SwC Poker – Et ekte Bitcoin-spill

Mens kryptoer fremdeles prøver å finne føttene i andre bransjer, har online gamblingindustrien akseptert den nye formen for “penger” med begge hender. Dette har ført til at mange eksisterende og kommende spillnettsteder introduserer kryptovalutaer som en innskudds- / uttaksmetode, med bare noen som tokeniserer helt. Det er her SwC Poker skiller seg ut, da det tilbyr pokerfans en berikende online pokeropplevelse – men med “No Banking, Only Bitcoin.”

Sammendrag av SwC Poker

SwC Poker er et rent Bitcoin pokerside som ble lansert i mars 2015 etter at SealsWithClubs etisk stengt. Brukernavn og krillbeløp ble bevart. Etikken til det nye nettstedet var lik det gamle, med vekt på anonyme kontoer, lav rake og raske utbetalinger. En internettbasert organisasjon med geografisk distribuerte servere og ansatte, blir SwC Poker sakte populært etter deres lansering av “Bitcoin Poker 3.0” i november 2018. Siden den oppgraderte programvaren ble lansert, har spillerne hatt en stabil online pokeropplevelse på tvers av fire klientversjoner: Windows, Mac, Android og HTML5. SwC Poker godtar spillere over hele verden, inkludert amerikanske spillere i alle stater.

Ny programvare: Si hei til Bitcoin Poker 3.0

Fordi de tidligere versjonene av spillet ikke ga spillerne den stabile, premium online pokeropplevelsen de krevde, bestemte SwC-teamet seg for å fornye hele plattformen og kalle den nye versjonen “Bitcoin Poker 3.0.” Bitcoin poker på SwC kan nå spilles ved å laste ned innfødte apper for Android, Mac og Windows, eller det kan spilles i nettleseren på HTML5-klienten, noe som gir spillerne en rask og enkel måte å komme i gang. Mens du spiller spillet i nettleseren, tar du bryet med nedlasting, og klientnedlastingen lar brukeren få god multibordadministrasjon i fliser eller kaskader. Mens PC- og MAC-grensesnittene er ganske rene, slik at seriøse spillere kan spille flere bord, gir Android-app-designen en opplevelse på farten.

Registrering

For å gi en anonym opplevelse er det raskt og enkelt å registrere seg for en SwC Poker-konto. Det ber ikke om personlig informasjon for registreringsprosessen, og gir dermed online spillere sjansen til å glede seg over å spille uten å avsløre identiteten deres. Bare en e-postadresse kreves for å registrere deg.

Rake og rekke bord

SwC Poker har den laveste raken i bransjen, mulig ved bare å bruke Bitcoin, og påløper dermed ingen bankkostnader, som kan være opp mot 30% på hvert innskudd for fiat-baserte online pokersider. For øyeblikket har SwC Poker en rake på 0% -2,5% av kontantspill med lav cap og 2% -5% for turneringer med en sjanse på 50% Rakeback via sitt Krill-lojalitetsprogram. Denne “urettferdig billige” raken gjør avtalen som tilbys på SwC uovertruffen hvor som helst i online pokerområdet. 

Mens rivene er lave, reduserer det ikke spillopplevelsen, siden nettstedet tilbyr et komplett utvalg av spilltyper som inkluderer:

  • Hold’em: Ingen grense, fast grense og pottegrense.
  • Potgrense Omaha: Høy / lav, 5 kort og 5 kort høy / lav.
  • Stud: Fast grense.
  • Chinese Poker, inkludert OFC og OFC 2-7.
  • Uavgjort: Fast grense.
  • Short Deck: Ingen grense.
  • Blandet: HORSE, 8-Game, 11-Game og Lowball.

Turneringer, 24/7 freerolls, & Bad Beat Jackpot introdusert

Nettstedet strever for å tilby spillervennlige funksjoner og kampanjer. Det introduserte nylig The Bad Beat Jackpot, som er no-limit hold’em kontantspillbord som bygger et jackpotfond uten å belaste noe ekstra rake over det normale beløpet. Kvalifiseringen til å slå BBJ på SwC Poker er ess full av titalls eller bedre slag, hvor begge spillerne bruker begge hullkortene. Dette gir hyppige BBJ-treff, i gjennomsnitt 1 av hver 50 000 hender.

For turneringsspillere er BIG BTC flaggskipsturneringen på nettstedet, og det er ofte gratis eller billige måter å få adgang. Hvis man sjekker turneringslobbyen, vil de finne alle de forskjellige måtene å komme seg inn på. 10.000 sjetonger eller 0,01 bitcoin er innkjøpet, og premiepotten starter på 1 000 000 sjetonger eller 1 bitcoin.


Nettstedet tilbyr også Freeroll-turneringer som kjører 24/7/365. Det er alltid en freeroll i senregistrering eller underaktiv registrering innen 30 minutter etter oppstart, så nye spillere kan teste programvaren uten å gjøre et innskudd eller bare spille gratis når de vil. Når en freeroll-spiller vinner et lite antall sjetonger, har de et innkjøp på bordene “No rake micro stakes” som tar 0 rakes. Disse mikroklima-bordene gir spillere på nettet den laveste grensen et fantastisk miljø for å teste strategier eller å spille poker med knapt noen risiko. Et hovedmål for SwC er å skape en sunn pokerøkonomi fra laveste til høyeste innsats. 

Personvern, kundeservice og sikkerhet

Mens nettstedet fungerer i fullstendig anonymitet, tilbyr nettstedet tofaktorautentisering for viktige kontohandlinger som å logge på eller ta ut midler. Bortsett fra dette når det gjelder å sikre bitcoins, benytter SwC et system som skiller midler fra alle spillere i flere lommebøker med varierende tilgjengelighet. Spillerne er også garantert at de ikke blir lurt av motstanderne. Bitcoin Poker 3.0-oppgraderingen kommer med forbedrede kollisjonsdeteksjonsverktøy.

For kundebehandling har nettstedet distribuert E-post er den offisielle støttekanalen, men brukere kan få grunnleggende hjelp i den nettstede chatboxen og Twitter. Svarhastigheten er vanligvis noen timer, og nøyaktigheten er nesten perfekt.

Konklusjon

Å være Bitcoin-eneste, gir SwC poker en fantastisk og samtidig profesjonell kryptopokeropplevelse. Treenigheten med sterk programvare, lave rakes og det største Bitcoin pokersiden gjør den til en av de beste i bransjen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector