Upland.Me: Et virtuelt eiendomshandelsspill kartlagt til virkelige adresser

EOS-baserte desentraliserte eiendommer og landsamleobjekter er sterkt sammenlignet med Monopol som gir en pedagogisk og monetær verdi til spillerne.

De EOS-baserte desentraliserte eiendommene og landsamleobjektene spilles tungt sammenlignet med Monopol som gir en pedagogisk og monetær verdi til spillerne. Spillet er for øyeblikket tilgjengelig på tvers av plattformer, dvs. på nettet og på Apples iOS App Store og Android-er Play Store.

Det er blitt beskrevet i lignende toner som en blanding av Monopoly (eiendomshandel) og Pokémon Go (basert på virkelige adresser), det populære populærbrettet / samleobjektet, men skiller seg ut i kjernen og gjenstander. Upland.me, en desentralisert spillplattform bygget på EOS-blockchain, lar spillerne samle unike land og eiendom i stedet for gater i Monopol og de berømte Pokémon-skapningene.

Immutabilitetsegenskapen på blokkjeder gjør at de kjøpte eiendommene forblir i brukernes kontroll til evig tid. Kunne Upland.me være neste revolusjon for samlerens spillplattformer når den lanseres senere i 2020 til massemarkedet?

I lys av veksten av Upland.me den siste tiden ser vi dypere på det desentraliserte spillprosjektet. En nærmere titt på artikkelretningslinjene:

  • Omdefinere de tradisjonelle spilløkonomiene.
  • Virtuelle egenskaper på EOS blockchain.
  • Åpne Beta Launch
  • Desentralisert “ekte eierskap” av virtuell eiendom.
  • Upland skaffer seg over 2 millioner dollar i venturekapitalfinansiering.

‘Omdefinere de tradisjonelle spilløkonomiene’

Det tradisjonelle spillmarkedet lar brukerne spille for og kjøpe tokens i spillet, som dessverre bare er tilbringbare i spillet. Dette betyr at tokens som tilbys i de fleste av disse spillene mangler “sant eierskap”, ettersom du ikke kan selge eller overføre dem til en annen spiller. Upland.me tar sikte på å løse dette problemet på deres virtuelle desentraliserte samleobjekspill bygget på EOS blockchain.

“Et av problemene med den nåværende kjøpsmodellen i appen er at spillere ikke egentlig eier eller kontrollerer sine digitale varer. De kan ikke selge eller bytte dem, og disse varene har vanligvis ikke verdi utenfor selve spillene, “sa Dirk Lueth, medstifter av Upland.me.

Upland.me-plattformen skaper ikke-soppbare tokens (NFT) som er unike for spesifikke områder og egenskaper på spillet, og som i tillegg gir en markedsplass for brukere å kjøpe, handle og selge disse NFTene. Dette tillater et inntektsgenererende aspekt av spillet når markedet blir større. Prisene vil i utgangspunktet bli satt ved hjelp av reelle priser.

 “Upland utvikler et virtuelt samlespill som representerer eiendomseiendommer; først i San Francisco og senere i andre byer og regioner over hele verden. […] Eiendomseiendom i Upland er uavhengig av eiendomseiendom i virkeligheten. ”

Idan Zuckerman, medstifter av Uplandme, Inc..

Upland.me virtuelle egenskaper på EOS blockchain.

Hybriden til et Pokémon- og Monopoly-stil-spill gir en lignende følelse som det gjør det mulig for brukere å akkumulere enorm formue ved å kjøpe eiendom, tjene på det og deretter selge det med fortjeneste (alle gebyrer beregnet i UPX, spillets opprinnelige valuta). Eller de kan dra på skattejakt for å vinne UPX som belønning. UPX har en fast rente til US $ og kan kjøpes direkte på nettet ved hjelp av kreditt- og debetkort, PayPal eller kryptovaluta. Siden Upland er tilgjengelig i appbutikkene, er kjøp i app også mulig. Selskapet har kunngjort at de også jobber med en fiat-out mulighet senere i år som vil tillate spillere å selge NFT-er til andre spillere på Upland-markedet for ekte penger. 


Når du har kjøpt UPX, søker brukeren etter eiendommer i byene med hver eiendom som har en unik tittel. Eiendommene er knappe ressurser: hver eiendom er unik og kan bare holdes av en spiller til enhver tid.

Upland.me åpne beta-lansering

Selskapet fullførte vellykket sin lukkede beta-lansering på EOS mainnet i midten av 2019. Fra begynnelsen av 2020 har spillet også vært tilgjengelig som åpen beta via Oppland. I skrivende stund kan brukerne jakte på eksklusive digitale eiendommer i San Francisco. 

I løpet av de kommende månedene planlegger teamet å starte i New York City. Teamet tar sikte på å aktivere og aktivere et reisesystem slik at brukerne kan sende spillbrikkene deres kalt “block explorer” fra San Francisco til New York og omvendt. De spillerne som eier pakker på SFO (San Francisco Airport) eller JFK (John F. Kennedy Airport i New York), vil dra nytte av avgifter spillerne må betale når de vil reise mellom byene. SFOs innenlandske terminalpakker har stort sett solgt innen få minutter etter at de ble lagt ut for salg. Snart vil JFK-pakkene komme på markedet. Det kan forventes at noen av dem vil selge raskt også. 

Rapporten lyder,

“Vi ser åpningen av New York City i andre halvdel av 2020.”

Desentralisert “ekte eierskap” av virtuell eiendom.

Når du registrerer deg med Upland, får du en UPX-registreringsbonus. Du blir en besøkende som har visum som må fornyes hver 7. dag for å unngå at alle eiendeler blir resirkulert. Bruk blokkutforskeren din til å oppdage eiendommer som er tilgjengelige å kjøpe. Når du har samlet 10.000 UPX, endres besøkerkontoen til “Uplander”, en borger av plattformen. Da kan du også kjøpe og selge på Upland-markedet.

Å være en Uplander gir spilleren et desentralisert “ekte eierskap” av den virtuelle eiendommen. Spillerne eier eiendomsrettighetene for alltid, og har makten til å kjøpe, selge, tjene penger eller handle på eiendommen til evig tid.

Hvis du ikke liker hvor Block Explorer har ført deg i byen, lar “Send Explorer Feature” deg sende det lille spillstykket ditt til andre steder via følgende funksjoner;

·     Send til min eiendom

Send Explorer til noen av eiendommene du eier, når du vil! Å sende Explorer til dine egne eiendommer er gratis og ubegrenset.

·     Send til andre eiendommer

Du kan også sende Explorer til eiendommer som eies av andre spillere. Å sende Explorer til andre eide eiendommer koster et UPX-gebyr som betales til eieren av eiendommen, og funksjonen er begrenset til tre sendinger om dagen.

Treasure Hunt 2.0

Upland lanserer den nyeste i mai 2020 Oppdater av sin berømte Treasure Hunt-serie med spillere som skal oppleve nye funksjoner, inkludert; racing for å slå døgnet og nye konkurransedyktige skattefunnstyper. Det skjer også pågående hendelser i Upland. Den siste var en påskeeggjakt som opplandssamfunnet har hatt stor glede av.

Utvikle egenskaper

I et syn grunnleggerne ga under en AMA, har de også kunngjort at Uplanders vil være i stand til å utvikle landet de eier. Uplanders vil være i stand til å drive alle slags virksomheter som kan være en arkade eller en barnehage som gjør det mulig for andre spillere å kjøpe virtuelle planter for å forbedre utseendet til deres eiendommer..

Hva står på spill?

UPX-bassenget på 100 milliarder. Dette beløpet er delt inn i to hovedbassenger;

1. Upland-bassenget

Halvparten av bassenget er tildelt til å selge UPX for fiat og crypto til spillere. Disse inntektene brukes til å finansiere virksomheten til Upland.me, Inc. selskapet bak Upland. For å sikre finansiering av kontinuerlig utvikling og vekst av plattformen, vil Upland-bassenget motta en variabel mengde UPX per aktiv spiller (nylig opprettet av Upland-myntesystemet) når Upland går ut av beta.

2. Fellesskapsbassenget

Den andre halvdelen, 50 milliarder UPX, er blitt mønstret for å drive og opprettholde økonomien. Dette bassenget er preget av flere UPX innkommende og utgående strømmer. Noen av innstrømningsstrømmene inkluderer ukentlig preget UPX på Upland-myntsystemet, avgifter fra transaksjoner i spillet mellom spillere og inntekter fra det første salget av en eiendom. Noen av utstrømmene inkluderer tilbakevendende og økte inntekter for å eie eiendommer, engangsbelønninger for å fullføre samlinger og oppdrag, samt markedsføringskampanjer.

Veksten av desentraliserte spillplattformer

Plattformen tillater brukere å kjøpe, selge og handle med sitt opprinnelige token i spillet, UPX, som er bygget på toppen av EOSIO-programvaren og kjører på EOS-mainnet som nevnt ovenfor. Desentraliserte spillplattformer tar en betydelig andel på tvers av det smarte kontrakten. Den ekspansive volumveksten oversettes imidlertid ikke til daglige aktive brukere ennå.

Spillverdenen leder det desentraliserte applikasjonsmarkedet innen vekst, og Upland.me har som mål å spille en viktig rolle i den veksten. Upland.me kommer inn på spillmarkedet til rett tid ettersom gaming dApp-bransjen på EOS for tiden sliter og er nøkkelen til et mulig svev i antall daglige aktive brukere til nivåer sist sett i januar 2020. Siden Upland er opprettet med massemarkedsadopsjon i tankene, det har potensial til å fremme ikke bare EOS- men også til og med hele blockchain-økosystemet til neste nivå.

Ny utvikling: Upland.me samler inn 2 millioner dollar i serie A-runde

I et forsøk på å videreutvikle spillet hevet Upland $ 2 millioner i en serie A-finansieringsrunde ledet av Finlab EOS VC Fund i juni 2019. Medstifter av Upland.me, Idan Zuckerman sa,

“Blockchain presenterer så mange spennende muligheter for spill, som muliggjør hele økosystemer rundt unike digitale varer. Vi har forenklet opplevelsen, innrammet i en kjent sammenheng, for å demonstrere fordelene med blockchain på en morsom og tilgjengelig måte.

Så langt har blockchain-spillutvikleren inngått et samarbeid med Second Life Creator, Linden Lab, for å tillate spillere å selge sine varer i spillet for fiat-valuta i den virkelige verden. Plattformen vil bruke Tilia Pay for å tjene penger på aktiviteter i Upland trading game.

“Det er flott å samarbeide med en partner som Upland som deler vår visjon om ekte spilløkonomi og ekte eierskap,” sa Aston Waldman, administrerende direktør i Tilia, og finansdirektør i Linden Lab. “Vi setter pris på Uplands visjon om å introdusere fordelene med blockchain i det vanlige og riste måten håndteringen av digitale varer håndteres i spill.”

Upland.me mot COVID-19

Endelig gjør også Upland det bra. Når verden fortsetter sin kamp mot COVID-19-viruspandemien, støtter kryptovalutasamfunnet kampen mot spredning og lindring fra virkningene av viruset. Upland.me, i kor, spiller sin rolle ved å ha donerte 100% av inntektene fra salget av påskeeggjakten til NYC COVID-19 Response and Impact Fund.

Om Upland.me

Uplandme, Inc. er et Silicon Valley-basert selskap grunnlagt i 2018 av Dirk Leuth, doktorgradsholder fra European Business School, Idan Zuckerman og Mani Honigstein. Dette teamet av serieentreprenører har sterk bakgrunn og erfaring innen blockchain, fintech og gaming. Firmaets oppdrag er å styrke en markedsøkonomi der virkelighet og digitalitet blandes inn i en verden som tilbyr alle slags nye inntjeningsmuligheter..

Kontakter

Hvis du har flere spørsmål på Upland.me om spillet, registreringsprosessen, eller hvordan du kan tjene en registreringsbonus, kan du nå laget på Uenighet, Medium, Telegram, Facebook eller Twitter.

For å lære mer, besøk https://upland.me/.

Ansvarsfraskrivelse Det presenterte innholdet kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Gjør din markedsundersøkelse før du investerer i kryptovalutaer. Forfatteren eller publikasjonen har ikke noe ansvar for ditt personlige økonomiske tap.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector