger for passende gateways til forskjellige problemer som plager samfunnet. Stratus sosiale medieplattform er et sentralisert sosialt medienettverk som jobber under Apollo blockchain og håper å oppsluke alle funksjonene til for tiden populære sosiale knutepunkter..

I motsetning til de fleste vanlige nettsteder, har Stratus som mål å gi pålitelighet, sikkerhet og et sensurfritt miljø. Videre setter det de andre plattformenes mangler, og forutser en bedre morgendag for Internett, tjenester og interaksjoner. Mer kommer som plattformen gjennomgår oppgraderinger i tide.


Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector